2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım babyyimm benimm çok sağol öyle yapcaz valla bugünde geçmezse:18::18: dr nin verdikleriyle yarın doğru doktora. Cerenime maşalla aferin onaa. Bu arada pazar benim de planım sensin inş. bi aksilik çıkmaz bebişimde iyileşir de bizde sizinlen sağlıklı bir buluşma gerçekleştiririzzz.

canım ne güzel çiçekler bunlarenişteye bravo valla
sarının anlamı ayrılık degilgece seni sarıp sarmalayıp yatmak istiyorum demekgit bi sarıl kocana:)
gece kuşları sizi gidi siziii333

Yok gız ne gece kuşu CNm ya bizde yani bende soğuk rüzgarlar dinmedi halan ( çiçekler yani güller güzel bende tşk ettim oldu bitti :))

Geçmiş olsun CNm öyle bir hapşurdunki yüzüme yağmur yağdı sandım ya rabbi şükür dedim :)) bol bol c vitamini almaya bak şekerim , şifa olsun inş ..
Burda da şimdiye kadar bu kadar yoğun görülmemiş yağmurlara maruz kalıyoruz . Sadece yağmurlada kalmayıp fırtınada oluyor (
Ülkemizde de inş yağmur yağar , dua ediyorum .,

Gözün Aydın CNm , tebrik ederim sizi , inş minik kuzunuz iyi olup kuçaklarınızla buluşacak .. Rabbim kolay atlatmayı nasip etsin inş .. Sanada dayanma gücü diliyorum kolay değil ist - İzmit arası gel git çok zor oluyor dur ..

Son düzenleme:

Olsun CNm spor ayakkabı bu ne gerek var olurmu hem rengi de çok güzel güle güle kullanın .. Facebook ta gördüm Ece ve ayakkabıları çok yakışmış fıstığıma artık bir dahaki sefere aynısına benzer alırsınız dimi :))

Geçmiş olsun CNm bende isala pirinç unu ihtiva eden mamaların iyi geldiğini duymuştum ..inş çabuk atlatırsınız zor gerçekten onlar hasta olunca bizimde kolumuz kanadımız kırılıyor sanki ama geçiyor İnan üzme kendini çok ..

Varya inanır mısın ? Bizin oğlan doğduğundan beri babası hep git lan. Ekmek al gel der hatta çöpü at dediği olur .. Mahir de ancak sırıtıyor :)) yani bizim en büyük hayalimiz benden çok eşimin hayali daha doğrusu :)) şimdi Ceren daha ilkokula başlamadan bunu yapıyor olması çok güzel aferin güzel kızımıza .

Saol meleğim şöyle dikkat ettim de hakikaten meleksin sen. Maşallah herkese yetişmişsin hiç atlamadan herkesin gönlünü almışsın. Gerçekten öyle kolum kanadım kırıldı gibi hissediyorum onu öyle görünce:18: ve sanki bu hep böyle olacakmış gibi geliyor.İnşallah dediğin gibi olur ve geçer. Ben dayanamıyorum

CNm burda İnan hepiniz benim için çok değerlisiniz , bu yüzden elimden geldiği. Kadar bildiğim birşey varsa paylaşıyorum yada derdine ortak olmaya çalışıyorum . Hüsnüzanın için tşk ederim ..
Gönül maşallah 11 aylık olmuş bile zaman çabuk geçiyor bizler için ama birde sana sormak lazım dimi !
Rabbim güzel kuzuna bol şifa olsun inş . Hemen atlatmasını diliyorum , geçmeme durumda da zaten doktora götürürsün ..umarım gerek kalmaz iyileşir ..

Son düzenleme:

Belki bugünlük birşeydir atlatır ki azda olsa yemiş birşeyler .. Ben her Allah'ın günü yaşıyorum bu sıkıntıyı öyle üzülüyorum ki oğlumun yememe olayına anlatamam moralim sıfır oluyor .. Iki gündür özellikle deli etti beni sabah kahvaltısından sonra sadece 100 gr meyveli yoğurt yiyerek yatıp uyudu .. Gelde üzülme işte bak beterin beteri oluyor Rabbim hiçbir çoçuğa bu durumu yaşatmasın inş çünkü çok zor ..
Arkadaşınız içinde hayırlı olsun , Rabbim sağlıcakla kavuştursun inş

Valla yalan yok bana da çoook çabuk geçiyor gibi geliyor zaman bir de çalıştığım için sanki hiçbir haline doyamıyorum yeni şeyler öğrendiğini görüyorum ama o kadar çabuk değişiyo ki öğrendiği şeyler ben yetişemiyorum dolayısıyla onunla yeteri kadar vakit geçiremediğimi düşünüyorum. Çabuk büyüyorsun biraz tadını çıkarayım bekle diyorum dinlemiyor beni yaramaz cadıı.
Bende hemen iyileşmesini böyle devam etmemesini diliyorum. İnşallah söylediğpiniz gibi gerek kalmaz doktora götürmeye :26::26:

benim kuzum bu gün erken sızdı öğlen uykusuna erken yatıp erken kalkınca 8 de uyudu bakalım sabah kaçta kaldırıcak bizi
bu gün sayfalarda ilerlemedi mutluda hiç yazmadı:26:nerdesiniz kızlarr

off çok unutkan oldum yaa okudum canım okumazmıyım
dün atmde para çektikten sonra kartı unutmuşum bu gün baktım ki kart yok
eşimi aradım kartı unutmuşum diyorum inanmıyoda ikna ettimde inandı bu sıpa akıl bırakmıyo bende
adını soyadını unuttum kız yazda ekleyip boyayim seni

bravo cerene büyüdü tabii artık yakında çağlada düşer peşine onun

hadi yarın iyi haberlerle gel şekerim..ishal çok zor kuzularda hal derman kalmıyo

Hayırlı akşamlar kızlar...
Bugünki aktivitelerimizden sadece buluta pamuk yapıştırmayı uygulamaya fırsatımız oldu.Onda da Kayra bey biraz keyifsiz olduğu için pek ilgilenmedi.Yinede buluta beraberce birkaç pamuk yapıştırıp buzdolabına astık.Babamız gelince ise Kayra hemen baaaa(bak) eennee (anne) dedi ve benim yaptığımı ispiyonlamış oldu

Aynen canımmm...Yaşayan bilir inan...
Aç yatmaları ,aç oldukları için yaşattıkları huysuzlukları....
Bugün 11 kiloyuz ama bugünlere gelene kadar saçlarıma aklar düştü valla.Her yemek seansı başka bir oyun sahnesi...
Oyunu yutarda yerse ne ala...Yemezse de annenin (yani benim) "yemezsen yeme oğlum,akşama kadar aç bırakacam seni görürsün sen" diye kendimce bir tehdit savurduktan 1 saat sonra herşeyi unutup yeniden yedirme çabalarım...

Daha iki gün önce Mahir'den sadece bir ay büyük olan Elif ve ailesi misafirimde ..Elif maşallah ara öğününü ve ama yemeğini iyi bir şekilde yiyip Mahir'in hiçbirşey yememesi beni bir kat daha Kahretti ..hatta eşimde boşver yer takma diyordu o ana kadar oda görünce haklısın bu çoçuğun yememe sorunu büyükmüş dedi .. Gören herkes bana hakverip Rabbim yardımcın olsun diyenlere kadar gidiyor ..
Neyse dediğin gibi çeken biliyor gerçekten , inş Rabbim yardımcı olur hepimizin

umarım bir aksilik çıkmaz ve görüşürüz canım çok istiyorumgönülde hemen iyleşsin kuzu kıyamam,,
Yok gız ne gece kuşu CNm ya bizde yani bende soğuk rüzgarlar dinmedi halan ( çiçekler yani güller güzel bende tşk ettim oldu bitti :))
dindir soguk rüzgarları melegimboşver herşeyisil baştan başlamak gerek bazennn
Allah yuvanıza huzur mutluluk versin sürekli dilimdesin canım..amin
kız yüzünemi geldi hapşurugumvalla hapşurduktan sonra kendime geldimbütün mikrobumu etrafa saldım gitti
beni bırakta sen c vitamini almaya başlasan iyi olacak
ah keşke burayada öyle yagmur yagsa millet yagmur duasına çıkıyo biliyomusun
tatlıcadı, beybi, meleğim

çok teşekkür ederim hepinize...

ooo ceren de büyümüş.. bakkaldan yırttın demek
yırttım canım yırttım ama bu iş bana pahalıya patlıyacak gibi gözüküyodetaylar aşagıda
demek sizde mahiri bakkala göndermek için yaptınızvalla her eve bakkallık bir çocuk şart
aferim enişteye şimdiden mahiri yetiştiriyo:))damadım şimdiden alışsınbenim kızım bakkala falan gidemez haberin olsun
çöpte dökmez
umarım damadım geç uyanır yoksa vay haline
kartı nasıl unuttum onu anlayamadımkız para o paraöyle şey unutuylurmu
faceye baby yazsan beni herkes tanır hemen bulursun canım:)özel mesaj kutunu kontrol et
hayırlı akşamlar canım,
benim kızımda böyle aktivitelere pek ilgili degilgel koşalım hoplayalım desem sevinçten deli olur:)
saklambaç oynamaya bayılırkayranın seni ispiyonlamasıda süpermiş:)
kes yapıştır boyama işleri cerenden sorulurkendisi bu konuda uzmandır ilerde ressam olacakmış
daha önce söylemiştim bizim genlerde ressamlık varünlü ressam pikaçu bize uzaktan akrabadır

sen böyle yazınca bende çok üzülüyorum çünkü biliyorum iştahsız çocuk çok yıpratır,hep gergin olmana sebep olur
nasıl bir çözüm bulsak ne yapsaksen tr ye gelince iyi bir doktor bulup bu konuyu görüşsen canım:26:
Allah yardımcın olsun,,çağlada dönem dönem iştahsız oluyo ama genelde hasta oldugu zamanlar etkiliyo ama sizin durum daha farklı:26:

Son düzenleme:
selam canlarım
mutlucum nerdesin bugün hiç gelmemişsin:26:eger şuanda bu mesajımı okuyosan bana göz at ben anlarım:)
talaycım kaç oldu yazayım diyorum unutuyorum,sütten kesme işi çok zordur canım hele ki sen hamilesin 2 kat duygusal olursun Allah yardımcınız olsun,,eşinle başbaşa yemege gidip aç kalmışsın aynı şey bizimde başımıza gelmişti:)ama dişarda degil evdeydik çocuklar uyuyodu yemek yiyemediksonra bi uyandılar yemegi zehir ettiler dedim salak kafam sana rahatlık batıyo

evet gelelim ceren hanımabakkala gönderdigime çok pişmanımsaat başı bakkal diye tutturduyaklaşık 15 liram ziyan oldu
anne süt alıyım anne bisküvi alıyım anne kuzzulkurtttttsanki para basıyoztek başına gitti diye kendini büyümüş hissediyomuşlaflara bak senakşamda arkadaşı peline gittiyine tek başınazaten üst kat hep gidiyodu
eve bi geldi bi havalar bi havalar
sabahta gidip yumurta alacakmışyanınada 2 tane çikolatayok canım sen benim gözüme bakdedim
neyse çok gerginim bu kız beni batıracak
yarında gezmelere gidecemyıllardır görmedigim arkadaşımla görüşecemçok heycanlıyım
saat 12 de haber verecek ya kendi bana gelecek yada ben ona
bakalım piyango kime çıkacak
hepinizi öptüm iyi geceler
hemen yatayımda gözlerim şişmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…