2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın .sorma bayb valla eşim duymasın arada emzirdim çok alışmışım .ama en zorlandığımız geceleri bu akşam emzirdim dayanamadım.oğlum sabah uyanır uyanmaz bebe bebe diye ağlıyor meğersem bayb tvyi açıcakmışım yanına yatacakmışım.eşim yokken yorulduğum için 3-4 gün bayb tvyi açmıştım.yavrumu kendi elimle bağımlı yapmışım canım çok sıkılıdı kahvaltıda yumurtasını tv karşısında soyacakmış bi saatte onun için ağladı.en önemsediğim konuda fire verdim çok canım sıkkın ama karar verdim ne olursa olsun tv açmıcam yorulucam ama olsun.işte bi iki aktivite yaptım olmazsa suyla oynarım ne yapayım.
bayb cerene kıyamam bizde bakkala gitmeyi hiç sevmezdik 3 kız kardeş sırayla giderdik.
meleğim ne desem bilmiyorum seninki yemezde kilo almaz benimki yerde kilo almaz büyümez artık hasta olmasın diyorum

Seni çok iyi anlıyorum meleğim...
Burda kayradan 10 gün küçük bir arkadaşı var,o da yemek saatinde sorunsuz bir şekilde karnını doyurur kalkar maaşallah.Ben de benim oğlanla uğraşır dururum.
Bak saat 9.30 oldu ve yediği sadece 1 rafadan yumurta ile iki yudum süt...
Böyle gelmiiiişşş böyle gideer....Allah bize boool boollll sabır versin canım.
Öpüyorum..

hepinize musmutlu günler günaydınn bu gün yine çok enerjikim
oğlumda bana ayak uydursun diye süper bi kahvaltı hazırladım onada ve hemen ilk etkisini gösterdi gözünün üzerine göz kalemimi sürmüş sonrada yerleri karalamaya başlamış beni görünce öpücükler yapmaya başladı bende yapışıp onu öpünce eliyle beni itti karalamaya devam
dün akşamda koltukları tükenmez kalemle halletmişti
sabahta 7 de kalktık

bu gün oğlumu yine top havuzuna götürücem orda arkadaşlar buluyo kendine
geçen gün götürdüm koşturarak gitti hemen tırtıla bindi ön kilidini kapatmaya çalışıyo:)
yavrumun öğlen yemeğini hazırlayıp bizde hazırlanalım öptüm hepinizi

tv de ne görürse istiyo artık. ben de fil istiyrm diyo:)) tv de anlaştık mı dedi oyuncunun biri. bizim ki anlaştık namam diyo ( tamam)

Oy kıyamam CNm size şu sütten kesme olayını biz yaşamadık AMA bazen sizi okuyunca iyiki yaşamadık diyorum ama Bazende keşke bizimkide emip benden yararlansaydı dîyorum malum yemek yemiyor belki sütüm şifa olurdu .. Sizin işinizde zor CNm ama şu varki ne mutlu size ki bu kadar zaman emzirip doyurdunuz çoçuklarınızı .. Rabbim sabır versin CNm , ben hep derim yiyen çoçuktan kokmuyacaksın diye bazı çoçuklar yer ama kilo almaz bünye meselesi önemli olan tüm gıdaları alıyor olması keşke Mahir'de yesede kilo almasa bu yüzden hiç üzülme talaycım yiyorsa sorun yok bence ..
Ben tv izletiyorum iki saati geçmemek üzere yalnız bizim burdaki proğramlar çizgi filim değil genelde eğitici proğramlar ve hatta çok şey öğreniyor bu yüzden yararlı buluyorum .

Canımsın sağol desteklerin için , biz burda çoçuklarımızı doğduğundan beri tanıyor ve biliyoruz .. Bazı çoçuklarımız Maalasef iştahsız umarım uzun sürmez bizimkilerin bu hali,, çünkü ben çok yıprandığım gibi pek verimli de olamıyorum oğlum için .. Duana âmin diyorum Rabbim inş dualarımızı kabul eyler .

Evt CNm doktor işini düşünüyorum gelince bakalım neyi var bizim sıpanın belki kan değerlileri çok düşüktür bilemiyorum ..
Mahir maço olursa zaten bakkala çöpe göndermez CNm karısını ama kanımca light erkeği olur çünkü sevgi pıtırcığı benim oğlan :))

Merhaba arkadaslar normalde bugun sabah 7 ucagiyla Kars'a donuyordum fakat kuzumda bende cok hastayiz o yuzden gitme isini ertelemek zorunda kaldik.Sanirim gezme isini cok abarttik Masal hala bu halde addaaaaaa diye agliyor Neyse umarim hemen atlatiriz.

GÖNÜL canim cok gecmis oldun cok zor cocuklarin hastalanmasi resmen eriyor insan.Umarim sizde hemen atlatirsiniz.

MELEGIM VE TURUNCU ,kizlar bende sizdenim hatirliyorsaniz Masala anne sutunu bile enjektorle yada Biberondan agzina sıkarak verdim aglaya aglaya besledim kuzumu.Doktorlar kilosu cok iyi deginde istem disi benim basarim diye atlayasim geliyor Hele suanda hasta bu saate kadar yarim bardak sutle ki onuda zorla icirdim.Keske sutu bari sevse

Geçmiş olsun çiçekcim ikinizede , kuzuma ve sana nazar değiyordur öyle güzelsiniz ki ana kız bayılıyorum size :)) maşallah sübhanallah bol bol okumayı ihmal etme CNm kem gözler herzaman heryerde olabiliyor ..

Son düzenleme:
uzun aramalr sonucu ömer tuğrulun isimliğine karar verdim bugün isimleri kestim hergün ufak tefek şeyler yaparak 1 haftaya bitirmeyi umuyorum

Herkes iyidir ins. Cok oynak birgun gecirelim ins:))iyi yonde tabikisi de.dun aksam zadacim aradi.cok özlemişim canimi sesini dahi.uzun oldu konusmayali.actiginda dogum gunumu kutladi cnm benim..koyu muhabbetin icindeyken kapi caldi kardeslerim pastayla geldiler yakmislar mumlari.surpriz iyiki dogdun sohbet muhabbet girgir.Gec gittiler uykum varr:))

Kizlar carlson balık yagindan bende aldim.gunde kac kez veriyorsunuz.bide bagisiklik guclendirici adini unuttum icinde c vitqmini pekmez bal propolis ekinezya ola n bir karisim aldim.kac kez alik yagu veriyorsunuzi yazar misiniz?

Sekesrsiz cnm yegenin ins qnnesinin koynuna bir an once kavusur.cok zor.Rabbim bir an once sifa nasip etsinminik mmelegimize.gozunuz aydin..

yeni yaşın kutlu olsun nagihan inş hergünün dün gibi güzel geçer. bu arada zada niye yazmıyormuş artık onuda sorsaydınya bizim adımıza.

MELEGIM ,canim sozlerin beni cok mutlu etti cok tsk ederim
Masal prensesim okadar dikkat etmeme ragmen kotulesiyor,dun gece sabaha kadar 1 dk arayla feci oksurdu sifir uykuyla uyandik ben kendi hastaligimi unuttum resmen.Sabah dk aradim 5 gun icinde 3. goturusum dktora dusun her seferinde daha kotu oldugu icin tedaviyi yogunlastiriyo,bebekligindem beri ilk kez cigerlerine indi hastalik bronjit oldu Bugun igneye basladik ikimix birden cok agladik hastanede,Allahim hemen iyledsin kuzum.Gercekten bizim yildizimiz cok dusuk nazara inaniyorum.Bulundugum yerde Anneler cok rahat oldugu icin gerek Masalin susu pusu gerekse egitimi buradaki cocuklardan biraz farkli oldugu icin cok goze geldik.Masalda tum hunerlerini sergiliyor herkesin gozu kaliyor Halbuki cok farkli bir cocuk degil biz Mayis anneri biraz ilgili olunca bu yansiyor cocuga.Onlarda bukadar ilgilense sonuc ayni olur.Neyse canim cok uzattim sinirlerim bozuk...

Çok geçmiş olsun çiçekcim çok üzüldüm bir an önce iyileşip eski neşeli ve moral dolu günlerinize dönmenizi diliyorum . İnş tedavi çabuk sonuç verir daha kötüye dönüşmez . Dualarım sizinle inş . Bunuda atlatırsınız lütfen moralini bozma ki iyileşmeniz çabuk olsun .

uzun aramalr sonucu ömer tuğrulun isimliğine karar verdim bugün isimleri kestim hergün ufak tefek şeyler yaparak 1 haftaya bitirmeyi umuyorumEki Görüntüle 983120
çok güzelmiş. güle güle kullansın minik prens.. bitince fotograf isterim
nice yıllar nagihancım. sağlıklı uzun musmutlu bi ömrün olsun sevdiklerinle yavru(lar)ınla...
iyi dileklerin için de cok tesekkur ederim

of ya.. cok gecmiş olsun tekrar.. nazar boncugu tak kuzuma da kendine de...

Iyi ki doğdun CNm arkadaşim , iyiki seni tanıdık güzel yürekli annemiz .. Rabbim sana bol rızıklı . Sağlıklı ve mutluluk dolu bir yaş getirsin inş .
Bizde dediğin balık yağından kullanıyoruz . Ben sabahları aç karnına 5 ml ilk kaşıkla veriyorum yani bir silme yemek kaşığı kadar ve aç karnına kahvaltıdan bir saat önce .. Bize dîlber böyle vermemizi önerdi CNm .

arkadaşlar şu limonata semaverlerinden nerde bulabilirim? bilen var mı?

doğumgnü içinmi düşünüyorsun paşabahçe mağazaları varsa oraya bakabilirsin.

Valla ben çok beğendim yakışır Ömer tuğrulu , iyi seçim olmuş , bunu neyden yapıcaksın keçe mi kullanmayı düşünüyorsun ..

çok sağol meleğim musabın doğumgününe odaklandım ömeri ihmal ettim.keçeden harfleri kestim yarında içini elyafla doldurup dikicem inş. bu arada sen doğum günü temanı buldun mu bulmadıysan
http://keyfekedersaatlerim.blogspot.com.tr/
http://www.purpleandpurple.com/2013/02/denizci-temal-parti-seti.html
şuralara baksana paylaşımlarını çok beğeniyorum umarım sende hoşuna giden bişey bulursun.

Buldum CNm çüf çüf olucak yani tren de karar kıldım hatta sana bana face den gönderdiklerini nasıl paint proğramında yaptın diye sormuştum çünkü ben beceremedim (
Dediğin yerede göz Atıcam sağol CNm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…