Evlilik yıldönümünüz kutlu olsunGÜNAYDINNN VE HAYIRLI CUMALARRR ve ve ve
14.02.2010 ♥♥♥♥ 14.02.2014...Canım kocam bugün evliliğimizin 4.yılı Birlikte geçireceğimiz her günün bir öncekinden daha güzel olması dileğiyleee,,,,daha nice nice yıllara.aşkımmmmm SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMM ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ve mutlu hissediyorumm evleneli 4 aşkımı tanışalı 14 yıl oldu.koca 10 yılın sonunda olurdu olmazdı iyi gün kötü derken bu günlere geldik ve en güzeli dünya tatlısı oğluşumuz var allahım bu günlerimizi aratmasın herkesin yuvasına sağlık ve huzur versin aminnnnn
Bir haşhaşlı kekten beklenenden çok daha fazlasını yapmışsınaziz dostum Babyceren,
dün haşhaşlı kek muhabbetinden sonra akşam denemeye karar verdim. deneme dediysem, "daha iyisi olacak" anlamında değil, "olup olacağı bu işte" manasında
Eki Görüntüle 977603 Eki Görüntüle 977604 Eki Görüntüle 977606
eveeett çok güzrl olurdu ammmaaa ammaa yokkeşke, eşlerimiz de "2012 mayıs babaları"na üye olsa da, onları da birileri monotonluktan çıkmaya davet edip, bizlere sürpriz hazırlatsane güzel olurdu ammaaaa nerdeee
neyse, davetiniz bendenizi ziyadesiyle heyecanlandırdı. bugün lab.da çok yoruldum ama akşam ailecek bir yere gidip ufak birşeyler yemeyi planlayayım. oğlanı güzelce giydiririm, kendim de giyinirim. dahasını yazamıyorum, eşim geldi
aziz dostum Babyceren,
dün haşhaşlı kek muhabbetinden sonra akşam denemeye karar verdim. deneme dediysem, "daha iyisi olacak" anlamında değil, "olup olacağı bu işte" manasında
sevgililier günü kendime ziyafet çektim sefam olsun
anca benim abam olur mutlu dagılın
canlarıım saka bir tarafa 4günddür migrenle savas veriyorum aglayarak kusarak geciyor günlerim bana dua edin canlarım cok zor
doktora gittim 2 kez
kücük serum taktılar birde igne yaptılar hala agrım var
aziz dostum Babyceren,
gününüz aydın olsunn:)
ben bi anormal oldum son zamanlarda gece uyuyamıyorum sabah erken kalkıyorum inanılmaz bi enerji patlaması yaşıyorum
bu gün cuma şekerler hepinize hayırlı cumalar veeee son iş günü
bir deee sevgililer günü
biz evlendiğimizden sevgililer gününde hediye almayız bu sebeple hiç kafamı ne alsam diye yormadım hiç bir beklentimde yok
bu gün tarık buğrayı ve kankasını avmeye götürüp top havuzuna sokup atlı karıncaya bindiricektik ama hava bulutlu yağmur yağıcak gibi götürsem mi götürmesem mi bilemedim..orda da çok eğleniyo meleğim sanki aylardır evdeymişte ilk defa dışarı çıkmış gibi davranıyo
günün menüsünü henüz bulamadımtarık buğra için kıymalı,havuçlu ve şehriyeli tarhana çorbası
günün şarkısı:shakira&rihanna can't remember to forget you
günün rengiijamalarımın rengi olan kırmızı ve siyah
umarım ecemin değerleri çabucak düzelir ama beslenmesi çok dediğin gibi ırsi olucak demek ki canım
doğru kız bu sene sevgililer günü hakkında hiç konuşma olmadı..geçtiğimiz seneyi hatırlıyorum herkes daha heyecanlıydı
hatta ben mutlumdan duyup kalpli kalıpta havuç salatası yapmıştım güzelde bi masa hazırlamıştım
topikçe 1 senede yaşlandık galiba
kabanın hayırlı olsun canım bu sene kış yok seneye kullanmaya başlarsın artık:)
süper bi cevap olmuşhakikatten en büyük şey sağlık ve huzur onlar olunca insanın gözü pek hediye görmüyo
inş yuvanız huzur ve mutluluk dolsun meleğim
aynen canım hatta akşam geç yatırdım çok tatlı oldular çok
kuzum önce ingilizce öğrenicek galiba
idediğin gibi iyiki var yavrularımız doğduğu günden bu yana her gün su gibi geçiyo
duan içinde aminn canım..Allah sıkıntılarını göstermesin inş..hayırlı bi evlat olsunlar
ah canım çok geçmiş olsun arkadaşımdan bilirim o da senin ki gibi bi tutunca perişan olurdu
seruma ve iğneye rağmen hala ağrının olmasıda çok kötü
Allah tez zamanda şifa versin canım
CANIM ARKADASININDA RABBİM YARDIMCISI OLSUN
o agrının tarifi imkansıız rabbim vermiş bana ne gelir elden sükür bugunumuze daha beterlerinden koru rabbim amin
cok saolun yavas yavas okuyrum sası beş oldum
cok kalamıyorum agrım biraz var hala canlarım dualarınız için cok saolun öpüyorum sizi
nerelerdesiniz yavrular
dün aakşam evdeydik güzell bi masa hazırladım sonra kendimi ve oğlumu hazırladım eşim geldi bu sene ezberleri bozmuş bana deri mont ve bluz almış,tarık buğraya mevsimlik çok tatlı bi kazak ve gömlek almış
ben bi şey almamıştımseneye alırım inş
umarım herkesin sevgililer günü güzel geçmiştir ve her günümüz böyle aşkla geçsin
bu gün misafirim var yemeğe hazırlık yapıyorum..ben bi odayı toparlarken diğer oda savaş alanına dönüyo
beybim;beyaz gül benimle evlenirmisin demek değilmi
yeniden bi nikah tazeleyin şekerim..hatta bi düğün yapın topluca gelelim oraya kurtlarımzı dökelim
nagişim;saatini güle güle kullan..aşkınız hep daim olsun inş
alkali diyetini duydum ama denemedim:26:bende kendimi aynalarda kocaman görüyorum ne olucak bu halim bilmem
CANIM ARKADASININDA RABBİM YARDIMCISI OLSUN
o agrının tarifi imkansıız rabbim vermiş bana ne gelir elden sükür bugunumuze daha beterlerinden koru rabbim amin
cok saolun yavas yavas okuyrum sası beş oldum
cok kalamıyorum agrım biraz var hala canlarım dualarınız için cok saolun öpüyorum sizi
iyi akşamlar
yazacak bişeyde yok niye geldiysem:26:
bugün herzamanki gibi sıradan bir gündübütün gün evdeydikte akşam biraz çıktık
çağlayı yatırmam çok zamanımı almaya başladıyarımsaatsürüyo hatta bazen dahada uzun
ben çağlayla yatak odasına geçip uzanıyoruzben uyuma numarası yapıyorum normalde 10 dakikada uyurdu ama1 haftadır 30-40 dakika sürüyo sürekli bıdı bıdı konuşuyo keşkede anlasam uyumamak için bahaneler buluyo
iş(su) istiyo veriyorum sonra yanagını gösteriyo oydan baba abba(yanagını gösteriyo babasını ablasını öpecekmiş) gidip öpüyo geliyo bi daha iş istiyosonra üstünü örttürüyo sonra yine kalkıyo bıdı bıdııkonuşuyo bu böyle 40 dakka sürüyo
aa bide avcuna toka saklıyo 2 elini bana uzatıyo avcu kapalı şekildetokanın hangisinde olacagını bulacakmışım
bunu ben ögrettim nasıl egitici bir oyun degilmi
zaten avcu küçücük toka gözüküyo masum kızım benim
sonra bana veriyo ben saklıyorum sağ elimi seçiyo açıyorum ''Aaaa'' diyo toka yok
sol elimi göstererek oydaa diyosonra yine saklıyorum ama hep sağ elimi seçiyo
neyse size bir oyun ögrettim oynarsınız ama benden söylemesi bu böyle 50 defa sürüyo
yüreginiz yoksa oynamayın:)
Beykoz'um tekrar geçmiş olsun yazmıştım ama belki gözden kaçmıştır diye yine yazıyım dedim , Rabbim şifa olsun inş.
Çağlamın yerim o Minnak ellerini , güzel oyun bence bende deniyim bakim) uyku olayında bende sallayarak hemde 30 dk ortalama sürüyor .. Yani çağla oyuna doyasmadığı için uyku uyuma süresi uzun sürüyor olabilir ..
Bugün mahir çok eğlendi , arkadaşı Elif geldi , bol bol hoplayıp zıpladılar , zaman zaman ağlamalar oldu isede iyi oldu oğlum için .. Misafirlerimizi çatlayana kadar yedirdik içirdik , yemekler süper oldu çok şükür .. Tatlı olarak ta künefe patlattık hımm enfesti , çok memnun olarak ayrıldılar)
Deri mont ve bluzun hayırlı olsun CNm , güle güle kullan ..
Çok romantik olmuş güzel bir masa sen ve Tarık Buğra daha ne olsun miss gibi valla bundan daha iyisi Şam'da kayısı)
Benim güllerimde 5 sarı , 4 kırmızı ve 4 yavruağzı renginden oluşuyor :)) anlamları nedir bilmem ama salona çok güzel hava kattı sürekli gözüm alıyor :))
Eki Görüntüle 979893
Resim çekip paylaşmak istedim , dayanamadım çok güzeller gerçi baby bende beyaz yok ama sarı var bak onun anlamı ayrılık demekmiş bu daha mı fena bilemem :))
Mutlu annem ;muzlu veya çilekli bir tarif önerisinde bulunmuşsun canım.Çileğin mevsimi olmadığı için bu ilçede şuan bulmam imkansız.Muzuda ben sevmiyorum.O yüzden bu tarifi elemek zorundayım tatlım.Önerin için tşk ederim
Babyceren ; canım senin önerdiğin tatlıyı son günlerde çok sık yapıyorlar.O yüzden farklı bir şey yapmam gerekecek sanırım :44:
Önerin için çok tşk ederim
Eki Görüntüle 979893
Resim çekip paylaşmak istedim , dayanamadım çok güzeller gerçi baby bende beyaz yok ama sarı var bak onun anlamı ayrılık demekmiş bu daha mı fena bilemem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?