2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

piki piki pet piki pikiiiii diye yerim onu... bal bunlar ballllllllllllll
çok gecmiş olsun
yorma kendini deli misin nesin. boşver.. ev işi sağlığından daha mı önemli
evet cok sukur iyi çıktı da biraz olsun rahatladım
aman bunlar hep böyle yapıp yapıp özür diliyolar. o yuzden ben bişey demiyim ... zamanla ...
ay yerim seni ben ya. maşallah kocaman adam olmussun sen
budur.. girişimci zekana hayranım

mutlucum; 25.kareyi çok önceleri okumuştum ama maalesef kontrol etme şansımız yok. o yuzden pek çizgi film izletmiyorum. eğitici video ve puzzle yapıyoruz genelde aypette.. ilüminati olayına da takılmıyorum. takılacak cok fazla sey var cunku... ona sıra gelmiyo..

gunaydın hatunlar.. yine saçma bi iş gününden selam sizlere. sabah kuzumla sarmaş dolaş gittik kreşe. şu an dilberimi çok kıskanıyorum. lanet olsun.. neyse fazla psikopata bağlamadan kapatayım mevzuyu.
mutlu gunler hepinize.

Güzel sabahlar annekuşlar
Herkes iyidir inşallah,sabah bende tatlı cadım gibi erkenden uyanıp camları açtım kahvaltıyı hazırlayıp kızımla oynayıp geldim
Günün menüsü: kuru,pilav,salata,yoğurt
Günün şarkısı:Mehmet erdem, acıyı sevmek olur mu
Günün rengi: kahve krem camelböyle giyindimdee
Günün sözü:"Amin der susarım.Duam belli.Duyan belli."Arda Erel
Günün arkadaşları: Sizlersiniz tabiki
Günün merak edileni: DilberegeHejar
Mutlu günler

:) süper olmuş bu :)
o zman hemen acıyı sevmek olmaz diyoruz ve katy pery den roar dinliyoruz
http://www.youtube.com/watch?v=CevxZvSJLk8&list=RDMy2FRPA3Gf8

Günün menüsü: yok.. akşama bakıcaz çaresine
Günün şarkısı: Miley Cyrus - Wreckin Ball tabiisi de :)
Günün rengi: siyah gri kırmızı
Günün sözü: "Bu dünyada öyle şeyler oluyor ki; Tanrı'nın neden izin verdiğini merak ediyorum" (Yeşil Yol filminden)

Son düzenleme:
Eveeeetdinledik cicim

oohhhhhhhhhhhh gücümüzün kuvvetimizin farkına vardık mııııııııııııııııııııı :)

I got the eye of the tiger, a fighter, dancing through the fire
'Cause I am a champion and you’re gonna hear me roar
Louder, louder than a lion
'Cause I am a champion and you’re gonna hear me roar
Oh oh oh oh oh oh
Oh oh oh oh oh oh
Oh oh oh oh oh oh
You’re gonna hear me roar

Now I’m floating like a butterfly
Stinging like a bee I earned my stripes
I went from zero, to my own hero

You held me down, but I got up (HEY!)
Already brushing off the dust
You hear my voice, you hear that sound
Like thunder gonna shake the ground
You held me down, but I got up (HEY!)
Get ready ’cause I’ve had enough
I see it all, I see it now

Yok canım ölesine yaptım
regl biteli 3 gün oldu daha
sen naptın bebek düşünmüyormusun kızzz deneylerle cıldırcan bari oglusunu klonlada kardes sevgisi tatsın senin yapacagın yok

düşünmez olurmuyum dostum, tabiki 2. bebeği düşünüyorum. hatta aralarını çok açmayayım, Orhan Cemal askere gitmeden yapayım diyorum 2. bir "angara bebesi"

şaka bir yana, 2. yi Orhan Cemal kreşe başladıktan sonra düşünüyoruz. 2 çocuk arasında fazla zaman bırakmanın ve bu sürede koruyucu kullanmanın 2. bebeğe hamilelik olasılığını düşürdüğünü duymuştum :26:

herkeze merhaba uzun bi süre oldu yazamadım yoğunluktan.geçmişi okudum yeni hamileler katılmış aramıza özellikle beykozu görünce heyecanlandım ama sonra anladım Rabbim gönlüne görsün beykoz bu kadar çok istiyorsun inş. çok beklemezsin.
annezeynep çok maharetlisin valla o kadar tempolu bi işten sonra bide ev hanımlığı bravo.
nagihan eşine geçmiş olsun lütfen üzülme eşinin senin moraline ve desteğine daha çok ihtiyacı var.
meleğim canım arkadaşım sıkıntıların sona erer inş. ne desem boş eşimle aram bozulunca dünya başıma yıkılıyo ama mahir için sizin birarada ve herşeyin yolunda olması gerekiyo.umarım enişte hatalarını telafi eder ve senin kalbini tekrar kazanır.
azrace sorduğun için sağol daha taşınmadık nisan 15 inş.
pelin7 ben antalyalıyım canım nisandada inş. oraya geliyoruz ne soracaktın acaba
nursavaşkan hayırlı olsun yanlış anlamadıysam 2. bebeğinin cinsiyetide erkekmi.
mutlu anne yukarıda bahsettiğin konu gerçek hatta yakın bi zamanda bu konunun uzmanı vefat etti ama bana kalırsa suikat bırakın disney yayınlarını kel oğlanda biile 25. kare olduğu söyleniyor.ben bayb tv dışında bi kanal tercih etmiyorum.
ve tağrık buğraya kocaman maşallah ne kadar yakışıklı olmuş resmen koca adam.
şimdilik bukadar arkadaşlar.

tabetin borcunu kapatayım hemen makina alacam acilinden

samsung galaksi note, diye bir alet var, kamera tablet telefon hepsi içinde, herşey dahil yok hayır, bende olduğu için bilmiyorum. teknoloji mağazasında "219 tl" etiketini görüp "ay bu alınabilir" deyip, 219 tl nin sadece taksiti olduğunu öğrenince şok olduğumdan biliyorum (çok ciddiyim) bir de memur arkadaşımda görmüştüm de "ay sen boş zamanlarında uyuşturucu mu satıyon da bu alete sahipsin" demiştim neyse, geyiğe sarmayayım. eniştenin kesesine bereket diye konuyu kapatayım

ha, evet aslında size söylemeyi unutuyordum. geçen hafta bölüme yeni gelen arkadaşlardan biri köftemsi bir yiyecek getirmiş. herkes "ayy içli köfte, bayılırım" dedi. bendeniz hemen atılıp "bi kerem o içli köfte değil, oruktur ve Anteke'nin meşhur bir yiyeceğidir" diyerek arkadaşımın takdirini kazandım evet, çok güzel bir oruktu ve ben 3 tane yemenin utancı ve hazzını beraber yaşadım

can sen bence oralardanda cok bıktın buraya gelmek istiyorsun bunun bunalımıda seni cok etkiler :26:

cok zekisin bacımmmm
bencede yap güzel işşşş sende yok olursun artık

aferin canım benim Orhan Cemalin yasına yakın olsunda okulları baslamadan doya doya zaman gecirsinler
tabi biz nasıl oluruz Allahım bilir Rabbim yardımcımız olsun bol uykucu iştahlı saglıklı mutlu bebek nasip eylesin inşşş

hehehe amin canım hamilenin duası tutarmıs hakkını helal et hayatım
ben hiç izletmiyrum cizgi film bazen baska evlerde bakıyor ama öyle ilgisi yok 5dk anca bakar diyim
evimde hep televizyonum acıktır mesela ama enes ilgilenmez bebekliginden beri

çakalllllll seniii
oruk moruk derken lüplettin demek kadın gösterdigine gösterecegine pişman olmustur
afiyet olsunnn bacımmmm

ya bişey sorcam.. hani gecenlerde topluca regl olmuştuk ya ben dün yine oldum.. ne iş anlamadım. çok nadir de olsa arada böyle oluyor.. neden olabilir ki? stress vs olabilir mi? bu ara jinekolog randevusu alacaktım. bitince alayım bari.. çok erteledim...

cuma gunu de psikiyatriden randevu aldım. neden aldığımı bilmiyorum sadece içim çok sıkılıyo. bi anda moralim sıfır olup bi anda dunyanın en mutlu insanı oluyorum. ya da tam tersi. çogu zaman tası taragı toplayıp gidesim geliyo kızımı alıp.. tahammul sınırlarım daraldı vs vs.. umarım iyi gelir..

ha bi de sigarayı bırakmaya karar verdim ve ilaca başladım. haftaya salı itibariyle bırakmış olucam... kendim için yaptığım tek iyi sey bu herhalde..

Ye hocam ye can Boğaz'dan gelir , yarasın inş :))
Böylece buranın genel kültür arttırdığında bir kez daha ispat edilmiş oldu .. Halbuki ne çok şey öğreniyoruz ama farkında değiliz ) yaşasın topiğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…