2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Oh sefanız olsun CNm gidin gezin yarasın :)) çağlayıda giderken bana bırak ben onu her yere götürür ve cicilerde alırım hıh
Misafirliğe gitmekte , ağırlamkta zor geliyor bana mahir iki durumda da da ağzımdan burnumdan getiriyor ( sana kolay kolay gelsin CNm )

Ne iyi düşünmüşler oyuncakları çoçuklara verme işini , bayılıyorum bu tip desteklere .. Rabb'im hiçbir çoçuğa acı vermesin inş .

2. damat olurmu aşk olsun:)o benim 1. damadım:)
evet ya bende kendime kızdım şimdi,bi daha çağlaya alacam söz canım:18:
sagol melegimkeşke yakın olsakta çağlayı sana sepetlesemne güzel cicilerde alacakmışsın
Ne iyi düşünmüşler oyuncakları çoçuklara verme işini , bayılıyorum bu tip desteklere .. Rabb'im hiçbir çoçuğa acı vermesin inş .

evet çok iyi düşünmüşler,

Baby CNm çağla benim Fahri kızım olsun bak ona ne çiçekli bluzlar alıyorum gör ..zaten kızıma şimdiden bakıyorum birşeyler :)) görünce kıskanın bir güzel ohh çatlamayın ama sadece kıskanın :))
Karnım çok ağrıyor galiba regl olucam ..

selamçağlayı uyutmuşken bi bakıyım dedim
biliyosunuz birazdan sinemaya gidecem40 kere söylemessem olmaz sanki
sabah cereni cildiyeye götürdük,zaten cildi çok kuru bide gece ellerim acıyo diye aglayınca hemen gittikelleri kaşınıyo ve kabuk tutmuş:18:doktor boya kalemlerinden olabilir falan dedi:18:evet ceren çok resim yapıyo ama kaşınan eli sol eli:26:diger elindebişey yok anlamadım ben:26:neyse bir krem verdi 15 gün kullanacaz tekrar kontrolae gidecezinşallah geçer,
bide ithel bir sabun yazdı:18:küçücük şey dünya para:18:aldık:18:
tam doktordan çıkıyoz cerenin ögretmeni aradıdedi sergiye gelmiyomusunuz ceren 2. olmuşdedim ne diyosun sen hemen geliyoruzhani tavşan yapmıştıkya işte megerse yarışma varmış benim haberim yokburdaki anaokullarının arasında bir yarışma düzenlemişlerherkesin annesi çocugunun çizdigi resmi oyuncaga dönüştürmüşbende okula gidecez zannediyom megerse belediyenin sergi salonuymuşeşime dedim bas gaza aşkım bas gazaaaama yinede yetişemedikkazananlara milii egitimden madalya takmışlar bizim madalyomuzuda ögretmenimiz almışgittik ögretmenimizin yanına sandımki bana takacak
cerene gel dedi boynuna taktıiçim gittio tavşanı ben yapmıştım
neyse aldık madalyonumuzu sergiyide gezdikne kadar oyuncak vardı anlatamam
ceren 5 yaş gurubunda 2 olmuş
çok sevindik
şimdi madalyonu ceren sakladı bulamıyomben takacam onu bennn:86::86::86::86:

ah canım benim ne farkeder ha senin kızın ha benim kızım:)mahirde benim fahri oğlum olsun o zamanmahirim
sen çağlaya alacagına anasına alsanagiycek bir tane bluzum yokbak çağla çiçekli bluzuyla kışı bitirdi yeter ona
karnının agrısıda hemen geçer inşallah canım

O şirin tavşan madalyo mu kazandırdı tebrik ederim ikinizide en çok Ceren i onun hakkı bencede:))
Kıyamam ya demek sana takmadılar birşey hay Allah olmazsa Ceren arada bir versin sana takması için yazık bir hevesini al dimi:))

evet canım uzun boylu zayıf tavşanımızın sayesinde madalyo kazandık:)ama benim yarışmadan haberim bile yoktu:)meger ögretmen bize dosya vermişti onun içinde yazıyomuştu ama ben pek inceleyemeiştimsürpriz oldu:)
o tavşanıda yaparken baya sinirlenmiştimdik dik bitmedibide upuzun bişey oldu canıma okudu resmen
hatta eşim pek begenmemişti onada kapak oldu
aslında bende pek begenmemiştimama demekki güzelmiş
1. olan tırtıl gibi bişey yapmış yünle örmüş ondan kazanmışyoksa biz kazanacaktık:86::86:
ay neyse madalyon tabiki cerenin hakkı canım kızım çok net çizdigi için ne yapacagım çok belliydibazı çocuklar öyle karmaşık şeyler yapmışlarki bırak oyuncagını yapmayı ne oldugu bile belli degildi
cerenin hakkı tabikide:86:

Başka ben beğendim , pardon tavşanmıydı ki :)) bence çok güzel di cıvıl cıvıl olmuştu .. Önemli olan Ceren in çizdiğine benzemesiydi ki tıpkısının aynısı olmuştu .. Tebrik ederim îkinizide

pınar hanım en doğrusunu yapıyorsunuz. ses kayıt cihazı benim çevremden gördüğüm kadarıyla zaten bakıcıların ilk haftalarında yada arada bir kullanılan bir yöntem. 1 yıl geçmiş ama olsun, siz yine de bir süre dinleyiniz. bir kişinin sözüyle karar vermemmiş olursunuz, ayrıca bakıcının diğer davranışlarını da öğrenmiş olursunuz. Doğan'nın konuşmamasını bu durumuma bağlamak doğru olmayabilir. benim annem başta olmak üzere tüm ailem çok konuşkandır ama bütün gününü geveze bir anneanneyle geçiren oğlum 15-20 kelime ancak söylüyor

umarım hayırlısı olur. Allah yardımcınız olsun....

madalya için tebrik ederim ama öğretmenin verdiği dosyayı okusaymışsınız daha iyi olacakmıştı
Recep ivedik'e gidecekmişsiniz, iyi eğlenceler diliyorum. ben de hesapladım, 2 yıldır sinemaya gitmiyormuşum Japon filmleri festivaline gitmeyi düşünüyorum tiyatroda Çehov günlerini kaçırdım, bunu kaçırmayayım bari :18:

1 fincan çörek otu
1 fincan kuru sumak
1 fincan kuru bamya
1 fincan kuru nane
Bunların hepsi blenderdan geçilip karışım haline getirilecek .. Her akşam yemeğinden sonra bir tatlı kaşığı olarak her gün alınacak ..
Nagiş CNm inş şifa olur eşine , bizim görünce çok yararını görmüş belki eşin içinde yararlı olur ..

Pınarda ; yazdıklarını okuyunca çok ama çok üzüldüm gerçekten...Umarım işin aslı astarı en kısa zamanda ortaya çıkar

Baby ; tavşanınız 2.ci olmuş,tebrik ederim

Nagiş kolestrol düşürücü tarif arıyormuş sanırım,bitane de ben vereyim.Bende de genetiksel olarak kolestrol vardır.Taze cevizi dış kabuğundan soyup akşamdan 1 bardak suya ıslıyorsun.Sabah kalkınca hem suyu içip hem de cevizi yiyorsun.
Ben de hem diyet hem de bu yöntem çok başarılı olmuştu.

İlginiz ve fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar...
Bugün ses dinleme cihazını aldık ve odada gizli bir yere koymaya karar verdik.İnşallah dinlediğimde çook ilginç şeylerle karşılaşmam.
Meleğim,kreş için henüz erken olduğu kanısındayım.Doğa anasıfına gidene kadar kreşe devam ederse sıkılacağına kanaat getiriyorum.Aslında şu da bir gerçek ki iyi eğitim veren bir kreş olsaydı ben de götürürüdüm(Oxford muhabbeti)forumdaki arkadaşların anlattığı nitelikte bir kreşe sahip değiliz henüz
Aslında ben de ne yapacağımı şaşırdım.Şimdi bakıcının sesini dinlesem ve anormal olan bir şey bulamazsam bu defa ne yapacağım?İşine son versem iyisini bulur muyum,işine son vermesem komşunun söylediği olay hep aklımda kalacak ve devamlı bir şüphe içerisinde olacağım..
Neyse ,bakıp göreceğiz..
İyi geceler...

balım özletme kendini cigerim benim:)
sendemi depresyonunu üşüttün :26:ne oldu canım yoksa eniştemi kafanın tasını attırdı
yoksa kaynananmıkim söyle hemen
bende öptüm tatlım

yok ciğerim enişten akıllı üzmüyo beni, dediğin gibi deprosyonumu üşüttüm arada geliyolar işte, Üzenler olursa söylerim döversin onları balım:)

Günaydın Dünyanın En Güzell Mayıs Annelerii. . Biz dün babycerenimlenn buluştuk ki hariika bi gün geçirdik benim çetenin(Gönül Mira' nın) çağlayı sıkıştırma ve huysuzluk dakikalarını saymazsak.Sizlerin huzurunda da tekrar babycerenime herşey için çook teşekkür ederim. Resimleri attım albüme isteyen buyursun Hepinizi öpüyorum inşallah sizlerde şahane bi haftasonu geçirmişsinizdir.

Canım ya okuyunca çok üzüldüm İnşallah durum çabucak açıklığa kavuşur,eğer komşunun söylediği gibiyse gerçekten yazıklar olsun o kadına...Güzel haberlerini bekliyoruz canım

günaydın pınarda çok üzüldüm Allahtan komşun farketmiş bebeklerimizi kime emanet ediyoruz.dinleme cihazını bizde düşünmüştük keşke bağırmıyo olsa iki durumda da ...... değnek.sanırım yine bakıcı arayışına gireceksin Allah yardımcın olsun.

benimde haftasonu kayınvaldem geldi valla iyimi oldu kötümü anlamadım sürekli bilale çikolata bisküvü vb. şeyler verme derdinde ben beyaz şeker bile vermezken anne verme diyorum 2 saat sonra bilali oyalamak için elinde bişey gıdasını alacakmış çıldırmazsam iyidir.
ömerin kontrolünden geliyorum oğluşum ağzını şapırdattı çok tatlıydı 1200 olmuş çok şükür.
bayb 2. olmuşsunuz tebrik ederim recep ivedik 4 nasıldı beğendinizmi.

Herkese güzel haftalar

Dün eşim babannesini kaybettiTüm gün cenaze okuma derken yorgun düştük...
Kayınpederim çok kötü oldu,insan kaç yaşında olursa olsun,yeri doldurulamayacak tek
varlık anne...

Mira hala toparlanamadı,nasıl bir virüsse neler yaptım iyileşemiyor yavrum
Bu hafta yeniden dr.a götüreceğim sanırım Dün cenaze kalabalığına sokmayayım diye bakıcıya bıraktım
biraz değişiklik oldu yavrumada

Babycim çok sevindim kuzumun ödülüneNe kadar güzel ki senin gibi ilgili bir annesi var
Bende ilkokulda hep kompozisyon yarışmalarında ödül alırdım,sağolsun annemin edebiyatı çok iyidir
Elifle buluşmusunuz süper:13:Kızları ve sizi birarada görmek çok güzel geldi

başınız sağolsun mutlu_Anne hanım, Mira'ya geçmiş olsun ama bu defa lütfen ve gerçekten geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…