başınız sağolsun mutlu_Anne hanım, Mira'ya geçmiş olsun ama bu defa lütfen ve gerçekten geçmiş olsun
Herkese güzel haftalar
Dün eşim babannesini kaybettiTüm gün cenaze okuma derken yorgun düştük...
Kayınpederim çok kötü oldu,insan kaç yaşında olursa olsun,yeri doldurulamayacak tek
varlık anne...
Mira hala toparlanamadı,nasıl bir virüsse neler yaptım iyileşemiyor yavrum
Bu hafta yeniden dr.a götüreceğim sanırımDün cenaze kalabalığına sokmayayım diye bakıcıya bıraktım
biraz değişiklik oldu yavrumada
Babycim çok sevindim kuzumun ödülüneNe kadar güzel ki senin gibi ilgili bir annesi var
Bende ilkokulda hep kompozisyon yarışmalarında ödül alırdım,sağolsun annemin edebiyatı çok iyidir
Elifle buluşmusunuz süper:13:Kızları ve sizi birarada görmek çok güzel geldi
Herkese güzel haftalar
Kayınpederim çok kötü oldu,insan kaç yaşında olursa olsun,yeri doldurulamayacak tek
varlık anne...
Bu hafta yeniden dr.a götüreceğim sanırımDün cenaze kalabalığına sokmayayım diye bakıcıya bıraktım
Babycim çok sevindim kuzumun ödülüneNe kadar güzel ki senin gibi ilgili bir annesi var
Bende ilkokulda hep kompozisyon yarışmalarında ödül alırdım,sağolsun annemin edebiyatı çok iyidir
Günaydın Dünyanın En Güzell Mayıs Annelerii.. Biz dün babycerenimlenn buluştuk ki hariika bi gün geçirdik benim çetenin(Gönül Mira' nın) çağlayı sıkıştırma ve huysuzluk dakikalarını saymazsak .Sizlerin huzurunda da tekrar babycerenime herşey için çook teşekkür ederim. Resimleri attım albüme isteyen buyursun Hepinizi öpüyorum inşallah sizlerde şahane bi haftasonu geçirmişsinizdir.
Herkese güzel haftalar
varlık anne...
canım elifim seninle görüşmek çok güzeldiher zaman tekrarlıyalım,
çok keyifli ve tempolu bir gün geçirdikgönül mira tam bir çete çağlayı bile korkuttu olsun çok tatlılardı
gönül miranın giderken benim kucagımı istemeside ayrı bi zevkti
gönlü zengin arkadaşım bizi bir sürü hediye getirmişti çok mahçup oldukçağlaya elbise,cerene oyuncak pc ve saat
böyle misafir herkesin başınaşaka bi yana hiç gerek yoktu çok utandık tekrar teşekkür ederim canım
günaydın pınarda çok üzüldüm Allahtan komşun farketmiş bebeklerimizi kime emanet ediyoruz.dinleme cihazını bizde düşünmüştük keşke bağırmıyo olsa iki durumda da ...... değnek.sanırım yine bakıcı arayışına gireceksin Allah yardımcın olsun.
benimde haftasonu kayınvaldem geldi valla iyimi oldu kötümü anlamadım sürekli bilale çikolata bisküvü vb. şeyler verme derdinde ben beyaz şeker bile vermezken anne verme diyorum 2 saat sonra bilali oyalamak için elinde bişey gıdasını alacakmış çıldırmazsam iyidir.
ömerin kontrolünden geliyorum oğluşum ağzını şapırdattı çok tatlıydı 1200 olmuş çok şükür.
bayb 2. olmuşsunuz tebrik ederim recep ivedik 4 nasıldı beğendinizmi.
Canım gönlü zengin olan sensin ne güzel sıcacık karşıladın bizi hiç yabancı hissetmedik kendimizi ne gönül mira ne de ben sayende. Gönül miranın saldırılarına rağmen çok ama çookk güzel bir gündü:13: . Bebişlerim iyi günlerde giysin ve kullansınlar çok daha iyilerine layıklar ama pazara ve aceleye geldi malesef.
slm kızlar...uzun bir aradan sonra fırsat bulmuşken birkaç satır yazayım dedim...umarım herkes iyidir..biz de iyi olmaya çalışıyoruz...çağatay kış boyunca 3 defa ateşli hastalık geçirdi ve sonuncuda orta kulak iltihabı ile sonlandı...kulak akıntısı...antibiyotik falan derken çok şükür atlattı...kızlar ateşe çok dikkat edin ...bizim 15 tatilin son cuması oğlum biraz üşütmüştü....çocuk druna götürdük pek bişeyi yoktu...cuma gecesi cumartesi gündüz ateş ve kulak akıntısı arkasından....pazartesi kulak burun boğaza götürdük ...kulak zarı kızarmış şişmiş ve ufak bir delikten kulağı akmaya başlamıştı..aman neyse yani bu kadar çabuk nasıl ilerledi anlayamadık...çok şükür şimdi iyi...
bi de oğlum daha konuşmuyor...canı isterse baba ..mama..birkaç hayvan sesi o kadar...hiç de hevesi yok ...napcaz bilmem...tavsiyeleriniz bekliyorum...herkese
Ne iyi ettiniz de buluştunuz , okurken canım orda olmayı çekti .. Inş geldiğimizde de yine güzel bir buluşma ile tanış oluruz ..
Elif cim sana arkadaşlık teklifinde bulundum , resimlere bakıım dedim bi baktım arkadaş değilmişsin , kabul edersen sevinirim ..
Ömer ne oldu dedin CNm anlamadım 1200 kg mı olmuş ..
Etmemmi meleğim ettim bile. Dört gözle bekliyor olacağız seni. Dünde konuştuk babyimle şöyle güzel bir hatay sefasıı sürdüreceğiz inşallah sana.:13:
1,2 kg olmuş sanırım. haftasını düşününce 1,2 kg mantıklı geldi bana :26:
bu arada, geçen hafta "sizden artan buraya yağsın" demiştim, bugün Ankara'ya çok güzel yağmur yağdıama kışın yağışsızlığını kapatmazmış bahar yağmurları
Ben önce musab Bilal 12 kg olmuş anladım ve çok sevindirik oldum hatta nasıl oldu bizede tüyo ver diyecektim sonra jeton düştü :))
Yağmurlar inş devam eder , çok dua ediyorum ülkeme kurak kalmasın diye , Rabbim duyar sesimizi inş duyuyordurda yani kabul eder bu fakir kulun duasını .
ah meleğim ahh musab aynı antalyaya gidince hemen profesöre gidicez takip gerektiği için burda başlamayalım dedik.yağmur konusunda bol bol yağmur yağar inş. sonumuzdan tırsıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?