kızlar hepinize günaydın hayırlı pazarlar dilerim.. ben iş olmasada sabahın köründe uyandım yine:)
çünkü halen şoktayım.. dün dr kontrolumuz vardı.. çok şükürki herşey yolunda gözüküyor.. kanımızısa verdik sonuçlar
çarşamba günü inşallah.. umarım ki güzel sonuçlarla karşılaşırız Allah ımın izni ile..
bundan 1 ay önce 2li test zamanı doktorumuz %70 erken demişti. bizde kendimizi tamamen şehzadeye adapte etmiştik:)
ama dün bi kızım olacağını öğrendim.. doktor söyleyince öyle bi çığlık attımki. o bile şok oldu:) Allahım herkesin gönlüne göre
hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah..
ayrıca dr den çıkışta ceavhirdeki buluşmamıza gittim.. çok eğlenceliydi.o kadar tatlı annişlerle tanıştımki.. umarım devamı gelir dostluğumuzun..
bidahaki buluşmamızda daha da çok kişi ile tanışırız inşallah
kızllaarrr ben bugün çıldırmış gibii alışveriş yaptım battım yaa,hamilelik elbiseler pantolanlar neler,neler:)ama çok güzeldiiii..
kızlar hepinize günaydın hayırlı pazarlar dilerim.. ben iş olmasada sabahın köründe uyandım yine:)
çünkü halen şoktayım.. dün dr kontrolumuz vardı.. çok şükürki herşey yolunda gözüküyor.. kanımızısa verdik sonuçlar
çarşamba günü inşallah.. umarım ki güzel sonuçlarla karşılaşırız Allah ımın izni ile..
bundan 1 ay önce 2li test zamanı doktorumuz %70 erken demişti. bizde kendimizi tamamen şehzadeye adapte etmiştik:)
ama dün bi kızım olacağını öğrendim.. doktor söyleyince öyle bi çığlık attımki. o bile şok oldu:) Allahım herkesin gönlüne göre
ayrıca dr den çıkışta ceavhirdeki buluşmamıza gittim.. çok eğlenceliydi.o kadar tatlı annişlerle tanıştımki.. umarım devamı gelir dostluğumuzun..
herkese merhaba arkadaslar bende 2012 mayıs annesıyım ınsallah aranıza katılmaya geldım daha once 2010 subat anesıydım ama ocakta aldım oglumu kucagıma gecen ay olan kontrolumuzde doktorumuz kız demıstı bana ama bakalım haftaya olacak kontrolumuzde neler dıyecek ınsallah herkes ıyı sonuclar alır Rabbım sag salım kucagımıza almamızı nasıp etsın yavrularımızı
gunaydinlar kizlar,ben bugun ruyamada doktora gidiyordum cinsiyetinin kiz oldugunu soyluyordu cuma kontrolum var ruyam cikacakmi bakalim
herkese merhaba arkadaslar bende 2012 mayıs annesıyım ınsallah aranıza katılmaya geldım daha once 2010 subat anesıydım ama ocakta aldım oglumu kucagıma gecen ay olan kontrolumuzde doktorumuz kız demıstı bana ama bakalım haftaya olacak kontrolumuzde neler dıyecek ınsallah herkes ıyı sonuclar alır Rabbım sag salım kucagımıza almamızı nasıp etsın yavrularımızı
kızlar ya 2 gecedir sağ tarafımda bıçak batar gibi bişiler oluyor özellikle yatakta dönerken .. kısa bir süre kendime gelemiyorum :44:
bak bak bak kimler varmış burdaaa:)))aynı şey bende de var canım
slm kızlar malüm bizim cinsiyette artk belli olduğu için
bende artk bişiler yapğmak istiyırm çok sıkılıym boş
oturmakta o yüzden dün ip aldım ve bişiler yapmayı denemek istedim
ilk patik bu güzelmi sizce bi tekini bitirdim :26::26::26::26::26:
Eki Görüntüle 301055
çok güzel olmuş canım eline sağlık .. keşke bende yapabilsem iki ters bi düz kadar yeteneğim
sağol cnm bende ilk kez yapıyorum
hiç bilmem buda annem benim çeyize
yaparken bana biraz gösterip öğretmişti
bende dün gece bi deniyim dedim
pek güzel olmasada becerdim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?