2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

başınız sağolsun mutlu_Anne hanım, Mira'ya geçmiş olsun ama bu defa lütfen ve gerçekten geçmiş olsun

Tesekkürler chihiro... Aslında Mira'nın keyfi iyi ama burun akıntısı var hastalığın başından beri geçmedi..
Birde arada öksürüyor ama hani şu "karda mı yattın" dediğimiz şekilde ses çıkıyor güm güm diye
Yine de dayanmaya çalışıyor yavrum annesinin koca karı karışımlarına İnşallah geçsin artık çok sağol

Canım mutluannem başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah babaannenin. Mirama da çok geçmiş olsun canım kuzu ne oldu ki ona böyleNazar demiş olmasın kuzuma Rabbim korusun onu Bian önce toparlanın inşallah. Evet dün babyimle buluştuk çok da güzel oldu.:13:

slm kızlar...uzun bir aradan sonra fırsat bulmuşken birkaç satır yazayım dedim...umarım herkes iyidir..biz de iyi olmaya çalışıyoruz...çağatay kış boyunca 3 defa ateşli hastalık geçirdi ve sonuncuda orta kulak iltihabı ile sonlandı...kulak akıntısı...antibiyotik falan derken çok şükür atlattı...kızlar ateşe çok dikkat edin ...bizim 15 tatilin son cuması oğlum biraz üşütmüştü....çocuk druna götürdük pek bişeyi yoktu...cuma gecesi cumartesi gündüz ateş ve kulak akıntısı arkasından....pazartesi kulak burun boğaza götürdük ...kulak zarı kızarmış şişmiş ve ufak bir delikten kulağı akmaya başlamıştı..aman neyse yani bu kadar çabuk nasıl ilerledi anlayamadık...çok şükür şimdi iyi...
bi de oğlum daha konuşmuyor...canı isterse baba ..mama..birkaç hayvan sesi o kadar...hiç de hevesi yok ...napcaz bilmem...tavsiyeleriniz bekliyorum...herkese

canım ya başınız sagolsunevet dedigin gibi şu dünyada yeri dolduramayacak tek varlık anneler,
Allah sabır versin..
mira daha iyleşmedimi:26:kuzum ya inşallah hemen toparlanır..
Allahım nazarlardan korusun boncukumu

canım elifim seninle görüşmek çok güzeldiher zaman tekrarlıyalım,
çok keyifli ve tempolu bir gün geçirdikgönül mira tam bir çeteçağlayı bile korkuttuolsun çok tatlılardı
gönül miranın giderken benim kucagımı istemeside ayrı bi zevkti
gönlü zengin arkadaşım bizi bir sürü hediye getirmişti çok mahçup oldukçağlaya elbise,cerene oyuncak pc ve saat
böyle misafir herkesin başınaşaka bi yana hiç gerek yoktu çok utandıktekrar teşekkür ederim canım

kızım cereni tebrik eden arkadaşlarım çok sagolun
talaycım recep ivedik çok güzeldi çok güldükhatta gülmekten bogazım kıcık oldu öksürmeye başladım
tavsiye ederim
şimdide misafirim vardı gittiçağla uyansın şöyle biraz yürüyüş yapacazhavada güzel
evimin yakınında spor salonu var bi gidip sorayım akşam saat kaçta başlıyogöbegimi sıkılaştırmak istiyorum
elifin attıgı fotolarda göbegimi görebilirsinizkız elif benim fit fücuduma fotomontajmı yaptın
ayaktayken çıkmıyo ama oturunca ben burdayım diyo
bide saçımı boyatayım diyorumfikri olan varsa söylesinbalyaj attırıyımmı:26:uçlarınıda sarı yapıyımmı:26:

herkese merhaba. çocuklar büyüdükçe yoğunluk artıyor onlar uyuyuncada biz de de hal kalmıyr. devamlı takipteym sizi ama yazmaya fırsat yok. tam bir cimcime benm ki. hem gelip kaka yaptım diye haber veriyo sonrada değiştirmeym diye kaçıyo. beşikte değilde kanepede yatacam diyo. kanepenin nesine hevesleniyosa. kolyelerimi takıyo bu annenin değil benm diyo:) aramabız biyaaz ( beyaz) diyo. üstüm ıslandı değiştir diyo. bayağı dillendi. boyu da uzadı . yazn eve girmek istemez bahçeden çıkmmaz artık. bahçemz çok güzedl sizi de beklerz. kayısı elma vişne kiraz dut erik ağaçları var parkımızda var. ama yalnız ya oyundan sıkılıyr. parkların salıncaklarından inmek istemiyr başka çocuklar oluyoya. artık kıskançlığı a öğrendi.babayı benden beni başka çocuklardan oyuncakları -ve kıymetli sandalyesini herkesden kıskanıyr. yanlışlıkla sandalyeye dokun

Başınız sağolsun mutlum Rabbim diğer kalanlara ömür versin inş . Anne gibi olmaz çok iyi bilirim şuna da kalpten inanıyorum " ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar "
CNm miram iyileşememiş daha çok üzüldüm , umarım bu hafta tamamen atlatır güzel kızım .. Bol şifa diliyorum mevlamdan ..

Son düzenleme:

Canım gönlü zengin olan sensin ne güzel sıcacık karşıladın bizi hiç yabancı hissetmedik kendimizi ne gönül mira ne de ben sayende . Gönül miranın saldırılarına rağmen çok ama çookk güzel bir gündü:13:. Bebişlerim iyi günlerde giysin ve kullansınlar çok daha iyilerine layıklar ama pazara ve aceleye geldi malesef.

Ömer ne oldu dedin CNm anlamadım 1200 kg mı olmuş .. Maşallah büyümüş delikanlı Rabbim kavuştursun inş .. Musab Bilal ne durumda kontrol ettirdin mi ..
Kv çok ayıp ediyor , çoçuğu şekerle onla bunla doyurmaması gerektiğini bilmeli aslında , of sıkma canını güzel bir dille söyle olmazsa eşin uyarsın CNm ..

Ne iyi ettiniz de buluştunuz , okurken canım orda olmayı çekti .. Inş geldiğimizde de yine güzel bir buluşma ile tanış oluruz ..
Elif cim sana arkadaşlık teklifinde bulundum , resimlere bakıım dedim bi baktım arkadaş değilmişsin , kabul edersen sevinirim ..

Son düzenleme:

Geçmiş olsun umarım son kulak iltihabı olur .. Kendimden çok bilirim acısının tarifi yok çok kötü ben dayanamazken minikleri düşünemiyorum ..
Konuşma bizde öyle ahım şahım durumda değil , bol Bol yanında konuşuyorum ve bazen göz teması kurarak kitap okuyorum Mahir'e . Resimli kitaplardan bazı şeyler gösterip isimlerini söylüyorum . Gerçi çok çabuk sıkılıyor ama pes etmemek lazım birden semeresini almak mümkün olabilir .. Üç yaşa kadar bekleyip görmek lazım ..

Etmemmi meleğim ettim bile. Dört gözle bekliyor olacağız seni. Dünde konuştuk babyimle şöyle güzel bir hatay sefasıı sürdüreceğiz inşallah sana. :13:

Ömer ne oldu dedin CNm anlamadım 1200 kg mı olmuş ..

1,2 kg olmuş sanırım. haftasını düşününce 1,2 kg mantıklı geldi bana :26:

bu arada, geçen hafta "sizden artan buraya yağsın" demiştim, bugün Ankara'ya çok güzel yağmur yağdı ama kışın yağışsızlığını kapatmazmış bahar yağmurları

Ben önce musab Bilal 12 kg olmuş anladım ve çok sevindirik oldum hatta nasıl oldu bizede tüyo ver diyecektim sonra jeton düştü :))
Yağmurlar inş devam eder , çok dua ediyorum ülkeme kurak kalmasın diye , Rabbim duyar sesimizi inş duyuyordurda yani kabul eder bu fakir kulun duasını .

ah meleğim ahh musab aynı antalyaya gidince hemen profesöre gidicez takip gerektiği için burda başlamayalım dedik.yağmur konusunda bol bol yağmur yağar inş. sonumuzdan tırsıyorum.

"en önce musab Bilal 12 kg olmuş anladım ve çok sevindirik oldum hatta nasıl oldu bizede tüyo ver diyecektim" bu cümle de dua yerine geçer inşallaaaahhh

MUTLUCUM başınız sağ olsun tatlım miraya da çok geçmş olsun iyileşememiş, çok sık hastalanıyo kuzum ya nazarlara geliyo kesin

BABY-ELİF güzel bi buluşma olmuş sevindim sizin adınıza. BABY yazmayı unuttum sanırım cerenciğimi tebrik ediyorum çağlacığımı ve seni de öpüyorum cicim

PINARDA ne yaptın canım ya bugün neler oldu?

MELEĞİM kalbinin güzelliği kadar sesin de çok zarif ve güzel canım. Ayrıca o horultucu mahiri ısırırım ben

ah meleğim ahh musab aynı antalyaya gidince hemen profesöre gidicez takip gerektiği için burda başlamayalım dedik.yağmur konusunda bol bol yağmur yağar inş. sonumuzdan tırsıyorum.

Haklısın bencede iyi düşğnmüşsünüz , inş herşey yolunda giderde bizim bıdıklar düzene girer ve kilo almaya başlarlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…