Beykoz'um tekrar geçmiş olsun yazmıştım ama belki gözden kaçmıştır diye yine yazıyım dedim , Rabbim şifa olsun inş.
Çağlamın yerim o Minnak ellerini , güzel oyun bence bende deniyim bakim) uyku olayında bende sallayarak hemde 30 dk ortalama sürüyor .. Yani çağla oyuna doyasmadığı için uyku uyuma süresi uzun sürüyor olabilir ..
Bugün mahir çok eğlendi , arkadaşı Elif geldi , bol bol hoplayıp zıpladılar , zaman zaman ağlamalar oldu isede iyi oldu oğlum için .. Misafirlerimizi çatlayana kadar yedirdik içirdik , yemekler süper oldu çok şükür .. Tatlı olarak ta künefe patlattık hımm enfesti , çok memnun olarak ayrıldılar)
hafta sonuda kimsecikler uğramıyo..bizde dışarıdaydık yeni geldik tarık buğranın yeni aldığımız arabasını geri götürdük sırt kısmı arkaya düşüp duruyodu sinir oldum
yapılırsa yapıcaklarmış olmazsa yenisini vericeklermiş..mağdur etmemek için emaneten bize puset verdiler umarım onuda kırmaz tosbaam
şimdi tarık buğrayı eşime devredip ütü yapıcam çok ütü var ama çoğu yavrumun hoşuma gidiyo onun kıyafetlerini ütülemek
amin canım..haklsıın Allah beterinden korusun çabucak ağrılarının geçip enesle keyifli vakitler geçirmen dileğiyle muckss şekerim:)
yerim ben onun minnak ellerininasılda tatlı konuşuyodur yavrum
elde saklama oyununu bizde çok oynuyoruz..ben arkamda tarık buğranın bi oyuncağını saklıyorum avcumun içine o buluyo
bi kaç kezde oyuncağı arkama sakladım ellerimi boş gördü ve burdaaa diye çıkardım.şimdi aynısını o yapıyo bana arkasına saklıyo boş ellerini açıp yok yapıyo beni kandırıyo minik danam
tarık buğranın burda demesi ııı ııııı oluyo her kelimeye hece sayısına göre ıı ıııı diyo
oh ne güzel vakit geçirmişsiniz..en güzelide mahirimin keyifli vakit geçirmesi ve patlattığınız künefe
bu gidişle sen künefe ustası olucan canım
sağol canım evt canım 3 ümüz çok güzel olduk :)arada bi özenip hazırlıklar yapıp birlikte vakit geçirmeye karar verdik insanın aşkı depreşiyo..seninde güllerin hayırlı olsun
harika gözüküyolarboşver sen sarının anlamını canım çok güzel hava katmış
böyle sık sık ellerinde çiçeklerle gelseler sürprizler yapsalar oduncuklarımız ne güzel olur
herkese iyi çoooook mutlu günler diliyorum.
yeşilçayım anlayabiliyorum kutlu baturdan ayrı kalmak sizi ne kadar üzüyordur. ama geçecek en kısa zamanda inşallah.
meleğim güller süpermiş anlamlarını boşversene. afferin eniştemize:))
nagişim saatini güle güle kullan.
tatlıcadım sizde tarık buğramla hediyelerinizi güle güle kullanın.
mutlum instagramda gördüm ne kadar yaratıcı , çalışkan , özenli birisin sen ya:)) ayrıca resimde çok hoşsunuz maşallah.
miracımda çok güzel darbuka çalıyordu artık o çalar ben oynarım zevkle:)) bide kız kereviz sevilmezmi hiç:)) ben bayılırım valla:)) sende desene yumurta , süt sevilmezmi hiç diye:))
xmenim kabanı 2 hafta önce almıştı bana. o yüzden ayrıca bir hediye beklemiyordum. akşam yemek yedik oturuyoruz aaa ece yine ayakkabılığı boşaltmış dedi ya dedim bana söyliceğine toplasana kızdım tabi gittim bi baktım spor ayakkabı almış şu renkli olanlardan:)) benim ilk tepkim ne gerek vardı bunlar pahalı diye:)) gerçekten gerek yoktu ve bu aralar sıkışığız o yüzden pek sevinemedim. ama ece benden daha çok sevindi bütün gece ayaklarında gezindi durdu zor ayırdık:)) videoda çekip face koydum eşim diyor koyma görmemiş gibi diye içimden dedim desene anangiller görmesin istiyon:))
ctesi de gidip saçlarımı kıssacık kestirdim:)) eşime hediyem bu oldu evlendiğimizden beri kısa saç diye beynimin etini yiyordu hep erteliyordum ama o kadar rahatki şu kısa saç olayı. tabi asıl sürpiz rengi oldu kuaföre kendi saçımın rengine boyayalım dedim olmaz değişik olsun deyip bakır yaptı:))
Günaydın kızlarr.
Herkese musmutlu ve güzel bir hafta diliyorumm
Bugün kuzum aylar sonra bize süpriz yapıp sabah 5.30da hortladı.Akşam normal yatış saati 8 iken 7de yatınca uykusunu alıp erken uyandı sanırım.Anne ve baba daha uyanamadıkları için bizim aramızda sessizce 6.30a kadar bekledi sonra ailece hep beraber uyandık :18:...
Bugün oğlumla bir kaç aktivite yapmayı planlıyorum.Dün akşam yazıcıdan bulut resmi çıkardım ve maviye boyadım.Aktivite olarak buluta pamuk yapıştıracağız.İkinci aktivitemiz ise yine yazıcıdan bir ağaç ve küçük elmalar çıkardım.Ağacı kendim boyadım fakat aktivite olarak elmaları kayra boyayacak ve sonrasında ağaca yapıştıracağız.Son aktivitemiz ise çorap eşleştirme
Şekersizyeşilçay ; Teyze olmuşssun,hayırlı olsun...Umarım en kısa zamanda sağlık durumu düzelir.Çok geçmiş olsun.
Günaydın sevgili anneler. Umarım güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir.Biz bu hafta sonu ishal olduk ve tek lokma yemek yemedik . Çok mutsuzum. Huzursuzluğu yok mutlu ama aç ve sürekli altını dolduruyor . Bugün rıfat sağlık ocagına götürdü. O da anormal bişey görmemiş ishal önleyici mama vamış ondan vermiş iki gün daha geçmezse doktorunuza götürün demiş . Sizce beklemelimiyiz??
tesekkurler talaycım
elif ates falan var mı? kaç aylık oldu gönül? ek gıdaya gectiniz mi? geçtiyse bol sıvı ver gecmediyse de bol bol emzir. baska ne yapılır hiç bilmiyorum. çok gecmiş olsun
ishali kokulu ve rengi değişik ise ve ateş eşlik ediyorsa doktora götürün bi gaita tahlili verin.şekersizin dedği gibi bol sıvı ve anne sütü veriyorsan emzir geçmiş olsun.biz 2 kere amip olduk.
Çok teşekkür ederim tatlı cadıı. Evdekiler şimdi aynen söylediklerini yapıyorlar herşey bir yana zaten ayrıyım yavrumdan o da çok üzüyor beni yanında olaydım bişeler yapaydım onun için ama yokslm herkese
tarık buğra erken uyandı gecede uyuyamadım çok uykum var göz kapaklarım düşüyo:)
o uyumuşken akşam için yemek hazırlayıp uyandığında dışarı çıkarim diyorum ama aklıma yemekte gelmiyo
bu gün regl oldum doğum sonrasında ilk defa böyle sancılı oldu eski günlerdeki gibi olucak diye korkuyorum:18:
ve tarık buğra evi o kadar dağıtıp karıştırıyo ki hala vazgeçemedi şu huyundan
bu gün kulağına küpe takmaya çalışıyodu miniğim:)
ve bu gün a la lu dedi (ı love you)
günün güzel haberide şekersiz senden gelmiş gözünüz aydın canım minik melek dünyaya gelmişmoralinide bozma cnm umarım çabucak çıkar miss kokusunu koklarsınız..ismide çok güzelmiş
beybim;senin yerine ıssırdım kuzumu alışkın benim ıssrımalarıma ses çıkarmıyo yavrumbu arada sende epeydir foto koymuyosun farkındamısın cicim farkında değilsen farkına var lütfen
azraece;ayakkabıların hayırlı olsun canım eceyle ortak giyersiniz artık..saçlarınıda çok merak ettim kız bi foto koyda görelim
turuncum;ne güzel aktiviteler hazırlamışsın..tarık buğraya çook hazırladım ama hiç oralı olmuyoumarım kayra keyif alarak uygular
elifcim;geçmiş olsun fıstığa..tarık buğra bi kaç kez ishal oldu o zaman tek yediği şey pirinçli yayla çorbası idi..hatta pirinç,patates,havuç ve kıyma ile çorba hazırlayabilirsiniz hepsi ishale iyi geliyo..bol sıvıyı ihmal etmeyin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?