Arkadaşlar ben bütün gün netteyim.Burda sohbette süper.buradaki dostluklar hep devam etsin inşallah. ben face kullananlar içinde bir sayfa yaptım. sayfanın ismi yeniyil Mayıs Anneleri ordada daha özel sohbetler yapılabilir.böylece herkessin istediği olurbekliyorum güzel anneleri
canım ben sabahları açken 2kayısı 1incir yiyip üstüne büyük bardak ılık su içiyorum benim kullandıgım ilaçlardan dolayı kabızlık problemi yapıyor bunları yapınca ii geliyo tavsiye ederimevet hakkatten işi biliyomuş çok mutlu oldum. pokahontas bnmde çok gazım oluyo sürekli gaz sancısı çekiyorum normalde de bağırsak problemlerim vardı ama iyice arttı karnımda 5-6 aylık gibi gazdan şiştim resmen. Kuru kayısı falan yiyiyorum ama iyi gelir die.
şu an hepimiz halimizden mutlu gibiyiz bence sistemi değiştirmeyelim çünkü birimize sorduğumuz soru ile alakalı bi başka birimizinde bilgisi olabiliyo, karşılıklı konuşuyoruz çok iyi bi dostluk kurduk 2012 mayıs anneleri olarak
bencede değiştirmeyelim böle güzel herkes birbirine yardımcı geçmişi okumak gittikçe zorlaşıcak ama böle güzelEvet eyay cım kesinlikle… benimde anlatmak istediğim bu.. Çok güzel bi dostluk kurduk evet Allah bozmasın..
İnşallah bebişler doğuncada devam ederiz : )
ayyy canım ben çok katılmak isterim ama anca Kasım gibi katılabilirim...
Çünkü o gruba katıldığım anda herles anlar hamile olduğumu...
Ben ikili test e kadar annemlerde dahil kimseye söylemeyi düşünmüyorum çünkü...
bende katılamam canım herkes hamiş oldugumu anlar ben bu topiğe yazarken bile başta tereddüt ettim çok arkadaşım var onlar bile bilmiyo 3ay bitsin geliriz facedeArkadaşlar ben bütün gün netteyim.Burda sohbette süper.buradaki dostluklar hep devam etsin inşallah. ben face kullananlar içinde bir sayfa yaptım. sayfanın ismi yeniyil Mayıs Anneleri ordada daha özel sohbetler yapılabilir.böylece herkessin istediği olurbekliyorum güzel anneleri
Arkadaşlar ben bütün gün netteyim.Burda sohbette süper.buradaki dostluklar hep devam etsin inşallah. ben face kullananlar içinde bir sayfa yaptım. sayfanın ismi yeniyil Mayıs Anneleri ordada daha özel sohbetler yapılabilir.böylece herkessin istediği olurbekliyorum güzel anneleri
canım ben sabahları açken 2kayısı 1incir yiyip üstüne büyük bardak ılık su içiyorum benim kullandıgım ilaçlardan dolayı kabızlık problemi yapıyor bunları yapınca ii geliyo tavsiye ederim
bencede değiştirmeyelim böle güzel herkes birbirine yardımcı geçmişi okumak gittikçe zorlaşıcak ama böle güzel
acaba birden benmi yazdım bunu dedim aynı aynı özellikle kayınvaldebizimkilerden annem ve kardeşlerim biliyor babama daha söylemedik o bilirse herkes aynı anda duyar:))kkayınvaldem,kayınbabam ve kaynım biliyor onlarıda tembihledim kimseye demeyin diye ama kayınvaldem zor tutuyor kendini yolda çok tanıdık olmayan gördüğü kimselere hemen diyor babanne olcaz diye:))bizden heycanlılar
Ben kendi annemlere söledim.. yarın inşallah keseyi gördükten sonra kayınvalidemlere sölücez : ) onların ilk torun olucak.. şimdiden tahmin edebiliyorum tepkilerini : )
Kızlar sizin mideler fark edilir şekilde bulanıyor.. bende öle çok fazla bişi yok şükür Nazar
kızlar bebişlerimizi inşallah sağ salim sağlıklı kucağımıza alalım önce sonra bir toplantı yapalım hem biz yüzyüze tanışmış oluruz hemde bebişlerimiz tanışmış olur 9 ay bittikten sonra dostluğumuz bitmesin görüşelim dertleşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?