2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Chihiro hn. çok çok geçmiş olsun.
siz cevap yazarken tombalağım bir kaza daha atlattı alyel hanım kreşte koşarken alnını kapının köşesine vurmuş, yarılmış. 1 haftada anca iyileşti ama iz kaldı. mafyamsı adamlar gibi kaşının üstünde bir yarığı var tombalağımın

Tekrar dan çok çok geçmiş olsun...Ne oluyor bu kuzucuğa azizim, nazar falan mı değiyor yoksa..Allah beterinden saklasın..Yaşı ilerledikçe hiç bir iz falan kalmaz bence daha küçük tombalak.
Bu arada Chihiro cum face grubuna gelsene sen de herkes ordan görüşüyor buraya pek bakan yok sanırım....
başka başka nasılsınız kazalar dışında...Chihiro Hn cım; seni çok merak ediyorum ben yaa çok entesan bir kişiliğin var gibi geliyor bana:))

alyel hanımcığım feyizbuka nasıl geleyim ki? gerçek isimlerimizlen konuşmayacak mıyız? e o zaman kimliklerimiz deşifre olmaz mı şahsen kimliksizliğim deşifre olacak diye çok korkuyorum
evet, tombalağımda fena halde nazar var kreşte bırakınız çocukları, veliler arasında bilem fenomen olmuş yavrum. kampüsün herhangi bir yerinde bir kadın dönüp "aaaa, Orhan Cemal " dediğinde, öğretmenlerin anlatmak istediğini anlamıştım. "chihiro hanımcığım, oğlunuz kreşin maskotu oldu valla, çok seviliyor" demişlerdi. neyse efenim annem derdi ki "çocuğuyla kocasını övenin aklı yok" doğrudur. her çocuk annesine 1 numaradır vesselam.

bu arada, doktoramın son rötuşlarını yapıyorum. nasipse bitmeye çok az kaldı. biraz yoğunum. bittikten sonra hele hiç uğrayamayabilirim zira başka bir üniv.e gitme ihtimalim var. dua ediniz de kolay tarafından bir öğretim üyeliği de benim payıma düşsün anacığım

Hımmmm anladım...Allah gönlünüze göre versin Chihiro cum..."Zahmetsiz rahmet olmaz ." demişler..Siz de bu özverili çalışmalarınızın neticesini bir gün rahmet olarak alırsınız eminim..Ama hiç uğramama düşüncesini beğenmedim..Gidin başka üniversiteye canım ne olacak arada gene uğrayın buraya aşkolsun..Orhan Cemalin cemalini görelim arada..:))

şu gruba beni de davet etsenize kızlar ya , bu arada chihiro hanım çok geçmiş olsun orha cemale
namaniiiiin kimleri görüyorum ay hoşgeldiniz ama çabuk gittiniz edaack hanım. 2 çocukla hayat nasıl gidiyor geride kalanlara tavsiye eder misiniz

hoşbulduk chihiro hanım 2 çocuk olunca az gelinip çabuk gidiliyo gerisini tahmin edin artık :) valla bence 2. çocuğu sizler şimdi ya da bir kaç ay sonra düşünürseniz iyi ama benim biraz erken olduğu için zor oldu tek tesellim ikisi bir arada büyüyecek düşüncesi :)

ben bunu bir düşüneyim

sizlere nacizane tavsiyem arkadaşlar..
2003 yılında anne oldum 11 yaşında oğlum var .. tarama testlerim hepsi kötü çıktı çocupuma %99 down sendrom teşhisi konuldu. Amniosentez önerildi. ama yaptırmaktan kaçındım çünkü sağlam bebeğe bile sakatlama riski var.Kıyamadım artık down sendromlu bir bebek doğurmaya hazırlıyordum kendimi bu bizim ve yavrumuzun sınavıydı.Dışarıda binlerce milyonlarca böyle çocuk var. Rabbim böyle uygun görmüşse yavrumla bende çekicektim. Ondan gelene razıydım artık teslim olmuştum. Doğuma gittiğim gün akıl almaz kalabalık vardı dışarıda beni bekleyen . 23 yaşında bir gençtim. Ve dokuz ay çektiğim sıkıntıları gören herkes sonuca göre bana destek olmak için o gün hastaneye gelmişti.Sedyeye yattığımda ağlıyordum hala dua ediyordum.topu topu hamileliğim boyunca 7 kilo aldım ve bebeğim 4.400 doğdu. Bu bana Allahın hediyesiydi.Şuan oğlum okul birincisi down sendrom falan hikaye.bu testler avrupa birliğine geçiş süreci için türkiyeye gönderildi ve ilk bizlerde denendi o yıllarda. Hergün binlerce sağlam sağlıklı çocuk bu testler yüzünden hayatını kaybediyor.Alahın verdiği cana kim nasıl kıyabilirki.Şimdi 11 yıl sonra hamileym ve tesleri yaptırmıyorum. Çünkü inançlı biriyim . Sizi bu tür şeylerin üzmesine izin vermeyin.Bir yakınımda yaşadı bunun tam tersini testleri iyi çıktı ama şuanda %95 zeka geriliği olan bir yavrusu var. Bu tür para tuzaklarına 9 ayınızı heba etmeyin.Üzülmeyin.

paylaşımınız için çok teşekkürler... evet, hayat da sağlık da bebek de sınav esasında... yine de Allah sıkıntı verdiğine sabrını da versin inşallah. sağ salim kucağınıza alırsınız umarım bebeğinizi

merhabalar selamlar, bi konu araştırırken uğradım ve herkese selam vermek istedim, meleğim34 biyolog ve elifjoyyy ikinci hamileliklerinizi tebrik ediyorum umarım sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize, turuncu mutluanne Beykoz aklıma gelmeyen herkese selam, umarım hepinizin evlatları iyidir... biz iyiyiz şükür kız kardeşim hamile şuan meleğim ve elifle 2015 nisan annelerinde... çok duygulandım tekrar girince ne günlerdi, Allaha emanet olun....

Merhaba arkadaşlar.. Uzun zaman oldu yazamadım.. Söz bir gün oturup detaylıca yazacağım..
Kısaca özetlemek gerekirse.. Hala evdeyim çalışmıyorum.. Kaanla bol bol vakit geçiriyorum.. Veee 2. Bebeğimi bekliyorum
Ilk sizlerle paylaşıyorum.. Daha eşime bile söylemedim yurt dışındayım haftaya güzel bir şekilde kendisi de öğrenecek
6+1 haftalık hamileyim.. 2015 Temmuz da kısmetse doğum.. Detayları paylaşacağım

naasssı yaniiii pıt pıt pıt herkes 2. bebeklerini bekliyor ben de bu konuyu bir düşüneyim artık ciddi ciddi
belkim 2016 mayıs annesi olurum

herkesin yeniyılını kutluyorum
bendeniz 1 ocak sabah 9:30 itibariyle lab.daydım ağlamak istiyorum sayın seyirciler

Kız kardeşin kim CNm , ben Nisan annelerini takip ediyorum şuan bir arkadaş söylemişti sanki benim ablamda 2012 Mayıs annesi diye acaba o mu ? Ne güzel kardeşlerle de karşılaşabiliyoruz.
Bu ara güzel Temmennilerin için çok tşk ederiz Rabbim tüm bekleyenlerin yar ve yardımcısı olsun inş .

herkesin yeniyılını kutluyorum
bendeniz 1 ocak sabah 9:30 itibariyle lab.daydım ağlamak istiyorum sayın seyirciler
Senin de yeni yılın kutlu olsun CNm bak öyle deme bizde yeni yıla ailecek hasta olarak girdik . Herşeye şükürler olsun ki sağlık var gerisi yoksa boş . Ben birde ilaç alamadım resmen acı iiçinde kıvrandım . Çok şükür iyileşiyorum bugün biraz daha iyiyim.

Çok mutlu oldum duyunca inş hayırlısı ile alırız bebişleri kucağımıza . Ben 25 haftalık oldum ve halan bilmiyorum cinsiyeti ) doğuma sürpriz olucak galiba :))

Canım arkadaşlarım Nasılsıniz sizleri çok özledim eski Günlerimiz yazismalarimizi nolur yeniden toplasalim hamis arkadaşlarım Rabbim bir avaz kurtarsin inşallah bende 3 yaşını doldursun öyle istiyorum Allah nasip ederse gamzelim de alerji şurubu kullanıyoruz burun tıkanıklığı/akıntısı oluyor sürekli. .. meleğim öpüyorum kuşum seni, hadi kızlar toplanin :)

Selammm
İfadeleri özlemişim uğramayalı epey zaman oldu alt sıralara gerilemişiz el atalım byrayada
Eee görüşmeyeli nasılsınız feys topluluğu burayada gelin
Hejarcım sana ve gamzeline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…