2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tatlıcadı hey maşallah tarık bugraya çok güldümyine arabayı çökertmiş
canım bence sen bi daha bebek arabası alma tarık buğraya:)direk hacı murat yada serçe al:)
ay gülüyorum ama benim kızım cerende 3. arabaya binmiştitosunuma araba dayanmamıştı
ayrıca hece sayısına göre ııı ıı demeside çok zekiceyerim onu yerim
benim yerime oğluşunu bi ısırırmısın tatlım:)yada yazık çocuga kıyamam sen kendi kendini ısırsanda olabilir:))

Son düzenleme:
iyi akşamlarhapşuuuuuuuuçok kötüyümgrip gibi bişey oldum
bir anda nerden çıktı bu hastalık happpşuuuuyüzünüze hapşurduysam kusura bakmayın
çok yorucu bir gündüöglen ev bakmaya gittikinternette bir ev buldum hem sıfır hem ucuz hemde istedigim yerde diye gittik baktık ama fos çıktıev çok küçükmüş110 m yazıyo ama alakası bile yokfotolarıda büyük büyük çekmişler kandırmak için
benim kocam bile o eve sıgmazadam dev gibi
sonrada parka gittik hava çok güzeldihavaların güzel olması hiç hoşuma gitmiyobiraz yagmurrr yagsa keşke:18:
arada sallanıyozda:18:geçen gece deprem olmuş 4.5 çok şükürki hiç duymadım ben:18:uyuyodum:18:
çok korkuyorum:18:
neyse ne diyodukparkta çocuklar güneşlendi sallandıkaydıhopladı zıpladı

gunaydın;

sonunda perşembe günü teyze oldum ama daha göremedim kuzumu... solunum sıkıntısı dolayısıyla küvöze aldılar.

çok şükür gün geçtikçe iyiye gidiyo ama yine de anneciğinin koynunda olmayışı canımızı sıkıyo

dün döndüm izmite. kardeşimi bırakıp dönmek içime sinmedi. ama döncem diye kuzumu kreşe bırakmıştım. gece kuzenim götürdü izmitten defneyi ve eşyalarımızı alıp istanbula geri döndük. çok yoruldum, çok üzüldüm. geçmişi okudum ama yazacak moralim yok.

herkese iyi çoooook mutlu günler diliyorum.

yeşilçayım anlayabiliyorum kutlu baturdan ayrı kalmak sizi ne kadar üzüyordur. ama geçecek en kısa zamanda inşallah.

meleğim güller süpermiş anlamlarını boşversene. afferin eniştemize:))

nagişim saatini güle güle kullan.

tatlıcadım sizde tarık buğramla hediyelerinizi güle güle kullanın.

mutlum instagramda gördüm ne kadar yaratıcı , çalışkan , özenli birisin sen ya:)) ayrıca resimde çok hoşsunuz maşallah.
miracımda çok güzel darbuka çalıyordu artık o çalar ben oynarım zevkle:)) bide kız kereviz sevilmezmi hiç:)) ben bayılırım valla:)) sende desene yumurta , süt sevilmezmi hiç diye:))

xmenim kabanı 2 hafta önce almıştı bana. o yüzden ayrıca bir hediye beklemiyordum. akşam yemek yedik oturuyoruz aaa ece yine ayakkabılığı boşaltmış dedi ya dedim bana söyliceğine toplasana kızdım tabi gittim bi baktım spor ayakkabı almış şu renkli olanlardan:)) benim ilk tepkim ne gerek vardı bunlar pahalı diye:)) gerçekten gerek yoktu ve bu aralar sıkışığız o yüzden pek sevinemedim. ama ece benden daha çok sevindi bütün gece ayaklarında gezindi durdu zor ayırdık:)) videoda çekip face koydum eşim diyor koyma görmemiş gibi diye içimden dedim desene anangiller görmesin istiyon:))

ctesi de gidip saçlarımı kıssacık kestirdim:)) eşime hediyem bu oldu evlendiğimizden beri kısa saç diye beynimin etini yiyordu hep erteliyordum ama o kadar rahatki şu kısa saç olayı. tabi asıl sürpiz rengi oldu kuaföre kendi saçımın rengine boyayalım dedim olmaz değişik olsun deyip bakır yaptı:))

oy melegim canım benim cok saol Allah razı olsun hepinizdn
talaycm gercktn süründürüyor bgun 6.günü bitirdi bni
babycim normal bas agrısı olsa gercktn şimdiye gecmişti
ilkkez 6gündür sürüyor enfazla 3 gün tutardı
saoln canlarım Allah razı olsun inş gecer

saol canım benim inş aminnnn iyiki varsınz

beykozum demin unutmuşum yazmayı sanada çok geçmiş olsun. 6 gün çok zorlamıştır tabi seni inşallah devam etmez ve tekrarlamaz bir daha

saçların yakıyo bakır gibi... güle güle kullan apakalarını da :)

beykoz geçmiş olsun.

benim feci midem bulanıyo. bugun sigaralı son gunum.. yarından itibaren goodbye my love dicem

Günaydın kızlarr.
Herkese musmutlu ve güzel bir hafta diliyorumm

Bugün kuzum aylar sonra bize süpriz yapıp sabah 5.30da hortladı.Akşam normal yatış saati 8 iken 7de yatınca uykusunu alıp erken uyandı sanırım.Anne ve baba daha uyanamadıkları için bizim aramızda sessizce 6.30a kadar bekledi sonra ailece hep beraber uyandık :18:...
Bugün oğlumla bir kaç aktivite yapmayı planlıyorum.Dün akşam yazıcıdan bulut resmi çıkardım ve maviye boyadım.Aktivite olarak buluta pamuk yapıştıracağız.İkinci aktivitemiz ise yine yazıcıdan bir ağaç ve küçük elmalar çıkardım.Ağacı kendim boyadım fakat aktivite olarak elmaları kayra boyayacak ve sonrasında ağaca yapıştıracağız.Son aktivitemiz ise çorap eşleştirme

Şekersizyeşilçay ; Teyze olmuşssun,hayırlı olsun...Umarım en kısa zamanda sağlık durumu düzelir.Çok geçmiş olsun.

nazar değmiş boncuğumun uykusuna aktiviteleri çok begendim. vakit olsa da ben de yapsam ya. off..

teşekkür ederim. inşallah iyi olacak kuzucum

günaydın hediye alan arkadaşlar hediyeleriniz hayırlı olsun ve kutlayan arkadaşlar bizde bi gün önceden eşimle yemeğe gittik musab bilal olmadan.çok tuhaf bi duygu o varken doğru düzgün yemek bile yiyemiyoruz o olmayınca yemek boğazımızdan geçmiyo iki durumdada açız anlıcanız.
şekersiz gözünüz aydın inş. küçük bey en kısa zamanda aranıza katılır.
beykoz hala geçmedimi ağrın??
bayb yemeğe gitmişsiniz afiyet olsun.
benim sütten kesme maceram pek iyi gitmiyo gündüzleribi şekilde hallediyoruz ama gece olunca meme diye ağlıyor kendi uykusunuda bizimkinide mahfediyor eşimde kaç gündür uykusuz

Günaydın sevgili anneler. Umarım güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir.Biz bu hafta sonu ishal olduk ve tek lokma yemek yemedik. Çok mutsuzum. Huzursuzluğu yok mutlu ama aç ve sürekli altını dolduruyor. Bugün rıfat sağlık ocagına götürdü. O da anormal bişey görmemiş ishal önleyici mama vamış ondan vermiş iki gün daha geçmezse doktorunuza götürün demiş. Sizce beklemelimiyiz??

tesekkurler talaycım

elif ates falan var mı? kaç aylık oldu gönül? ek gıdaya gectiniz mi? geçtiyse bol sıvı ver gecmediyse de bol bol emzir. baska ne yapılır hiç bilmiyorum. çok gecmiş olsun

Son düzenleme:

ishali kokulu ve rengi değişik ise ve ateş eşlik ediyorsa doktora götürün bi gaita tahlili verin.şekersizin dedği gibi bol sıvı ve anne sütü veriyorsan emzir geçmiş olsun.biz 2 kere amip olduk.

tesekkurler talaycım

elif ates falan var mı? kaç aylık oldu gönül? ek gıdaya gectiniz mi? geçtiyse bol sıvı ver gecmediyse de bol bol emzir. baska ne yapılır hiç bilmiyorum. çok gecmiş olsun

ishali kokulu ve rengi değişik ise ve ateş eşlik ediyorsa doktora götürün bi gaita tahlili verin.şekersizin dedği gibi bol sıvı ve anne sütü veriyorsan emzir geçmiş olsun.biz 2 kere amip olduk.

Teşekkür ederim ilginize. Gönül Mira 11 aylık oldu ek gıda da alıyor emiyor da. Dışkı dün koyu yeşildi hafif koku vardı ama bugün yeşil sarı arası bişeymiş ve koku yokmuş.Ayrıca ateş te yok ama aç yemek yemiyormuş hala

slm herkese
tarık buğra erken uyandı gecede uyuyamadım çok uykum var göz kapaklarım düşüyo:)
o uyumuşken akşam için yemek hazırlayıp uyandığında dışarı çıkarim diyorum ama aklıma yemekte gelmiyo
bu gün regl oldum doğum sonrasında ilk defa böyle sancılı oldu eski günlerdeki gibi olucak diye korkuyorum:18:
ve tarık buğra evi o kadar dağıtıp karıştırıyo ki hala vazgeçemedi şu huyundan
bu gün kulağına küpe takmaya çalışıyodu miniğim:)
ve bu gün a la lu dedi (ı love you)

günün güzel haberide şekersiz senden gelmiş gözünüz aydın canım minik melek dünyaya gelmişmoralinide bozma cnm umarım çabucak çıkar miss kokusunu koklarsınız..ismide çok güzelmiş

beybim;senin yerine ıssırdım kuzumu alışkın benim ıssrımalarıma ses çıkarmıyo yavrumbu arada sende epeydir foto koymuyosun farkındamısın cicim farkında değilsen farkına var lütfen

azraece;ayakkabıların hayırlı olsun canım eceyle ortak giyersiniz artık..saçlarınıda çok merak ettim kız bi foto koyda görelim

turuncum;ne güzel aktiviteler hazırlamışsın..tarık buğraya çook hazırladım ama hiç oralı olmuyoumarım kayra keyif alarak uygular

elifcim;geçmiş olsun fıstığa..tarık buğra bi kaç kez ishal oldu o zaman tek yediği şey pirinçli yayla çorbası idi..hatta pirinç,patates,havuç ve kıyma ile çorba hazırlayabilirsiniz hepsi ishale iyi geliyo..bol sıvıyı ihmal etmeyin canım.

kuzumun istahı yok bugün. dün bayağı iştahlıydı gözüm değdi sanırım:26: dün fırında patatesli tavuk ve pilav vardı çok güzel yedi. bugün 4 biberon süt içti. yemek canı istemeyince süte sardı. normalde iyi yediği için seslenmedm. yoğurt çorbası yaptım yarım kase içti yarım incirle kayısı yedi. bir ısırıkta salatalık. banyo yaptırıp yatırdım şimdi. bugün izin günüm okul yok. bir günümü boşalttım. kuru fasulye koydum haşlanıyor. dünden kalan pilav var. yanına bir baş soğan ve cacık akşam menüm. haftasonu at ççiftliğine gittik kuzum çok mutlu oldu. ben de at istorum diye geziniyo ortada. dün en yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim çok mutlu oldum. gece uykusuzluk ne zaman bitecek bilmiyorm. normalde çok huzurlu bir kızım var ama gece eşkiyaya dönüşüyr

Çok teşekkür ederim tatlı cadıı. Evdekiler şimdi aynen söylediklerini yapıyorlar herşey bir yana zaten ayrıyım yavrumdan o da çok üzüyor beni yanında olaydım bişeler yapaydım onun için ama yok

selam
çok uykum var
gece çok geç yatıyorum sonrada uyanamıyorum

şekersizim cici teyzeAllah acil şifalar versin kuzucuga,

azraece saçlar süperben çok begendimzaten yüzün fıstık gibi ne yapsam yakışırayakkabında hayırlı olsuneniştenin kesesine bereket

elifim geçmiş olsun canımishali bugünde geçmesse doktora götürün canım biz ne desek boş,çok öptüm acilşifalar

tatlıcadı ısırmışsın damadımı ohh dişlerine saglık:)cigerim kaç oldu diyorum okumuyomuzun senfotograf makinem donuyo bozulmuştelefondan çekebiliyorum ama kablosu yok buraya ekliyemiyorumtelefondan faceye falan atıyorum ama buraya koymayı bilmiyorumsenin face varmıekle beni boya beni

2 gündür tavşan yapmaya çalışıyorum cerenin ögretmeni ödev vermişti:18:eren etekli bir tavşan çizmiş bende onu gerçege dönüştürdümigne iplik görmek istemiyorum sinir oldum
hava çok güzel tam gezilecek hava ama ben yarın bir arkadaşıma gidecem diye bugün evde kalıyım dedim:)
bütün haftanın planını yaptım bile:)
pazarımı elife ayırdım
ceren ilk defa bakkala gittitek başınabakkal eve yakın ama anacadde üstünde diye korkuyodum:18:benim kız biraz dikkatsiz kafası karışır önüne bakmaz diye:18:dedim git süt al:18:kuzum benim koşa koşa gitti geldibende camdan baktım ama bakkal köşede kaldıgı için ceren köşeyi dönünce gerisini göremiyorum ya biraz yusuf yusuf oldum:18:
sonra sütü getirdi dedi ki anne gidip ekmek alayımmısanırım tek başına gezmek hoşuna gitti
dedim hadi git al
yine gitti aldı geldiee bunda ne var demeyinilk defa yalnız gidiyo çocukheycanlandım ondan anlatıyom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…