piki piki pet piki pikiiiii diye yerim onu... bal bunlar ballllllllllllllbugün çağla beni çok güldürdüher zaman izledigi türde bişeyler izliyodu baktım ''piki piki pet piki pikiiiiii''
diye çok hızlı bir şekilde konuşuyomeger kuşum tekerleme söylüyomuş:))
eşimde akşam gördü:))ceren de çok güldü
off ya keşke fotograf makinam çalışıyo olsane çok şey var sizlere göstermek istedigim
tabetin borcunu kapatayım hemen makina alacam acilinden
çok gecmiş olsunherkese selaaammmmmm
15 gün oldu galiba uğramayalı daha doğrusu uğrayamayalı umarım herkesler iyidir
benim minnoş yine hastalandı çok ağır geçirdi 10 gün sürdüşimdi çok şükür iyi meleğim
eşim 9 günlük tatiline gitti ve döndü çok iyi geldi bize deli gibi özlemişiz
tarık buğra hastalanınca sıkıntıdan mide ağrım tavan yaptı..arada bir de tarık buğra oyuncağıyla gözüme vurdu şişti ve kan topladı gözüm böyle kocaman oldu
biz 15 günü böyle geçirdik işte
şimdilik iyiyiz bol bol kuduruyoruz yavru kuşumla
hepinizi öptüm şimdilik şekerler
bunlarda bebişlerime
yorma kendini deli misin nesin. boşver.. ev işi sağlığından daha mı önemliherkese iyi geceler. çiçeğimle mutlum kulaklarımı çınlatmış:)) geçen hafta nasıl geçti anlamadım kız kardeşim yanımdaydı sonradan babamda geldi çok güzel geçti zaman hem ece için hem benim için. annem umrede haftasonu dönecek inşallah. temizlik yaptık kız kardeşimle tabi arkasından fena bel ağrım başladı( nasıl yaşıcam bu hastalıkla bilmiyorum. parol içiyom ya eceyide emziriyorum inşallah geçmiyordur kuzuma (
defnem içinde çok sevindim. herşeyi normal çıkmış çok şükür büyüdükçe geride kalır inşallah şu alerjisi. şarkı söyleyen hali yok mu gel beni ısıra ısıra ye bitir diyor:))
evet cok sukur iyi çıktı da biraz olsun rahatladım
aman bunlar hep böyle yapıp yapıp özür diliyolar. o yuzden ben bişey demiyim ... zamanla ...Eşin dün gece benden özür dileyerek hatalarını kabul etti kızlar ama benim nedense içim soğumadı .. Beni sevdiğini söylüyor ama sonra yaptıkları ile beni kendinden epeyce soğutuyor .. Benim birde bir huyum vardım bazı yapılanları unutup geçemiyorum hepsi hafızamda kene gibi yer ediyor ..bazı şeylere oğlum içinmi katlanıyorum onada emin olamıyorum .. Sonumuz hayır ola inş
ay yerim seni ben ya. maşallah kocaman adam olmussun sen
budur.. girişimci zekana hayranımyatmaya gidiyim gayri
oyunuda geçemedim sinir oldum
birazda haberlere baktımdünyada neler oluyor arkadaş Allah sonumuzu hayretsin,,
çocuklarımızı nasıl bir gelecek bekliyo çok korkuyorum..
hadi herşeyi geçtimde en çok aklıma takılan haber şu olduünlülerin yaşam koçu şeyda diye bir kadın var
yaw ayda 200 bin kazanıyomuşünlülerle yürüyüşe çıkıpbu parayı kazanıyo vay anasını dedim
ben bu kadına 200 bin versem zaten açlıktan ailecek zayıflarız
bende kendime yeni iş buldummahaledeki şişko teyzeleri toplayacam akşamları bi köprüye kadar yürüteyim onları
her biri 1 tl verse 10 kişi bulsam işte yarım saatte 10 liram olur
günde 10 liradan ayda 300lira
yolda yorulan olursa valla beklemem döner evime gelirim
şeyda kadar olamasakta bu işte iyi para var ben anladım
mutlucum; 25.kareyi çok önceleri okumuştum ama maalesef kontrol etme şansımız yok. o yuzden pek çizgi film izletmiyorum. eğitici video ve puzzle yapıyoruz genelde aypette.. ilüminati olayına da takılmıyorum. takılacak cok fazla sey var cunku... ona sıra gelmiyo..
gunaydın hatunlar.. yine saçma bi iş gününden selam sizlere. sabah kuzumla sarmaş dolaş gittik kreşe. şu an dilberimi çok kıskanıyorum. lanet olsun.. neyse fazla psikopata bağlamadan kapatayım mevzuyu.
mutlu gunler hepinize.