2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

sigara için tebrik ediyorum seni inş kendin için daha nice güzel seyler yaparsın

benim ablamada oldu bir ayda iki kez hastalandı gitti doktora birdaha olursan dogum konrtol hapına baslayalım demiş
herseyi temiz cıktı inş seninde öyledir kötü bişey yoktur inş ama kesin hemen git

Ay bende istiyorum şu illeti bırakmayı zaten çok azaltın bıraksam iyi olur aslında ama nedense cesaret edemiyorum .. İnş çabucak bırakırsın ve bizlere önayak olursun CNm ..
Regl evt erken olmuşsun , stres sebep olur CNm ama garanti yolu öğrenmenin doktora gitmek olucaktır .. Umarım hiçbirşeyin çıkmaz ben sanmıyorum zaten çıkacağını ..
Sende oğlak burcusun dimi bende öyleyin ama çok mutlu olduğum zamanların pek olmuyor yani istikrarlı bir şekilde ne mutlu ne mutsuz şeklinde gidiyorum sanki yaşamıyorum be töbe töbe çok tuhaf benim ruh Halim'de

Son düzenleme:

evet 8 ay falan olmuş gideli.. bi ara randevu alayım bari..

inşallah bırakıcam. eşim bıraktı 3 hafta oluyor ve çok kötü kokuyorum kendime bile..
neyse işte böyle..

evet oğlak burcuyum... tam bi oğlak kadını.. depresyonumu üşüttüm herhalde

Son düzenleme:

Ay bütün ruhsuzlar aynı topiktemiyiz biz şimdiNedir bu gelgitler bilmiyorum bende Şekersiz dr.a sorunca cevabı bizde uygularız artık nasılsa hepimiz aynı depresif hallerdeyizooohh beleş muayene sonucu var cumaya
Ben bırakamam walla siz bırakın balkonu Zaten ben bıraksam o beni bırakmaz Bırakırsam arkamda birkaç da leş bırakırım kesin
Meleğim gel gel ısıtırız burda seni zaten soğuk da değil havalar

yok bacım hava güzel
biraz soguk oluyor tabi dogal olarak ama bu sene cok kıs olmadı
sen gel ben seni ısıtırım

Gıı deme o zaman hemen gelek ve senin sıcak kollarına bırakalım kendimizi )
Canımsın sizlerde olmasanız nice Halim valla iyiki varsınız muck

Aslında hazırım gelmeye dünden tazyikim :)) fakat evin yıllık kontratı imzalanacak ve benimde imzam olması lazım ( şimdi birde zam çok yaparlarsa yani olmaz ama yinede tetikteyiz olursa başka yere taşınma durumu çıkabilir :18:
Isıtma fikri beni bemden alıyo söylüyüm de çok cazip bana )

hihihih tamamdır ben öğreneyim size de yazarım

topikte ne kadar balkoncu varmış öyle.inş. hepiniz toptan bırakırsınız.
kızlar emziren kim kaldı benimde bu ay içinde bırakmam lazım eşimle sürekli tartışıyoruz ömeri düşünmediğimi ima ediyor içim kan ağlasada artık güle güle emzirme diyeceğim bugün başlıyorum.:18:

Bencede CNm bıraktırmalısın .. Rabbim kolaylık versin inş . Ömer Doğduğunda emzirirsin bol bol ne güzel bir duygu inş sütün bol olur onuda uzun süre devam ettirirsin CNm ..

dostum bende bu ara o telefona bakıyodum içimi okudunamma valakin çok pahalı yawbende para yok,eşim desen bana zırnık koklatmazannemin biraz parası var bendeonumu harcasam
sonuçta annemin çalmış sayılmam dimi
demek oruk yedin ve orugun oruk oldugunu sen bildin aferim kız sanaafiyet olsun cnm sen bi gel ben seni oruklara bogacam
demek sende depresyonunu üşüttün ah canım kıymamam:26:benim depresyon ne zamandır üşütükte ben ihmal ettim ilgilenemedim:)
artık senden faydalanırız
demek sigarayı bırakıyon:44:tmm sen bırakıyosan bende bırakıyorum
demek sigarayı bırakmıyosun:44:tamam sen bırakmıyosan bende bırakmıyorum

canım bencede artık sütten kessen iyi olacak:18:doğumuna ne kaldı ki:18:
sen isteyerek hamile kalmıştın dimi:26:

selam güzel annelerben geldimsanırım beni özleyen yok olsun ben sizi özledim
cereni okula yollar yollamaz çağlayla bindik otobüse arkadaşıma gittikbiraz dedikodu bana iyi geldi valla
sonra çağlaya spor ayakkabısı aldıkışıklı
eve yeni geldik çağla uyuyoakşamada az kaldı ne yemek yapacam:26:makarnamı yapsam:26:

ya moralim çok bozukarkadaştayken 2 telefon geldiönümüzdeki 3 gün misafirim olacak
yarın yengelerim gelecekperşembe eşimin akrabalarıcuma günüde bugün gittigim arkadaşım gelecek
bugün gittigim arkadaşım gelecekçünkü cerenin ödevi olan tavşanı yapacaz hadi onu ben çağırdım ama ya digerleri nerden çıktı
moralim sinirli
ay şimdi elif bunları okur bana gelmekten vazgeçermişyok kız sakın haböyle yazdıgıma bakma
senin başımın üstünde yerin var
neyse işte böyle ne yapacamhaşhaşlı kekmi yapsamüstünede kremşanti yapıyolarçok güzel oluyo

içimden bir ses diyoki melegim bana egdirmiş sankidoğrumu canım:26:
bilmeden bişeymi dedim kalbinimi kırdım:26:
geçen çağlanın kilosuna kafayı taktım dedim canınımı sıktım:26:

ben de hala emziriyorum. nisan gibi bırakmayı düşünüyorum. mutlu_anne'nin yöntemi çok güzel. göğsüne biraz salça sürüp bant yapıştırıyorsun ve çocuğa gösterip "yavrum bak, çok acıyor. uff oldu " diyorsun. çocuk da üzüldüğü için emzirmemeyi kendisine yapılan bir davranış olarak algılamıyor. travma geçirmeden atlatabiliyor ama anne olarak biz nasıl atlatırız Allah bilir :18:

Allah yardımcınız olsun çok zor walla ama şimdiki çocuklar da zeki:18:23ocakta sütten kestim inan hala akşamları onca şey yapsakta bir ara göğsüme odaklanıyor ve uff oydu,geçtiiiimiii bakiiim..vs diyip duruyor Hele bazı anlar varki sebepsizce huysuzlaşıyor ve diyorsun "meme saati geldi resmen"Hiç kolay olmadı benim için,ama Mira için de hiç kolay değil biliyorum...
Şuan bile yazarken başıma ağrı girdi resmen

içimden bir ses diyoki melegim bana egdirmiş sankidoğrumu canım:26:
bilmeden bişeymi dedim kalbinimi kırdım:26:
geçen çağlanın kilosuna kafayı taktım dedim canınımı sıktım:26:

Afbıyır CNm ben anlamadım ne oldu birine birşey mi oldu :)) gız ne diyon sen , sana ne diye kızıyım CNm yok öyle birşey canikom ..

iyi akşamlar hatunlar:)
bu gün çok yoruldum..çok gezdik yavrumla sonuç olarak arabamızın bu kezde sol tarafı kırıldı
yakınımdaki konteynır kenarına bıraktım iyi etmişim dimi zaten yavrum içinde rahat değildi sığmıyodu artık arabasına taşımıyoduda yarın yeni araba alıcaz

oğluşuma yaptığınız güzel yorumlar içinde teşekkür ederiz teyzeleribüyüdü artık bebelerimiz
bu gün parkta baktım ki oğlum kendine arkadaş bulmuş el ele koşturuyolar nasıl hoşuma gitti artık küçük kayaklardan da kaymıyo küçük bey inatla büyüklerden kaymak istiyo:)
bu gün bolca kuşlara yem attı arada bir de gidip bööö diye bağırdı hayvancağızlara:)

ablamlarda geldi güzel vakit geçirdik bu günsüt oğluşum çok tatlı konuşuyo..beni gördü ve tarık buğrayı görünce teyjemm dediii diye sarıldı bacaklarıma tarık buğrada hemen onu burnundan öptü

artık yemeklerimide 1 gün öncesinden akşamları yapmaya karar verdim ve 2 gündür öyle yapıyorum tarık buğrayla daha çok vakit geçiriyorum
işlerimi uyuduğu zaman yapmaya çalışıyorum yetişemiyodum böyle iyi oldu..
bu gün epeydir canım istiyodu ama patlıcan almıyodum aldım ve yaptım karnıyarık ve pilav yedik..tarık buğra içinde düğün çorbası yapmıştım
yarının menüsüde sulu köfte arkidişler belki fikir olur sizlere yanınada sebzeli makarna yaaprım tarık buğra ikisinide seviyo
inş isteyerek yer kuzucum

2 gündür yatmadan önce verdiğim sütü vermiyorum sabah acıkırda kahvaltısını güzel yapar diye ıı ıhh yemek istemiyo
çok mu yazdım ne:)

azraececim;dün yazıcaktım unuttumbel ağrısı çok zor çok çektim arada bi sızlamalarım olsada eskisi gibi tutmuyo ağrısı..ev işlerini parça parça yapıyorum çok eğilip kalkmıyorum oturma poziyonuma dikkat ediyorum son zamanlarda çok daha iyiyim
çok dikkat et kendine canım ilerlemesin hayat çok daha zor olur..çok geçmiş olsun

Afbıyır CNm ben anlamadım ne oldu birine birşey mi oldu :)) gız ne diyon sen , sana ne diye kızıyım CNm yok öyle birşey canikom ..

gız ben ne diyomya ne bileyim bazen kafamda kuruyom işte
aslında yengeç burcuda degilim ki neden böyle oldu anlamadım
2 gündür bana bişey yazmadın diye bişey oldu seni kırdım sandım melegim
sevdigimden canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…