2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Slm kizlarr ne zamandir yazamiyorum bende ama yazilanlarin hepsini okudum.Turuncau arkadasim bende kesinlikle senin verdigin karara katiliyorum en iyisi detayli ultrason.Amniyosenteze hic gerek yok bence siz zaten kararinizi vermedinizmi ne olursa olsun yola devam Allahin izniyle ins.pazartesi hersey cok iyi olacak iyi haberlerini dört gözle bende bekliyorum.Benimde cuma gunu kalp dr.da randevum var fetal eko yapilacak yani detayli olarak kalbine bakilacak ins.hersey yolundadir cinsiyetinide o zaman ögrenebilirz sanirim Allahimdan hayirlisi ins.

Ben de çok güzel haberlerle döneceğinden eminim güzelim. benim ikili 522 de 1 çıkmıştı doktor beni profa yönlendirdi. Bir şey çıkacağını sanmam ama yine de görünsen iyi olur dedi. Bunu söyledikten sonra gitmemezlik olmuyor tabi. Gittik ve çok şükür detaylı ultrasonda herhangi bir problem çıkmadı. Anlayacağın işlerini garantiye almak için başka doktorlara yönlendiriyorlar. Senin de güzel haberlerini bekliyoruz tatlım.

oldu canım, göbüşümdeki koca adam rüyama gelip erkek adam olacağını söylemişti. ertesi gün ultrasonda aynı rüyamı gördüm tek fark konuşmuyordu :)

canım çok sağol yanıtladığın için inşallah bende bir daha ki randevumda ultrasonda aynı rüyayı görürüm

turuncu canım okudum yazdıklarını allaha emanet bebeklerimiz.. ayrıntılı ultrasonda çıkıyor bebeklerdeki problemler en güzel kararı vermişsin canım.bir akrabamın bütün ikili üçlü bütün testlerde oran çok yüksekti. amniyosentez yapıcaz dediler o da kabul etmedi.
yaptırmadı bebeği çok sağlıklı doğdu hiçbir problemi yok allah şükür. ben inanıyorum senin bebeğinde çok sağlıklı bize güzel haberler vereceksin ayrıntılıdan sonra dualarım seninle canımm.

Selamlar,çok sık yazamıyorum ara ara gelişmeleri bildiriyim.17. haftaya girince yani haftaya şeker yüklemesi ve tiroid testlerim yapılıcakmış.sanırım hikayemizde şeker hastalığı olduğu için erkene alındı yoksa 22. haftada yapılması gerekiyormuş.Uzun ve sıkıcı bir koca günüm hastanede geçicek
Üçlü tarama testine gerek görmedi doktorumuz gelişmelere göre ilerleyen haftalarda 4 lü teste gerek duyarsak isterim dedi.İstesede yaptırmıycaktım herkesin canı 3lü taramada yanıyor bi defa
Cinsiyetimiz kız umarım doktor amcamız fikrini değiştirmez kendimizi acayip alıştırdık,babamız "kızım,babacım" diye her dakika göbeğime yapışıyo:))
Yazdıklarınızı biraz okudumda evham olayı herkeste var sanırım herşeyi bilmek iyi gelmiyor insana.Ben artık portakal gibi olan rahmimi hissedebiliyorum ve içinde bebeğim kıpırdıyo çok nadirde olsa anlayabiliyorum.
Herkese sağlıklı günler dilerim.Liste bomboş kimse öğrenmedimi cinsiyetleri yoksa gelip haber vermiyorlar mı?

turucucum daha yeni haberim oldu tüm dualarım senınle.inşallah bişey çıkmıcak en doğru kararı vermişsin ayrıntılı ultrasonda daha net bilgi alırsın.arkadaşların dediği gibi yanılma payı oluyor testlerde sen sadece gönlünü ferah tutmaya çalış inş düzelicek herşey.
bende hafta içi gidicem dr'a benımde moralım bozuk dr değerler düşük dediğinden beri aklım bebekte.internetten inceledim beta hcg düşük olanlarda ya bebek gelişmemiş yada dış gebelik yazıyor böyle bir sorun çıkıcak diye çok korkuyorum.rabbim bizim gibilerin yardımcısı olsun ...

KIZIN OLACAK dmek gozun aydın dılerım seker yuklemen ıyı cıkar

canım sakın üzme kendini 3lü test bildiğim kadarıyla 2li gibi kesinlik bildirmiyor hiç sıkma canına inanıyorum ki herşey güzel olacak Allahın izniyle...rabbim korusun meleğini

Lierac mi Melike? Ben de daha once forumda yazmistim cok memnun kalmadim diye :) bana da pek nemlendirmiyor gibi geliyor, ki benim cildim nemlidir yani
Ben simdi Mustela siparis verdim, bir de onu deneyecegim

lierac aslı bir kaç gündür kullanıyorum ama cildimin nemlenmemsi beni düşündürüyor :44: dediiğin gibi çevremde bir kaç kişiyede sordum mustelayı öneriyorlar biraz fiyat fazla geldi bana ama alıcam sanırım bu gidişle... benimde cildim çok kuru değildir normalde ama kış aylarında kuruyorum :)

slm kızlar güzel bir gün geçirdik. Buluşmaya gelen herkeseee gelmek isteyip kalbi bizimle olan herkeseee tşk ederimmm. bugün dr teyzemize de gittik. kocaman olmuş kuzucukkk :))) Herşey güzel çıktı. Allah şükür çarşamba sonuçları alacağız...inş. onlarda güzel çıkar. Bu arada bebişşş inatçı çıktı dr teyzemizde inat etti.sen mi inatçısın benmi inatçıyım cinsiyetini göreceğim dedi. Kızım daha inatçı çıktı.... %100 olmasa bile %99 da kaldık yine çünkü bağdaş kurmuş oturuyodu :))) Gözstermedi bu kontrolde inatçı kızım cinsiyetini.....Dr kime çekmiş bu dedi. tabiki bana :)))))

ben de yaptırmak istemiyorum..offfffffffffffffff napacağımı bilmiyorum.zaten bir düşüğüm var bunu da kaybetmek istemiyorum(

endişelenme n'olur, esrayhan çok güzel yazmış birkaç sayfa önce
ben Rabbim müsaade ettiği sürece bebeğimden vazgeçmeyi hiç düşünemem bu saatten sonra
o yüzden bu testleri sırf eşim istediği için ve tedbirli olmak için yaptırdım
aslında yaptırmayıp o parayla bebeğimin bi eksiğini gidermeyi ya da hayır yapmayı tercih ederdim

eğer sen de sorun çıksa bile aldırmam diyorsan neden strese ve onu kaybetme riskine giresin ki
hem test sonucu sana %100 sorun var da diyemiyo
yaptıranları asla kınamıyorum yanlış anlaşılmasın

bu testler seninle aynı yaşta aynı kan değerlerindeki kadınların bebeklerinde görülen hastalık oranını veriyor diye biliyorum
ve %99 bile çıksa bebeklerimizin o 100 bebekten sağlıklı olan 1'i olmayacağını kim bilebilir ki

arkadaşımın bebeğinin başında bir leke vardı ve %95 down sendromu teşhisi konmuştu
eşi aldırmasını istedi ama kuzenim duayla bebeğini bekledi
doğduğunda başında kocaman bir su kesesi olduğunu ve doğum sırasında patladığını anladılar
hani elimiz su toplar ya, onun gibi
ve bebeğimiz çok şükür zeka olarak da bedenen de yaşıtlarıyla bir büyüyor
Rabbim'e tevekkül et ve gerisini düşünme
hepimiz duacınız

dogduktan sonra ınatcı olmaz

kızllaarrr ben bugün çıldırmış gibii alışveriş yaptım battım yaa,hamilelik elbiseler pantolanlar neler,neler:)ama çok güzeldiiii..

canım şöyle bir gezerken dikkatimi çekti son yazdığın. ben 2011 mayıs annesiyim. şu anda oğluşum 7 aylık. zaman hızla geçiyor. büyüyor bebişler. amniyosentez hakkında idi benim yazacaklarım. bizde testi yaptırdık. riskli çıktı bizimki de. kesinlikle o testler güvenilir değil. emin olabilirsin. ben hiç endişelennmedim. doktorum üniversite has. göster sonucu dedi. gösterdim bende. ordaki doktor bana biz bunu baz almıyoruz. diğer bir değere baktı. gayet iyi dedi. bu arada bizimki de 250 de bir idi. ben sadece doktorum söyledi diye gösterdim. amniyosentez deseydi bile yaptırmayacaktım. için rahat değilse yaptır ama gerçekten gereksiz. sen kalbini ferah tut canım. hiçbirşeyi yoktur allahın izni ile...

bu arada bebişlerinize fazla şeyler almayın. öyle çabuk büyüyorlar ki emin olun giydiremeyeceksiniz çoğunu. kısa kollu, kolsuz body giyiliyor genelde. biz zıbın takımını çok giydik. alacaksanız 6-9 ay alın derim.

kızlar hepinize günaydın hayırlı pazarlar dilerim.. ben iş olmasada sabahın köründe uyandım yine:)
çünkü halen şoktayım.. dün dr kontrolumuz vardı.. çok şükürki herşey yolunda gözüküyor.. kanımızısa verdik sonuçlar
çarşamba günü inşallah.. umarım ki güzel sonuçlarla karşılaşırız Allah ımın izni ile..

bundan 1 ay önce 2li test zamanı doktorumuz %70 erken demişti. bizde kendimizi tamamen şehzadeye adapte etmiştik:)
ama dün bi kızım olacağını öğrendim.. doktor söyleyince öyle bi çığlık attımki. o bile şok oldu:) Allahım herkesin gönlüne göre
hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah..

ayrıca dr den çıkışta ceavhirdeki buluşmamıza gittim.. çok eğlenceliydi.o kadar tatlı annişlerle tanıştımki.. umarım devamı gelir dostluğumuzun..
bidahaki buluşmamızda daha da çok kişi ile tanışırız inşallah

cok ılgınc nce erkek sonra kız...bence doktorlar kesın emın olmadan soylememelı

Günaydım canım bir prenses daha demek kızlar geçti erkekleri. Hayırlı olsun güzelim Allah analı babalı büyütsün inşallah

Canim ne guzel Allah sag salim kucagina lmayida nasip etsin kalbine göre versin ins.darisi benim basima in.bende cuma gunu ögrenicem ins..

kızllaarrr ben bugün çıldırmış gibii alışveriş yaptım battım yaa,hamilelik elbiseler pantolanlar neler,neler:)ama çok güzeldiiii..

ohhhhh iyi yaptin gule gule giyin ins. aldiklarini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…