2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Londra'dan artanları bizim memlekete yağdır ya Rabbiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm

yine aşırı acelem var. hızlıca gündeme değinip, dneey biter bitmez toplanıp çıkayım. pert olma eşiğinden dönmüş arabamızı servisten almamız lazım yok, hayır biz hiç kaza yapmadık. hep bize çarptılar veya erkek kardeşim çarptı

turuncu hanım, ne yazacaktım :26: ha evet, bizim oğlan için iyi dileklerinize teşekkür ediyor, Kayra'yı zamansız sevmeye gelen konuklarınıza akıl-izan diliyorum

şekersizyeşilçay hanım, sigara bırakma çabalarınızı takdir ediyor, Allah tamamına erdirsin diyorum

dostum Babyceren, mutlu_Anne'nin mesajındaki 100 tl'lik kazak mevzusunu anlamadım :26: konu nedir? (az vakit ayır da geçmişi oku diye çemkirmeyiniz ve bendenize acıyınız efem)

nagihan hanım, ZADA hanımdan haberleri okudum. başka dert olmasın da yoğunluk olur o kadar. arada bir selam da söylesin bize

başka? Talay hanım, Ömer Tuğrul'un isimlik modeli çok güzel. eşyaları toplamada kolaylıklar diliyorum, hamilelikle zordur muhakkak. bir de Musab Bilal'in kilo-boy durumu nasıl oldu

meleğim hanım, sizden artan yağmurlara talibiz biz burda, damacana istiflemeyi düşünüyoruz. o denli yani
mutlu_anne hanım, Miranın elinin kesildiğini yeni okudum. aşırı geçmiş olsun bir de, PLANNER'dan haber alabiliyor musunuz?

veeee BİANGEL_KUJUUUMMMM, NERDESİNİİİİİZZZ

Londra'dan artanları bizim memlekete yağdır ya Rabbiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm

Arta kalan olmaz hocam yağacaksa hepsi gelsin yağsın bizim arta kalanlarla yağmur dahi olsa işimiz olmasın mümkünse ..
Âmin diyorum yağmur yağması konusunda ..

Merhaba anneler ve kızları-oğulları...

Sizinle paylaşacağım önemli bir husus var;bugün karşı apartmandan (çok yakın binalar)komşum bakıcımın Doğaya çok bağırdığını ve Doğanın da ağladığını belirrti hatta bu olayın ara ara farklı günlerde olduğunu da belirtti.Zaten biz babasıyla yemeden içmeden kesildik moral hala sıfır..başımız ağrıyor hatta...Neyse aldığımız karar şu yönde;henüz bakıcıya bir şey söylememe kararı aldık.Pazartesi ve salı eve dinleme aygıtı koyup Doğaya nasıl kızıyor diye dinleme kararı aldık.yani şu an ben bakıcıdan sonra ne olacak derdinden ziyade acaba 1 senedir nasıl davrandı derdindeyim...İyice sorguluyorum kendimi...Anşlayacağınız karmaşık,sinirli,üzgün vb.. adını siz koyıun öyleyim işte..aklıma binbir türlü şey takılıyor acaba Doğa bundan mı konuşmuyor,bundan mı duygusal vb...diye...neyse sizler ne diyorsunuz?

okuyunca içim ürperdi resmen, bir gün daha bağırmasına müsade etme pisliğin bence okula biraz geç git ve kapıdan dinle, bağırdığı an aç kapıyı sonra Allah ne verdiyse. Ben böyle yapardım sanırım ama şu an sadece duygularımla hareket ediyorum. Ses dinleme cihazı yine koyun delil olur. Ayy çok üzüldüm ya

sağ ol teyzesi iyi çok şükür biz de kuşunu ve seni öpüyoruz.
biz de seni öpüyoruz tatlım doğum gününmüş sanırım kaçırmışım ailenle mutlu seneler diliyorum.

geçmiş olsun güzel gözlüme uyku problemi bizde de var memeden kestik ama değişen bir şey olmadı hayırlısı artık.
Çok öpüyorum canım

Uf ya tüylerim diken diken oldu resmen CNm çok üzüldüm , ben evde çoçuk bakılmasına hep tedirgin yaklaşmışimdir işte bu sebepler insanı deli etmesin de ne yapsın ki .. Dinleme ve hatta kamera sistemi kesinlikle doğru karar ama ben olsam o kadınla bir gün daha yalnız bırakmazdım .. Kreş bu konularda daha iyi olabilir istersen bir düşün ..

canım ya eger bu dogruysa yani komşunun dogru söyledigine eminsen hemen kadınla konuş agzını ara sert çık konuştur ve parçala,,
yani ses kayıt cihazı koysan ya görse farketse numara yapacak ve sen gerçegi hiç ögrenemeyeceksin,,yada belki farklı bir odada dogaya bagıracak ve sen yine duyamayacaksın,,of ya valla çok üzüldüm..
umarım dogru degildir,,
doganın bakıcıya karşı ilgisi nasıl?onu seviyomu?onu gördügünde seviniyomu?
ay ben olsam 2 gün sabredemezdim direk kovardım çünkü acabalarla yaşayamazdım,,

keşke buraya yagmur yagsa melegimkuruduk kaldık resmen
havalarçok güzel ama sevinemiyoruz,,

ay yerim ben böyle damadı yailerde seninde cüzdandan alıp kızımın cüzdanına atar:))ne güzel olur valla:))
kibar kibar öksürmesinide bilirmiş maşallah
canişkom sende tarafımızdan çoook özlendin ı love you:)
bana beyaz gülüm yazmışsın şu eski dizi aklıma geldi:)çok severdim
evet ceren bakkala gidiyo ama dün ceza verdim 3 gün bakkal yasak:)paralarımın anasını aglattı

kıyamam miracıkıma neyseki iyleşmiş kuzuhemen toparlar annesi merak etme,çok şükür boyuda kilosuda çok güzel
umarım uykusuda düzene girer,sen çalışıyosun çok yoruluyosunduryinede Allah saglık versin gerisi önemli degil:)

burdayım balım ismimi görünce yazayım dedim arada girip okuyorum ama yazmıyorum, bazen insanın canı hiçbir şey yapmak istemez ya şu ara o psikolojideyim tamamen kendimle ilgili cicim. öpüyorum seni babybim

balım özletme kendini cigerim benim:)
sendemi depresyonunu üşüttün :26:ne oldu canım yoksa eniştemi kafanın tasını attırdı
yoksa kaynananmıkim söyle hemen
bende öptüm tatlım

canım bende seni tebrik ediyorumumarım sigaradan sonsuza kadar uzaklaşırsın,,darısı benimde başıma ama benim hiç niyetim yok:)tek istedigim baya azaltmak onuda biraz başardım ama dahada azaltmak istiyorum,
bu benim keyfim sanırım hiç bırakamıycamama günde 2-3 tane olsa süper olacak..
senin neyin var dostumneden psikologa gidiyonenişte bişeymi dedikaynananmı canını sıktı
defnenin yeşil gününü yerim bencerenlerde yapıyo bu etkinligi:)bu hafta turuncu günü vardıevde turuncu bişey bulamadım eşimin tişörtünü elbise niyetine giydirdim
şaka yawwturuncuya yakın bir renk olan lacivert giydi gitti

nagişim yokkız ben delimiyim de 100 kişilik misafirlige gidecemsonra bunun geri dönüşü olur bütün yıl belimi dogrultamam
o sofrayıda paylaştım ama hiç tasvip etmiyorumyazık günah

şekersizim defnoşta rahatsızmış:26:geçmiş olsun,,dişten :26lduguna eminmisin tatlım:26:inşallah diştendir,acil şifalar.

dilbercim sende yazmaz oldun:)evdeyken pek fırsat olmuyo dimi:)ohh işte rahattın kahveni alıyodun lak lak yapıyoduneşinle hemen kavuşmanız dilegiyle canım

beykozum nasılsın başın nasıl oldu:26:inşallah iyisindir..

dostum azizim çikocumaz yede geçmişi okuneyse yinede anlatayım
degerli arkadaşımız topigimizin neşesi mutlum sevililer gününde eşine taksitle kazak almış
kazagın aylık taksidi 100 liraymışabbooww dedimşok oldum
taksit sayısını bilmiyorum ama işte baya pahalıya almışkonu bu canımmerakın gittimi
istersen mutlu nerden aldıgını söylesin sende alırsın

selamlarbir geldim pir geldim hepinize laf yetiştirmeye çalıştım
bugün cereni okula yolladıktan sonra bizim gelinle çarşıya gittikgezdik ohh sefamız olsunsonrada geçtik yemek yedik
hava çok güzeldi çağlada güneşlendi biraz:)sonra parka gittik çocuklar kaydı sallandı
ama biliyosunuz ben sinirlenmessem olmaz:)parkta suriyeliler salıncaklara el koymuşlarrelax oldum tam 15 dakika bekledimsonra dayanamadım dedim haydi yallaaa yallaa,bana bi bakışı vardı kadınınbişey mi var dedimneyseki türkçe bilmiyo zor kurtuldum
sonra otobüse bindikama çağla otobüste beni çok güldürdüotobüs duraklarda duruyo çağlada diyoki''obobüs en ennnn''
obobüs enn ennçevirmeme gerek varmıotobüs yürü diyo
dedim senin agzını burnunu küçük totonu evde ısırmassam bende baby olmıyımno no noo diyo
son bir haftada konuşmasında önemli gelişmeler var çok seviniyorum
konuştukça ne kadar tatlı oluyolar valla bu aralar çağlayı içime sokasım geliyo
eve gelmeden lcwakikiyede geçtim biraz alışveriş yaptım cereneama sadece cereneçok güzel etek ve elbiseler aldımeşim bana çok kızdı çünkü her alışveriş yapmamda cerene alıyorum çağlaya almıyorumçağlayada bir parça bişey alsaydın dedi
ne bileyim ceren okula gidiyo diye daha çok kıyafete ihtiyacı oluyo ,,
inşallah bi dahaki seferde mavi boncuguma alırım

ceren 3 gün cezalı bakkala gitmiycekhergün 3-4defa tutturuyo gideyim diyehayır parada degilimama bu kadarda olmaz canım
cezayıda şu sebepten aldına 1 lira verdim dedim git 3 tane sakız al(bana çağlaya kendine),artan parayıda getirgitmiş 3 sakız almış ama uyanık bakkal para üstü vermemek için demiş 1 tane daha vereyimmi cerende ver demiş
4 sakız getirdibende kızdımaslında yaptıgında bişey yok ama hem sözümü dünlemeyi ögrensin hemde 3 gün paracıklarım benle kalsınbatirdi beni

yarında bizim gelinle sinemaya gidecezrecep ivedigi izliycez
normalde millet kocasıyla gider ama benim koca gitmek istemiyone yapayım yanionun yüzünden sitiresimi atamayımmı
eger amcamın kızıda gelirse cerenide götürecem onlarda legolar filmine geçecekler
olan yine kuzum çağlama olacakevde babasıyla bizi bekliycekama o da bugün gezdi,yani aslında bu hafta full gezdi diyebilirim2 gün misafirim geldi 3günde biz çıktıkama ceren hep okuldan eve yavrum benim kurban verene:)
bu haftada böyle olsun ne yapayım
haftaya yineçağlayla gezecez bol bolyalnız korkuyorum bu gittigim yerler bana fena geleceklergöz açmadan misafir agırlayacagım gibime geliyoAllah ım sen büyüksün yardım et yarabbim

off amma yazmışımkendimi kaptırdım gidiyorum biri beni durdursun
o kadar dedikodu birikmiş ki daha bir sürü var ama elim agırdı yazamıycam
birazda gidip oyun oynıyım sonrada yatacam
yarın erken kalkıyım cerenin okulunun sergisi var bi koşu gidip gelelimcerene tavşan yapmıştım o da sergide olacakbütün velilerin yaptıgı oyuncaklar hastanede yatan çocuklara gidecekAllah kimseye kaldıramayacagı dert vermesin,kimsenin çocugunu hastanelere düşürmesin amin..
şimdilik bu kadar kendinize iyi bakın millet

inşallah melegim inşallahnasılsın canişkom herşey yolundamıyakışıklı damadım nasılyerim onu yerim

Ikinci damadın iyi çok şükür CNm :)) halan yemiyor devam ediyor bana eziyet ettirmeye (
Sende varya hep Ceren e alıyorsun ciciler ya çok kızıyorum tamam okula gidiyor anlıyoruz ama çağlaya da azda olsa bir kaç şey alsan hem onun sevinçi bir başka olur cnm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…