Günaydın kızlar....
Herkese hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum...
Ben şuan annemlerdeyim.Öğleden sonra detaylı ultrason için randevum var buradaki profesörde.
İçim çok rahat ama yinede heyecanlıyım.
Annemlerede söylemedim üçlü testte sorun çıktığını,o yüzden apar topar buraya geldiğimizi.
Şimdi düşünüp üzülmesinler birde.
Hele biz bi iyi olduğunu öğrenelim,dönüşte onlara güzel haberleri veririz inşaallah.
günaydın mayıs annecikler umarım herkes iyidir
2 gündür oruç tutuyorum aklıma her çeşit yemek geliyor
dün eşime dedim hayırlısıyla dogurim ilk işim şöyle şalçalı sosta sosis pişirip patetes kızartıp sandiviç ekmeğine koymak üzerine bol mayonez ketçap sıkıp kolayla yemek olacak :)))) sen oruçlusun yemekten başka bişey düşünmüyorsun diyor :)))))
Günaydın kızlar....
Ben şuan annemlerdeyim.Öğleden sonra detaylı ultrason için randevum var buradaki profesörde.
Annemlerede söylemedim üçlü testte sorun çıktığını,o yüzden apar topar buraya geldiğimizi.
Hele biz bi iyi olduğunu öğrenelim,dönüşte onlara güzel haberleri veririz inşaallah.
Günaydın kızlar....
Canım gözünaydın,bizde de aynı olmuştu erkekken kıza dönmüştü,insan bir garip oluyor değil mi?Bu arada buluşmanızın güzel geçmesine çok sevindim,ben de çok istedim ama kısmet olmadı,işimle ilgili bir görüşmem vardı,işim bittiğinde de çok geç olmuştu,inşallah bir dahaki sefere.kızlar hepinize günaydın hayırlı pazarlar dilerim.. ben iş olmasada sabahın köründe uyandım yine:)
çünkü halen şoktayım.. dün dr kontrolumuz vardı.. çok şükürki herşey yolunda gözüküyor.. kanımızısa verdik sonuçlar
çarşamba günü inşallah.. umarım ki güzel sonuçlarla karşılaşırız Allah ımın izni ile..
bundan 1 ay önce 2li test zamanı doktorumuz %70 erken demişti. bizde kendimizi tamamen şehzadeye adapte etmiştik:)
ama dün bi kızım olacağını öğrendim.. doktor söyleyince öyle bi çığlık attımki. o bile şok oldu:) Allahım herkesin gönlüne göre
hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah..
ayrıca dr den çıkışta ceavhirdeki buluşmamıza gittim.. çok eğlenceliydi.o kadar tatlı annişlerle tanıştımki.. umarım devamı gelir dostluğumuzun..
bidahaki buluşmamızda daha da çok kişi ile tanışırız inşallah
Hoşgeldin canım.herkese merhaba arkadaslar bende 2012 mayıs annesıyım ınsallah aranıza katılmaya geldım daha once 2010 subat anesıydım ama ocakta aldım oglumu kucagıma gecen ay olan kontrolumuzde doktorumuz kız demıstı bana ama bakalım haftaya olacak kontrolumuzde neler dıyecek ınsallah herkes ıyı sonuclar alır Rabbım sag salım kucagımıza almamızı nasıp etsın yavrularımızı
Çok şeker olmuş ellerine sağlık,ben de istiyorum ama nerdeee ben de o becerislm kızlar malüm bizim cinsiyette artk belli olduğu için
bende artk bişiler yapğmak istiyırm çok sıkılıym boş
oturmakta o yüzden dün ip aldım ve bişiler yapmayı denemek istedim
ilk patik bu güzelmi sizce bi tekini bitirdim :26::26::26::26::26:
Eki Görüntüle 301055
Günaydın canım,çok iyi yapmışsın annenlere söylememekle,bir de onlar endişelenecekti.Hem bence söylemene de gerek kalmayacak,çünkü herşey normal çıkacak dualarımız seninle.Günaydın kızlar....
Günaydın kızlar....
Aynen canım ya ben de ayırt edemiyorum bir türlü,göbişimde birşeyler oluyor ama gaz mı bebişim mi çözemiyorum,keşke anlayabilsem.kızlar benım göbek 16 haftadan sonra birden büyüdü sanki büyümesi durdu gibi geliyor bana yada alıştım bu görüntüye bebeğide hissemeyınde insan tedirgin oluyor bir hareketlilik oluyor ama ben daha anlayamadım bebek mi yoksa gaz mı
Günaydın kızlaaarr
herkese iyi bir hata geçirmelerini diliyorummmbiz hafta sonu sporumuzu yaptık yavrumla yüzdük güzel güzel yorulduukkk birass
cinsiyeti değişenler ve yeni öğrenenler hayırlı olmasını diliyorum sağlıkla bebişlerimiz gelsin
Günaydın kızlar....
Aynen canım ya ben de ayırt edemiyorum bir türlü,göbişimde birşeyler oluyor ama gaz mı bebişim mi çözemiyorum,keşke anlayabilsem.
wuuu uzun çıkmış bebeğin ne güzel canım. upuzun bir kızın olacakHerkese günaydın kızlar
Bizimde cumartesi doktor randevumuz vardı,herşey yolunda çok şükür,4 lü için kan verdik,bebişim cinsiyeti hala kız değişmemişO kadar alıştımki bi erkek bi kız demelerine.
Erkek deseydi yine hiç şaşırmazdım.Bebişimin boyu kilosu çok normal çıktı teyzeleri,19 cm 196 gr olmuş 17+5 olmuşuz.Kıpır kıpırdı maşallah kızımBi ara baş baş yapar gibi ellerini kafasına koydu,ne güldürdü bizi.Şimdi kan sonucunu bekliyoruz.İnşallah herkes güzel haberler alır.
herkese günaydıınn. Turuncu canım ne sorunu çıktı umarım bugün en güzel haberleri buraya yazarsın... benimde 3 lü test bu hafta ne yapılacak bana anlatır mısınız?
tatlım rutin ultrason uygulaması yapılacak ve kan alınacak sadec. başka birşey yok
aynen ben de korkardım eskiden ama lafmış resmen şimdi alıştım gittiAnladı canım çok saol. kan vermekten çok korkardım. Kan vere vere artık alıştım...
kilo durumları ne alemde ben hızla kilo alıyorum son bı haftada tam bır kılo almısımm tartılmayacam artıkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?