2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

daha devamı vardı yanlışlık ile gönderdim

meleğim seninde gebelikte yüksek çıkmıştı yanılmıyosam tekrar baktırdın mı?

hearcım şu öğretmene bende çok s,n,r oldum bilesin..klavyenin bi harfini tarık buğra sökerek kaybetti o yüzden hear yaqzmak zorunda kaldım canım

beybim dişin nasıl oldu şekerim aç kalmışsın

mutlum kalplerim silindi gitti çok şükür canım bende bi gün aynısını ona yapimde okula öyle gitsin

planner hoş geldin cicim özletme böyle kendini

turuncum kahvaltı için denemediğim kalmadı..2 gündür çorba veriyorum ve yiyo biraz böyle devam edelim bakalım

başka ne yazıcaktımm unuttum

Geçmiş olsun canım Şeker için de; gençken önlemini al da ilerde olumsuz bişeyle karşılaşma inşallah

planner hoş geldin zeynonun fotolarını payşata hasret giderek.
forumda görüş ayrılıkları olması çok normal ama ben katılmadığım arkadaşlara cevap vermeyi tercih etmiyorum pasif olduğum için değil ama o onun hayatı gereksiz yere tadımızın kaçması hoşuma gitmiyor.burda rahatlamak içi yazıyoruz.boşanma lafını edip etmemek mesele değil bence sizi bilmiyorum ama ben 22 yaşında evlendim gençken yaşadığın hislerle olgunlaştığın zamanki düşüncelerin o kadar değişiyorki evet etmeseydim diyorum ama ben insanın hatalarıyla olgunlaştığı fikrindeyim.önemli olan evliliğin kalitesi o kadar yıl olmuş biz birbirimizi hala çok seviyoruz çocuk yetiştirmesi konusunda ise benimde şirazemin attığı çok oluyor çünkü sen bi kere evet dediysen benim velet onun ..... çıkarıyor.sabırda bi yere kadar sesim yükseliyor.birde bütün gününü çocuklarına ayıran anneler hakkınız ödenmez.

Benim bu yöntemi şu an için Kaanda uygulamam çok imkansız.. Adam durmuyor ki.. Yanıma yatırıyorum kıpır kıpır poposunu kaldırıyor, bacağını kaldırıyor, kendi kalkıp yataktan iniyor.. zabtedemiyorum

Emerek uyumuyor.. Akşamları emziriyorum ve sonra sallıyorum.. Gece de uykusunda emiyor bazen dalıyor bazen gözlerini açıyor.. Gözlerini açınca sallama faslı yeniden başlıyor

şekersiz, şimdi nasıl aranız? sakinleşebildin mi?

evet iyiyim sakinim. düşünmüyorum ondan olsa gerek. ama hala konuşmuyorum da...

nese ne oldu kız herkez birbirine bişey diyor :26:
artık gidicem bir daha gelmicem bir iremden bile işin b*ku cıktı
şimdi kocalardan ne oluyoruz yaaa

irem ismini ben söylemiştim (anlam konusuna hiç girmiyorum)

eş muhabbetini açan da benim... canım sıkıldığı için içimi dökmek istemiştim ama rahatsız ettim seni sanırım.... sorunlarının kaynağı olarak ben gideyim en iyisi...

şu ana dek beni dinleyen dertlerime ortak olan destek olan olmayan uyuz olan seven tüm arkadaşlarıma selam eder, hepinize bebelerinizle çok mutlu bi hayat dilerim...
chihironun deyşiyle "hoşta kalınız"...

Eşler konusunda söylediklerinize aynen katılıyorum.. En nihayetinde şikayet ederiz söyleniriz ama biz onları herşeye rağmen çook severiz..
Ben mesela eşimle ilgili buraya yazdıklarımı inanın başka hiç kimseyle paylaşmıyorum.. Anneme söylesem paylaşsam kadını huzursuz edeceğim.. Aman araları mı bozuk vs vs diye kafasında bin tane şey kuracak.. E arkadaşlarıma söylesem vah vah deyip dinleyecekler... Ama burada paylaşınca gerçekten farklı hissediyorum.. Destek olan oluyor.. Benim yaşadıklarımı başkaları da yaşıyor demek ki çok da büyütülecek bişey değilmiş diyorum teselli oluyorum vs vs..

Eşlerimze kızdığımızda burada haklarında bişeyler yazdığımızda bu onları kötü baba yapmıyor, veya zalim eş kötü eş yapmıyor.. Sadece o an için kızgın olduğumuzdan sinirli yazdığımızdan ağzımıza geleni yazıyoruz işte

Boşanmak!!

Allah tabiki mecbur olmadıkça yaşatmasın.. Sonuçta kimse boşanmak için evlenmiyor.. Hele bir de çocuk olursa.. Ama arada küsmek, tartışmak vce sonrasında barışmayı yaşamak da gerekiyor..
Siz hiç canım cicim diyerek hiç tartışmadan evliliğini sürdüren bir çift gördünüz mü? Ben görmedim?

Haydaaa noluyoruz yaa.. hepimiz regl dönemindeyiz herhalde.. Ne sinir asabiyet.. Hepimiz dolmuşuz valla..
Şekersiz sen nereye gittin canım çabuk geri dön

çok güzel yazmışsın bende dert anlatmayı sevmem ama burada hepimiz aynı dertli olunca insan kendini rahatça anlatıp rahatlıyor.
şekersiz inş. yanlış anlamamamışımdır gitmiyorsun demi sıkıntıların geçecek inan bana benim geçtiyse geçicek inş. ama eşinle konuş yada kendini anlat ona eminim işe yarıyacaktır.şimdi ikindi namazımı kılmaya gidiyorum hepimiz için dua edicem inş. hepinizi amin demeye çağırıyorum.

Son düzenleme:

sacmalama demek istedigimi nerden anlamıssın
isim isteyen bendim sadece anlamından bassettim buda seni cok etkiledi üstüme geldin kırıysam özür
ben bir isim konusunda birbirimle böyle oldugumuzdan dolayı üzüldüm

eş konusunda haklısın cünkü sende calısıp cabalıyorsun eşinde eve gelince sen ilgilen baba napsın keyfine baksın dogru degil seninde cabucak yapıyımda oturuyum dedigin zamanlar olacak (bu konudaki nacizane fikrim)

yani bu konular haricindede birbirimize cokmu yükleniyoruz anlamındaydı sitemim konu degil yani konunun içinde farklı bakıs acılarından bakmak

Deli kız bu senin sakin halin mi şimdisakin halin buysa ben senin kızgın halini görmiyim olur mu:18:
Eş muhabbetini iyiki de açtın walla konuşup dertleşiyoruz şurdaisim konusunda da görüş ayrılıklarımız çok normal
hatta bazı isimler var ki anlamını bilmem ama o isimlerdeki kişilerle hiç yıldızım barışmadı İsim özel ve önemli bir değer,
kimine göre çok hoş kulağa fonetik gelen bir isim kiminde bir nefret bile uyandırabilir Zaten bunda da hemfikiriz

Ben kendi adıma seni şuandan sonra da dinlemek isterim şekersizimpaylaştıkça birbirimizden çokşey öğreniyor, dertlerimizi paylaştıkça birbirimizin yükünü hafifletiyoruz Burası bizim hergün buluştuğumuz cafe gibi:13: Okulu asıp, o çok sevdiğin kankalarla kaçamak yaptığın yer...
Senden bir günaydın duymak bile benim için aşırı motive edici oluyor:13: Hatta öyle motive oluyorum ki işler beni bekliyor ben burda sizi
Sinirin geçince gel olur mu canım

annezeynep,talay,dilberege kızlar sizlere sonuna kadar katılıyorum..
yeri geliyor, en yakınımıza bile anlatamayacağımız dertleri, özelleri burda paylaşıyoruz..
bazen mutluluklarımızı bile ilk burada duyuruyoruz.. yaa bi dostumuza arkadaşımıza eşimize sinirlenip tepemiz atmış ve gelip burda paylaşmışız çokmu? sinir harbiyle kızgınlığımızı anlatırken, bide bakıyoruz 'ulen bu erkeklerin hepsi böyle deyip gülmeye başlıyoruz.. bizim için burda rahatlamak bu kadar basit ve güzel.. bu bile çok mu yani bize..
bön bön kalıp ahkam kesip neşe kaçırmanın anlamı ne?
konuşma diliyle yazı dilimiz farklı olduğundan, malesef üsluba daha çok önem vermemiz gerekiyor..
hiçbirimiz burda herzaman aynı fikirde olmadık, ama bunca zamandır tatlı dilimizle bu zamana kadar geldik..
o yüzden bu arkadaşlarımı gerçekten önemsiyor ve değerli buluyorum..
hatta bu arkadaşlarımı gerçekten seviyorum...

şekersizim lütfen canım sakinliğini elden bırakma, yoksa halimiz harap yakıp geçicen kuzum:18:
sen rahat ol boşver, seni burda anlayıp dinleyen, derdine ortak olup yüzünü güldürmeye çalışan bir sürü kişi var

Merhaba kızlar üzüldüm son sayfaları okuyunca, bence bu kadar küçük nedenlerden dolayı üzmeyin birbirinizi. Kimse de bir yere gitmesin, konuşarak problemlere çözüm bulunsun lütfen. O kadar alışmışız ki birbirimize biri uzun süre gelmeyince çok özlüyoruz.
PLANNER hoş geldin cicim özledim seni zeynocuğum nasıl?
TURUNCU eskisi kadar göremiyoruz seni sen de hoş geldin canım. Kayracığı ve seni öpüyorum.
TATLICADI perhizin varmış geçmiş olsun canım umarım şekerin ilerlemez.
BABYCEREN sonunda dişin çekilmiş hadi gözün aydın artık ahh dişim diyemeyeceksin

Evt CNm gebelik şekerim vardı doğumdan sonra altı hafta sonra tahlil yaptırdım normal çıktı .. Yalnız ben internetten araştırdım biraz gebe iken şekeri olan annelerin 10 yıl içinde şeker hastası olma ihtimali yüZde 50 , yirmi yıl sonra ise yüzde yüzde 75 imiş valla Ben çok tırsıyorum CNm hatta doğumdan sonra acayip tatlı düşkünlüğüm oldu halan bu konuda canavarım öncesinde inan aram yoktu tatlı olan herşeyle.. Bende tr ye gittiğinde baktırcam tekrardan inş .. Bizim ailede 7nesil ötesinde şeker hastası olmamasına rağmen böyle oldu maalesef . Tatlısesim inş sende dikkat edersinde o durum olmaz ..

Planner CNm seni gördüğüme çok sevimdim lütfen fırsat buldukça gel CNm çok özlüyoruz seni ve zeynomuzu ..
Nagiş ve Zada hanımlarda gelmiyor kızlar arada bir haber edin kendinizden meraktayız ..

beykoz canım kız içinde erkek içinde seçtiğin isimler çok güzel canım..
Allahım en kısa zamanda gönlüne göre versin inşallah..

CNm mahir de aynı çok kuduruk oğlan :)) bizim mesela dün akşama uyutma işi bir buçuk saat sürdü .. Evin her yerinde dolandı durdu uyumak için :)) şuan bile tepemde çirik atıyor pöf ..

CNm bende birçok şeye kırılıp bozulabiliyorum ama meramımı anlatıp karşındakinin . Anlaması için elimden geleni yapıyorum .. Şu konuda ben çok tedirginim mesela bazı şeyler inançlar yönünde ele alınıyor fakat içimïzde inanmayan ve önemsemiyen olabileceğini düşünemiyor olabiliyoruz ki bu aslında çok önemli ..
Lütfen kendini ve defne mizi bizden mahrum etme .. Hiçbirşey senin yüzünden olmuyor emin ol bazı şeylerin akışını engel olamıyabiliyoruz .. Seni tekrar görüceğimi umuyorum ama bunu gerçeğe dönüştürecek olan yine sen olucaksın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…