Günaydın cnm.. nerde yüzdün denize girmedin heraldedoktorun izin veriyor mu havuza girmene? Allah korusun mikrop filan kapmaktan korkmuyor musun? benim gözümü çok korkuttu doktor. yoksa yapılabilecek en güzel spor yüzme. yürüdüğüm de yok..
Canım dr yüzmemi söyledi. tabi güvendiğim temiz bir spor salonuna gittim tavsiye üzerine Allah korusun tabi sonuçta heryerden mikrop kapma olasılığımız var işyerinde ki wc den de :26: ama yüzme gerçekten çok iyi geliyor tüm kasların hareket halide
kilo durumları ne alemde ben hızla kilo alıyorum son bı haftada tam bır kılo almısımm tartılmayacam artıkkkkkkkkkk
kızlar benım göbek 16 haftadan sonra birden büyüdü sanki büyümesi durdu gibi geliyor bana yada alıştım bu görüntüye bebeğide hissemeyınde insan tedirgin oluyor bir hareketlilik oluyor ama ben daha anlayamadım bebek mi yoksa gaz mı
hiç sorma senle aynıymış bebeklerimiz bizde 17+5 iz demek 19 cm olmuş bebegin baş popo mesefasifi mi ki acaba yoksa komple boyumu
toplamda kaç kilo aldın sevgi kaç haftalıksın
Günaydın cnm.. nerde yüzdün denize girmedin heraldedoktorun izin veriyor mu havuza girmene? Allah korusun mikrop filan kapmaktan korkmuyor musun? benim gözümü çok korkuttu doktor. yoksa yapılabilecek en güzel spor yüzme. yürüdüğüm de yok..
Canım dr yüzmemi söyledi. tabi güvendiğim temiz bir spor salonuna gittim tavsiye üzerine Allah korusun tabi sonuçta heryerden mikrop kapma olasılığımız var işyerinde ki wc den de :26: ama yüzme gerçekten çok iyi geliyor tüm kasların hareket halide
haftada kaç kez gidiyosun ? bi de ne kadar yüzüyorsun cnm? iyi geldiğini hissediyorsun değil mi? resmen benim de ihtiyacım var hareketizlik mahvediyor beni
Ana uzun baba uzun,uzun olacak heralde canım.wuuu uzun çıkmış bebeğin ne güzel canım. upuzun bir kızın olacakben de çok özledim bebişimi 1 hafta kaldı görmeme
Valla sevgicim ben cumartesi gittim işte yaklaşık 4,5 aylık sayılırız,yarın tam 18 hafta bitmiş olacak,4,5 kilo almışım,bende ayla kilo alımı aynı gidiyorkilo durumları ne alemde ben hızla kilo alıyorum son bı haftada tam bır kılo almısımm tartılmayacam artıkkkkkkkkkk
Eki Görüntüle 301062 Eki Görüntüle 301060 Eki Görüntüle 301061 Eki Görüntüle 301059 Eki Görüntüle 301058
kızlar pembe olan benim yaptığım öbürüne benziyomu
acaba yeleği yapmayı düşünüyorum da burda kaldım
acaba aynı olmuşmu kimsede yok bana göstersin :26::26::26:
benim de oluyor aniden öyle şiddetli ki nefesimi kesiyor sonra da dönmeye korkuyorum
eşimle yatmaya tahammül edemiyorum bu aralar kızlar ya
ben bütün gece inleyip kıvranıyorum o horul horul uyuyor sinirlerim bozuluyor
Günaydın kızlar....
Herkese hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum...
Ben şuan annemlerdeyim.Öğleden sonra detaylı ultrason için randevum var buradaki profesörde.
İçim çok rahat ama yinede heyecanlıyım.
Annemlerede söylemedim üçlü testte sorun çıktığını,o yüzden apar topar buraya geldiğimizi.
Şimdi düşünüp üzülmesinler birde.
Hele biz bi iyi olduğunu öğrenelim,dönüşte onlara güzel haberleri veririz inşaallah.
Herkese günaydın kızlar
Bizimde cumartesi doktor randevumuz vardı,herşey yolunda çok şükür,4 lü için kan verdik,bebişim cinsiyeti hala kız değişmemişO kadar alıştımki bi erkek bi kız demelerine.
Erkek deseydi yine hiç şaşırmazdım.Bebişimin boyu kilosu çok normal çıktı teyzeleri,19 cm 196 gr olmuş 17+5 olmuşuz.Kıpır kıpırdı maşallah kızımBi ara baş baş yapar gibi ellerini kafasına koydu,ne güldürdü bizi.Şimdi kan sonucunu bekliyoruz.İnşallah herkes güzel haberler alır
Sağol canım ,siz naptınız ne dedi doktor?Gittin di mi canım cuma doktora?canım çok güzel olmuşlar ellerine sağlık ama yakanın ilmekleri diğerine göre biraz fazla olmuş, üşenmessen sök, ama patiklere bayıldım , bende yapıyorum böle şeyler çok özendim hemen fotolarını koycam akşama
Bu gece kıvranmaları bendede var ve uykum çok bölünüyor bu yüzden...
hadi bakalaım hayırlı haberlerini bekliyoruz canımcım...
canım çok güzel haberlerle gelmişsin maşallahAllah nazarlardan saklasın ne güzel büyümüş...tatlı kıs bide şov yapmiş annesini sevindirmiş, aferin ona....
günaydın mayıs annecikler umarım herkes iyidir
2 gündür oruç tutuyorum aklıma her çeşit yemek geliyor
dün eşime dedim hayırlısıyla dogurim ilk işim şöyle şalçalı sosta sosis pişirip patetes kızartıp sandiviç ekmeğine koymak üzerine bol mayonez ketçap sıkıp kolayla yemek olacak :)))) sen oruçlusun yemekten başka bişey düşünmüyorsun diyor :)))))
Kızlar hep kasık ağrısından söz ediyoruz ama benim çektiğim ağrı kasık bölgesinden daha yukarıda göbeğimin ortasında sanki. hareket etmediğim an birşey yok. ama hareket ettiğimde bıçak saplanıyor sanki ve hiç çıkmıyor yani bir anlık ağrı değil gece boyu sürdü inletti beni.. şimdide harket etiğim an oluyor. siz de var mı böyle bir durum? rahim büyüyor diye ağrı olacakmış biliyorum ama bu daha farklı sanki..
Günaydın canım,valla ben de nasıl alıyorum kilo onu anlamıyorum,iştah aynı iştah ama günde 2 bardak süt içiyorum o aldırıyor heralde canım,almaya başlarsın sen de canım,bebişin normal kilosundaysa sıkıntı yok bence.Önemli olan bebişlerimizin kilosu.herkese günaydın, ya kızlar hepiniz kilo almışsınız, bende mi anormallik var, bende beslenmeme dikkat ediyorum düzenli yiyorum ama
daha hiç kilo almadım...acaba bundan sonra hızla mı alacağım... bu arada 16. hafta iken kız denilip, daha sonra değişen oldu mu
bana cumartesi günü doktor kız gibi ama kesin değil, önümüzdeki haftalarda kesin belli eder kendini dedi... o yüzden kız olduğuna pek inanmak istemiyorum , sürpriz olabilir diye...
Valla ekincim uyku olayı dediğin gibiyse eğer,yandım ben çünkü genelde geç yatıyorum,uyuklama halim hiç yok.Herkese günaydınnnnnnnn biz geldik oğluşumlaa :)) haftasonunu atlatttık bugun yine iş başı , geceleri uykumda ani dönüşler yapıyorum sanırım sonra sancı giriyo uyanıyorum ya bide kızlar ben acayip çok uyuyorum yani akşam sekiz sabah sekiz nolucak halim bilmiyorum :) bu arada bişi duydum hamileyken çok uyuyan annelerin bebeklerinde uyku problemi olmazmışş inş doğrudur :)
dün bebeşimize bi kaç parça bişey aldıkk oyy görmeyin adam hırkası aldık oğluma gri armalı, önden düğmeli :))bide lacivert eşortman altı aldık aldıkça alasım geliyo hala ama tutuyorum kendimi :))
Turuncu canım güzel haberlerini bekliyoruz içini ferah tut...
Sevgi ben 5 kiloyu tamamladım ağlamak istiyorum ya bu ay koşu bandı alıyoruz eve belki biraz daha yavaştan kilo alırım( iştahım o kadar açık ki yemekten kalkıyorum gene açım gene açım ooof ooof
Esracım söylediklerinin noktasına hatta virgülüne kadar katılıyorum.
Şuan ki aklım olsaydı üçlü testi hiç yaptırmazdım,ki zaten yaptırmayı düşünmüyordum ama doktorumun ısrarlarına dayanamadım ve yaptırdım ama sonuç midemi bulandırmaya yetti tabi.
Birde benim doktorum çok garantici.En ufak bir şeyden şüphe duyuyor.Dün doktorun karşısında kurbanlık koyun gibi oturmama rağmen hiç içimi rahatlatacak bir cümle söylemedi.Adam doktor ve sonuca göre yapılması gerekeni söyledi sadece biliyorum ama yinede hastası olarak gözünün içine bakıyor insan acaba içimi rahatlatacak bişey söyler mi diye.Ki inan bak doktorum dese ki üçlü testte yanılma payı çok oluyor,bu sadece istatiksel bişey,gerisini sana bırakıyorum dese ben zaten hiç detaylıyla falan uğraşmayacaktım.
Sonuç olarak adam çok bilgili,çok iyi bir doktor ama her adımı garanti.
Kimse yanlış anlamasın,testleri yaptırmayın demiyorum,elbette yaptıralım ama sonucunda böyle şeylerin çıkacağınıda göz önünde bulunduralım.
Dediğin gibi rabbimin verdiğine her türlü razıyım.Benim dünyalık imtihanım eğer bu olacaksa boynum kıldan ince.
İnsan içinde pıt pıt atan bir canı nasıl aldırabilir.İyisiyle kötüsüyle herşeyiyle canım,yavrum o benim
.
Ki kaldı ki benim ikili sonucum iyi çıkmış,ultrasonda hiç bir sorun yok,büyümesi-gelişmesi hep önde gidiyor,hal böyle iken saçma sapan bi istatiksel araştırma sonucu doktorumun "git en azından kafanı rahatlat" demesi üzerine eşimle kayserideki profesöre gitme kararı aldık.
Amniyosentezi şu etapta kesinlikle yaptırmayı düşünmüyorum.Zaten doktorun sekreteride üçlü testte çok yanılma payı olduğunu,doktorun önce detaylı ultrason ile inceleme yaptıktan sonra çok acil olan durumda amniyosentez kararı verdiğini söyledi.
Evet sinek küçük,basit,değersiz ve gereksiz gibi görünsede inanılmaz midemi bulandırıyor.
Eşimlede konuyu uzun uzun konuştuk.İkimizde bebeğimize ne olursa olsun aldırmayı kesinlikle düşünmüyoruz.
Eşimin tek isteği en azından detaylı ultrasona girip kafamın rahat olması.Çünkü biliyor ben her şekilde bu durumu kabullensemde beynimin en arka taraflarında hep bir soru işareti aklımda kalacak.
Sırf bu işaretlerin giderilmesi için beni doktora gitmek için ikna etti.
Sonuç olarak bu akşam annemlere gidiyorum kayseriye,randevum ise pazartesi öğleden sonrası için.
Emin olun döndüğümde size çook güzel haberlerle geleceğim inşaallah.
Dualarınızı bekliyorum...
Herkese günaydınnnnnnnn biz geldik oğluşumlaa :)) haftasonunu atlatttık bugun yine iş başı , geceleri uykumda ani dönüşler yapıyorum sanırım sonra sancı giriyo uyanıyorum ya bide kızlar ben acayip çok uyuyorum yani akşam sekiz sabah sekiz nolucak halim bilmiyorum :) bu arada bişi duydum hamileyken çok uyuyan annelerin bebeklerinde uyku problemi olmazmışş inş doğrudur :)
dün bebeşimize bi kaç parça bişey aldıkk oyy görmeyin adam hırkası aldık oğluma gri armalı, önden düğmeli :))bide lacivert eşortman altı aldık aldıkça alasım geliyo hala ama tutuyorum kendimi :))
Sevgi ben 5 kiloyu tamamladım ağlamak istiyorum ya bu ay koşu bandı alıyoruz eve belki biraz daha yavaştan kilo alırım( iştahım o kadar açık ki yemekten kalkıyorum gene açım gene açım ooof ooof
Canım Allah kabul etsin orucunu..Hamilesin nasıl dayanıyorsun. Bebeğin için uzun süre aç kalmaman gerekli...
Orucunu tutamıyorum ama aşure yemeyi dört gözle bekliyorum...Kayınvalidemler gelecek sende de yaparım dedi :)))
Dilaradg, bendede aynen bahsettiğin ağrılar var. Geçen hafta bıçak saplanır gibi ince ince sancılar çektim karnımın orda yerinde özellikle sağ tarafa doğru..Sanırım üşütüyoruz..Eve gidince pek olmuyor ama iş yerindeylen genelde oluyor..Ayağını sıcak tut..Bende bu haftaya da kasık ağrısı ile başladım..Dün temizlik yaptım ve baya yordum kendimi ondan sanırım diye düşünüyorum..
hayırlı olsun güle güle topalak topalak giysinHerkese günaydınnnnnnnn biz geldik oğluşumlaa :)) haftasonunu atlatttık bugun yine iş başı , geceleri uykumda ani dönüşler yapıyorum sanırım sonra sancı giriyo uyanıyorum ya bide kızlar ben acayip çok uyuyorum yani akşam sekiz sabah sekiz nolucak halim bilmiyorum :) bu arada bişi duydum hamileyken çok uyuyan annelerin bebeklerinde uyku problemi olmazmışş inş doğrudur :)
Doktora gitmeyi düşünüyorum bugün ağrılar yüzünden ama sadece gaz filan der diye utanıyorum bi yandan da ciddi birşey olur diye korkuyorum aman ya bilemedim işteilk hamilelik diye salaklaştım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?