2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yerim ben o minik karalama yapan elleri, bu arada bildiğin konuşuyo artık bu kuş, baksana 3 kelimeli cümle kuruyo akıllı bıdık, aferin ona
Ben de bestoşum söylediklerini yazayım teyzeleri
Anne
baba
teyze
hala
özgür(dayısı)
Ayde(aydede)
Ağaç
Olmiyo olmiyo(bir şeyleri başarmak için çaba gösteriyo yapamayınca böyle bağırıyo(olmiyo olmiyo) ben müdahale etmiyorum ve sonunda başarıyo kuzu)
dikkat
meme
bebe/pepe
cici
Kardeş
dede
baba gitti/anne ok(yok) Çocukta nasıl bi psikoloji yaratmışız.
Ayran
Düt(süt)
Düt düt(araba)
şu(su)
Vermem( favarosi bu, sürekli bir şeylerini kaçırıp bağırır vermem diye sanki elinden alan var:))
abba(abla)
abi
çiçek
Tedi(kedi)
ecrin(komşu kızı)
emmi( indir demek )

çıkart( ayağındakini çıkarttırır ve evde sürekli benim terliğimle dolaşır)
seviyom
kak ( kalk )
otur
gel
Canım( sarılıp canıııım diyo bitiyorum)
Atti ( attım)
gol
al, ver
bamam(tamam)
Apiş( alkış)
Ve neredeyse bütün hayvan seslerini çıkarıyo kuzu. O kadar tatlı söylüyo ki içime sokasım geliyo

Son düzenleme:
Maşallah kuzma Hepsini tek tek okudum Besteyi hayal ederek
Arada çıkıyo 3 kelimeler canım tam olarak 2 kelimeleri genelde yanına "anne" "eyya"(bakıcı) ekleyip söylüyoruz
Ayy bide annanem demişti şimdi paylaşmazsam çatlarım Bir annenin çocuğuna nazarı günde 7 defa değermiş,
onun için yine annenin okuması çok makbulmüş,gerçi annanem beni kandırmış olabilir ama bebişlerimizi kendimiz bile severken
maşallah diyelim kızlarannanem duasız adım atmaz bana uydurmuş olabiliryine de paylaşayım dedim
Özellikle gece uyuyunca oku ki rahatlar kızın dedi...

maşallah besteyebaya ilerlemişçağlada 2 kelime kuramıyo ama eger elinde çikolata falan varsa ''baba açççç'' ''annee aç'' diye bagırıyo zilli:)işine gelirse yani:)
bide bizde şöyle bi durum var mesela ceren okuldan geliyo yaptıkları faaliyetleri anlatıyo ordan çağla araya giriyo
''anneeeee abujdfkdnksdgnknksdndssd''saçma sapan birşeyler anlatıyo sonra gülüyohıı aferşm sanada diyorum
sonra ceren devam ediyo ama çağla 10 defa araya geçip bişeyler anlatıyo
ablasını örnek alıyo
abbaa dedigi zamanda ceren mest oluyo
aman aceleye gerek yok yakında bıcır bıcır konuşurlar o zamanda sussunlar diye köşe bucak kaçarız
zaten ceren cırcır böcegi gibi bide çağla başladıgında vay halime

sağ ol cicim demek annanem demiş dilli düdük biz de öğretiyoruz 'anne deyip gerisini getiremiyo çok tatlılar ya:)

Ay ben yerim o uyanık kuzuyu. Bizimki de öyle anlatıyo bazen, eşimle bakışıyoz ne anlatıyo acaba der gibi.
Öyle canım ilerde açılacaklar bülbül gibi, sonra da içimizden 'biraz sus da motorun soğusun yavrum' diycez

Ya o saçma sapan uzun konuşmalar çok komik gerçektende Ceren anlatıyo diye Çağla da eksik kalmiyim diyodur yavrum
Bence Çağla gerçekten çok şanslı bir bebeksende çok şanlısınevde 2tane dünyalar güzeli kızın var

Çok güzel olmuş bu daha hoş bence de ben de internetten indirdim bugün, üzerine yazı yazma işini nasıl hallettin cicim photoshopta mı anlatırmısın?
canım photoshop özürlü biri olarak paintte açıp yazıları sildim ve türkçelerini yazdım bukadar.
bayb tamam tamam kocana bi laf demedik al tepe tepe kullan kıvanç yanında halt etmiş hele o pozisyon hemen bi nü (töbe töbe) çizesim geldi incir yapraklı tabiki.ayrıca süslerimi hepinize sordum çünkü hepinizin fikri benim için önemli canlarım.
besteye yürü be kim tutar seni demek istiyorum işte kız bebesinin bi farkı daha benim oğlan su bile demiyo hiç acelem yok nasıl olsa konuşacak ama besteyide canlı canlı dinlemek isterdim.
benim oğlan 2 yaş sendromuna girdi sanırım.öğlen bakıcıyla parktaydık apartmanın kapısını görmesiyle başladı ağlamaya tam 1 saat ağladı,mıyıkladı gönlünü almaya çalıştım banamısın demedi bende biraz kendi haline bıraktım çorbasını yaptım her parktan getirmemiz böyle ne yapacam ben yaa.hava güzel hiç çıkarmıyayımmı bilemedim valla.ağlamaktan yorgun düşüp uyudu.sanırım birine beddua edersem 2 yaş sendromuna uğrayasın diye edicem bu ne böyle yaa

"Annanem demişti" diye ben dedim ya sen nasıl okuyosun beni Annanem demişti çocuğunuzu okuyun diye diyorum...
ilkim ya koptum şuan

ben şu cümleden(Ayy bide annanem demişti şimdi paylaşmazsam çatlarım) mira söylemiş gibi anladım cicim,arada başka yerlerimden anlayabiliyorum:)

tatlı dilli arkadaşımevet çok şanslıyım 2 kızım var,Allah acılarını göstermesin..
tüm yavrularımızı bize bagışlasın rabbim..amin
kıskananlar çatlasınkız bırak benim kocamı şimdi de sen bana ne çemkiriyon anlamadım
geçen ifadelerde seni yazmayı unuttum olabilir insanlık halihemen kızıyon:18:
bence siz bi daha parka gitmeyin cnm:18:baksana 1 saat aglamış kuzu ya:18:sebep ne anlamadım ben ya:26:
"Annanem demişti" diye ben dedim ya sen nasıl okuyosun beni Annanem demişti çocuğunuzu okuyun diye diyorum...
ilkim ya koptum şuan

bende koparsam ilkime ayıp olmaz demi
ya bende diyorum ilkim ne yazmış anlamadım dedim heral ben yanlış anladım

aslında 3 tema arasında kaldım birde size sorayım yavaş yavaş değişiklik yapmaya uğraşıyorum eşim bunu daha çok beğendi
birde bu var sonuncu sizce hangisi olsun kararsız kalmdım.

Ben bunlara bayıldım CNm süperler . Ilk yüklediğinde güzel ama ne biliyim bunlar sanki göze daha güzel geliyor )

Ne diyorsun ikiz mi :)) anam bu gurbet ellerinde üç çoçuğa nasıl bakarım :)) saka bir yana Rabbim verirse başım üstüne hayırlısı ne ise o olsun .. Beykoz'un olur belki ikizi nede olsa genç fılınta gibi bakar mis gibi )

Haklısın CNm dün çıkardım bügünde çıkarıcam aslında haftada en üç gün çıkıyoruz dışarıya ama şu oyun grubu işini iyice oturtturcam ., .. Yağmur burda sıkıntı yoksa üşenmem deli gibi yağıyor CNm

Talaycım eğer olurda tr de olursam musab Bilal'in doğum gününde bizdeki kostümü sizi veriyim ben dino yapmıyacam çünkü . Sen beğendin o yüzden aklıma böyle bir fikir geldi ne dersin

Maşallah sübhanallah sözcük hazinemiz bayağı genişmiş , inş ikili, üçlü ve daha çoklu sözcüklü cümlelerde kurar ..
Mahir bügün melodi diye şarkı vardı çoçuk programında onu söylemeye çalişirken yakaladım ve ona görünmeden uzunca takip ettim beni görünce utanıyor çünkü bırakıyor söylemeyi .. Çoğu şeyi ben yokken çok iyi yapıyor bende gizliden takip ediyorum )

Talaycım eğer olurda tr de olursam musab Bilal'in doğum gününde bizdeki kostümü sizi veriyim ben dino yapmıyacam çünkü . Sen beğendin o yüzden aklıma böyle bir fikir geldi ne dersin

çok teşekkür ederim meleğim ama ben onun kostüm işini ayarladım bi kuruk bi maske dinazorlu bi tşört ve şapka tamam ama düşünmen beni çok mutlu etti.inş. sen daha güzel bi tema bulursun melek arkadaşım beni hep utandırıyorsun.

Eklentiler

• $images.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 53
kızlar seker hamuru nekadar almalıyım 1kiloluk yetermi tema renklerime göre:26:
50kişilik cupcake ve 50kişilik kurabiye için :26:
mesela ablamınki kırmızı siyah beyazdı
bende 3renkten 1er kilo alsam cıkarmı :26:
mesela pasta yapmayı bile düsünüyorum inş beceririm

neeee
gercekten saka bir tarafa rabbim altından kalkabilirsem nasip eylesin
böyle olacaklar yani:118:
sey ımmmm bilemedimki şimdi ne desemmm:18::18::18:

Amin canım.
Demek şarkı da söylüyor kuzu onun o halini hayal ettim de yüzümde bi gülümseme oldu. Kimbilir ne tatlı söylemiştir. Yesin onu ilkim teyzesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…