2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

oh sefanız olsun ne güzel gezmişsinizbizde bugün gezdik yalnız bizim gezmeler hep hüsran bitiyo çünkü gittigimiz arkadaş hemen bize gelmek için gün alıyoçok sinirleniyorum
ne var yani ben 5 defa gitsem onlar 1 defa gelse olmazmı
dişarı çıkacagımız zaman bizimde ögle yemegimiz sorun oluyo:26:mesela dün saat 12 de komşum aradı gel dedi ama çağlanın ögle yemegini henüz yapmamıştım o yüzden gitmedimyemegi hazır olsaydı giderdim
bende hala ögle yemegini günlük saatinde yapıyorum hemde hergün
cerene böyle yapmazdım,yaptıgım yemegi 2 gün yedirirdimzavallı ceren
çağlaya torpil geçiyorum
bide dikkat ettim benim çevremdeki küçük çocuklu arkadaşlarım hiç benim kadar düşünmüyo bu olayı:26:
gittigi yerde ne varsa yediriyo ama ben öyle yapamıyorummutlaka gittigim yere yanımda yemek götürüyorum
yoksa içim rahat etmiyo,,belki ordaki keki böregi yemesse diye mutlaka yemekli gidiyorum ki ögle yemeginide kekle börekle geçiştirmek istemiyorumişte bu yüzdende çok telaş oluyorumsizler ne yapıyosunuz:26:
mesela bugünde saat 11 de pişirdim yemegini,12 de aldım çıktım arkadaşta yedirdim..orda kekte vardı yemekten sonrada onu yedi..

laf aramızda abimin eşine bu konuda sinir oluyorummesela bir akrabaya gidiyorum biliyo benim yemeksiz gitmeyecegimi kendi kızına bişey götürmüyoiyide önce beni bi ara deki fazladan koyyok aramıyodaçağlanın yemegini bölmek zorunda kalıyorumyani diger kuzuda benim yigenim onada kıyamıyorum ama haber verse ya ben fazladan yapsamne kızım doyuyo ne kendinin kızı doyuyoen son hamama gittigimizde yine aynı şeyi yapacagını tahmin ettigimden yanıma fazladan yemek aldım ki hiç yanılmadım yine yemeksiz gelmişti
çok uzun yazdım sorrysıkılan varsa burda okumayı bıraksın

Son düzenleme:

bende buldugumu yediririm gittigim yerde baktım bişey yok hamur aldırıp kızarttırırım bayılarak yer enes
evdeyken bazen öglen pilav yada makarnayla doyar bide kakaolu süt
aralarda meyva yer
bazende tavuk yada etli patates ne bilim buldugumuzu yiyoruz işte oglusumla
hergün öglen yemek yapmam aksam yemedimden ona öglende yedirirm

Farkında değilim CNm valla .. Iki gündür yazmıyorum demek sana alla alla ..
Hem olurda kırılırsam söylerim CNm ,

Benim oğlan yemek yiyen bir tip değildir , bu yüzden yanıma bir adet muz orta boy , bir meyveli yoğurt 100 gr lık olandan alıyorum onları yer .. Akşama şanslıysam bir iki kaşık yemek yer veya biraz süt içer .. Hepsi bu kadar .. Gittiğim yerde kek veya börek varsa ucundan bir iki ısırık alır sağolsun kırmaz beni :))

canım bencede artık sütten kessen iyi olacak:18:doğumuna ne kaldı ki:18:
sen isteyerek hamile kalmıştın dimi:26:
evet bilerek istiyerek hamile kaldım şimdilik hamilelikle ilgili tek sıkıntım musabı biraz ihmal ediyo oluşum.artık 2,5 yıl telafi edicem.

günaydın dün sütten kesme operasyonu başladı göğsüme burada kiren dedikleri kızılcık ekşisi sürdüm rengi koyu ve tadı musab bilalin hoşuna gitmedi göğsümü görür görmez anladı ve ağladı bende ağladım halbuki ben kesmek istemiyordum.bu arada eşim devreye girdi ve oyunlarla sakinleşti ama gece uykuda yine meme istedi ağladı ve eşim burada yine devreye girdi Allah razı olsun o olmasa yapamazdım.benimde canım sıkıldı ve uyuyamadım gecenin 3.de kalktım bu akşam misafirlerim vardı onlar için hazırlık yaptım.iyiki bu dondurucular var.böreğimi dolmamı pişirdim.elmalı muhallebi yaptım salata malzemelerimi hazırladım.akşamki menüm: peynirli buzluk böreği,sarma,yoğurtlu patlıcan salatası,yeşil mercimek salatası,reçelli milföy ve elmalı kup.
bende bi yere gittiğimde musaba ne olur olmaz diye çorbasını ve meyvesini götürüyorum.sabah sabah nevrim şaştı akşamda evi toplayacağım.öğlen arası terziye gidip hamile pantolunu için provam var.şöyle 2 gün uyumak istiyorum.

Talaycım Allah yardımcın olsun,inşallah çabucak unutur memeyi Musab Bilal..
Offf menüye gelllldöktürmüşsün walla misafirin olasım geldi ellerine sağlık

Baby ben uzun zamandır çözümü kendimize de az yağlı ve tuzsuz yaparak buldum canım,1gece önceden yada sabah erkenden
günün yemeğini yapıyorum,kızım da öğlende onu yiyor yada kuzuma kadar az bişey de yaptığım oluyor bazen kıymalı makarna yada çorba gibi ikindide yoğurt yiyor ve akşam da genelde bizim yediklerimizden yer...
Dışarı çıkarsam yanıma bende yoğurt yada meyve alıyorum,ama arkadaşlarıma gidersem yemek almıyorum çünkü biz çook önce bu sorunu çözdük aramızda kızlarla,hepsi çocuklu olduğu için kimde toplanılacaksa çocukların yemeğini fazla yapıyor böylece yemek derdimiz olmuyor...
Mesela bugün için sabahtan orman kebabı yaptım kendimize,ondan yicek Mira'dayanında biraz kuskus pişirdim
Çünkü bazen yemeği beğenmiyor ama makarnayı her zaman az da olsa seviyor tedbirli olmaya çalışıyorum

Herkese mutlu günler kızlar
Sabah kuzum sütünü içti giyindi,bakıcı teyze gelince verdim eline ekmek almaya gittiler Hava güzel biraz da hava alsın minnoşum Akşam bezi kalmamıştı,bezin bitmiş dedim; "markete gidim" dedi markete gittik geze geze..
yolda bana ekmek ayayim,süt ayayim,bez ayayim diyorçok bilmişŞu aralar en çok hoşuma giden hareketi
hapşırınca:2: "çok yaşa" diyor bize birde ben eve gidince kapıyı hoşgeeedin annemmm diye açıyorBu bıdıkların her hali ayrı güzel

gunaydın canlarım..

biz pek bi yere çıkmıyoruz ama çıkarsak da; annemlerde olursak mutlaka çorba yapıp yanımıza alırız. ama izmitteysek ve gideceğimiz yere göre değişir. ama hiç bi zaman kekle börekle geçiştirmem.. gittiğim yerde çorba vs yaparım mutlaka yanıma alma sansım yoksa bile.. zaten rahat edemeyeceğim yere de gitmem

talaycım menu super. mercimek salatası favorimdir. çok sever çok yaparım misafire.. ama şimdi canım patlıcan yoğurt ikilisini istedi.. sütten kesme olayını kısa surede halletmenizi umuyorum.

o miranın alışverişini seveyim ben. ya cok tatlı oldu bunlar coookkk... her hallerine hastayım..
benim cadım one tu tee for diye ona kadar sayıyo. nazar değcek diye korkuyorum. deli ediyo beni allahım içime sokasım geliyo yaaaaaaaaaaaa...

sanırım içtiğim ilacım etkisiyle az önce bütün midemi boşalttım. umarım iyi gelecek bana..

günün şarkısı: teoman:mavi
günün rengi mavi ve siyah
günün güzelliği güneş ve kırmızı oje
günün aşkı defne karen

hepinizi öptüm

Isır teyzesi ısırDemek veda yemeğiniz var,eşin gidiyor dimi?inşallah çabucak kavuşacaksınız..
Ömer için hazırlıklar ne aşamada? Yeni ciciler aldın mı? Gerçi genelde 2.ler hep ilklerin kıyafetleriyle büyüyor görüyorum etrafımda Yakında olsaydım lohusa şerbetini ben hazırlamak isterdim soğuk soğuk ve bol cevizli

bizim oralarda da (Bolu) kızılcık benzeri bir meyveye kiren derler çok güzel marmelatı olur, kekremsi bir tadı vardır

sütten kesme çalışmalarına başlamışsınız, kolaylıklar diliyorum. darısı başımıza :18:

hamile pantolonu mu? Musab Bilal'den kalmamışmıydı? onu giyseydiniz :26:

bir de "buzluk böreği"ni çok merak ediyorum. ben de yapıp buzluğa atmak istiyorum ama pek becerikli değilim bu konuda. hazır aldıklarımı buzluğa atıp "kendi buzluk böreğimi" yaptım. lütfen kendi tarifinizi veriniz

Maşallah DefneciğimeElemtere fiş kem gözlere şiş tütütütttüüü Çok özlüyorum kuzumu işteyken ve çok pişmanlık duyuyorum şuan mesela

Mavi mavimavi mavibu güzel eylül akşamüstü heryeeeerrr
Sesleriyle beni benden alan 2 Türk...Teoman ve Candan
Günün rengi: siyah gri
Günün güzelliği: güneş ve nescafe
Günün Şarkısı: hafıza, funda arar
Günün merak edilen arkadaşı: Nagihan Alyel

Son düzenleme:

ben de çok özlüyorum akşam yetmiyo sabah doyamıyorum

teoman şebnem ferah hastasıyım. tabi sezen aksu başta gelir..

QUOTE=mutlu_anne;33977229]Isır teyzesi ısırDemek veda yemeğiniz var,eşin gidiyor dimi?inşallah çabucak kavuşacaksınız..
Ömer için hazırlıklar ne aşamada? Yeni ciciler aldın mı? Gerçi genelde 2.ler hep ilklerin kıyafetleriyle büyüyor görüyorum etrafımda Yakında olsaydım lohusa şerbetini ben hazırlamak isterdim soğuk soğuk ve bol cevizli[/QUOTE]

evet biçok şeyi abisinden kullanacak hastane takımı ve bir iki ciciyide antalyadan alıcam ama en önemlisi kapı süsü yada isimlik işini halletmem gerekiyo.şekersiz bana bir iki fikir versene keçeden. oğlanların odasına hat yazısıyla isimlerinin olduğu bi tablo yaptırmak istiyorum.musab bilale baston puset ve ömer tuğrula park yatak ihtiyaç listesinde.ay canım valla antalya sıcağında nasıl iyi gider içmiş kadar oldum.

aynı meyveden bahsediyoruz bakıcım eskipazarlı ve gerede tarafında memleketi.
hamile pantolonu yetmiyor bi tane pantolon bitanede tunik diktiriyorum inş. pantalonu 35 tl.
buzluk böreği aslında tembel ve benim gibi vakti olmayanlar için süper yufkayı ser arasına erimiş tereyağını sür 2, yufkayı ser ve tereyağı sürme işlemini tekrarla ve 12 parçaya böl.istediğin iç harcı paylaştır kalın sigara böreği gibi sar soğuk suya daldır çıkar kaba koy buzluğa kaldır.fırına vermeden önce bikez daha soğuk suya daldır çıkar yum. sarısı sür pişir bukadar.

ben de çok özlüyorum akşam yetmiyo sabah doyamıyorum

teoman şebnem ferah hastasıyım. tabi sezen aksu başta gelir..

ben musab bilale hamile kaldığımdan beri hep aynı grubun şarkılarını dinliyor ve ona ninni niyetine söylüyorum.solistleri ayrılsa bile İNCESAZ aşığıyım.

gideceğimiz yer "ev" ise yanıma yemek almıyorum. gittiğimiz evde biz ne yersek yiyiyor zaten. dışarı çıkıyorsak, avm filan o zaman da birşey almıyorum aslında :26:restoranlarda biz ne yersek onu yiyiyor yada çorba isteyip, yediriyorum. içecek olarak ayran yada marketten ufak süt alıp, içiriyorum. aslında, dışarı çıkarken yanıma yemek almayalı belki 1 yıl olmuştur. bizle beraber yediği için.böyle...

laf aramızda bu konuda arkadaşıma müteşekkirim. orhan cemalden 5 ay küçük çocuğu var, ortak arkadaşımıza gittiğimizde hep çorba getirir ve kızıyla orhan cemale de yedirir yani, sizin sinir olduğunuz "yenge" rolünü burda ben oynuyorum

chirico orhan cemalin boy kilo durumu nasıl nezamandır sorayım diyorum fırsat olmadı.bizi sorarsanız biz aynıyız hatta geçen gün kabusumda otelden musab bilal kayboluyor oğlumu tarif ederken zayıf minyon yaşından küçük diye tarif ediyorum ironiye bakın rüyama kadar işlemiş.

ben en çok bunları beğenmiştim kardeşim için bakarken...

seç beğen al ben planörlüyü kendi değişikliklerimle yaptım...

incesaz.. hmm çok severim.. çok aşığın var diyorlar.. yalan de, yeter bana

boyu 87 cm ama kilosunu bilmiyorum. 3 aydır tartmıyorum. doktoru 2 ayda bir kontrole getirin dedi ama ben haftaya ancak zaman bulabileceğim. haftaya belli olacak yani :18:

ya ne güzel sırtını dayıycak bir arkadaş bulmuşsun,,ben senin kadar rahat olamıyorum malesef,,gittigim yerde ya kızıma uygun bişey yoksa diyerekten yemegimide götürüyorum,,avm ye gidersek orayada yanıma bişeyler alıyorum,,
zaten beni tanıyan arkadaşlarımın çogu yemek getirme burda yemek var diyerekten beni uyarıyolarama çocuksuz bir yere gidince yine yemegimle gidiyorum,kekle börekle geçiştiremiyorum..
bana gelenler asla yemek getirmez çünkü bilirlerki ben mutlaka çocuklara yemek hazırlarım,,rahatça oturup giderler ki normalide bu zaten..
yengemi söylememdeki sebep şu canım mesela ben yengeme haftada bir giderim gittigimde bile götürdügüm yemekten kızına yediririm,,nereye gitsek benim yemekten yediririm..sorun bu degil sorun yengemin rahatlıgı..
bana güvenerekçocuguna bişey geitrmiyo..belki bende bişey getirmedim ee ne olacak kızı açmı kalacak bunu benmi düşünecem yoksa kendimi,,bilmem anlatabildimmi..
ben eger ona bile giderken götürdügüm yemekten kızına yediriyosam burda ters giden bişeyler var dimi..

Bencede haklısı yengene söyle bundan sonra yemek ona göre :))
Aklıma takıldı size geldiğimizde yemek götürüyümmü :)) sizdeki yeter mi CNm .. Mahir yemez ona göre düşün :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…