anamm benim ismin altına kuş konmuşş maviş o neki yeni gördümm.
bize gelince hafta sonu oğlana göz dokturundan kendime k.doğumdan randevu aldım
biz hiç göz muaynesi olmadık 2 yaşa yaklaştıkça dedim artık olsun .
gittik ben damla felan damlatıp göz bebeğini büyütüp aletlere koyacak diye beklerken kucağıma oturdu doktorda hemen karşımıza geçti şu marketlerde el barkot okuyucu aletler var onun gibi bişeyle göze ışık tuttu muayne bu şekilmiş.sonuç astigmat çıktı 2 gözdede 1,5 dereceymiş .şaşırdık ama çok şükür başka bişey yok bunun belirtiisi yokmuş yani biz gözlemleyemiyormuşuz 3-3,5 yaşı beklicez ilerlerse o dönem detaylı muayne edip gözlük verecekmiş
sonra k.doğuma gittim çık şükür bi sıkıntım yok ama 2 yıl oluyor doğumdan çıktım hiç gitmedim dedim kontrol edelim
baktı temiz dedi çok şükür sıkıntı yok bide simir en son ne zaman yaptırıdn dedi
dedim hiç
gel dedi
onu yaptırdım sonuç haftaaya işallah iyi çıkar merak ediyorum.sonra alışveriş merkezine gittik oğlanı oyun salonuna soktuk sonra uyuttuk biz dolandık akşamda k.validemleri çaya aldık bugün miskin miskin yattık yarın kardeşim gelicek
sonraa kısmetse biz anneanneye gitçez 
bizden bu kadar.
sizler çocukları göz doktoruna götürdünüzmü ??
bize gelince hafta sonu oğlana göz dokturundan kendime k.doğumdan randevu aldım
biz hiç göz muaynesi olmadık 2 yaşa yaklaştıkça dedim artık olsun .
gittik ben damla felan damlatıp göz bebeğini büyütüp aletlere koyacak diye beklerken kucağıma oturdu doktorda hemen karşımıza geçti şu marketlerde el barkot okuyucu aletler var onun gibi bişeyle göze ışık tuttu muayne bu şekilmiş.sonuç astigmat çıktı 2 gözdede 1,5 dereceymiş .şaşırdık ama çok şükür başka bişey yok bunun belirtiisi yokmuş yani biz gözlemleyemiyormuşuz 3-3,5 yaşı beklicez ilerlerse o dönem detaylı muayne edip gözlük verecekmiş
sonra k.doğuma gittim çık şükür bi sıkıntım yok ama 2 yıl oluyor doğumdan çıktım hiç gitmedim dedim kontrol edelim
baktı temiz dedi çok şükür sıkıntı yok bide simir en son ne zaman yaptırıdn dedi
gel dedi
sizler çocukları göz doktoruna götürdünüzmü ??