2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kilo durumları ne alemde ben hızla kilo alıyorum son bı haftada tam bır kılo almısımm tartılmayacam artıkkkkkkkkkk

bende 4 ayda 3,5 -4 kg arası aldım iştahım falanda normal herzaman ki gibi nasıl aldıgımı bende anlamadım..
tatlı ağzıma sürmüyorum resmen canım istemediği için

hiç sorma senle aynıymış bebeklerimiz bizde 17+5 iz demek 19 cm olmuş bebegin baş popo mesefasifi mi ki acaba yoksa komple boyumu

Kompledir heralde canım,doktorumuz sağolsun ağzından kerpetenle laf alıyoruz.Kendi doktorum ayrıldı buna gitmek zorunda kaldım,valla sırf bu yüzden hastaneyi değiştireceğim.

toplamda kaç kilo aldın sevgi kaç haftalıksın

cnm 16+3 üm ve tam dört kılo aldım 55lebasladım suan 59um hızla alıyorum boyle gıdersem 20 kıloyla tamamlarım ama ıstahım açıkkk yemek yemeyı azaltcm artık pasta borekte yok pılav flnda yemıcem abur cubur hıc ymıcemm kılolara takıldım gercı önemlı olan bebısımın saglıgı ama

selam kızlar iyi haftalar hepinize

cinsiyeti değişenler varmış hayırlı olsun

turuncu iyi haber alıcaksın canım merak etme üçlü teste yanılma çok oluyor

bıçak saplanmış gibi ağrı bende de oluyor.galiba her dönem bu tarz ağrılar yaşayacağız.

15+5 şimdiden 3 kilo aldım. haftasonu almadıysam tabii. ben yediklerimede çok dikkat ediyorum. diyetisyen arkadaşım var onla bi beslenme listesi çıkardık düzenli ve sağlıklı beslenmeme rağmen böyle. yapacak bişey yok

wuuu uzun çıkmış bebeğin ne güzel canım. upuzun bir kızın olacak ben de çok özledim bebişimi 1 hafta kaldı görmeme
Ana uzun baba uzun,uzun olacak heralde canım.

kilo durumları ne alemde ben hızla kilo alıyorum son bı haftada tam bır kılo almısımm tartılmayacam artıkkkkkkkkkk
Valla sevgicim ben cumartesi gittim işte yaklaşık 4,5 aylık sayılırız,yarın tam 18 hafta bitmiş olacak,4,5 kilo almışım,bende ayla kilo alımı aynı gidiyor
İyi mi kötü mü bilmiyorum artık.

canım çok güzel olmuşlar ellerine sağlık ama yakanın ilmekleri diğerine göre biraz fazla olmuş, üşenmessen sök, ama patiklere bayıldım , bende yapıyorum böle şeyler çok özendim hemen fotolarını koycam akşama

benim de oluyor aniden öyle şiddetli ki nefesimi kesiyor sonra da dönmeye korkuyorum
eşimle yatmaya tahammül edemiyorum bu aralar kızlar ya
ben bütün gece inleyip kıvranıyorum o horul horul uyuyor sinirlerim bozuluyor

Bu gece kıvranmaları bendede var ve uykum çok bölünüyor bu yüzden...

hadi bakalaım hayırlı haberlerini bekliyoruz canımcım...

canım çok güzel haberlerle gelmişsin maşallahAllah nazarlardan saklasın ne güzel büyümüş...tatlı kıs bide şov yapmiş annesini sevindirmiş, aferin ona....

Sağol canım ,siz naptınız ne dedi doktor?Gittin di mi canım cuma doktora?

herkese günaydın, ya kızlar hepiniz kilo almışsınız, bende mi anormallik var, bende beslenmeme dikkat ediyorum düzenli yiyorum ama
daha hiç kilo almadım...acaba bundan sonra hızla mı alacağım... bu arada 16. hafta iken kız denilip, daha sonra değişen oldu mu
bana cumartesi günü doktor kız gibi ama kesin değil, önümüzdeki haftalarda kesin belli eder kendini dedi... o yüzden kız olduğuna pek inanmak istemiyorum , sürpriz olabilir diye...

Canım Allah kabul etsin orucunu..Hamilesin nasıl dayanıyorsun. Bebeğin için uzun süre aç kalmaman gerekli...
Orucunu tutamıyorum ama aşure yemeyi dört gözle bekliyorum...Kayınvalidemler gelecek sende de yaparım dedi :)))

Dilaradg, bendede aynen bahsettiğin ağrılar var. Geçen hafta bıçak saplanır gibi ince ince sancılar çektim karnımın orda yerinde özellikle sağ tarafa doğru..Sanırım üşütüyoruz..Eve gidince pek olmuyor ama iş yerindeylen genelde oluyor..Ayağını sıcak tut..Bende bu haftaya da kasık ağrısı ile başladım..Dün temizlik yaptım ve baya yordum kendimi ondan sanırım diye düşünüyorum..

Herkese günaydınnnnnnnn biz geldik oğluşumlaa :)) haftasonunu atlatttık bugun yine iş başı , geceleri uykumda ani dönüşler yapıyorum sanırım sonra sancı giriyo uyanıyorum ya bide kızlar ben acayip çok uyuyorum yani akşam sekiz sabah sekiz nolucak halim bilmiyorum :) bu arada bişi duydum hamileyken çok uyuyan annelerin bebeklerinde uyku problemi olmazmışş inş doğrudur :)
dün bebeşimize bi kaç parça bişey aldıkk oyy görmeyin adam hırkası aldık oğluma gri armalı, önden düğmeli :))bide lacivert eşortman altı aldık aldıkça alasım geliyo hala ama tutuyorum kendimi :))

Turuncu canım güzel haberlerini bekliyoruz içini ferah tut...
Sevgi ben 5 kiloyu tamamladım ağlamak istiyorum ya bu ay koşu bandı alıyoruz eve belki biraz daha yavaştan kilo alırım ( iştahım o kadar açık ki yemekten kalkıyorum gene açım gene açım ooof ooof

Günaydın canım,valla ben de nasıl alıyorum kilo onu anlamıyorum,iştah aynı iştah ama günde 2 bardak süt içiyorum o aldırıyor heralde canım,almaya başlarsın sen de canım,bebişin normal kilosundaysa sıkıntı yok bence.Önemli olan bebişlerimizin kilosu.
Valla ekincim uyku olayı dediğin gibiyse eğer,yandım ben çünkü genelde geç yatıyorum,uyuklama halim hiç yok.
Alışverişe de başladınız demek,oğluşun aldıklarınız da güzel sağlıklı günlerde giysin canım.

Turuncu sana o kadar katılıyorum ki anlatamam tam olarak düşüncelerim seninle aynı...

Bende 2'li testimde kan sonucum 1:17200 olmasına, ense kalınlığı ve diğer herşey normal olmasına rağmen burun kemiğinin normalin altında olmasından dolayı bi anda doktorlar tarafından kendimi risk sınıfında buldum...

Yaşım 28, kilom normal, aşimle akrabalık, kan uyuşmazlığı, ailede benzer olaylar olmamasına rağmen burun kemiğinin 2,5 mm'den küçük olmasından dolayı sorunlar yaşıyorum. Ki benim burnumda ufaktır kimse gerçek olduğuna inanmaz sen estetikmi yaptırdın filan der...

Kendi doktoruma Cuma günü gittiğimde öteki doktorun söylediklerinden ne kadar rahatsız olduğumu beni hiç rahatlatmadığını söyledim. Açıkçası kendisi de çok farklı şeyler söylemedi... Biraz daha ılımlıydı diyebilirim. 2 hafta sonra 4'lü test yapalım seninle, zaten 9 Ocak'ta Atıl Yüksel'e detaylı ultrasona gireceksin orada da ikinci kontrol olur dedi...

Ama seninde belirttiğin gibi için rahat olsun bak yaş riskin yok, kan sonuçların iyi çıkmış, ense kalınlığı ve herşey normal, burnu da sana benziyorsa bu görüntü normal içini rahat tut, ama biz yinede şüphe bırakmayalım gel 4'lü yapalım desin canımı yesin... ama yok yok yok

Eşim bile artık durumdan rahatsız çıktığımızda ben anlamadım biz doktora bebeğin gelişimini takip ve en iyi şeyilde nasıl gelişime destek oluruz diye yönlendirsin diye gelmiyoruz mu? Bu ne böyle down mu değil mi, down mu değil mi? Hangi testi ne zaman yaparız, korkutarak sürekli bişeyler yaptırtıyorlar. Biz bilinçsiz insanlarmıyız sanki bize bu testi yaptırın dese yaptırmıycaz diye söylendi durdu...

Şimdi başka bir doktora daha en azından sonuçlarımı gösterip yorumlatsam mı diyorum. Zaten testi yaptırım ama en azından 2 hafta biraz daha içim rahatlar....

oy güle güle giysin bebegınn ınsallahhh... ay koşu bandı superr olur ya ne guzelll en azından dah akolay bı doğum olurr kıloo almakta yavaslarrr ınsalahh ıstahım çok çok açık vallaa nolcak bakalım sonumuzz...

Doktora gitmeyi düşünüyorum bugün ağrılar yüzünden ama sadece gaz filan der diye utanıyorum bi yandan da ciddi birşey olur diye korkuyorum aman ya bilemedim işte ilk hamilelik diye salaklaştım sanırım

hayırlı olsun güle güle topalak topalak giysin resimlerini ekleyebilirsen ekle aldıklarının

Doktora gitmeyi düşünüyorum bugün ağrılar yüzünden ama sadece gaz filan der diye utanıyorum bi yandan da ciddi birşey olur diye korkuyorum aman ya bilemedim işte ilk hamilelik diye salaklaştım sanırım

Bu haftasonu kontrolüm var bende doktora soracağım...Aynen dediğin gibi ilk hamileliğimiz olduğundan korkuyoruz.
Ayy kıslar şimdi sağ tarafımda hafif kayan bişi hissettimm ayyyy bebek mi dir gaz mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…