2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hadi bakalım bir prenses daha geliyor. süper gerçekten. hayırlı olsun, gözünaydın cnm.

kızllaarrr ben bugün çıldırmış gibii alışveriş yaptım battım yaa,hamilelik elbiseler pantolanlar neler,neler:)ama çok güzeldiiii..

gülegüle giyin canım :)

gunaydin canim,evet boyle sonradan degisen cok oluyor pokahantascim aslinda doktorlar emin olmadan soylemeseler daha iyi cunku insan kisa sureli bir sok gecirir,saglik olsun hosgelsin prensesin

gunaydinlar kizlar,ben bugun ruyamada doktora gidiyordum cinsiyetinin kiz oldugunu soyluyordu cuma kontrolum var ruyam cikacakmi bakalim

herkese merhaba arkadaslar bende 2012 mayıs annesıyım ınsallah aranıza katılmaya geldım daha once 2010 subat anesıydım ama ocakta aldım oglumu kucagıma gecen ay olan kontrolumuzde doktorumuz kız demıstı bana ama bakalım haftaya olacak kontrolumuzde neler dıyecek ınsallah herkes ıyı sonuclar alır Rabbım sag salım kucagımıza almamızı nasıp etsın yavrularımızı

ohh bee kk nin relefon uygulamasi harikaymis valla dun ist annisleiyle bulustuk cok guzeldi kizlar erken ayrilip alisveris yapmislar benden habersiz ama olsun hadiiii
İcinizi ferah tutun kizlar kotu seyler dusunmeyin bu testlerle ilgili bazi doktorlar gerek bile duymuyolar biliyosunuz onemli olan ultrasondaki olcumler allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin insallah
Bizde birazdan cikariz oglus simdi uyandi ogle uykusundan hava da sahaneeee kacirmamak lazimmmmmm
Bugun annen geliyo bursadan batuyu anneme birakip bolbol gezeriz kocisle ins

vayy kızmış he hayırlısı olsun canım çok sevindim...ben de ilk duyduğumda garip bi tepki vermiştim birde heyecandan kıpkırmızı oluyorum o da neyse artık

hoşgeldin canım aramıza sağlıklı hamilelik dilerim ..

saglıklı olsunlar cınsıyet onemlı degıl.

hoşgeldiniz.hangi doktora gidiyorsunuz kontrollere

kızlar ya 2 gecedir sağ tarafımda bıçak batar gibi bişiler oluyor özellikle yatakta dönerken .. kısa bir süre kendime gelemiyorum :44:

merabaa kızlar arada sizide yokluyorum
inşallah bu hafta cinsiyetini öğrenicez yani inşallah artık hareketlendi bizimki hissettim geçen gün içerde kazı çalışması yapıyo sanki göbişime koydum elimi iicee hızlandı aayy çok güzel duygu sizler daha iyi hissetmeye başlamıştırsınız dimi...

Hamileliğin 3. ve 4. aylarından kasık bölgelerinde bıçak saplar gibi keskin bir ağrı hissedilebilir. Hareket etmekle, aniden ayağa kalkmakla bu ağrı birden şiddetlenebilir. Bu ağrının sebebi rahmin büyümesine bağlı rahim etrafındaki bağların ve ligamentlerin gerilmesidir. (Round ligament ağrısı) Rahmin büyümesine bağlı gelişen round ligament ağrısı genellikle sağ tarafta olur fakat her iki tarafta da olabilir.

olası bi durummuş oh rahatladım

slm kızlar malüm bizim cinsiyette artk belli olduğu için
bende artk bişiler yapğmak istiyırm çok sıkılıym boş
oturmakta o yüzden dün ip aldım ve bişiler yapmayı denemek istedim
ilk patik bu güzelmi sizce bi tekini bitirdim :26::26::26::26::26:

çok güzel olmuş canım eline sağlık .. keşke bende yapabilsem iki ters bi düz kadar yeteneğim

çok güzel olmuş canım eline sağlık .. keşke bende yapabilsem iki ters bi düz kadar yeteneğim

sağol cnm bende ilk kez yapıyorum
hiç bilmem buda annem benim çeyize
yaparken bana biraz gösterip öğretmişti
bende dün gece bi deniyim dedim
pek güzel olmasada becerdim ama

sağol cnm bende ilk kez yapıyorum
hiç bilmem buda annem benim çeyize
yaparken bana biraz gösterip öğretmişti
bende dün gece bi deniyim dedim
pek güzel olmasada becerdim ama

ilk defa yapıyorsan çok iyi bence becermişin vallaaa :128: ..örgü ayrı bi matematik hiç kafam basmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…