Bencede haklısı yengene söyle bundan sonra yemek ona göre :))
Aklıma takıldı size geldiğimizde yemek götürüyümmü :)) sizdeki yeter mi CNm .. Mahir yemez ona göre düşün :))
sipariş verdigim balık yagımızda geldi
kokladım agır bir kokusu yok hemen kızlara verdim bir kaşık
ceren begenmedi ögg dedi ama içti:)
çağla asalşdalsf bişeyler dedi sanırım begendi
200 ml 45lira:18:neyse içsinlerde feda olsun:18:
gecede geç yattım saat 2 olmuştu:18:çok uykum var
eşimle 1 saat konuştum adama derdimi anlatamıyorum kafayı yiycem ya
çok sinirlerimi bozuyo
yarında misafirim varay herşey geldimide üstüste geliyo
kimsede yokkendi kendime konuşuyorum
deli degilim ben deli degilimmmm
çok bunaldım ne yapsam bilemiyorumçocuklara bakan olsa çalışacam
yeni iş bulmuştum mahalledeki teyzeleri yürütecektimsanki kendi kendilerine yürüyemiyolarda
geniş çaplı bir araştırma yaptımgeniş dediysen şöyle balkondan aşagıya baktım mahallede pek şişko teyze göremedim
kimi yürütecem bilmiyorum:)
neyse bir plan yapmak lazım,,önce zayıfları şişmanlatmam lazım
kapı kapı gezip börekmi dagıtsambörek pahalıya patlar en iyisi ekmek dagıtayım hemde somun ekmek
bedava diye millet yer dimi:)
sonrada kilo alırlar toplarım hepsini yürütürüm
yok yok benim daha iyi bir iş bulmam lazımmutlu bana akıl versene canım
ah canım ben bazen ne anlatmak istedigimi anlatamıyorum bu benim suçum,,düşüncelerimi dogru şekilde yazıya dökemiyorum,,sorun yigenime yemek yedirmem degil,sen beni anlıyosun dimi melegim:)
sorun benim yemek hazırlamamda degil,,
sorun yengemin rahatlıgı..mesela bir örnek vereyim geçen amcamlardayız orda küçük çok yok bende yanıma yemegimi aldım gittim ve yengemde geldi,,neyse çağlanın yemegini yediriyorum yigenim zaynepte geldi agzını açtıyani o da benim canım şimdi çocuga yedirmesen olurmu,,yarı yarıya paylaştırdım ama ne benim kızım doydu ne onun kızı yani sen olsan sinirlenmezmisin
ay sinir oldum içim şişti
neyse sen bana gel yemek derdini düşünmemahire çeşit çeşit yemek yaparım ben
cigerim sen nediyon ya ben bir kilo bala 120 lira vermiş insanımMahir'de beğenmedi CNm kaşıkla almıyor şılıngayla zorla içiriyorum ..
Şifa olur inş CNm bir ailenin iki haftalık ekmek parası ziyan olmaz inş :)) baksana galiba ben senden cimri çıktım yaw siz demiyormuydunuz bir kilo bal 40 tl fazla diye) ondan şey ettirdim :))
:)) mutlu şimdi sana şey etse yeridir sana kaç kere fikir verdi şimdi bir daha söyletceksin ama bu sefer söverse şaşırma :))
Ommmm çaklarını aç sekerim bak şekersizyeşilçay öyle yapıyor :))
:)) mutlu şimdi sana şey etse yeridir sana kaç kere fikir verdi şimdi bir daha söyletceksin ama bu sefer söverse şaşırma :))
Ommmm çaklarını aç sekerim bak şekersizyeşilçay öyle yapıyor :))
Meleğim tut beniağzımı açsam ejderha çıkacak Babye bu saatten sonra bulabileceğim tek iş yengesine yemek sattırmak olur Madem yemek yapmıyor parasıyla alsın dilekte dilek eltisimiydi yoksa o da alsın banane babyde böylece iş bulsun bizde kurtulalım Ayrıca meleğim babye söyle ben yengeç burcuyum atıp atıp tutmasın yengeç burçlarına
Meleğim tut beniağzımı açsam ejderha çıkacak Babye bu saatten sonra bulabileceğim tek iş yengesine yemek sattırmak olur Madem yemek yapmıyor parasıyla alsın dilekte dilek eltisimiydi yoksa o da alsın banane babyde böylece iş bulsun bizde kurtulalım Ayrıca meleğim babye söyle ben yengeç burcuyum atıp atıp tutmasın yengeç burçlarına
Tabiki sorun yeğenine yemek yedirmen değilah canım ben bazen ne anlatmak istedigimi anlatamıyorum bu benim suçum,,düşüncelerimi dogru şekilde yazıya dökemiyorum,,sorun yigenime yemek yedirmem degil,sen beni anlıyosun dimi melegim:)
sorun benim yemek hazırlamamda degil,,
sorun yengemin rahatlıgı..mesela bir örnek vereyim geçen amcamlardayız orda küçük çok yok bende yanıma yemegimi aldım gittim ve yengemde geldi,,neyse çağlanın yemegini yediriyorum yigenim zaynepte geldi agzını açtıyani o da benim canım şimdi çocuga yedirmesen olurmu,,yarı yarıya paylaştırdım ama ne benim kızım doydu ne onun kızı yani sen olsan sinirlenmezmisin
ay sinir oldum içim şişti
neyse sen bana gel yemek derdini düşünmemahire çeşit çeşit yemek yaparım ben
Abov çok kızgın gördüm seni ciğerim , sen baby e bakma topiğimizin baby si oluyor artık göşgörü göstermek lazım malum büyükleriyiz :))
Baby gucu gucu seni bir seveyim yanaş bir yanaktan bir gıdık alsın teyzen :)) bak mutlu teyzen yengeç ona göre konuş olurmu bir tanem üzme teyzeni :)) aferin işte böyle :)) muck
Tabiki sorun yeğenine yemek yedirmen değilBiz saftorikmiyiz anladık herhalde
Bende kıl oluyorum düşüncesiz insanlara ve benimde farklı bir durumum var,, bir arkadaşım var hep bana gelir(en az haftada 1) gelsin ki ben misafiri çok severim elimde tezdir hemen bişeyler hazırlarım yer içeriz ama en az 1,5senedir evine davet etmişliği yok,olmadığı gibi sadece 1kere semtine gittim aradım müsait değilim dedi,bende böyle şeylere takılan biri değilim ama kimsede kusura bakmasın yani enayi de değilimAyrıca ben birinin evinde gideceğim zaman en çok cocuğum farklı bir ortama girecek diye seviniyorum...Hep sen hep sen nereye kadar durumu...Vermeden almak Allaha mahsustur! Bende arkadaşlığımı gözden geçirme kararı aldım çünkü yoruldum...Sende yengeni nazikçe uyar belki farkında değildir canım...
Neyse geleyim sanaBahsettiğin yada kafana taktığın şey bence çok basit bişey ama sen bu durumu kafanda aşırı büyütmüşsün canım. Bende çok rahat bir anne değilim ama sen benden farklısın bu konuda.ÇAğlanın yemek durumunu kafanda büyüttüğün için dışarı çıkmadığın da oluyor mu? senin durumunda olan arkadaşlarım var ve dr.umuzdan duyduğum şu lafı da sana ileteyim;"Sen çocuğa ayak uydurmaya çalışma,çocuğun sana ayak uydursun,böylece herşey çok daha kolay olur"
Yemek konusunda; yesin veya yemesin hep aynı saat diliminde yemek yeme eylemini gerçekleştirim bende ama mesela
hep yemek taşıyıp bi yere giden annenin yorgunluğunu yaşamaktansa o gün kızına bi tost al ve o öğünde tostun tadını çıkartırken sende keyfine bak...Arada küçük kaçamakların kimseye günahı olmazSonuçta sürekli dışarıda olan insanlar değiliz
Yengeçler kafalarında çok kurarlar evet ama kur kur nereye kadar dimi
bi sen kalmıştın vurmayan sende vurdöv beni
hiç halimi anlayan yok
kız sen yengeçmiydin hay Allahama öyle degilmi mutlucum ya:)yengeçler kafalarında çok kurmazlarmı
ayrıca dilek eltim olur:)abimin eşi yani yengem tuba
Meleğim hanım meleğim hanımBiz kimsenin teyzesi değiliz bu topikte Evet biraz karta kaçmış olabiliriz ama
sende ne çaktırıyosun şimdiAblasıyız dersen olur Ancak beykozun abası oluruz ama
evet canım ben yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum ama bende malesef bu konu biraz hassas elimde degil rahat edemiyorum,,
çocugum açmı diye sürekli düşünecegime yemekli gitmek daha rahatlatıcı oluyo..
dedigin gibi yemegim hazır degil diye çogu yere gitmemezlik yapıyorum
hani bazen komşu çagırır ya gel bi kahve içelim der ama hesap yapıyorum orda oturacam 1 saat geçecek eve gelecem çocuk aç yatacak veya uyuycak uyanacak saat 4 olacak o saate kadar açmı kalacak falan hemen vazgeçiyorum
şöyle bir durumda var mesela benim arkadaşım çok ve çogu çocuklu onlardan bazıları beni çok iyi tanır bana mutlaka derler yemek yapacaz getirme,,bende yapmam..ama bazıları öyle düşünceli degil bende yapmak zorundayım..
ne bileyim kekle falan karnı doymaz diye düşünüyorum ki belkide hiç yemiycek kekide
kafamda 50 tilki dolaşıyo
hani hep derler ya senin çocukluguna inmek lazım diye belkide çocuklugumdan kalan bir takıntıdır çünkü benim annem yemek yapmazdı,,hep anneannemde yemek yerdik belkide o yüzden böyleyim
ablaaa ablaaaakız ne ablası aramızda koskoooocaaaamaaaaannn 1 yılın lafımı olur
zaten lafıda çakmışsın,beykoz sizin küçük kardeşiniz olur:))
kartlaştık be ya
zaman geçiyo yaşlanıyoz
Meleğim hanım meleğim hanımBiz kimsenin teyzesi değiliz bu topikte Evet biraz karta kaçmış olabiliriz ama
sende ne çaktırıyosun şimdiAblasıyız dersen olur Ancak beykozun abası oluruz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?