2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hadi 5 ekimde iyi haberler ver inşallah bize bi ikizde sen patlat bakalım

gampili ayyyyyyy süper bişe ikiz bebek.bizim iki kerede yapacağımızı sen bir kerede inşallahhhhhh yapacaksın. benim abilerim var ikiz aynı yumurta iki tane aynı tip :) ma süperler hiç yanlız kalmadılar halada 36 yaşındalar kopamıyolar hiç.birlikte iyi oluyor yani. ama ikiz için bir kuşak geçip diğerinde olur diye biliyorum yine allahın taktiri ama sanırsam biyolojik açıdan zor.

hadi 5 ekimde iyi haberler ver inşallah bize bi ikizde sen patlat bakalım

ayyy inş. canım bakalım hayırlısı.eşim benden çok isityor zaten Allah hayırlısını nasip etsin herkese.Ama bende senin gibiyim öyle bişe olursa ilk deneyimimiz bakabilirmiyim üstesinden gelirmiyim diye korkularım oluyor.:18::18:

gunaydinlar ,hayirli cumalar guzel anneler,oku oku bitiremedim sabah sabah kaynatmissiniz ,bugun sabah gofret yiyodum ruyamda birden saat caldi:84: ,simdide meyve suyu ve findik yiyorum ,bu arada ben yurtdisindayim ve kilomda 65.5 olarak basladim ,insallah cok fazla kilo almam:26:

kızlar benim bugün saat 4de randevum var.İnşaallah herşey yolundadır.
Galiba kalp atışlarını duymadan rahat olamayacağım.

sevgili hamişler bu arada merak ettim hiç bukadar kısa zamanda kilo alan varmı.

kızlar hepinize günaydın...
nasılsınız..

gampili ayy canım ne kadar güzel bi haberrr buuuu... benimde ok adar çok hevesim vardır ki ikizeeeeee :))

leon1980 evet canım hem satlarımız hem yaşlarımız aynı :):) ben international hospital e gidiyorum canım.. kısmetse yarın gidicem bakalım, umarım keseyi görürüz..

arkadaşlar beyaz akıntısı yada sarıtrak akıntısı olan varmı ?

canım benim son günlerde beyaz akıntılarım oluyo ama araştırdım önemli bişe değilmiş.kaşıntı filan yoksa sorun değil bence.1 yıl kadar farmakoloji ve kadın doğum eğitimi aldım pfizerde 4 yıl çalıştım.emin ol doktorlarda hiç takmayın bunları diyip geçiyorlar.

Canım ben 1 ayda 4 kilo almışım ya

neeeee ama bebek sebebiyle değil bu sanırım. gerçi 9 ayın sonundaki halimizi düşünemiyorum ama bende 1 kilo aldım merak ettim kim ne durumda diye. 2 arkadaşım var 1. 5 aylık hamile 11 kilo aldı 2. 5 aylık hamileyken 1 kilo zayıflamıştı.allahım inş. 12 kiloyu geçmem onun için herşeye değer gerçi ama :)

Arkadaşlar o çizelge varya bebeklerin doğacağı zamanı gösteren onu nasıl yapıosunuzzzzzzzzzz....bende yapmak istiyorummm

Ay leon1980 inan ben o kadar evhamlıyım ki anlatamam sana canım.. akıntı geldiğini anlayınca koşa koşa wc gidiyorum.. acaba kan filanmı diye korkıuyorum  Allah korusun yarabbim. Hepimizin bebişlerini korusun inşallah…

Son 1 aydır inanırmıısn yedikçe yiyesim geldi.. sonuç 4 kilo işte.. umarım sağlıklı bi şekilde kilo alırız ya..

buda ticker.com veya lilitype den oluşturma

Merhabalar kızlar bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle döner inş.Diğer annelere ise güzel bir gün diliyorum.Benim çok hafif bir bulantım var çıkaracak kadar değil henüz ama ayak sesleri bunlar sanırım.
Ben kilo almadım henüz günde 2 litreden fazla su içiyorum 2 bardak süt 2 kez de folik asit alıyorum. Aklam 7den sonra yemek yemiyorum koca bir porsiyon meyve salatası yiyorum... bir şey yesem hazmedemiyorum zaten kıvranıp duruyorum inanılmaz bir hazımsızlık ve gaz oluyo.oyyyy oyyy daha neler yaşayacağız bakalım....

eşim şimdi kocaman bi çiçek yollamış iş yerine, üzerinde nazar boncuklu bi balon var o kadar mutlu oldum ki kızlar anlatamam

Ahh canımmm ahhh ben o gaz sorunundan şimdiden çok çekiyorum.. kıvrandırıyor resmen.. inşallah hepimiz rahat bi hamişlik geçiririz.. gerçi bu bunlar katlanılası dertler yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun.

eşim şimdi kocaman bi çiçek yollamış iş yerine, üzerinde nazar boncuklu bi balon var o kadar mutlu oldum ki kızlar anlatamam

Ooooo çok sevindim senin adına canım .. insan ne kadar mutlu oluyor dimi : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…