2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsunÇok mutlu olun inşallah
Bir haşhaşlı kekten beklenenden çok daha fazlasını yapmışsın"mesajlı haşhaşlı kek" olmuşellerine sağlık ama bana ayırma ben tokum
eveeett çok güzrl olurdu ammmaaa ammaa yokHerşeyi devletten beklemek olmaz amaÇok eğlenin inşallah... bu akşam ve her akşamDün eşime hediye alırken kasadaki kız dedi ki;inanın 1 erkek bile gelip hediye almadı hep bayanlar geldiSadece 1 erkek gelip çanta fiyati sorup gitmiş Yalnız değiliz

Ellerinize sağlık çok güzel gözüküyor inş tadıda güzel olmuştur )
Benimde yarın misafirlerim var , oğlumun arkadaşı Elif ve ailesi geliyor .. Değişik fikirlere açığım arkadaşlar özellikle ortaya konulabilecek pratik tarif arıyorum .. Kuru dolma ve salatanın yanına birşeyler bakıyorum ..

Son düzenleme:

Of CNm geçmiş olsun , tez vakitte şifa bul inş . Şu migrem gerçekten çok kötü Rabbim dayanma gücü versin CNm ..

ayyy benim için neler yapmışşcanımsın ya çok duygulandım
yoksa bana kıcık vermek içinmi yaptın
ellerine saglık pek güzel görünmüyotadı nasıl önemli olan tadı
şile yapıp keke döktünmü canımben tarifi verecektim ama akşam giremedim:))
bi ara yazayım bari malzemelerine yazık olmasın:)

selamlargirmiycektimde çikonun bana özel yazını telden görünce dayanamadım
çağla yanımda rahat vermiyo:)
bugün öglen çağlayı yatırırken bende uyudum kaldım:18:çağlanın yemegide yoktu dedim boşverrr bakarız biçaresine
zincirlerimi kırıyım dedim:))
neyse uyandık meger insan uyanınca ne acıkıyomuş beeşimi aradım dedim ''ben yemek olayına çok takıyorum demi''evet dedi
dedim o zaman bugün yemek yapmadım hadi bize pizza söylede yiyelim
neyse valla bugün kendimize keyf yaptık çağlayla pizza yedikiyi gitti
iyi yaptımmı bakın ögle yemegini düşünmeden rahatça uyudum
ay yoksa ben yalnışmı anladımdişarı çıkıncamı yemegi düşünmiycektim
neyse ya bugünde böyle olsun

eşime gömlek aldım akşam verecemeşim bana bişey almıycagını söyledialmassan alma dedim
ama yemege gidelim dedimolur dedi
kendi zararlı çıktı haberi yok

gönülcüm evlilik yıldönümünüz hayırlı olsun nica senelere tatlım
melegim eşinden en güzel hediyeyi istemişsinmutluluk saglık ve huzur gibisi yok canım
mutlucum kazaga ne kadar para verdinmutlulugunuz daim olsun tatlım
hepinizi öper sevgililer gününüzü kutlarım
en fazla çikonun gününü kutluyorumbana bu özel günde kek yapmışbiraz manidar ama olsun

iyi akşamlar cancanlar
bir sevgililer gününün daha sonuna geldikhadi herkes normale dönsün:)
bizim için öyle çok özel bir gece degildi sadece yemege gittik geldikeşim bana bişey almamış
olsun zaten ben istemedimama yinede kibarlık yapıp bana gül aldıhemde beyazaynı benim gibi
beyaz gül ne demekti ya:26:normalde kırmızı alınmazmı:26:bu adamın niyeti ne acaba bana ne demek istiyo
bekar olsak ''seni beyazlar içinde gelinlikle görmek istiyorum''anlamı çıkardıya şimdi ne demek bu
bu adam benden kurtulmakmı istiyoayy yine yengeç burcunun etkisine girdim kurmaya başladımmutlucum sen zaten artık yengeç degilsin lafıma alınmassın:)ama akreplerde çok fena ben sana söyliyimyapılan hiçbirşeyi unutmazlar:18:kız unut gitsin ne diye kafanı meşgul ediyosun

yemege giderken etek giydim eşime dedim iyimiyoksa pantolonmu giyimnormalde bana hiç karışmaz ama pantolon giy dedidedim yok giymiycemee niye soruyon dediöylesine meraktan dedim
keşke pantolon giyseymiştim etekle hiç rahat edemedim
neyseki çocuklar oyun parkında çok eglendiler ama benle eşim onları gözümüzle kontrol ettigimiz için birbirimizin suratına pek bakamadık
özet iyi bir geceydiuzatmaya gerek yok

Bir sessizlik hakim.nufus patlamasi mi yasayacagiz yoksa?:)) hey nerdesiniz?

Ben cnm askmdan bugun d.gunu hediyemi aldm. cok SŞIK bir saat almis.genellikle erken verir hediyemi sagol sun.saatim yoktu ama bunu farkedip almasi cok hosuma gitti:)) hem de ilk defa biriktirerek almis:)) gozyaslarim yasardi valla:)) onun da gozleri yasliydi mutluluktan.bir de dediki sagol askim.ilk defa aldigim bir hediyeye surprize ne gerek vardi demedin:) gercekten hep oyle yapmistm) saka bir yana ben bu adami hep cok sevdim ve omrum oldukca sevecegim.cani sagolsun ve hep bizimle olsun.kiyamam ya(

Onumuz hafta sali da dogum gunum haberiniz olsun:))

Neyse canlar ben yaren nura balik yagi baslayacm.omega 3 alsın balik yemiyor cunku.gozlerinin alti iki gundur kizqrik.neden olabilir cizgi gibi tam yerinden.

Bu qrada alkali diyetini duyan var mi sabahlari karbonat ve limonlu su iciyorum.bagirsaklari temizlemeli normalde ama bende siskinlik yapti gicik oluyor um ne bicim bunyem vqr benim ya.yapisti su kalan kilolar daha gitmiyor.daha ne yapayim ben ya...diyet kitabi yazacam bu gidisle valla...

Azraece cnm ins eceye iyi gelir ilac.uzulme. kabanin hayırlı olsun.sizdeki aska da ayri bayılıyorum. Allah bozmasin cnm.

Mutlucum eniste de sana birsey almis mi merak ettim. Planlarini hayata gecirdin ins.herkesin yuvasi huzur dolsun ins.

Baby yine yolunu bulmussun.aferin kiz sana zeka kizsin vesselam.pizza yediniz demeki.afiyet bal seker sana da caglaya da lop lop et olsun:)) boyle böyle kiracan iste:))

Beykoz bende de var o lanet bas agrilari=migren.ama seninki cik daha faxlasi sanirim. Bilinen bir tedavisi yok diye biliyorum malesef.bir arkadasimin tuttu mu mide bulantisi ve anlik korlesme oluyordu yakinen sahit oldm.insallah bir an evvel kaybolsun senden optum bebegim.cok zor valla.

Chiciro ne guzel bi incelik yapmussin bende cok manidar buldum tam da gununde.bilirim ama babynin sendeki yeri baska:))

Neyse ben kacar iyi geceler guzel analar ve onlarin mis kokulu kuzuxuklari.huzurlu geceniz olsun....

nerelerdesiniz yavrular
dün aakşam evdeydik güzell bi masa hazırladım sonra kendimi ve oğlumu hazırladım eşim geldi bu sene ezberleri bozmuş bana deri mont ve bluz almış,tarık buğraya mevsimlik çok tatlı bi kazak ve gömlek almış
ben bi şey almamıştımseneye alırım inş
umarım herkesin sevgililer günü güzel geçmiştir ve her günümüz böyle aşkla geçsin

bu gün misafirim var yemeğe hazırlık yapıyorum..ben bi odayı toparlarken diğer oda savaş alanına dönüyo

beybim;beyaz gül benimle evlenirmisin demek değilmi
yeniden bi nikah tazeleyin şekerim..hatta bi düğün yapın topluca gelelim oraya kurtlarımzı dökelim

nagişim;saatini güle güle kullan..aşkınız hep daim olsun inş
alkali diyetini duydum ama denemedim:26:bende kendimi aynalarda kocaman görüyorum ne olucak bu halim bilmem

CANIM ARKADASININDA RABBİM YARDIMCISI OLSUN
o agrının tarifi imkansıız rabbim vermiş bana ne gelir elden sükür bugunumuze daha beterlerinden koru rabbim amin
cok saolun yavas yavas okuyrum sası beş oldum
cok kalamıyorum agrım biraz var hala canlarım dualarınız için cok saolun öpüyorum sizi

beykozum kaç oldu yazacam kusura bakma unutuyorum geçmiş olsun tatlım :26 kadar kötümü agrın var hay Allah bende normal bir baş agrısıdır diye düşünmüştüm:44:

iyi akşamlar
yazacak bişeyde yok niye geldiysem:26:
bugün herzamanki gibi sıradan bir gündübütün gün evdeydikte akşam biraz çıktık
çağlayı yatırmam çok zamanımı almaya başladıyarımsaatsürüyo hatta bazen dahada uzun
ben çağlayla yatak odasına geçip uzanıyoruzben uyuma numarası yapıyorum normalde 10 dakikada uyurdu ama1 haftadır 30-40 dakika sürüyosürekli bıdı bıdı konuşuyo keşkede anlasamuyumamak için bahaneler buluyo
iş(su) istiyo veriyorum sonra yanagını gösteriyo oydan baba abba(yanagını gösteriyo babasını ablasını öpecekmiş) gidip öpüyo geliyo bi daha iş istiyosonra üstünü örttürüyo sonra yine kalkıyo bıdı bıdııkonuşuyo bu böyle 40 dakka sürüyo
aa bide avcuna toka saklıyo 2 elini bana uzatıyo avcu kapalı şekildetokanın hangisinde olacagını bulacakmışım
bunu ben ögrettim nasıl egitici bir oyun degilmi
zaten avcu küçücük toka gözüküyo masum kızım benim
sonra bana veriyo ben saklıyorum sağ elimi seçiyo açıyorum ''Aaaa'' diyo toka yok
sol elimi göstererek oydaa diyosonra yine saklıyorum ama hep sağ elimi seçiyo
neyse size bir oyun ögrettim oynarsınız ama benden söylemesi bu böyle 50 defa sürüyo
yüreginiz yoksa oynamayın:)

Beykoz'um tekrar geçmiş olsun yazmıştım ama belki gözden kaçmıştır diye yine yazıyım dedim , Rabbim şifa olsun inş.
Çağlamın yerim o Minnak ellerini , güzel oyun bence bende deniyim bakim ) uyku olayında bende sallayarak hemde 30 dk ortalama sürüyor .. Yani çağla oyuna doyasmadığı için uyku uyuma süresi uzun sürüyor olabilir ..
Bugün mahir çok eğlendi , arkadaşı Elif geldi , bol bol hoplayıp zıpladılar , zaman zaman ağlamalar oldu isede iyi oldu oğlum için .. Misafirlerimizi çatlayana kadar yedirdik içirdik , yemekler süper oldu çok şükür .. Tatlı olarak ta künefe patlattık hımm enfesti , çok memnun olarak ayrıldılar )

Deri mont ve bluzun hayırlı olsun CNm , güle güle kullan ..
Çok romantik olmuş güzel bir masa sen ve Tarık Buğra daha ne olsun miss gibi valla bundan daha iyisi Şam'da kayısı )
Benim güllerimde 5 sarı , 4 kırmızı ve 4 yavruağzı renginden oluşuyor :)) anlamları nedir bilmem ama salona çok güzel hava kattı sürekli gözüm alıyor :))

Son düzenleme:

Resim çekip paylaşmak istedim , dayanamadım çok güzeller gerçi baby bende beyaz yok ama sarı var bak onun anlamı ayrılık demekmiş bu daha mı fena bilemem :))

Son düzenleme:
hafta sonuda kimsecikler uğramıyo..bizde dışarıdaydık yeni geldik tarık buğranın yeni aldığımız arabasını geri götürdük sırt kısmı arkaya düşüp duruyodu sinir oldum
yapılırsa yapıcaklarmış olmazsa yenisini vericeklermiş..mağdur etmemek için emaneten bize puset verdiler umarım onuda kırmaz tosbaam
şimdi tarık buğrayı eşime devredip ütü yapıcam çok ütü var ama çoğu yavrumun hoşuma gidiyo onun kıyafetlerini ütülemek

amin canım..haklsıın Allah beterinden korusun çabucak ağrılarının geçip enesle keyifli vakitler geçirmen dileğiyle muckss şekerim:)

yerim ben onun minnak ellerininasılda tatlı konuşuyodur yavrum
elde saklama oyununu bizde çok oynuyoruz..ben arkamda tarık buğranın bi oyuncağını saklıyorum avcumun içine o buluyo
bi kaç kezde oyuncağı arkama sakladım ellerimi boş gördü ve burdaaa diye çıkardım.şimdi aynısını o yapıyo bana arkasına saklıyo boş ellerini açıp yok yapıyo beni kandırıyo minik danam
tarık buğranın burda demesi ııı ııııı oluyo her kelimeye hece sayısına göre ıı ıııı diyo

oh ne güzel vakit geçirmişsiniz..en güzelide mahirimin keyifli vakit geçirmesi ve patlattığınız künefe
bu gidişle sen künefe ustası olucan canım

sağol canım evt canım 3 ümüz çok güzel olduk :)arada bi özenip hazırlıklar yapıp birlikte vakit geçirmeye karar verdik insanın aşkı depreşiyo..seninde güllerin hayırlı olsun

Eki Görüntüle 979893

Resim çekip paylaşmak istedim , dayanamadım çok güzeller gerçi baby bende beyaz yok ama sarı var bak onun anlamı ayrılık demekmiş bu daha mı fena bilemem :))

harika gözüküyolarboşver sen sarının anlamını canım çok güzel hava katmış
böyle sık sık ellerinde çiçeklerle gelseler sürprizler yapsalar oduncuklarımız ne güzel olur

Mutlu annem ;muzlu veya çilekli bir tarif önerisinde bulunmuşsun canım.Çileğin mevsimi olmadığı için bu ilçede şuan bulmam imkansız.Muzuda ben sevmiyorum.O yüzden bu tarifi elemek zorundayım tatlım.Önerin için tşk ederim

Babyceren ; canım senin önerdiğin tatlıyı son günlerde çok sık yapıyorlar.O yüzden farklı bir şey yapmam gerekecek sanırım :44:
Önerin için çok tşk ederim

evet haklısın canım bu tatlıyı çok yapan var mesela çikocum bile yaptı:)bende bir daha yapmıycam

Eki Görüntüle 979893

canım ne güzel çiçekler bunlarenişteye bravo valla
sarının anlamı ayrılık degilgece seni sarıp sarmalayıp yatmak istiyorum demekgit bi sarıl kocana:)
gece kuşları sizi gidi siziii333

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…