yarında bizim gelinle sinemaya gidecezrecep ivedigi izliycez
normalde millet kocasıyla gider ama benim koca gitmek istemiyone yapayım yani onun yüzünden sitiresimi atamayımmı
eger amcamın kızıda gelirse cerenide götürecem onlarda legolar filmine geçecekler
olan yine kuzum çağlama olacakevde babasıyla bizi bekliycek ama o da bugün gezdi,yani aslında bu hafta full gezdi diyebilirim 2 gün misafirim geldi 3günde biz çıktık ama ceren hep okuldan eve yavrum benim kurban verene:)
bu haftada böyle olsun ne yapayım
haftaya yineçağlayla gezecez bol bolyalnız korkuyorum bu gittigim yerler bana fena gelecekler göz açmadan misafir agırlayacagım gibime geliyo Allah ım sen büyüksün yardım et yarabbim
off amma yazmışımkendimi kaptırdım gidiyorum biri beni durdursun
o kadar dedikodu birikmiş ki daha bir sürü var ama elim agırdı yazamıycam
birazda gidip oyun oynıyım sonrada yatacam
yarın erken kalkıyım cerenin okulunun sergisi var bi koşu gidip gelelimcerene tavşan yapmıştım o da sergide olacak bütün velilerin yaptıgı oyuncaklar hastanede yatan çocuklara gidecek Allah kimseye kaldıramayacagı dert vermesin,kimsenin çocugunu hastanelere düşürmesin amin..
şimdilik bu kadar kendinize iyi bakın millet
Eki Görüntüle 989516
2. damat olurmu aşk olsun:)o benim 1. damadım:)Ikinci damadın iyi çok şükür CNm :)) halan yemiyor devam ediyor bana eziyet ettirmeye(
Sende varyahep Ceren e alıyorsun ciciler ya çok kızıyorum tamam okula gidiyor anlıyoruz ama çağlaya da azda olsa bir kaç şey alsan hem onun sevinçi bir başka olur cnm .
sagol melegimOh sefanız olsun CNm gidin gezin yarasın :)) çağlayıda giderken bana bırak ben onu her yere götürür ve cicilerde alırım hıh
Misafirliğe gitmekte , ağırlamkta zor geliyor bana mahir iki durumda da da ağzımdan burnumdan getiriyor( sana kolay kolay gelsin CNm )
Ne iyi düşünmüşler oyuncakları çoçuklara verme işini , bayılıyorum bu tip desteklere .. Rabb'im hiçbir çoçuğa acı vermesin inş .
Baby CNm çağla benim Fahri kızım olsun bak ona ne çiçekli bluzlar alıyorum gör ..zaten kızıma şimdiden bakıyorum birşeyler :)) görünce kıskanın bir güzel ohh çatlamayın ama sadece kıskanın :))
Karnım çok ağrıyor galiba regl olucam ..
selamçağlayı uyutmuşken bi bakıyım dedim
biliyosunuz birazdan sinemaya gidecem40 kere söylemessem olmaz sanki
sabah cereni cildiyeye götürdük,zaten cildi çok kuru bide gece ellerim acıyo diye aglayınca hemen gittikelleri kaşınıyo ve kabuk tutmuş:18:doktor boya kalemlerinden olabilir falan dedi:18:evet ceren çok resim yapıyo ama kaşınan eli sol eli:26:diger elindebişey yok anlamadım ben:26:neyse bir krem verdi 15 gün kullanacaz tekrar kontrolae gidecez inşallah geçer,
bide ithel bir sabun yazdı:18:küçücük şey dünya para:18:aldık:18:
tam doktordan çıkıyoz cerenin ögretmeni aradıdedi sergiye gelmiyomusunuz ceren 2. olmuş dedim ne diyosun sen hemen geliyoruz hani tavşan yapmıştıkya işte megerse yarışma varmış benim haberim yok burdaki anaokullarının arasında bir yarışma düzenlemişler herkesin annesi çocugunun çizdigi resmi oyuncaga dönüştürmüş bende okula gidecez zannediyom megerse belediyenin sergi salonuymuş eşime dedim bas gaza aşkım bas gazaaa ama yinede yetişemedik kazananlara milii egitimden madalya takmışlar bizim madalyomuzuda ögretmenimiz almış gittik ögretmenimizin yanına sandımki bana takacak
cerene gel dedi boynuna taktıiçim gitti o tavşanı ben yapmıştım
neyse aldık madalyonumuzu sergiyide gezdikne kadar oyuncak vardı anlatamam
ceren 5 yaş gurubunda 2 olmuş
çok sevindik
şimdi madalyonu ceren sakladı bulamıyomben takacam onu bennn:86::86::86::86:
O şirin tavşan madalyo mu kazandırdı tebrik ederim ikinizide en çok Ceren i onun hakkı bencede:))
Kıyamam ya demek sana takmadılar birşey hay Allah olmazsa Ceren arada bir versin sana takması için yazık bir hevesini al dimi:))
evet canım uzun boylu zayıf tavşanımızın sayesinde madalyo kazandık:)ama benim yarışmadan haberim bile yoktu:)meger ögretmen bize dosya vermişti onun içinde yazıyomuştu ama ben pek inceleyemeiştimsürpriz oldu:)
o tavşanıda yaparken baya sinirlenmiştimdik dik bitmedi bide upuzun bişey oldu canıma okudu resmen
hatta eşim pek begenmemişti onada kapak oldu
aslında bende pek begenmemiştimama demekki güzelmiş
1. olan tırtıl gibi bişey yapmış yünle örmüş ondan kazanmışyoksa biz kazanacaktık:86::86:
ay neyse madalyon tabiki cerenin hakkı canım kızım çok net çizdigi için ne yapacagım çok belliydibazı çocuklar öyle karmaşık şeyler yapmışlarki bırak oyuncagını yapmayı ne oldugu bile belli degildi
cerenin hakkı tabikide:86:
Merhaba anneler ve kızları-oğulları...
Sizinle paylaşacağım önemli bir husus var;bugün karşı apartmandan (çok yakın binalar)komşum bakıcımın Doğaya çok bağırdığını ve Doğanın da ağladığını belirrti hatta bu olayın ara ara farklı günlerde olduğunu da belirtti.Zaten biz babasıyla yemeden içmeden kesildik moral hala sıfır..başımız ağrıyor hatta...Neyse aldığımız karar şu yönde;henüz bakıcıya bir şey söylememe kararı aldık.Pazartesi ve salı eve dinleme aygıtı koyup Doğaya nasıl kızıyor diye dinleme kararı aldık.yani şu an ben bakıcıdan sonra ne olacak derdinden ziyade acaba 1 senedir nasıl davrandı derdindeyim...İyice sorguluyorum kendimi...Anşlayacağınız karmaşık,sinirli,üzgün vb.. adını siz koyıun öyleyim işte..aklıma binbir türlü şey takılıyor acaba Doğa bundan mı konuşmuyor,bundan mı duygusal vb...diye...neyse sizler ne diyorsunuz?
evet canım uzun boylu zayıf tavşanımızın sayesinde madalyo kazandık:)ama benim yarışmadan haberim bile yoktu:)meger ögretmen bize dosya vermişti onun içinde yazıyomuştu ama ben pek inceleyemeiştimsürpriz oldu:)
o tavşanıda yaparken baya sinirlenmiştimdik dik bitmedi bide upuzun bişey oldu canıma okudu resmen
hatta eşim pek begenmemişti onada kapak oldu
aslında bende pek begenmemiştimama demekki güzelmiş
1. olan tırtıl gibi bişey yapmış yünle örmüş ondan kazanmışyoksa biz kazanacaktık:86::86:
ay neyse madalyon tabiki cerenin hakkı canım kızım çok net çizdigi için ne yapacagım çok belliydibazı çocuklar öyle karmaşık şeyler yapmışlarki bırak oyuncagını yapmayı ne oldugu bile belli degildi
cerenin hakkı tabikide:86:
okuyunca içim ürperdi resmen, bir gün daha bağırmasına müsade etme pisliğin bence okula biraz geç git ve kapıdan dinle, bağırdığı an aç kapıyı sonra Allah ne verdiyse. Ben böyle yapardım sanırım ama şu an sadece duygularımla hareket ediyorum. Ses dinleme cihazı yine koyun delil olur. Ayy çok üzüldüm ya
Uf ya tüylerim diken diken oldu resmen CNm çok üzüldüm , ben evde çoçuk bakılmasına hep tedirgin yaklaşmışimdir işte bu sebepler insanı deli etmesin de ne yapsın ki .. Dinleme ve hatta kamera sistemi kesinlikle doğru karar ama ben olsam o kadınla bir gün daha yalnız bırakmazdım .. Kreş bu konularda daha iyi olabilir istersen bir düşün ..
canım ya eger bu dogruysa yani komşunun dogru söyledigine eminsen hemen kadınla konuş agzını ara sert çık konuştur ve parçala,,
yani ses kayıt cihazı koysan ya görse farketse numara yapacak ve sen gerçegi hiç ögrenemeyeceksin,,yada belki farklı bir odada dogaya bagıracak ve sen yine duyamayacaksın,,of ya valla çok üzüldüm..
umarım dogru degildir,,
doganın bakıcıya karşı ilgisi nasıl?onu seviyomu?onu gördügünde seviniyomu?
ay ben olsam 2 gün sabredemezdim direk kovardım çünkü acabalarla yaşayamazdım,,
pınar hanım en doğrusunu yapıyorsunuz. ses kayıt cihazı benim çevremden gördüğüm kadarıyla zaten bakıcıların ilk haftalarında yada arada bir kullanılan bir yöntem. 1 yıl geçmiş ama olsun, siz yine de bir süre dinleyiniz. bir kişinin sözüyle karar vermemmiş olursunuz, ayrıca bakıcının diğer davranışlarını da öğrenmiş olursunuz. Doğan'nın konuşmamasını bu durumuma bağlamak doğru olmayabilir. benim annem başta olmak üzere tüm ailem çok konuşkandır ama bütün gününü geveze bir anneanneyle geçiren oğlum 15-20 kelime ancak söylüyor
umarım hayırlısı olur. Allah yardımcınız olsun....
Pınarda ; yazdıklarını okuyunca çok ama çok üzüldüm gerçekten...Umarım işin aslı astarı en kısa zamanda ortaya çıkar
Baby ; tavşanınız 2.ci olmuş,tebrik ederim
Nagiş kolestrol düşürücü tarif arıyormuş sanırım,bitane de ben vereyim.Bende de genetiksel olarak kolestrol vardır.Taze cevizi dış kabuğundan soyup akşamdan 1 bardak suya ıslıyorsun.Sabah kalkınca hem suyu içip hem de cevizi yiyorsun.
Ben de hem diyet hem de bu yöntem çok başarılı olmuştu.
balım özletme kendini cigerim benim:)
sendemi depresyonunu üşüttün :26:ne oldu canım yoksa eniştemi kafanın tasını attırdı
yoksa kaynananmıkim söyle hemen
bende öptüm tatlım
İlginiz ve fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar...
Bugün ses dinleme cihazını aldık ve odada gizli bir yere koymaya karar verdik.İnşallah dinlediğimde çook ilginç şeylerle karşılaşmam.
Meleğim,kreş için henüz erken olduğu kanısındayım.Doğa anasıfına gidene kadar kreşe devam ederse sıkılacağına kanaat getiriyorum.Aslında şu da bir gerçek ki iyi eğitim veren bir kreş olsaydı ben de götürürüdüm(Oxford muhabbeti)forumdaki arkadaşların anlattığı nitelikte bir kreşe sahip değiliz henüz
Aslında ben de ne yapacağımı şaşırdım.Şimdi bakıcının sesini dinlesem ve anormal olan bir şey bulamazsam bu defa ne yapacağım?İşine son versem iyisini bulur muyum,işine son vermesem komşunun söylediği olay hep aklımda kalacak ve devamlı bir şüphe içerisinde olacağım..
Neyse ,bakıp göreceğiz..
İyi geceler...
Merhaba anneler ve kızları-oğulları...
Sizinle paylaşacağım önemli bir husus var;bugün karşı apartmandan (çok yakın binalar)komşum bakıcımın Doğaya çok bağırdığını ve Doğanın da ağladığını belirrti hatta bu olayın ara ara farklı günlerde olduğunu da belirtti.Zaten biz babasıyla yemeden içmeden kesildik moral hala sıfır..başımız ağrıyor hatta...Neyse aldığımız karar şu yönde;henüz bakıcıya bir şey söylememe kararı aldık.Pazartesi ve salı eve dinleme aygıtı koyup Doğaya nasıl kızıyor diye dinleme kararı aldık.yani şu an ben bakıcıdan sonra ne olacak derdinden ziyade acaba 1 senedir nasıl davrandı derdindeyim...İyice sorguluyorum kendimi...Anşlayacağınız karmaşık,sinirli,üzgün vb.. adını siz koyıun öyleyim işte..aklıma binbir türlü şey takılıyor acaba Doğa bundan mı konuşmuyor,bundan mı duygusal vb...diye...neyse sizler ne diyorsunuz?
Herkese güzel haftalar
Dün eşim babannesini kaybettiTüm gün cenaze okuma derken yorgun düştük...
Kayınpederim çok kötü oldu,insan kaç yaşında olursa olsun,yeri doldurulamayacak tek
varlık anne...
Mira hala toparlanamadı,nasıl bir virüsse neler yaptım iyileşemiyor yavrum
Bu hafta yeniden dr.a götüreceğim sanırımDün cenaze kalabalığına sokmayayım diye bakıcıya bıraktım
biraz değişiklik oldu yavrumada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?