ya bişey sorcam.. hani gecenlerde topluca regl olmuştuk yaben dün yine oldum.. ne iş anlamadım. çok nadir de olsa arada böyle oluyor.. neden olabilir ki? stress vs olabilir mi? bu ara jinekolog randevusu alacaktım. bitince alayım bari.. çok erteledim...
cuma gunu de psikiyatriden randevu aldım. neden aldığımı bilmiyorum sadece içim çok sıkılıyo. bi anda moralim sıfır olup bi anda dunyanın en mutlu insanı oluyorum. ya da tam tersi. çogu zaman tası taragı toplayıp gidesim geliyo kızımı alıp.. tahammul sınırlarım daraldı vs vs.. umarım iyi gelir..
ha bi de sigarayı bırakmaya karar verdim ve ilaca başladım. haftaya salı itibariyle bırakmış olucam... kendim için yaptığım tek iyi sey bu herhalde..
Evt CNm ya bıktım valla ne yalan söylüyüm .. Tr de havalar çok mu soğuk kızlar gelsem çok üşürmüyüz ..
ya bişey sorcam.. hani gecenlerde topluca regl olmuştuk yaben dün yine oldum.. ne iş anlamadım. çok nadir de olsa arada böyle oluyor.. neden olabilir ki? stress vs olabilir mi? bu ara jinekolog randevusu alacaktım. bitince alayım bari.. çok erteledim...
cuma gunu de psikiyatriden randevu aldım. neden aldığımı bilmiyorum sadece içim çok sıkılıyo. bi anda moralim sıfır olup bi anda dunyanın en mutlu insanı oluyorum. ya da tam tersi. çogu zaman tası taragı toplayıp gidesim geliyo kızımı alıp.. tahammul sınırlarım daraldı vs vs.. umarım iyi gelir..
ha bi de sigarayı bırakmaya karar verdim ve ilaca başladım. haftaya salı itibariyle bırakmış olucam... kendim için yaptığım tek iyi sey bu herhalde..
sigara için tebrik ediyorum seni inş kendin için daha nice güzel seyler yaparsın
benim ablamada oldu bir ayda iki kez hastalandı gitti doktora birdaha olursan dogum konrtol hapına baslayalım demiş
herseyi temiz cıktı inş seninde öyledir kötü bişey yoktur inş ama kesin hemen git
Ay bende istiyorum şu illeti bırakmayı zaten çok azaltın bıraksam iyi olur aslında ama nedense cesaret edemiyorum .. İnş çabucak bırakırsın ve bizlere önayak olursun CNm ..
Regl evt erken olmuşsun , stres sebep olur CNm ama garanti yolu öğrenmenin doktora gitmek olucaktır .. Umarım hiçbirşeyin çıkmaz ben sanmıyorum zaten çıkacağını ..
Sende oğlak burcusun dimi bende öyleyin ama çok mutlu olduğum zamanların pek olmuyor yani istikrarlı bir şekilde ne mutlu ne mutsuz şeklinde gidiyorum sanki yaşamıyorum be töbe töbe çok tuhaf benim ruh Halim'de
Ay bende istiyorum şu illeti bırakmayı zaten çok azaltın bıraksam iyi olur aslında ama nedense cesaret edemiyorum .. İnş çabucak bırakırsın ve bizlere önayak olursun CNm ..
Regl evt erken olmuşsun , stres sebep olur CNm ama garanti yolu öğrenmenin doktora gitmek olucaktır .. Umarım hiçbirşeyin çıkmaz ben sanmıyorum zaten çıkacağını ..
Sende oğlak burcusun dimi bende öyleyin bazen ama çok mutlu olduğum zamanların pek olmuyor yani istikrarlı bir şekilde ne mutlu ne mutsuz şeklinde gidiyorum sanki yaşamıyorum be töbe töbe çok tuhaf benim ruh Halim'de
yok bacım hava güzel
biraz soguk oluyor tabi dogal olarak ama bu sene cok kıs olmadı
sen gel ben seni ısıtırım
Ay bütün ruhsuzlar aynı topiktemiyiz biz şimdiNedir bu gelgitler bilmiyorum bende Şekersiz dr.a sorunca cevabı bizde uygularız artık nasılsa hepimiz aynı depresif hallerdeyiz ooohh beleş muayene sonucu var cumaya
Ben bırakamam walla siz bırakın balkonuZaten ben bıraksam o beni bırakmaz Bırakırsam arkamda birkaç da leş bırakırım kesin
Meleğim gel gel ısıtırız burda seni zaten soğuk da değil havalar
Gıı deme o zaman hemen gelek ve senin sıcak kollarına bırakalım kendimizi)
Canımsın sizlerde olmasanız nice Halim valla iyiki varsınız muck
Ay bütün ruhsuzlar aynı topiktemiyiz biz şimdiNedir bu gelgitler bilmiyorum bende Şekersiz dr.a sorunca cevabı bizde uygularız artık nasılsa hepimiz aynı depresif hallerdeyiz ooohh beleş muayene sonucu var cumaya
Ben bırakamam walla siz bırakın balkonuZaten ben bıraksam o beni bırakmaz Bırakırsam arkamda birkaç da leş bırakırım kesin
topikte ne kadar balkoncu varmış öyle.inş. hepiniz toptan bırakırsınız.
kızlar emziren kim kaldı benimde bu ay içinde bırakmam lazım eşimle sürekli tartışıyoruz ömeri düşünmediğimi ima ediyor içim kan ağlasada artık güle güle emzirme diyeceğim bugün başlıyorum.:18:
oyyy sende iyiki varsın kalbide kendide güzel arkadasımmmm
ben öpüyorum kocamannnn
dostum bende bu ara o telefona bakıyodum içimi okudunsamsung galaksi note, diye bir alet var, kamera tablet telefon hepsi içinde, herşey dahilyok hayır, bende olduğu için bilmiyorum. teknoloji mağazasında "219 tl" etiketini görüp "ay bu alınabilir" deyip, 219 tl nin sadece taksiti olduğunu öğrenince şok olduğumdan biliyorum (çok ciddiyim) bir de memur arkadaşımda görmüştüm de "ay sen boş zamanlarında uyuşturucu mu satıyon da bu alete sahipsin" demiştim neyse, geyiğe sarmayayım. eniştenin kesesine bereket diye konuyu kapatayım
ha, evet aslında size söylemeyi unutuyordum. geçen hafta bölüme yeni gelen arkadaşlardan biri köftemsi bir yiyecek getirmiş. herkes "ayy içli köfte, bayılırım" dedi. bendeniz hemen atılıp "bi kerem o içli köfte değil, oruktur ve Anteke'nin meşhur bir yiyeceğidir" diyerek arkadaşımın takdirini kazandım evet, çok güzel bir oruktu ve ben 3 tane yemenin utancı ve hazzını beraber yaşadım
demek sende depresyonunu üşüttün ah canım kıymamam:26:benim depresyon ne zamandır üşütükte ben ihmal ettim ilgilenemedim:)ya bişey sorcam.. hani gecenlerde topluca regl olmuştuk yaben dün yine oldum.. ne iş anlamadım. çok nadir de olsa arada böyle oluyor.. neden olabilir ki? stress vs olabilir mi? bu ara jinekolog randevusu alacaktım. bitince alayım bari.. çok erteledim...
demek sigarayı bırakmıyosun:44:tamam sen bırakmıyosan bende bırakmıyorumAy bütün ruhsuzlar aynı topiktemiyiz biz şimdiNedir bu gelgitler bilmiyorum bende Şekersiz dr.a sorunca cevabı bizde uygularız artık nasılsa hepimiz aynı depresif hallerdeyiz ooohh beleş muayene sonucu var cumaya
kızlar emziren kim kaldı benimde bu ay içinde bırakmam lazım eşimle sürekli tartışıyoruz ömeri düşünmediğimi ima ediyor içim kan ağlasada artık güle güle emzirme diyeceğim bugün başlıyorum.:18:
ben de hala emziriyorum. nisan gibi bırakmayı düşünüyorum. mutlu_anne'nin yöntemi çok güzel. göğsüne biraz salça sürüp bant yapıştırıyorsun ve çocuğa gösterip "yavrum bak, çok acıyor. uff oldu" diyorsun. çocuk da üzüldüğü için emzirmemeyi kendisine yapılan bir davranış olarak algılamıyor. travma geçirmeden atlatabiliyor ama anne olarak biz nasıl atlatırız Allah bilir :18:
içimden bir ses diyoki melegim bana egdirmiş sankidoğrumu canım:26:
bilmeden bişeymi dedim kalbinimi kırdım:26:
geçen çağlanın kilosuna kafayı taktım dedim canınımı sıktım:26:
Afbıyır CNm ben anlamadım ne oldu birine birşey mi oldu :)) gız ne diyon sen , sana ne diye kızıyım CNm yok öyle birşey canikom ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?