2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

gunydin tatli annelerr
Bir haftsonu daha ruzgr gibi gecti ayaklarim geri geri ise geldim :(

Hani omer icin ev bakiyoruz diyordum ya
Bir proje bulduk icimize cok sindi evin plani malzemeleri cok duzgun istedigim cephe kose daire onu de acik
Hersey gonlume goreydi dun insaatin etrfinda turlarken mezarliga cok yakin oldugunu farkettik
Arada 1parsel daha arsa ve 20m lik bir yol var ama mezarlik o kadar buyuk ve agacsiz ki insan urperiyor

Gerci bizim begendigimiz daire sitenin tam ters ucunda ve mezarligi gormesi mumkund egil
Atiyorum bizim cephenin oldugu sokakta vi calisma olsa da kapansa mecbur o taraftan mexzarligin yanindan yukari cikmak gerek

Oturmayacagiz sonucta, yatirmlik ama yine de pimpiriklendim
Esim ne olacak ki istanbulda dipdibe oturuyor insanlar emzarliklarla diyor
Bi akil verin bana kararsizim sozlesmeyi hala imzalamadim:26:

canım benim baba evimde mezarlıga cok yakın:3:
ama senelerdir birşey olmadı ölüden degil diriden korkacaksın derler gercekten öle
zamanla alısıyor insan diger seyleri hosuna gidip içine sindiyse onu önemseme bence :ssz:

Merhaba Hanımlaar,nasılsınız?
Bizler iyi sayılırız.Eşim cumartesi döndü,ve nice olumsuzlukları da beraberinde getirdi.Şöyleki;Eşime oralardan tarhana,dağ kekiği,tulum peyniri vs..siparişinde bulunmuştum.Bunları köy pazarından almasını istemiştim.(bunları kaynanam da yapıyor)eşim tarhanayı annesinden almış:47:getirmiş.Getirmiş ama açıp bi kokladım acayip bayat bi koku hakim.Anlayacağınız kadın:37: bana 2 yıl önceki tarhanasını göndermiş:47:buna,evde bulunan tarhanamla kıyaslayarak daha bi kanaat getirdim.Eşim de aklınca savunmaya geçiyor yok efendim rutubet almışmış bilmem şundanmış bundanmış:47:Adam anasına toz konduramıyor.2 yıl evvel de yaprak sarmasını aynı şekilde göndermişti.Ayrıca annem zeytinyağlı doğal sabun siparişi vermişti.Eşim dediki annemde var verir.İyi dedim bende.Baktım muhteşem cadı çeyrek parça bi sabun vermiş:47:ben az yapmıştım diyor.Ben gene eşime püskürdüm,sen niye gidip gidip ondan istiyorsun diye...Neyse işin asıl BOMBASINA geleyim;İzmir'e giden eşim dönüşte eli boş geldi,yani kimse torununa ve yeğenine al şu oyuncağı da vs.BİR HEDİYE GÖNDERMEDİ:47:İşte benim tahammül edemediğim budur.Üstelik eşim buradan yeğenine satranç seti alıp götürmüştü hediye diye...Şimdi ben bunların yüzünü bir daha görmek ister miyim:47:Ha bir de havaalanında eşim annesini aramış anne ulaştım diye cadı karı gene duygu sömürüsü yapmış sen beni bıraktın da salya sümük bir şekilde.Anlayacağınız eşimin bayağı canını sıkmışlar.

Bugün tarhana yazınızı okuyunca aklıma geldi bi içimi dökeyim dedim...
Bu arada dün rüyamda hepinizi gördüm,sadece beybi yoktu aramızda.Ben de şakasına demiştim ki haydi kızlar beybiye yemeğe gidelim bakalım ne yapcak diye:1:
Meleğim,balık yağı konusunda doktorum bayağı bir araştırma yapmış dış ülkelere ait bir çok makale okumuş ve sonuç olarak balık yağının kilo aldırıcı hiçbir etkisi yokmuş.Dolayısıyla günaşırı vermem şartıyla bize de önerdi.Doğa da 2 haftadır kullanıyor.
Mutlum hayırlı olsun süttün kesmişsin,yine de maşallah sana epey verdin valla.
Nagiş umarım gideceğiniz tatili dinlenmiş,stresi orada bırakmış ve huzuru ,mutluluğu daha bir pekiştirmiş olarak dönersiniz.
Başkaaa,beykozcum bir iki aya kadar ben de çalışmalara başlayacağım bekle bekle beraber hamiş olalım:34:

canım ben kalana kadar herkez kalıcak zaten :27:
2aydır pozitif test görüp regl oluyorum anlamadım gitti :31:
baska sitede bir arkadas kimyasal gebelik olabilir dedi bakıyım doktorum ne dicek :26:
benim migrenim varya gecen ay tuttu igne olmalıyım oda gebelik varsa sakıncalı diye test yaptım reglm gelmeden önce pozitif cıktı ertesi gün yaptım negatif dencek hayalet cizgi vardı önceki daha koyuydu sonraki gün regl oldum
buay 2subattı lekelenme gelince 30unda test yaptım bakıyım yine pozitif cıkacakmı yoksa gecenki testmi bozuktu diye baska marka testte denedim
yine pozitif cıktı ve ertesi gün regl oldum anlamadım gitti :31:
en iyisi doktora sormak :26:
doktora soracam 5inde smear sonucu almaya gittigimde :29:
nese sen neden 2ay sonra canım gel basla ha 2ay önce ha 2ay sonra :27:

çağlaya bisiklet aldım arada ona biniyo,,

pisikleti ben de düşünüyorum aziz dostum :44:Orhan Cemal'in binebileceği ufaklıkta ucuzundan şöyle 15-20 liralık birşey alsam da, hem anneannede hem evde binse diyorum :16: evet, tabi evde binecek. pinti olabilirim ama evin geniş olanını severim. söylemesi ayıp, salonum 45 metrekare, at olmasa da sıpa koşturulabilir :9:

hamam konusunu ben de düşünüyordum. kendim gitmek istiyorum ama oğlanı da bırakmak istemiyorum. götürsem olur dimi :26:

Bugün patronla konuştum ve ayrılmak istediğimi söyledim.. Ohh be rahatladım.. :)) Neden niçin falan derken çok uzatmadım..
Yarından itibaren hayırlısıyla oğlumla birlikteyim :)) :32::32:

Bugün patronla konuştum ve ayrılmak istediğimi söyledim.. Ohh be rahatladım.. :)) Neden niçin falan derken çok uzatmadım..
Yarından itibaren hayırlısıyla oğlumla birlikteyim :)) :32::32:

Hakkında herşey hayırlısı olur inş , umarım gönlüne göre seni tahmin edici kapılar açar Rabbim .. Kaan'a doyma fikri çok güzel bol bol sevişin inş .

Merhaba Hanımlaar,nasılsınız?
Bizler iyi sayılırız.Eşim cumartesi döndü,ve nice olumsuzlukları da beraberinde getirdi.Şöyleki;Eşime oralardan tarhana,dağ kekiği,tulum peyniri vs..siparişinde bulunmuştum.Bunları köy pazarından almasını istemiştim.(bunları kaynanam da yapıyor)eşim tarhanayı annesinden almış:47:getirmiş.Getirmiş ama açıp bi kokladım acayip bayat bi koku hakim.Anlayacağınız kadın:37: bana 2 yıl önceki tarhanasını göndermiş:47:buna,evde bulunan tarhanamla kıyaslayarak daha bi kanaat getirdim.Eşim de aklınca savunmaya geçiyor yok efendim rutubet almışmış bilmem şundanmış bundanmış:47:Adam anasına toz konduramıyor.2 yıl evvel de yaprak sarmasını aynı şekilde göndermişti.Ayrıca annem zeytinyağlı doğal sabun siparişi vermişti.Eşim dediki annemde var verir.İyi dedim bende.Baktım muhteşem cadı çeyrek parça bi sabun vermiş:47:ben az yapmıştım diyor.Ben gene eşime püskürdüm,sen niye gidip gidip ondan istiyorsun diye...Neyse işin asıl BOMBASINA geleyim;İzmir'e giden eşim dönüşte eli boş geldi,yani kimse torununa ve yeğenine al şu oyuncağı da vs.BİR HEDİYE GÖNDERMEDİ:47:İşte benim tahammül edemediğim budur.Üstelik eşim buradan yeğenine satranç seti alıp götürmüştü hediye diye...Şimdi ben bunların yüzünü bir daha görmek ister miyim:47:Ha bir de havaalanında eşim annesini aramış anne ulaştım diye cadı karı gene duygu sömürüsü yapmış sen beni bıraktın da salya sümük bir şekilde.Anlayacağınız eşimin bayağı canını sıkmışlar.

Bugün tarhana yazınızı okuyunca aklıma geldi bi içimi dökeyim dedim...
Bu arada dün rüyamda hepinizi gördüm,sadece beybi yoktu aramızda.Ben de şakasına demiştim ki haydi kızlar beybiye yemeğe gidelim bakalım ne yapcak diye:1:
Meleğim,balık yağı konusunda doktorum bayağı bir araştırma yapmış dış ülkelere ait bir çok makale okumuş ve sonuç olarak balık yağının kilo aldırıcı hiçbir etkisi yokmuş.Dolayısıyla günaşırı vermem şartıyla bize de önerdi.Doğa da 2 haftadır kullanıyor.
Mutlum hayırlı olsun süttün kesmişsin,yine de maşallah sana epey verdin valla.
Nagiş umarım gideceğiniz tatili dinlenmiş,stresi orada bırakmış ve huzuru ,mutluluğu daha bir pekiştirmiş olarak dönersiniz.
Başkaaa,beykozcum bir iki aya kadar ben de çalışmalara başlayacağım bekle bekle beraber hamiş olalım:34:

Hay Allah yine kv krizi yaşanmış çok üzücü gerçekten hadi seninle anlaşamıyor falan ama torununa neden böyleler ki neyse üzme canını Rabb'in ifla etsin diyelim inş olur ..
Balık yağı inş yarar bizdede ben ümitliyim bakalım .

Tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar :) Umarım herşey iyi olur..

Sen işin erbabı aynı zamanda işini mükemmel yapan bir insansın ben inanıyorum herşey daha iyi olucak ..
Bem kardeşini ve kız arkadaşını eve yemeğe davet etmek istiyorum olursa kardeşin işi tr de bizim içinde bir güzel bir anı olur diye düşünüyorum ..

Sağol canım ,biraz olsun rahatladım.
Evet bence de beybi kesin öyle derdi,hatta eliboş gelmeyin derdi:52:
Huuuu beybi ne getirelim sanaaaa?

Evt CNm kesin öyle derdi ben tarhana götürürdüm çünkü bilmiyormuş tadını :)) e işte bu vesile ile öğrenmiş olur dîyorum :))

Meleğim: Görüştünüz mü? Canım yaa ben konuşamadım daha kardeşimle.. Mahirime şifa olsun.. Umarım balık yağ işe yarar :)

Babyceren: Canım geçmiş olsun.. Cerenin yine alerjisi mi tuttu? :) Senin de temizlik yapmadığın gün var mı allah aşkına..
Hamama gitmişsin.. seni çok kıskandım.. Valla öyle çok oldu ki hamama gitmeyeli.. İnanılmaz ihtiyacım var... du bakalım önümüzdeki haftalardan birinde Kaan'ı bırakıp tabi :1::1: ben onunla gidersem yıkanamam onun peşinde koşmaktan

AnneZeynep: Hoş geldin canım.. yatırım amaçlı düşünüyorsun ona hiç takılma.. Al gitsin çok ta takılıyorsan biraz değer kazanınca onu satarsan kafana yatan başka yerden alırsın ..

Mutlucum.. Miram yine uyumadı ve seni de uyutmadı ha? Demek ki senin kız gerçekten uykuyu sevmiyor :1::1:.. Şu emzirme meselesi benim de çok kafamda.. Sanki artık bıraktırsam bırakacak gibi.. gece ben kaldırıp emzirmesem bazen uyanmıyor gibi.. Hiç emzirmesem daha deliksiz uyuyacak sanki.. Ama emzirmeyi ben biraz da kendim için bırakmak istemiyorum.. İkimizin arasında tek özel bağ& bizi başkalarından faklı kılan bağ gibi bakıyorum.. akşam olsun uyku saati gelsin de oğlum sıcacık emsin diye sabırsızlanıyorum.. Belki vermesem hiç aramayacak :50: Neyse marta kadar emzireceğim ve ondan sonra artık kesin bıraktıracağım bende.. kendi kendine uyutma kısmına gelince.. Hafta sonu yeni tanıştığım bir arkadaş da kızını yakın zamanda kendi kendine uyutmaya alıştırmış..

O kızının yatağına girerek bunu yapmış.. Karyolanın içine girip ikisi beraber yatmışlar.. tam 1 hafta bunu her akşam yapmış.. ilk gün 55 dk sürmüş 2. gün 25 dk 3. gün daha az derken derken süre daha az olmaya başlamış.. şimdi de yatakta yanında yatmayıp sandalye ile yatağın başına oturuyormuş.. bu haftadan sonra tamamen yalnız yatmaya başlayacağını düşünüyorum dedi.. Bakalım.. bende denemek istiyorum ama gerçeği söylemek gerekirse çok da ümitli değilim :)

Herkese iyi haftalar arkadaşlar.. Hafta sonumuz güzel ve dolu dolu geçti.. Pazar sabahı Nakkaştepeye kahvaltıya gittik. Eşimin üniversiteden arkadaşlarıyla çocuklarla vs.. Güzeldi keyifliydi ama çok aşırı sıcaktı çocuklar bunaldı.. hava aldırmak için kapının önüne çıkarttım bir kaç kez Kaan'ı.. ve lan oldu üşüttüm galiba.. :50: Dün gece burunları tıkalıydı zor nefes alıyordu.. Bütün gece dorğu düzgün uyumadı.. Annem de her ağlayıp uyandığında bana söylendi.. Çocuğu hasta etmişsiniz.. de şöyle olmuş da böyle olmuş da.. ama istisnasız bütün gece her yanlarına gittiğimde bunu söyleyip sıkkın olan canımı iyice sıktı bende patladım.. Anne tamam anladık hasta ettik dedim.. Sende hasta olduğunda da ben sana böyle desem hoşuna gidecek mi dedim.. Sustu ama bozuldu. e bende bozuldum.. suçlar şekilde defalarca aynı şeyi söyledikçe canım sıkıldı..

Çocuk bu işte hasta da olacak.. ne yapalım dimi ama.. Off neyse .. Ama sabah iyiydi paşam keyfi yerinde çok şükür..

Anneler bazen düşünmeden baskıcı olabiliyorlar ama oda işte ne yapsın torununa kıymamıştım halbuki sen annesin ve onu sen ondan daha çok düşünürsün dimi .. Kaan inş hasta olmaz bazen gezmeleri görmeleri lazım hasta olcak diye evde kapalı duramazlar ya .. Benim eşinde bu konuda beni çok suçlar fakat Mahir'in dışarda mutlu olmasıda lazım .. Hasta olursada iyileşir bu çoçuk zaman gelicek herşeyi yaşıyacaklar yeterki dermansız hastalıkları olmasın ..
Nakkaştepe çok güzelmiş Facebook tan baktım bende of ne güzel manzara öyle süper , beninde aklımda bulunsun ilk fırsatta değerlendirebilirim ;))

Son düzenleme:
Anne Zeynep CNm bende senin gibi düşünüyorum . Mezarlıklardan ben oldum olası ürpermiştim . Yani bende yakınında yatırım amaçlı da olsa almazdım galiba . Acele etme başka fırsatlarda çıkar hem .,

Sen işin erbabı aynı zamanda işini mükemmel yapan bir insansın ben inanıyorum herşey daha iyi olucak ..
Bem kardeşini ve kız arkadaşını eve yemeğe davet etmek istiyorum olursa kardeşin işi tr de bizim içinde bir güzel bir anı olur diye düşünüyorum ..

Canım benim çok sağol.. Ben güzel olacağına inanıyorum.. Mutlu ve huzurlu olabileceğim bir ortam istiyorum..

Canım eğer onlar için uygunsa güzle olur.. tanışırsınız kaynaşırsınız.. Gelinimiz Julia çok sıcak kanlıdır.. Çocuklarla diyaloğu muhteşemdir.. Onlarla oynamaya, ilgilenmeye, birşeyler öğretmeye bayılıyor.. Mahir onu çok sevecektir eminim :) Eğer bir araya gelirseniz bol bol foto görmek isterim

Kim var kim yok göremiyorum. Herkes iyidir umarim.

Yaren nur ayagimda.normalde koyun koyuna yatiyorux ama bugun aksiligi tuttu.ve bu saatte uyudu.normalde 21:30 yada 22:00den once uyutmuyorum.ama üzdü beni kuzum.hep boyle oluyor. Babannesi ve halasi amcasi vs bize geldiginde cocukla dogru pozitif alışveriş te bulunamiyoruz.genelde bu boyle çünkü denrdim.cocuk baska bir cocuk oluyor.

Neyse uyuyor simdi.benim de gozler kayiyor.gece sik uyanmasa bari malum saat erken.cocuguma doyamadim yaaa..neyse...

Eve is getirdim ama halim yok.bu hafta yaren nura babannesi bqkacak.bakici teyze izin istedi.kv razi oldu bendeler Allah razi olsun geldi hic kirmadan.ama bizim kizin huyu suyu hemen degisti anlamadim.

Bu arada adetim gecikmelerde geneldegecikiyor zzaten ama ne bileyim bisey olmus mudur diye düşünürken buldum kendimi:)) ne olacaksa:))

Dilberege, mutlu super bir h.sonunuz olmus eh masallah.mutlucum bu mira seni yuzyilin zombisi yapti cikti valla.kizimiz uyku sevmiyor annemiz uyumak istiyor.oofff offf.sutten de kestin bakalim ins alisirsiniz.yrni bir süreç. Cok optum sari fistigi da seni de.

Dilberege ins bu bitis cok daha guzel yeni seylerin baslangici olavak.kendini oraya ait hissedemedin.ins daha daha mutlu olacağın bir is gelir basina.

Cocuk mevzusu cok drrin bir olay.ne yapayim bilemiyorum. Belki sizden gelecek 2. haberlerle duygularim daha cok depresir.

Beykoz kafan rahar olsun aynen. Yoksa bazen psikoloji bile engelliyor insani.enesime duzine duzine kardes gelsin ins. Dermisim:))burnun icinde sevindm.bakalim ben ne olacagim...

Teyzeleri yaren nur hem papağan hem taklitci hemde olaylari yorumluyor kendince anne dolap aaaccc, uzgun durdugumda aglamakli anne aglamaaa vermem olmass bu ne ya, o ne ya lar falan.baba isw gitti.anne cok teviyom vsss..dis figca verr anne islak mendil siliyom:))) neler neler.

Annezeynep ev icin yatirim icinse bence hic takikmadan al ne de olsacsiz oturmayacaksinizbki mezarligi gormuyor dedin.ama tabi icine sindirmeden olmaz. Hayirlisi olur ins.

Pinarda; ahh kv. Vahh kv.a be kaynana naptin bize?:)) bosverrrr kocan yaninda ve onlardan uzaktasin.uzulme o onlarin dusuncesizligi.ne verirsen elinle o da gider seninle...

Melegim ne guzel orada arkadaş olursunuz ins.kaynasirsiniz.mahir nasil keyfi yerinde mi? Bisiklet konusunda bende 3-4 tekerlekten yanayim.zor olur mahire.tabi en iyi karar senindir.

Sekersiz senin papaganini yerler haberin olsun. Defnos akilki kuzum ya.anasina cekmis.simdiden ingilizceler falan maşallah subhanallah. Isle de ilgili sikma canini o mobbing yapmaya calisanlari da Allaha havale ediyorum. Cikarsan taxminat alamazsin.diren ve kovul)
:)) kardesim oyle yapti.

Kizlar gözler gitti bende.sanirim uyuyorum iyi geceler...dun gece ucu gece yatmistim uyumaliyim.opuldunuz...

Kim var kim yok göremiyorum. Herkes iyidir umarim.

Yaren nur ayagimda.normalde koyun koyuna yatiyorux ama bugun aksiligi tuttu.ve bu saatte uyudu.normalde 21:30 yada 22:00den once uyutmuyorum.ama üzdü beni kuzum.hep boyle oluyor. Babannesi ve halasi amcasi vs bize geldiginde cocukla dogru pozitif alışveriş te bulunamiyoruz.genelde bu boyle çünkü denrdim.cocuk baska bir cocuk oluyor.

Neyse uyuyor simdi.benim de gozler kayiyor.gece sik uyanmasa bari malum saat erken.cocuguma doyamadim yaaa..neyse...

Eve is getirdim ama halim yok.bu hafta yaren nura babannesi bqkacak.bakici teyze izin istedi.kv razi oldu bendeler Allah razi olsun geldi hic kirmadan.ama bizim kizin huyu suyu hemen degisti anlamadim.

Bu arada adetim gecikmelerde geneldegecikiyor zzaten ama ne bileyim bisey olmus mudur diye düşünürken buldum kendimi:)) ne olacaksa:))

Dilberege, mutlu super bir h.sonunuz olmus eh masallah.mutlucum bu mira seni yuzyilin zombisi yapti cikti valla.kizimiz uyku sevmiyor annemiz uyumak istiyor.oofff offf.sutten de kestin bakalim ins alisirsiniz.yrni bir süreç. Cok optum sari fistigi da seni de.

Dilberege ins bu bitis cok daha guzel yeni seylerin baslangici olavak.kendini oraya ait hissedemedin.ins daha daha mutlu olacağın bir is gelir basina.

Cocuk mevzusu cok drrin bir olay.ne yapayim bilemiyorum. Belki sizden gelecek 2. haberlerle duygularim daha cok depresir.

Beykoz kafan rahar olsun aynen. Yoksa bazen psikoloji bile engelliyor insani.enesime duzine duzine kardes gelsin ins. Dermisim:))burnun icinde sevindm.bakalim ben ne olacagim...

Teyzeleri yaren nur hem papağan hem taklitci hemde olaylari yorumluyor kendince anne dolap aaaccc, uzgun durdugumda aglamakli anne aglamaaa vermem olmass bu ne ya, o ne ya lar falan.baba isw gitti.anne cok teviyom vsss..dis figca verr anne islak mendil siliyom:))) neler neler.

Annezeynep ev icin yatirim icinse bence hic takikmadan al ne de olsacsiz oturmayacaksinizbki mezarligi gormuyor dedin.ama tabi icine sindirmeden olmaz. Hayirlisi olur ins.

Pinarda; ahh kv. Vahh kv.a be kaynana naptin bize?:)) bosverrrr kocan yaninda ve onlardan uzaktasin.uzulme o onlarin dusuncesizligi.ne verirsen elinle o da gider seninle...

Melegim ne guzel orada arkadaş olursunuz ins.kaynasirsiniz.mahir nasil keyfi yerinde mi? Bisiklet konusunda bende 3-4 tekerlekten yanayim.zor olur mahire.tabi en iyi karar senindir.

Sekersiz senin papaganini yerler haberin olsun. Defnos akilki kuzum ya.anasina cekmis.simdiden ingilizceler falan maşallah subhanallah. Isle de ilgili sikma canini o mobbing yapmaya calisanlari da Allaha havale ediyorum. Cikarsan taxminat alamazsin.diren ve kovul)
:)) kardesim oyle yapti.

Kizlar gözler gitti bende.sanirim uyuyorum iyi geceler...dun gece ucu gece yatmistim uyumaliyim.opuldunuz...

amin desemmiki :30:
düzine olmasında 4kardes olmalarını isterim :27:
nese rabbim yazmıstır hayırlısıysa saglıklıysa ve uykulu bebişim olucaksa inş 3tane daha bebiş gelir inş:16:
aminnnnn:9:
canı test yapsana bacım ne olur ne olmaz sen gecmiş senelerin en kazazede bayanısın kocana güven olmazzz:9::54:

Hanımefendi hic yapmadigi seyleri yapiyor.yat kalk oldk.yatagina yatiriyorum.kalkiyor.babbam, havam (halasi), buakdan (burakcan), babanne sayikliyor.onlar bendeyken hep böyle bu kiz.anlamadim gitti.uyuz oluyorum.mizmiz mizmiz..gitti kizim onlar deyince ben. o da anneee? Diye soruyor.bende anne burda kizim diyorum. O da isaret parmagiyla gostererk uyku sersemi anne buyda! Diyor. Utu yapayim bari.nobet var sanirsam.aman ins olmaz.

Iyi geceler...

amin desemmiki :30:
düzine olmasında 4kardes olmalarını isterim :27:
nese rabbim yazmıstır hayırlısıysa saglıklıysa ve uykulu bebişim olucaksa inş 3tane daha bebiş gelir inş:16:
aminnnnn:9:
canı test yapsana bacım ne olur ne olmaz sen gecmiş senelerin en kazazede bayanısın kocana güven olmazzz:9::54:

Kacak var mi bilmiyorum cnm olursa cooook buyuk surpriz olur da icime kurt dustu nedense.benim sureler offf offf.yaren nur nerdeyse 6 haftalikti.idraeda hic gostermedi.cok defa dile getirdm.adet gelsede rahatlasam..

Hayırlısı olsun bakalim bana uzakla yakin arasinda;))

Allah gonlune gore versin ins bol uykulu bebislerin olur fistigim.enesim nasıl iyidir ins.
Optummm

Sagolasın nagihan... Cok zilli bi cadı oldu çokk. Yarennura da masallah ne guzel cumleler kuruyo :)

İş için aynen dediğim gibi beklemedeyim. Bırakmam onca yılın hakkını o uyuzlara. Hıhhh

Eşim yattı şimdi ben de gidiyim yanına kıvrılayım bari :1:

çok teşekkür ederim öpüyorum seni :D

of benim sıpa da feci oldu.. papağan mubarek.. ne dersek tekrar ediyo ve cok guzel söylüyo.. dövmemi gösteriyorum, "bunun adı ne" diyorum.. "Geişşa" diyo, tabi ben eriyorum.. "doydun mu diyorum "hı hıııı" diyo, daha yicen mi diyorum "no" diyo.. (buna da bitiyorum :D ) sonra "şaaakı aç" diyo.. ne açiim diyorumm... "yee yee yee bumm" diyo (bruno mars - locked out of heaven" ) o bitince bi daha "aç" diyo.. ne açiim diyorum "heppi" diyo.. (pharrel williams- happy) sonra deli gibi dans ediyoruz.. ha bi de dün akşam deneme amaçlı her zaman türkçe sorduğum hayvanları ingilizce sordum.. veeeeeeeeeeee bildiiii :16::16: çok mutlu ediyo bu kız benii...

herkese mutlu haftalar..
yerim o papaganı ben:56:hemde ingilizce konuşan papagan:)
aferim akıllı kuşuma:16:kreştemi ögretiyolar cnm yoksa senin eserinmi:))
Gittikce azaliyoruz mu ne?
Nerde bu millet, nerde bu devlet??

Sbhin korunde yolcuyum diyetisyene. Cok uykum var gece 3te yattım
Dun aksam 8:30-1:00 arasi esimle disarki ciktik super geldi.ayda bir yapmaya çalışıyor uz.

Gelelim size;
BAbyceren; hamam sefasi yapmissiniZ. Iyi cesaret valla aklıma bile gelmezdi yaren nur ile gitmek.ooohhh gitsin ocu kirler.bu sabahta kalvaltiya gidiyormussun.yedigini ictifini bosver bana gorduklerini anlat:))

Melegimden dilberegeye dilberegeden melegime:))) balik yagi sifa olsun mahirime.tarhana da yarasin hupletsin hepsini:))

Beykoz; cnm gecmis olsun ameliyat icin. Insallah duzelirsin cok iyi olursun.aklimdayken yazayim dedim icimde kaldi cunku.

Annezeynepcim sagolasin ya cok iyi fikir oldu hepsini tek tek degerlendirecem.omer pasa nasil iyi mi? Senin de primin odenmis ev almayi düşünüyorum yazmissin omere.bulabildin mi? Umarim icinize sinen bir ev olur.

Keza dilberegecim de oyle.kaana simdiden ev plani super valla:))

Dun gece 2, cocuk olayinimkonustuk yine esimle diyoki 5 yasindayken olsun.simdi tum dikkatimiz ilgimiz yaren nur uzerinde.daha buyumedi.ya ikisiyle basa çıkamaz sak dedi.falan filan.bende dun heveslendim bir arkadasim hamile ikinciye.beklemedigi bi gebelik ama simdi mutlu.ay bilmiyorum hangisi doğru zaman.hakkimizda hayırlısı olsun.
evet şekerim hamam sefası yaptık tabi sefa denilirse:)
2. çocuk için hakkınıza hayırlısı olsun cnm..
gunydin tatli annelerr
Bir haftsonu daha ruzgr gibi gecti ayaklarim geri geri ise geldim :(

Hani omer icin ev bakiyoruz diyordum ya
Bir proje bulduk icimize cok sindi evin plani malzemeleri cok duzgun istedigim cephe kose daire onu de acik
Hersey gonlume goreydi dun insaatin etrfinda turlarken mezarliga cok yakin oldugunu farkettik
Arada 1parsel daha arsa ve 20m lik bir yol var ama mezarlik o kadar buyuk ve agacsiz ki insan urperiyor

Gerci bizim begendigimiz daire sitenin tam ters ucunda ve mezarligi gormesi mumkund egil
Atiyorum bizim cephenin oldugu sokakta vi calisma olsa da kapansa mecbur o taraftan mexzarligin yanindan yukari cikmak gerek

Oturmayacagiz sonucta, yatirmlik ama yine de pimpiriklendim
Esim ne olacak ki istanbulda dipdibe oturuyor insanlar emzarliklarla diyor
Bi akil verin bana kararsizim sozlesmeyi hala imzalamadim:26:

evi begendiysen neden olmasın zaten oturmayacakmışsınız:26:
bende mezarlıktan çok tırsarım çok korkarım:18:
imzala gitsin cnm:34:

Back
X