selam canlarım
talaycım kaç oldu yazayım diyorum unutuyorum,sütten kesme işi çok zordur canım hele ki sen hamilesin 2 kat duygusal olursun Allah yardımcınız olsun,,eşinle başbaşa yemege gidip aç kalmışsın aynı şey bizimde başımıza gelmişti:)ama dişarda degil evdeydik çocuklar uyuyodu yemek yiyemediksonra bi uyandılar yemegi zehir ettiler dedim salak kafam sana rahatlık batıyo
evet gelelim ceren hanımabakkala gönderdigime çok pişmanım saat başı bakkal diye tutturdu yaklaşık 15 liram ziyan oldu
anne süt alıyım anne bisküvi alıyım anne kuzzulkurtttttsanki para basıyoz tek başına gitti diye kendini büyümüş hissediyomuş laflara bak sen akşamda arkadaşı peline gitti yine tek başına zaten üst kat hep gidiyodu
eve bi geldi bi havalar bi havalar
sabahta gidip yumurta alacakmışyanınada 2 tane çikolata yok canım sen benim gözüme bak dedim
neyse çok gerginim bu kız beni batıracak
yarında gezmelere gidecemyıllardır görmedigim arkadaşımla görüşecem çok heycanlıyım
saat 12 de haber verecek ya kendi bana gelecek yada ben ona
bakalım piyango kime çıkacak
hepinizi öptüm iyi geceler
hemen yatayımda gözlerim şişmesin
Daha iki gün önce Mahir'den sadece bir ay büyük olan Elif ve ailesi misafirimde ..Elif maşallah ara öğününü ve ama yemeğini iyi bir şekilde yiyip Mahir'in hiçbirşey yememesi beni bir kat daha Kahretti ..hatta eşimde boşver yer takma diyordu o ana kadar oda görünce haklısın bu çoçuğun yememe sorunu büyükmüş dedi .. Gören herkes bana hakverip Rabbim yardımcın olsun diyenlere kadar gidiyor ..
Neyse dediğin gibi çeken biliyor gerçekten , inş Rabbim yardımcı olur hepimizin
günaydın .sorma bayb valla eşim duymasın arada emzirdim çok alışmışım .ama en zorlandığımız geceleri bu akşam emzirdim dayanamadım.oğlum sabah uyanır uyanmaz bebe bebe diye ağlıyor meğersem bayb tvyi açıcakmışım yanına yatacakmışım.eşim yokken yorulduğum için 3-4 gün bayb tvyi açmıştım.yavrumu kendi elimle bağımlı yapmışım canım çok sıkılıdı kahvaltıda yumurtasını tv karşısında soyacakmış bi saatte onun için ağladı.en önemsediğim konuda fire verdim çok canım sıkkın ama karar verdim ne olursa olsun tv açmıcam yorulucam ama olsun.işte bi iki aktivite yaptım olmazsa suyla oynarım ne yapayım.
bayb cerene kıyamam bizde bakkala gitmeyi hiç sevmezdik 3 kız kardeş sırayla giderdik.
meleğim ne desem bilmiyorum seninki yemezde kilo almaz benimki yerde kilo almaz büyümez artık hasta olmasın diyorum
Seni çok iyi anlıyorum meleğim...
Burda kayradan 10 gün küçük bir arkadaşı var,o da yemek saatinde sorunsuz bir şekilde karnını doyurur kalkar maaşallah.Ben de benim oğlanla uğraşır dururum.
Bak saat 9.30 oldu ve yediği sadece 1 rafadan yumurta ile iki yudum süt...
Böyle gelmiiiişşş böyle gideer....Allah bize boool boollll sabır versin canım.
Öpüyorum..
umarım bir aksilik çıkmaz ve görüşürüz canım çok istiyorumgönülde hemen iyleşsin kuzu kıyamam,,
dindir soguk rüzgarları melegimboşver herşeyi sil baştan başlamak gerek bazennn
Allah yuvanıza huzur mutluluk versin sürekli dilimdesin canım..amin
kız yüzünemi geldi hapşurugumvalla hapşurduktan sonra kendime geldim bütün mikrobumu etrafa saldım gitti
beni bırakta sen c vitamini almaya başlasan iyi olacak
ah keşke burayada öyle yagmur yagsa millet yagmur duasına çıkıyo biliyomusun
yırttım canım yırttım ama bu iş bana pahalıya patlıyacak gibi gözüküyodetaylar aşagıda
demek sizde mahiri bakkala göndermek için yaptınızvalla her eve bakkallık bir çocuk şart
aferim enişteye şimdiden mahiri yetiştiriyo:))damadım şimdiden alışsınbenim kızım bakkala falan gidemez haberin olsun
çöpte dökmez
umarım damadım geç uyanır yoksa vay haline
kartı nasıl unuttum onu anlayamadımkız para o para öyle şey unutuylurmu
faceye baby yazsan beni herkes tanır hemen bulursun canım:)özel mesaj kutunu kontrol et
hayırlı akşamlar canım,
benim kızımda böyle aktivitelere pek ilgili degilgel koşalım hoplayalım desem sevinçten deli olur:)
saklambaç oynamaya bayılırkayranın seni ispiyonlamasıda süpermiş:)ı
kes yapıştır boyama işleri cerenden sorulurkendisi bu konuda uzmandır ilerde ressam olacakmış
daha önce söylemiştim bizim genlerde ressamlık varünlü ressam pikaçu bize uzaktan akrabadır
sen böyle yazınca bende çok üzülüyorum çünkü biliyorum iştahsız çocuk çok yıpratır,hep gergin olmana sebep olur
nasıl bir çözüm bulsak ne yapsaksen tr ye gelince iyi bir doktor bulup bu konuyu görüşsen canım:26:
Allah yardımcın olsun,,çağlada dönem dönem iştahsız oluyo ama genelde hasta oldugu zamanlar etkiliyo ama sizin durum daha farklı:26:
Merhaba arkadaslar normalde bugun sabah 7 ucagiyla Kars'a donuyordum fakat kuzumda bende cok hastayiz o yuzden gitme isini ertelemek zorunda kaldik.Sanirim gezme isini cok abarttikMasal hala bu halde addaaaaaa diye agliyor Neyse umarim hemen atlatiriz.
GÖNÜL canim cok gecmis oldun cok zor cocuklarin hastalanmasi resmen eriyor insan.Umarim sizde hemen atlatirsiniz.
MELEGIM VE TURUNCU ,kizlar bende sizdenim hatirliyorsaniz Masala anne sutunu bile enjektorle yada Biberondan agzina sıkarak verdim aglaya aglaya besledim kuzumu.Doktorlar kilosu cok iyi deginde istem disi benim basarim diye atlayasim geliyorHele suanda hasta bu saate kadar yarim bardak sutle ki onuda zorla icirdim.Keske sutu bari sevse
Herkes iyidir ins. Cok oynak birgun gecirelim ins:))iyi yonde tabikisi de.dun aksam zadacim aradi.cok özlemişim canimi sesini dahi.uzun oldu konusmayali.actiginda dogum gunumu kutladi cnm benim..koyu muhabbetin icindeyken kapi caldi kardeslerim pastayla geldiler yakmislar mumlari.surpriz iyiki dogdun sohbet muhabbet girgir.Gec gittiler uykum varr:))
..
Geçmiş olsun çiçekcim ikinizede , kuzuma ve sana nazar değiyordur öyle güzelsiniz ki ana kız bayılıyorum size :)) maşallah sübhanallahbol bol okumayı ihmal etme CNm kem gözler herzaman heryerde olabiliyor ..
MELEGIM ,canim sozlerin beni cok mutlu etti cok tsk ederim
Masal prensesim okadar dikkat etmeme ragmen kotulesiyor,dun gece sabaha kadar 1 dk arayla feci oksurdu sifir uykuyla uyandik ben kendi hastaligimi unuttum resmen.Sabah dk aradim 5 gun icinde 3. goturusum dktora dusun her seferinde daha kotu oldugu icin tedaviyi yogunlastiriyo,bebekligindem beri ilk kez cigerlerine indi hastalik bronjit olduBugun igneye basladik ikimix birden cok agladik hastanede,Allahim hemen iyledsin kuzum.Gercekten bizim yildizimiz cok dusuk nazara inaniyorum.Bulundugum yerde Anneler cok rahat oldugu icin gerek Masalin susu pusu gerekse egitimi buradaki cocuklardan biraz farkli oldugu icin cok goze geldik.Masalda tum hunerlerini sergiliyor herkesin gozu kaliyor Halbuki cok farkli bir cocuk degil biz Mayis anneri biraz ilgili olunca bu yansiyor cocuga.Onlarda bukadar ilgilense sonuc ayni olur.Neyse canim cok uzattim sinirlerim bozuk...
çok güzelmiş. güle güle kullansın minik prens.. bitince fotograf isterimuzun aramalr sonucu ömer tuğrulun isimliğine karar verdim bugün isimleri kestim hergün ufak tefek şeyler yaparak 1 haftaya bitirmeyi umuyorumEki Görüntüle 983120
nice yıllar nagihancım. sağlıklı uzun musmutlu bi ömrün olsun sevdiklerinle yavru(lar)ınla...Herkes iyidir ins. Cok oynak birgun gecirelim ins:))iyi yonde tabikisi de.dun aksam zadacim aradi.cok özlemişim canimi sesini dahi.uzun oldu konusmayali.actiginda dogum gunumu kutladi cnm benim..koyu muhabbetin icindeyken kapi caldi kardeslerim pastayla geldiler yakmislar mumlari.surpriz iyiki dogdun sohbet muhabbet girgir.Gec gittiler uykum varr:))
Kizlar carlson balık yagindan bende aldim.gunde kac kez veriyorsunuz.bide bagisiklik guclendirici adini unuttum icinde c vitqmini pekmez bal propolis ekinezya ola n bir karisim aldim.kac kez alik yagu veriyorsunuzi yazar misiniz?
Sekesrsiz cnm yegenin ins qnnesinin koynuna bir an once kavusur.cok zor.Rabbim bir an once sifa nasip etsinminik mmelegimize.gozunuz aydin..
MELEGIM ,canim sozlerin beni cok mutlu etti cok tsk ederim
Masal prensesim okadar dikkat etmeme ragmen kotulesiyor,dun gece sabaha kadar 1 dk arayla feci oksurdu sifir uykuyla uyandik ben kendi hastaligimi unuttum resmen.Sabah dk aradim 5 gun icinde 3. goturusum dktora dusun her seferinde daha kotu oldugu icin tedaviyi yogunlastiriyo,bebekligindem beri ilk kez cigerlerine indi hastalik bronjit olduBugun igneye basladik ikimix birden cok agladik hastanede,Allahim hemen iyledsin kuzum.Gercekten bizim yildizimiz cok dusuk nazara inaniyorum.Bulundugum yerde Anneler cok rahat oldugu icin gerek Masalin susu pusu gerekse egitimi buradaki cocuklardan biraz farkli oldugu icin cok goze geldik.Masalda tum hunerlerini sergiliyor herkesin gozu kaliyor Halbuki cok farkli bir cocuk degil biz Mayis anneri biraz ilgili olunca bu yansiyor cocuga.Onlarda bukadar ilgilense sonuc ayni olur.Neyse canim cok uzattim sinirlerim bozuk...
Herkes iyidir ins. Cok oynak birgun gecirelim ins:))iyi yonde tabikisi de.dun aksam zadacim aradi.cok özlemişim canimi sesini dahi.uzun oldu konusmayali.actiginda dogum gunumu kutladi cnm benim..koyu muhabbetin icindeyken kapi caldi kardeslerim pastayla geldiler yakmislar mumlari.surpriz iyiki dogdun sohbet muhabbet girgir.Gec gittiler uykum varr:))
Kizlar carlson balık yagindan bende aldim.gunde kac kez veriyorsunuz.bide bagisiklik guclendirici adini unuttum icinde c vitqmini pekmez bal propolis ekinezya ola n bir karisim aldim.kac kez alik yagu veriyorsunuzi yazar misiniz?
Sekesrsiz cnm yegenin ins qnnesinin koynuna bir an once kavusur.cok zor.Rabbim bir an once sifa nasip etsinminik mmelegimize.gozunuz aydin..
uzun aramalr sonucu ömer tuğrulun isimliğine karar verdim bugün isimleri kestim hergün ufak tefek şeyler yaparak 1 haftaya bitirmeyi umuyorumEki Görüntüle 983120
arkadaşlar şu limonata semaverlerinden nerde bulabilirim? bilen var mı?
Valla ben çok beğendim yakışır Ömer tuğrulu , iyi seçim olmuş , bunu neyden yapıcaksın keçe mi kullanmayı düşünüyorsun ..
doğumgnü içinmi düşünüyorsun paşabahçe mağazaları varsa oraya bakabilirsin.
çok sağol meleğim musabın doğumgününe odaklandım ömeri ihmal ettim.keçeden harfleri kestim yarında içini elyafla doldurup dikicem inş. bu arada sen doğum günü temanı buldun mu bulmadıysan
http://keyfekedersaatlerim.blogspot.com.tr/
http://www.purpleandpurple.com/2013/02/denizci-temal-parti-seti.html
şuralara baksana paylaşımlarını çok beğeniyorum umarım sende hoşuna giden bişey bulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?