slm arkidişler gece muhabbeti gündüz muhabbeti sayfalar uzun zaman sonrasında birikmiş iyide olmuş
bende hastaneye gittim bu gün şu bulaşıcı hastalık için yeniden tahlil günümde ve 2. doz aşı uygulaması vardı çok şükür sonuç negatif..4 ay daha tekrarlamaya devam edicez ve sonrasında son doz aşım yapılıcak inşallah 4 ayda da olumsuzlukla karşılaşmam
gebeliğimde kan şekerim biraz yüksekti ailede de olduğu için bi baktırim dedim kendimden de şüphelerim vardı ki yanılmamışım biraz yüksek çıktı her ay kontrol altında olucakmışım,perhiz yapıcakmışım,tatlı yok,hamur işi yok,bi sürü şey yasal
canım çok sütlaç istiyodu dün gece yapıcaktım yapmadım şu anda pişiyo bu günlük yiyimde yediklerime dikkat etmeye çalışıcam
dr henüz yaşın çok küçük dikkat etmezsen ileride insülün kullanmak zorunda kalırsın dedi annem her gün kullanıyor çok dikkat etmem lazımm
CNN dün ve bugün sallamadan uyutmaya devam ediyoruz .. Şöyle bir uygulama ile başladık öğlen uykusunu yatırmayarak başladık ona rağmen dün 9: 30 da uyudu normalde 8-8:30 gibi uyordu .. Sabahları 5 te kalkar bugün kalktı sonra süt içti saat 8 gibi yanında uzanmak süreti 8 de tekrar uyudu ve 10 :30 da kalktı bu uyku dan sonra ki uykusu gece uykusu olucak öğlen yine uyutmayacam .. Iki gündür düzen yok ama şu işi alıştırır alıştırmaz uyku düzeninide oturttururuz inş .. Uyuması için yanında uzatıp onla uyuyor gibi yapıyoruz fakat dün bunu defalarca denedikten sonra uykuya geçti .. Çok uykusu olan çoçuk hemen dalar kanımca Mahir'de zamanla öğrenicek , öğrenmek zorunda ..
hımmm, bu tarifi bir kenara yazayımsütten kestiğimde denerim ninni filan denemiştim. yanına uzanıp uyuyormuş gibi ninnilerlen de uyutmaya alışmam lazım.
Dilberege hanım, siz sütten kesmemiştiniz. emerek uyuyamıyor mu Kaan?
şekersiz, şimdi nasıl aranız? sakinleşebildin mi?
nese ne oldu kız herkez birbirine bişey diyor :26:
artık gidicem bir daha gelmicem bir iremden bile işin b*ku cıktı
şimdi kocalardan ne oluyoruz yaaa
Chihiro bastan soyleyim seni kirmak gibi bir amacim yok ama senin bu tutumlarin beni cok rahatsiz ediyor. Sen siklikla orhan cemale hic bagirmadigini soyluyorsun. Evet bu cok guzel bisey. Ama benim eceye gunde 100defa bagirmam yada poposina vurmam eceyi psikopat kendine guvensiz annesinden nefret eden biri yapmaz yada beni kotu anne yapmaz. Ki sende annenle boyle buyumusun gibi bir izlenim birakiyorsun. Hepimizin yasadiklari farkli sen bu yazdiklarinda bizi surekli yargiliyorsun. Amacin ne anlayamiyorum evliliklerimizle ilgilide sizin kadar sevgi ve saygi dolu olamayabiliriz ama bunu gozumuze sokmani ayyy bunu nasil soylersiniz yaparsiniz demekle ne geciyor elineki. Bizim senin gibi calisma saatleri esnekbir isimiz cocugumuza bakan bir annemiz yardimci olan bir esimiz okuma grubu gibi aktivitelerimiz yok. Lutfen sen bu pencerenden bakmayi birakip birazda empati kurup bizlerin tarafindan bak olaya
kızlar bu ikili ilişkilerle ilgili herkesin aynı düşünmemesini anlıyorum ama birinin diğerini yadırgamasını anlayamıyorum
boşanmak bence de bir ima ya da tehdit unsuru olarak kullanılmamalı, onun yerine daha doğrudan ve daha az kırıcı yöntemler olduğunu düşünüyorum ama bu sadece benim fikrim benim tercihim.
ben bu kelimeyi 1 kez kullandığımda ciddi idim, çok şükür bir daha da kullanmadım, Rabbim yazdıysa bozsun, eşimi seviyorum ve oyumu yapıcılıktan yana kullanıyorum
öte yandan bütün gününü çocuğuyla yapışık ikiz gibi geçiren bir annenin tıpkı chihironun okuma saati gibi kendine ait bir ya da birkaç saat geçirmeye hakkı var diye düşünüyorum
zaten görüyoruz ki çoğu annemiz bu kendi başına kalma saatinden bahsederken mutfakta iş yapmak çamaşır asmak gibi yine keyfi olmayan ev işlerini anlatıyor
kimsenin çocuk bi başımdan gitsin de keyif çatayım ya da eşime gıcıklık olsun biraz da o baksın niyetinde olduğunu düşünmüyorum, en azından evin işlerini yaparken babasıyla keyifli vakit geçirsin biz de biraz nefes alalım ki sonra yine rahatlamış olarak onunla daha iyi ilgilenebilelim istiyor herkes
bazen eşlerimiz bazen biz tahammül ve tolerans ediyruz ama bazen şartlar buna elverişli olmayabiliyor (ki etmeyip ayrılanları da görüyoruz)
birbirimizi anlamak rahatlatmak yerine böyle her evlilikle olabilen şeylere şok olma durumunu yadırgıyorum
evet iyiyim sakinim. düşünmüyorum ondan olsa gerek. ama hala konuşmuyorum da...
irem ismini ben söylemiştim (anlam konusuna hiç girmiyorum)
eş muhabbetini açan da benim... canım sıkıldığı için içimi dökmek istemiştim ama rahatsız ettim seni sanırım.... sorunlarının kaynağı olarak ben gideyim en iyisi...
şu ana dek beni dinleyen dertlerime ortak olan destek olan olmayan uyuz olan seven tüm arkadaşlarıma selam eder, hepinize bebelerinizle çok mutlu bi hayat dilerim...
chihironun deyşiyle "hoşta kalınız"...
Eşler konusunda söylediklerinize aynen katılıyorum.. En nihayetinde şikayet ederiz söyleniriz ama biz onları herşeye rağmen çook severiz..
Ben mesela eşimle ilgili buraya yazdıklarımı inanın başka hiç kimseyle paylaşmıyorum.. Anneme söylesem paylaşsam kadını huzursuz edeceğim.. Aman araları mı bozuk vs vs diye kafasında bin tane şey kuracak.. E arkadaşlarıma söylesem vah vah deyip dinleyecekler... Ama burada paylaşınca gerçekten farklı hissediyorum.. Destek olan oluyor.. Benim yaşadıklarımı başkaları da yaşıyor demek ki çok da büyütülecek bişey değilmiş diyorum teselli oluyorum vs vs..
Eşlerimze kızdığımızda burada haklarında bişeyler yazdığımızda bu onları kötü baba yapmıyor, veya zalim eş kötü eş yapmıyor.. Sadece o an için kızgın olduğumuzdan sinirli yazdığımızdan ağzımıza geleni yazıyoruz işte
Boşanmak!!
Allah tabiki mecbur olmadıkça yaşatmasın.. Sonuçta kimse boşanmak için evlenmiyor.. Hele bir de çocuk olursa.. Ama arada küsmek, tartışmak vce sonrasında barışmayı yaşamak da gerekiyor..
Siz hiç canım cicim diyerek hiç tartışmadan evliliğini sürdüren bir çift gördünüz mü? Ben görmedim?
eş muhabbetini açan da benim... canım sıkıldığı için içimi dökmek istemiştim ama rahatsız ettim seni sanırım.... sorunlarının kaynağı olarak ben gideyim en iyisi...
şu ana dek beni dinleyen dertlerime ortak olan destek olan olmayan uyuz olan seven tüm arkadaşlarıma selam eder, hepinize bebelerinizle çok mutlu bi hayat dilerim...
kızlar bu ikili ilişkilerle ilgili herkesin aynı düşünmemesini anlıyorum ama birinin diğerini yadırgamasını anlayamıyorum
boşanmak bence de bir ima ya da tehdit unsuru olarak kullanılmamalı, onun yerine daha doğrudan ve daha az kırıcı yöntemler olduğunu düşünüyorum ama bu sadece benim fikrim benim tercihim.
ben bu kelimeyi 1 kez kullandığımda ciddi idim, çok şükür bir daha da kullanmadım, Rabbim yazdıysa bozsun, eşimi seviyorum ve oyumu yapıcılıktan yana kullanıyorum
öte yandan bütün gününü çocuğuyla yapışık ikiz gibi geçiren bir annenin tıpkı chihironun okuma saati gibi kendine ait bir ya da birkaç saat geçirmeye hakkı var diye düşünüyorum
zaten görüyoruz ki çoğu annemiz bu kendi başına kalma saatinden bahsederken mutfakta iş yapmak çamaşır asmak gibi yine keyfi olmayan ev işlerini anlatıyor
kimsenin çocuk bi başımdan gitsin de keyif çatayım ya da eşime gıcıklık olsun biraz da o baksın niyetinde olduğunu düşünmüyorum, en azından evin işlerini yaparken babasıyla keyifli vakit geçirsin biz de biraz nefes alalım ki sonra yine rahatlamış olarak onunla daha iyi ilgilenebilelim istiyor herkes
bazen eşlerimiz bazen biz tahammül ve tolerans ediyruz ama bazen şartlar buna elverişli olmayabiliyor (ki etmeyip ayrılanları da görüyoruz)
birbirimizi anlamak rahatlatmak yerine böyle her evlilikle olabilen şeylere şok olma durumunu yadırgıyorum
planner hoş geldin zeynonun fotolarını payşata hasret giderek.
forumda görüş ayrılıkları olması çok normal ama ben katılmadığım arkadaşlara cevap vermeyi tercih etmiyorum pasif olduğum için değil ama o onun hayatı gereksiz yere tadımızın kaçması hoşuma gitmiyor.burda rahatlamak içi yazıyoruz.boşanma lafını edip etmemek mesele değil bence sizi bilmiyorum ama ben 22 yaşında evlendim gençken yaşadığın hislerle olgunlaştığın zamanki düşüncelerin o kadar değişiyorki evet etmeseydim diyorum ama ben insanın hatalarıyla olgunlaştığı fikrindeyim.önemli olan evliliğin kalitesi o kadar yıl olmuş biz birbirimizi hala çok seviyoruz çocuk yetiştirmesi konusunda ise benimde şirazemin attığı çok oluyor çünkü sen bi kere evet dediysen benim velet onun ..... çıkarıyor.sabırda bi yere kadar sesim yükseliyor.birde bütün gününü çocuklarına ayıran anneler hakkınız ödenmez.
Eşler konusunda söylediklerinize aynen katılıyorum.. En nihayetinde şikayet ederiz söyleniriz ama biz onları herşeye rağmen çook severiz..
Ben mesela eşimle ilgili buraya yazdıklarımı inanın başka hiç kimseyle paylaşmıyorum.. Anneme söylesem paylaşsam kadını huzursuz edeceğim.. Aman araları mı bozuk vs vs diye kafasında bin tane şey kuracak.. E arkadaşlarıma söylesem vah vah deyip dinleyecekler... Ama burada paylaşınca gerçekten farklı hissediyorum.. Destek olan oluyor.. Benim yaşadıklarımı başkaları da yaşıyor demek ki çok da büyütülecek bişey değilmiş diyorum teselli oluyorum vs vs..
Eşlerimze kızdığımızda burada haklarında bişeyler yazdığımızda bu onları kötü baba yapmıyor, veya zalim eş kötü eş yapmıyor.. Sadece o an için kızgın olduğumuzdan sinirli yazdığımızdan ağzımıza geleni yazıyoruz işte
Boşanmak!!
Allah tabiki mecbur olmadıkça yaşatmasın.. Sonuçta kimse boşanmak için evlenmiyor.. Hele bir de çocuk olursa.. Ama arada küsmek, tartışmak vce sonrasında barışmayı yaşamak da gerekiyor..
Siz hiç canım cicim diyerek hiç tartışmadan evliliğini sürdüren bir çift gördünüz mü? Ben görmedim?
daha devamı vardı yanlışlık ile gönderdim
meleğim seninde gebelikte yüksek çıkmıştı yanılmıyosam tekrar baktırdın mı?
hearcım şu öğretmene bende çok s,n,r oldum bilesin..klavyenin bi harfini tarık buğra sökerek kaybetti o yüzden hear yaqzmak zorunda kaldım canım
beybim dişin nasıl oldu şekerim aç kalmışsın
mutlum kalplerim silindi gitti çok şükür canım bende bi gün aynısını ona yapimde okula öyle gitsin
planner hoş geldin cicim özletme böyle kendini
turuncum kahvaltı için denemediğim kalmadı..2 gündür çorba veriyorum ve yiyo biraz böyle devam edelim bakalım
başka ne yazıcaktımm unuttum
herkese merhabaaaa
herkesler iyidir inş, hasta olan bebişler ve anneler varsa hepsinee şifa diliyorummmm
biz zeynomla çok çok iyiyiz çok şükürzeynonun yaramazlıkları ve iyice düşen çenesiyle uğraşıp duruyoruzz, büyüdükçe dahaaa dahhaaada tatlılık çöküyor bu kuzulara
bizi soran merak eden bütün arkadaşlarım sağolun varolunnnönceleri fazlasıyla yoğun olan işlerden sonrada biraz uzak kalmanın verdiği ara ile iyice uzaklaştım forumdan, önceleri sayfayı açıp okuyordum yazamasam bile ama artık onu bilee yapamıyorummm hayırlısı bakalımmm bir süre dahaaa uzaktayım ama hiçbirinizi unutmuyorum ve kocamannn kucaklıyorummmmm
tatlı tatlııı kuzularınızı ve sizleriii kocamannn öpüyorum, allaha emanet olun
aynen canım gercekten zor bir karar
sen hangi isimlere karar verdin dökül bakalımmm sarı papatyammm
Benim bu yöntemi şu an için Kaanda uygulamam çok imkansız.. Adam durmuyor ki.. Yanıma yatırıyorum kıpır kıpır poposunu kaldırıyor, bacağını kaldırıyor, kendi kalkıp yataktan iniyor.. zabtedemiyorum
Emerek uyumuyor.. Akşamları emziriyorum ve sonra sallıyorum.. Gece de uykusunda emiyor bazen dalıyor bazen gözlerini açıyor.. Gözlerini açınca sallama faslı yeniden başlıyor
Erkek olursa Emre kız olursa Meryem naz koyucam inş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?