2 gündür tavşan yapmaya çalışıyorumcerenin ögretmeni ödev vermişti:18:eren etekli bir tavşan çizmiş bende onu gerçege dönüştürdüm igne iplik görmek istemiyorum sinir oldum
hava çok güzel tam gezilecek hava ama ben yarın bir arkadaşıma gidecem diye bugün evde kalıyım dedim:)
bütün haftanın planını yaptım bile:)
pazarımı elife ayırdım
ceren ilk defa bakkala gittitek başına bakkal eve yakın ama anacadde üstünde diye korkuyodum:18:benim kız biraz dikkatsiz kafası karışır önüne bakmaz diye:18:dedim git süt al:18:kuzum benim koşa koşa gitti geldi bende camdan baktım ama bakkal köşede kaldıgı için ceren köşeyi dönünce gerisini göremiyorum ya biraz yusuf yusuf oldum:18:
sonra sütü getirdi dedi ki anne gidip ekmek alayımmısanırım tek başına gezmek hoşuna gitti
dedim hadi git al
yine gitti aldı geldiee bunda ne var demeyin ilk defa yalnız gidiyo çocuk heycanlandım ondan anlatıyom
canım ne güzel çiçekler bunlarenişteye bravo valla
sarının anlamı ayrılık degilgece seni sarıp sarmalayıp yatmak istiyorum demek git bi sarıl kocana:)
gece kuşları sizi gidi siziii333
iyi akşamlarhapşuuuuuuuu çok kötüyüm grip gibi bişey oldum
bir anda nerden çıktı bu hastalık happpşuuuuyüzünüze hapşurduysam kusura bakmayın
çok yorucu bir gündüöglen ev bakmaya gittik internette bir ev buldum hem sıfır hem ucuz hemde istedigim yerde diye gittik baktık ama fos çıktı ev çok küçükmüş 110 m yazıyo ama alakası bile yok fotolarıda büyük büyük çekmişler kandırmak için
benim kocam bile o eve sıgmazadam dev gibi
sonrada parka gittik hava çok güzeldihavaların güzel olması hiç hoşuma gitmiyo biraz yagmurrr yagsa keşke:18:
arada sallanıyozda:18:geçen gece deprem olmuş 4.5 çok şükürki hiç duymadım ben:18:uyuyodum:18:
çok korkuyorum:18:
neyse ne diyodukparkta çocuklar güneşlendi sallandı kaydı hopladı zıpladı
gunaydın;
sonunda perşembe günü teyze oldum ama daha göremedim kuzumu... solunum sıkıntısı dolayısıyla küvöze aldılar.
çok şükür gün geçtikçe iyiye gidiyo ama yine de anneciğinin koynunda olmayışı canımızı sıkıyo
dün döndüm izmite. kardeşimi bırakıp dönmek içime sinmedi. ama döncem diye kuzumu kreşe bırakmıştım. gece kuzenim götürdü izmitten defneyi ve eşyalarımızı alıp istanbula geri döndük. çok yoruldum, çok üzüldüm. geçmişi okudum ama yazacak moralim yok.
herkese iyi çoooook mutlu günler diliyorum.
yeşilçayım anlayabiliyorum kutlu baturdan ayrı kalmak sizi ne kadar üzüyordur. ama geçecek en kısa zamanda inşallah.
meleğim güller süpermiş anlamlarını boşversene. afferin eniştemize:))
nagişim saatini güle güle kullan.
tatlıcadım sizde tarık buğramla hediyelerinizi güle güle kullanın.
mutlum instagramda gördüm ne kadar yaratıcı , çalışkan , özenli birisin sen ya:)) ayrıca resimde çok hoşsunuz maşallah.
miracımda çok güzel darbuka çalıyordu artık o çalar ben oynarım zevkle:)) bide kız kereviz sevilmezmi hiç:)) ben bayılırım valla:)) sende desene yumurta , süt sevilmezmi hiç diye:))
xmenim kabanı 2 hafta önce almıştı bana. o yüzden ayrıca bir hediye beklemiyordum. akşam yemek yedik oturuyoruz aaa ece yine ayakkabılığı boşaltmış dedi ya dedim bana söyliceğine toplasana kızdım tabi gittim bi baktım spor ayakkabı almış şu renkli olanlardan:)) benim ilk tepkim ne gerek vardı bunlar pahalı diye:)) gerçekten gerek yoktu ve bu aralar sıkışığız o yüzden pek sevinemedim. ama ece benden daha çok sevindi bütün gece ayaklarında gezindi durdu zor ayırdık:)) videoda çekip face koydum eşim diyor koyma görmemiş gibi diye içimden dedim desene anangiller görmesin istiyon:))
ctesi de gidip saçlarımı kıssacık kestirdim:)) eşime hediyem bu oldu evlendiğimizden beri kısa saç diye beynimin etini yiyordu hep erteliyordum ama o kadar rahatki şu kısa saç olayı. tabi asıl sürpiz rengi oldu kuaföre kendi saçımın rengine boyayalım dedim olmaz değişik olsun deyip bakır yaptı:))
Günaydın sevgili anneler. Umarım güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir.Biz bu hafta sonu ishal olduk ve tek lokma yemek yemedik . Çok mutsuzum. Huzursuzluğu yok mutlu ama aç ve sürekli altını dolduruyor . Bugün rıfat sağlık ocagına götürdü. O da anormal bişey görmemiş ishal önleyici mama vamış ondan vermiş iki gün daha geçmezse doktorunuza götürün demiş . Sizce beklemelimiyiz??
2 gündür tavşan yapmaya çalışıyorumcerenin ögretmeni ödev vermişti:18:eren etekli bir tavşan çizmiş bende onu gerçege dönüştürdüm igne iplik görmek istemiyorum sinir oldum
hava çok güzel tam gezilecek hava ama ben yarın bir arkadaşıma gidecem diye bugün evde kalıyım dedim:)
pazarımı elife ayırdım
ceren ilk defa bakkala gittitek başına bakkal eve yakın ama anacadde üstünde diye korkuyodum:18:benim kız biraz dikkatsiz kafası karışır önüne bakmaz diye:18:dedim git süt al:18:kuzum benim koşa koşa gitti geldi bende camdan baktım ama bakkal köşede kaldıgı için ceren köşeyi dönünce gerisini göremiyorum ya biraz yusuf yusuf oldum:18:
sonra sütü getirdi dedi ki anne gidip ekmek alayımmısanırım tek başına gezmek hoşuna gitti
dedim hadi git al
yine gitti aldı geldiee bunda ne var demeyin ilk defa yalnız gidiyo çocuk heycanlandım ondan anlatıyom
Geçmiş olsun CNm bende isala pirinç unu ihtiva eden mamaların iyi geldiğini duymuştum ..inş çabuk atlatırsınız zor gerçekten onlar hasta olunca bizimde kolumuz kanadımız kırılıyor sanki ama geçiyor İnan üzme kendini çok ..
Saol meleğim şöyle dikkat ettim de hakikaten meleksin sen.Maşallah herkese yetişmişsin hiç atlamadan herkesin gönlünü almışsın. Gerçekten öyle kolum kanadım kırıldı gibi hissediyorum onu öyle görünce:18: ve sanki bu hep böyle olacakmış gibi geliyor .İnşallah dediğin gibi olur ve geçer . Ben dayanamıyorum
kuzumun istahı yok bugün. dün bayağı iştahlıydı gözüm değdi sanırım:26: dün fırında patatesli tavuk ve pilav vardı çok güzel yedi. bugün 4 biberon süt içti. yemek canı istemeyince süte sardı. normalde iyi yediği için seslenmedm.yoğurt çorbası yaptım yarım kase içti yarım incirle kayısı yedi. bir ısırıkta salatalık. banyo yaptırıp yatırdım şimdi. bugün izin günüm okul yok. bir günümü boşalttım. kuru fasulye koydum haşlanıyor. dünden kalan pilav var. yanına bir baş soğan ve cacık akşam menüm. haftasonu at ççiftliğine gittik kuzum çok mutlu oldu. ben de at istorum diye geziniyo ortada. dün en yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim çok mutlu oldum. gece uykusuzluk ne zaman bitecek bilmiyorm. normalde çok huzurlu bir kızım var ama gece eşkiyaya dönüşüyr
CNm burda İnan hepiniz benim için çok değerlisiniz , bu yüzden elimden geldiği. Kadar bildiğim birşey varsa paylaşıyorum yada derdine ortak olmaya çalışıyorum . Hüsnüzanın için tşk ederim ..
Gönül maşallah 11 aylık olmuş bile zaman çabuk geçiyor bizler için ama birde sana sırmak lazım dimi !
Rabbim güzel kuzuna bol şifa olsun inş . Hemen atlatmasını diliyorum , geçmeme durumda da zaten doktora götürürsün ..umarım gerek kalmaz iyileşir ..
selam
çok uykum var
gece çok geç yatıyorum sonrada uyanamıyorum
şekersizim cici teyzeAllah acil şifalar versin kuzucuga,
azraece saçlar süperben çok begendim zaten yüzün fıstık gibi ne yapsam yakışır ayakkabında hayırlı olsun eniştenin kesesine bereket
elifim geçmiş olsun canımishali bugünde geçmesse doktora götürün canım biz ne desek boş,çok öptüm acilşifalar
tatlıcadı ısırmışsın damadımı ohh dişlerine saglık:)cigerim kaç oldu diyorum okumuyomuzun senfotograf makinem donuyo bozulmuş telefondan çekebiliyorum ama kablosu yok buraya ekliyemiyorum telefondan faceye falan atıyorum ama buraya koymayı bilmiyorum senin face varmı ekle beni boya beni
pazarımı elife ayırdım
dedim hadi git al
Çok teşekkür ederim tatlı cadıı. Evdekiler şimdi aynen söylediklerini yapıyorlar herşey bir yana zaten ayrıyım yavrumdan o da çok üzüyor beni yanında olaydım bişeler yapaydım onun için ama yok
Belki bugünlük birşeydir atlatır ki azda olsa yemiş birşeyler .. Ben her Allah'ın günü yaşıyorum bu sıkıntıyı öyle üzülüyorum ki oğlumun yememe olayına anlatamam moralim sıfır oluyor .. Iki gündür özellikle deli etti beni sabah kahvaltısından sonra sadece 100 gr meyveli yoğurt yiyerek yatıp uyudu .. Gelde üzülme işte bak beterin beteri oluyor Rabbim hiçbir çoçuğa bu durumu yaşatmasın inş çünkü çok zor ..
Arkadaşınız içinde hayırlı olsun , Rabbim sağlıcakla kavuştursun inş
Aynen canımmm...Yaşayan bilir inan...
Aç yatmaları ,aç oldukları için yaşattıkları huysuzlukları....
Bugün 11 kiloyuz ama bugünlere gelene kadar saçlarıma aklar düştü valla.Her yemek seansı başka bir oyun sahnesi...
Oyunu yutarda yerse ne ala...Yemezse de annenin (yani benim) "yemezsen yeme oğlum,akşama kadar aç bırakacam seni görürsün sen" diye kendimce bir tehdit savurduktan 1 saat sonra herşeyi unutup yeniden yedirme çabalarım...
umarım bir aksilik çıkmaz ve görüşürüz canım çok istiyorumcanım babyyimm benimm çok sağol öyle yapcaz valla bugünde geçmezse:18::18: dr nin verdikleriyle yarın doğru doktora. Cerenime maşalla aferin onaa. Bu arada pazar benim de planım sensin inş. bi aksilik çıkmaz bebişimde iyileşir de bizde sizinlen sağlıklı bir buluşma gerçekleştiririzzz.
dindir soguk rüzgarları melegimYok gız ne gece kuşu CNm ya bizde yani bende soğuk rüzgarlar dinmedi halan( çiçekler yani güller güzel bende tşk ettim oldu bitti :))
kız yüzünemi geldi hapşurugumGeçmiş olsun CNm öyle bir hapşurdunki yüzüme yağmur yağdı sandım ya rabbi şükür dedim :)) bol bol c vitamini almaya bak şekerim , şifa olsun inş ..
Burda da şimdiye kadar bu kadar yoğun görülmemiş yağmurlara maruz kalıyoruz . Sadece yağmurlada kalmayıp fırtınada oluyor(
Ülkemizde de inş yağmur yağar , dua ediyorum .,
yırttım canım yırttım ama bu iş bana pahalıya patlıyacak gibi gözüküyotatlıcadı, beybi, meleğim
çok teşekkür ederim hepinize...
ooo ceren de büyümüş.. bakkaldan yırttın demek
demek sizde mahiri bakkala göndermek için yaptınızVarya inanır mısın ? Bizin oğlan doğduğundan beri babası hep git lan. Ekmek al gel der hatta çöpü at dediği olur .. Mahir de ancak sırıtıyor :)) yani bizim en büyük hayalimiz benden çok eşimin hayali daha doğrusu :)) şimdi Ceren daha ilkokula başlamadan bunu yapıyor olması çok güzel aferin güzel kızımıza .
umarım damadım geç uyanır yoksa vay halinebenim kuzum bu gün erken sızdı öğlen uykusuna erken yatıp erken kalkınca 8 de uyudu bakalım sabah kaçta kaldırıcak bizi
bu gün sayfalarda ilerlemedi mutluda hiç yazmadı:26:nerdesiniz kızlarr
off çok unutkan oldum yaaokudum canım okumazmıyım
dün atmde para çektikten sonra kartı unutmuşum bu gün baktım ki kart yok
eşimi aradım kartı unutmuşum diyorum inanmıyodaikna ettimde inandı bu sıpa akıl bırakmıyo bende
adını soyadını unuttum kız yazda ekleyip boyayim seni
bravo cerene büyüdü tabii artık yakında çağlada düşer peşine onun
hadi yarın iyi haberlerle gel şekerim..ishal çok zor kuzularda hal derman kalmıyo
hayırlı akşamlar canım,Hayırlı akşamlar kızlar...
Bugünki aktivitelerimizden sadece buluta pamuk yapıştırmayı uygulamaya fırsatımız oldu.Onda da Kayra bey biraz keyifsiz olduğu için pek ilgilenmedi.Yinede buluta beraberce birkaç pamuk yapıştırıp buzdolabına astık.Babamız gelince ise Kayra hemen baaaa(bak) eennee (anne) dedi ve benim yaptığımı ispiyonlamış oldu
sen böyle yazınca bende çok üzülüyorum çünkü biliyorum iştahsız çocuk çok yıpratır,hep gergin olmana sebep olurDaha iki gün önce Mahir'den sadece bir ay büyük olan Elif ve ailesi misafirimde ..Elif maşallah ara öğününü ve ama yemeğini iyi bir şekilde yiyip Mahir'in hiçbirşey yememesi beni bir kat daha Kahretti ..hatta eşimde boşver yer takma diyordu o ana kadar oda görünce haklısın bu çoçuğun yememe sorunu büyükmüş dedi .. Gören herkes bana hakverip Rabbim yardımcın olsun diyenlere kadar gidiyor ..
Neyse dediğin gibi çeken biliyor gerçekten , inş Rabbim yardımcı olur hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?