2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler annişler ve bebişleri;

turuncu ve gamzeli24 arkadaşlarım.inşallah en kısa zamanda bebişlerinizin iyi haberlerini alırsınız ve içiniz rahatlar. Allahım hepimize sağlıkla bebklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

sevgi ve gül; eşlerinizle aranızdaki problemlerin bir nebze de olsa düzelmesine çok sevindim. inşallah akıllanırlar ve bir daha böyle yaşatmazlar sizlere ve bebişlerinize.

Cinsiyeti öğrenen arkadşlara da hayırlı olsun. gözünüzaydın diyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

kızlarrrrrrrrr dün evham yaptım hareket hissetmiyorum diye akşam acile gittik.19+2 olmuşuz.hareketliymiş ama ben hissetmiyorum.bir hafta önce falan daha net bişiler hissediyodum ama bu aralar tık yoktu:))) neyse yani siz de hissetmezseniz evham yapmayın..

Günaydın Mayıs Mucizeleri
hepimizin çook güzel bir haftasonu geçirmesini diliyorum...

hayırlı uğurlu olsun cnm prensesin geliyooo

benim doktorum kakao yağını önerdi onu kullanıyorum hiç kaşıntı hisstmiyorum.ama sıvısı değil sabun gibi katıları var aktarda onu kaloriferin üzerinde biraz yumuşatıp sürüyorum
Lierac mi Melike? Ben de daha once forumda yazmistim cok memnun kalmadim diye :) bana da pek nemlendirmiyor gibi geliyor, ki benim cildim nemlidir yani
Ben simdi Mustela siparis verdim, bir de onu deneyecegim

Lierac s,parişime kavuştum şükür.. dün gece yatmadan önce sürdüm. yağlı bir his bırakmıyor doğru ama zaten özellikle yazıyor içinde yağlanma hissi yapmaz diye. sanki memnunum gibi ama heeep söylediğim gibi bana bir tek bu krem yetmez 1-2 takviye daha kullanıyorum yanında

hiç kaşınmamıştım yeni yeni başladı maleseffff

maşallah ne çok ilerlemiş haftan cnm. tam tutuyır mu sat tarihinle öncen mi gidiyorsun? gidip hareket etmiyor mu dedin :) ne güzel hemen almışlar ultrasona

günaydın hanımlar
bende hala hareket hissetmiyorum inş. iyidir bebiş bende evhamlıyım sanırım
17+3 olduk

günaydın hanımlar
bende hala hareket hissetmiyorum inş. iyidir bebiş bende evhamlıyım sanırım
17+3 olduk

günaydın cnm iyidir Allahın izniyle merak etme sen.. tüm yazılanları okuduğumuz için evhamlı oluyoruz bence. bu sabah kalktım. normalden azıcık daha fazla sulu akıntım olduğunu farkettim. üşüttüm mü yoksa idrar yollarımda enfeksiyon mu var hiç aklıma gelmeden direkt acaba çocuğun suyu mu azalıyor diye aklıma geldi

.. tövbe yarabbim biraz da oluruna bırakmak lazım sanırım öenmli bir olay olmadıkça tabi..

bu sıvı işine bende cok takıldın artık wc ye gidince kendimi daha dikkatli kontrol eder oldum
benim gebelik kntrol listemde amniyo sıvı yeri var dr son gidişimde karşısına yeterli yazmış dün akşam farkettim inş. yeterlidir

Merhaba güzel annişler nasılsınız??? Çoğu kişi kaynaşmış ne güzel..Ben pek yazamıyorum ama fırsat buldukça mutlaka okumaya çalışıyorum....Tarama testlerinde sorun çıkanlar inş. en kısa sürede iyi haberler alırlar...Benimde haftaya randevum var 3 lü yapacak mı bilmiyorumm...Allah tüm annelerin bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin..

Esracım söylediklerinin noktasına hatta virgülüne kadar katılıyorum.
Şuan ki aklım olsaydı üçlü testi hiç yaptırmazdım,ki zaten yaptırmayı düşünmüyordum ama doktorumun ısrarlarına dayanamadım ve yaptırdım ama sonuç midemi bulandırmaya yetti tabi.
Birde benim doktorum çok garantici.En ufak bir şeyden şüphe duyuyor.Dün doktorun karşısında kurbanlık koyun gibi oturmama rağmen hiç içimi rahatlatacak bir cümle söylemedi.Adam doktor ve sonuca göre yapılması gerekeni söyledi sadece biliyorum ama yinede hastası olarak gözünün içine bakıyor insan acaba içimi rahatlatacak bişey söyler mi diye.Ki inan bak doktorum dese ki üçlü testte yanılma payı çok oluyor,bu sadece istatiksel bişey,gerisini sana bırakıyorum dese ben zaten hiç detaylıyla falan uğraşmayacaktım.
Sonuç olarak adam çok bilgili,çok iyi bir doktor ama her adımı garanti.

Kimse yanlış anlamasın,testleri yaptırmayın demiyorum,elbette yaptıralım ama sonucunda böyle şeylerin çıkacağınıda göz önünde bulunduralım.
Dediğin gibi rabbimin verdiğine her türlü razıyım.Benim dünyalık imtihanım eğer bu olacaksa boynum kıldan ince.
İnsan içinde pıt pıt atan bir canı nasıl aldırabilir.İyisiyle kötüsüyle herşeyiyle canım,yavrum o benim
.
Ki kaldı ki benim ikili sonucum iyi çıkmış,ultrasonda hiç bir sorun yok,büyümesi-gelişmesi hep önde gidiyor,hal böyle iken saçma sapan bi istatiksel araştırma sonucu doktorumun "git en azından kafanı rahatlat" demesi üzerine eşimle kayserideki profesöre gitme kararı aldık.
Amniyosentezi şu etapta kesinlikle yaptırmayı düşünmüyorum.Zaten doktorun sekreteride üçlü testte çok yanılma payı olduğunu,doktorun önce detaylı ultrason ile inceleme yaptıktan sonra çok acil olan durumda amniyosentez kararı verdiğini söyledi.
Evet sinek küçük,basit,değersiz ve gereksiz gibi görünsede inanılmaz midemi bulandırıyor.
Eşimlede konuyu uzun uzun konuştuk.İkimizde bebeğimize ne olursa olsun aldırmayı kesinlikle düşünmüyoruz.
Eşimin tek isteği en azından detaylı ultrasona girip kafamın rahat olması.Çünkü biliyor ben her şekilde bu durumu kabullensemde beynimin en arka taraflarında hep bir soru işareti aklımda kalacak.
Sırf bu işaretlerin giderilmesi için beni doktora gitmek için ikna etti.
Sonuç olarak bu akşam annemlere gidiyorum kayseriye,randevum ise pazartesi öğleden sonrası için.
Emin olun döndüğümde size çook güzel haberlerle geleceğim inşaallah.
Dualarınızı bekliyorum...

maşallah ne çok ilerlemiş haftan cnm. tam tutuyır mu sat tarihinle öncen mi gidiyorsun? gidip hareket etmiyor mu dedin :) ne güzel hemen almışlar ultrasona

satla tam uymuyor çünkü ben düzensiz adet oluyodum.yok öyle demedim ama sağ tarafımda ağrı hissediyorum ve rahimim hep sağ tarafta.bi de hareket hissetmeyince çok korktum.böle söledim:) burdaki arkadaşlar bu ağrıların normal olduğunu sölüyor ama benim rahimim hep sağ tarafta hissediyorum sertleşiyo çünkü ama normal mi bilmiyorum

Kızlar bebişleri hissedemiyoruz diye korkmayın.İlk gebeliklerde 20-22 haftalar arasında net hissediliyormuş.
Bende henüz pek bişey hissetmiyorum.Sadece elimi kasıklarımda gezdirdiğimde hafif sertlik olan yerde bebeğin olduğunu hissediyorum.
Eminim en geç 1 ay sonra hepimizde tekmeleri yiyor olacağız

ben de yazmıyor öyle birşey ama doktorum hep çok detaylı inceliyor.. gittiğimde soracağım ben de özel olarak bu konuyu.. çok etkilenmişim çünkü bugün anladım..

canım arada da olsa uğra. benden sana sevgiler öpücükler

Sonuç olarak bu akşam annemlere gidiyorum kayseriye,randevum ise pazartesi öğleden sonrası için.
Emin olun döndüğümde size çook güzel haberlerle geleceğim inşaallah.
Dualarınızı bekliyorum...
Canım dualarım seninle. bu günler de geide kalmış olacak.. güzel haberlerle dön inşallah.. annem kardeşime hamileyken test sonuçları normal çıkmasına karşı ultrasona göre kesin amniyo sentez olmalı ediler. hatta doktor kavga bile etti annemlerle nasıl yaptırmazsınız diye. annem ben bebeğimin iyi olduğunu hissediyorum dedi ve çok şükür Allahıma kardeşim sapasağlam.. anneler hisseder diye düşünüyorum.. senin testlerin en baştan kötü gitseydi iyi şeyle olacağını düşünmezdim ama testlerin iyiyken bir anda kötü bir haber oldu. testteki yanılmadır diye umuyorum.. öpüyorum seni kocamannnnnnnnnnnnnn

nisan annesi olabilirsin çok büyük ihtimalle hazırlıklarını ona göre yap bence cnm.
benim rahmim sol tarafıma yerleşmiş. gayet rahat ben de hissedebiliyorum solumda olduğunu. ağrım sıkışmam olduğu zaman hep sol tarafımda tüm belirtiler. hiç merak etme yani normal bir durum

inanıyorum ki sonuçların iyi çıkacak Allah yardımcın olsun en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz

otur otur sıkıldım kızlar carrefoura gideyim diyorum hamile pantalonu alayım varmı önerebileceğiniz bi yer

artık kendi pantalonlarım çok sıkıyo

yaaaa benim garip bir durum kendi pantolonlarım da olmuyor hamile pantolonları da çok büyük geliyor dışarı çıkacağım zaman ne yapacağımı şaşırıyorum(

Kızlar merhaba, bu hafta işlerim yoğundu. Pek giriş yapamadım , bazen okudum ama bişeyler yazamadım...
Bugün kontrolüm vardı gittik. Bebek genel durumu ile iyi. Doktor cinsiyeti için kız gibi, ama daha kesin değil dedi.
(Herkes erkek diyordu, benimde içime her erkek doğuyordu, sürpriz oldu, önemli olan sağlıklı olması...
Önümüzdeki haftalarda daha kesin olur dedi.

İkili test sonucunu gösterdim ona göre 3 lüye gerek yok dedi.
AFP testini yaptırmamızı istedi. Kan verdik, haftaya sonuçlarını alacağız.,
Nette baktım AFP testi için ikili test yapılmış, üçlü yapılamayacaksa 16-20. haftalar arası yapılmalıdır diyor.
Bu testi yaptıranlarınız oldu mu?

yaaaa benim garip bir durum kendi pantolonlarım da olmuyor hamile pantolonları da çok büyük geliyor dışarı çıkacağım zaman ne yapacağımı şaşırıyorum(

benim durumumda seninkine benziyo ama dışarı çıkacağım zaman şaşırmıyorum çünkü hep eşofmanlarla dolaşıyorum heryerde... artık sıkıldım onları giyinmekten, bi yandanda insan sinir oluyo hiçbişey olmuyo diye... ben geçen gün bitane denedim hamiş pantolonu kot, bugün onu almaya gitcem en azından tuniklerin altında düzgün bişey gözükür

Merhaba canım.
Bebeğinin iyi ve sağlıklı olmasına sevindim.
Benim üçlü testin içerisinde yapıldı afp testi.
Afp testi bebekte nöral tüp defekti ve diğer bazı fetal anomalilerin tespiti için yapılıyormuş.
Üçlü test ise ilaveten down sendromu araştırması için yapılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…