2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hakkınızda en hayırlı olanı olsun canım ınsallah ıyı cıkar sonuclar Allah yardımcınız olsun

tostı aynen bende senın gıbıyım oruc olunca yemekten baska bısey dusunmuyorum mıs gıbı adanalar pızzalar gecıyor gozumun onunden esımde bana aynısını dıyo gene basladık dıye :)))) Allah kabul etesın bu arada bırde bebegı hıssedemıyorum demıssın ben ılk bebegımı 18 ıncı haftada ne hıssettmıstım bende her hareketı gaz sanıyordum ama arada oda kıpırdıyomus sımdı ben hıssedıyorum hareketlerını farklı yanı gazdan sankı kucuk bı nohut vurup kacıyo

Günaydınn sanada Turuncu...Allahın izniyle hayırlı haberlerle döneceksin bizimlede paylaşacaksın inş. canım..
Dün çok yordum kendime belimin ağrısından uyuyamadım..Şimdide kasıklarım ağrıyor (((

Günaydın kızlaaarr

herkese iyi bir hata geçirmelerini diliyorummm biz hafta sonu sporumuzu yaptık yavrumla yüzdük güzel güzel yorulduukkk birass
cinsiyeti değişenler ve yeni öğrenenler hayırlı olmasını diliyorum sağlıkla bebişlerimiz gelsin

Turuncum;

İyi şeyler düşün için ferah olsun inşallah hayırlı haberlerle döneceksin

dualarımı seninle akşına kötü bişey getirme. benim 2li testim iyiydi dr. 3lü bile gerek görmedi bende üniversitede hastanesine gidiyorum. seninde 2lin iyiydi

Herkese günaydın kızlar
Bizimde cumartesi doktor randevumuz vardı,herşey yolunda çok şükür,4 lü için kan verdik,bebişim cinsiyeti hala kız değişmemişO kadar alıştımki bi erkek bi kız demelerine.
Erkek deseydi yine hiç şaşırmazdım.Bebişimin boyu kilosu çok normal çıktı teyzeleri,19 cm 196 gr olmuş 17+5 olmuşuz.Kıpır kıpırdı maşallah kızımBi ara baş baş yapar gibi ellerini kafasına koydu,ne güldürdü bizi.Şimdi kan sonucunu bekliyoruz.İnşallah herkes güzel haberler alır.
Canım gözünaydın,bizde de aynı olmuştu erkekken kıza dönmüştü,insan bir garip oluyor değil mi?Bu arada buluşmanızın güzel geçmesine çok sevindim,ben de çok istedim ama kısmet olmadı,işimle ilgili bir görüşmem vardı,işim bittiğinde de çok geç olmuştu,inşallah bir dahaki sefere.
Hoşgeldin canım.
Çok şeker olmuş ellerine sağlık,ben de istiyorum ama nerdeee ben de o beceri
Günaydın canım,çok iyi yapmışsın annenlere söylememekle,bir de onlar endişelenecekti.Hem bence söylemene de gerek kalmayacak,çünkü herşey normal çıkacak dualarımız seninle.

gunaydin kizlar yeni bir haftaya basladik hayirlisiyla ,turuncuumarim guzel haberlerle gelirsin dualarim seninle,bizimde bu cuma kontrol var insallah cinsiyetimizi ogreniriz ufaktan hazirlik yapariz,bu arada kizlar benim hala cok gazim var karnim davul gibi oluyor ,ben bide yuzustu yatma sevdasindan vazgecemedim gerci artik iyice sertlik hissediyorum yatamamaya basladim

turuncu merak etme canım inş. güzel haberlerle döneceksin
ayetel kürsi okudum sen ve bebğin için herşeyin hayırlısı olsun canım

turuncu canım arkdasım geçmişi daha yenı okudumm emınımkıı hıc bı sorun olmayacak ve bebısın ve sen bu yola saglıkla devam edeceksın ınsallahhh yazdıklarını okuyunca hıc kötü bı sonuc cıkacagını dusunmedım hamılelerın duasıı allah katında kabul olurmus ınsallahhhhh dualarımdasınnn allahımm bu sınavıı atlatmanı saglayacak ve sen bebısıne sıkı sıkı baglanacaksınnn senı sevıyoruz hayırlı haberlerle dönmen dileğiyle...

Aynen canım ya ben de ayırt edemiyorum bir türlü,göbişimde birşeyler oluyor ama gaz mı bebişim mi çözemiyorum,keşke anlayabilsem.

Günaydın cnm.. nerde yüzdün denize girmedin heralde doktorun izin veriyor mu havuza girmene? Allah korusun mikrop filan kapmaktan korkmuyor musun? benim gözümü çok korkuttu doktor. yoksa yapılabilecek en güzel spor yüzme. yürüdüğüm de yok..

Günaydın cnm ne kadar düşünceli ve güçlü bir kadınsın sen öyle.. maşallah... hadi çok güzel haberlerle gel inşallah

herkese günaydıınn. Turuncu canım ne sorunu çıktı umarım bugün en güzel haberleri buraya yazarsın... benimde 3 lü test bu hafta ne yapılacak bana anlatır mısınız?

wuuu uzun çıkmış bebeğin ne güzel canım. upuzun bir kızın olacak ben de çok özledim bebişimi 1 hafta kaldı görmeme

herkese günaydıınn. Turuncu canım ne sorunu çıktı umarım bugün en güzel haberleri buraya yazarsın... benimde 3 lü test bu hafta ne yapılacak bana anlatır mısınız?

tatlım rutin ultrason uygulaması yapılacak ve kan alınacak sadec. başka birşey yok

Kızlar hep kasık ağrısından söz ediyoruz ama benim çektiğim ağrı kasık bölgesinden daha yukarıda göbeğimin ortasında sanki. hareket etmediğim an birşey yok. ama hareket ettiğimde bıçak saplanıyor sanki ve hiç çıkmıyor yani bir anlık ağrı değil gece boyu sürdü inletti beni.. şimdide harket etiğim an oluyor. siz de var mı böyle bir durum? rahim büyüyor diye ağrı olacakmış biliyorum ama bu daha farklı sanki..

Son düzenleme:
kilo durumları ne alemde ben hızla kilo alıyorum son bı haftada tam bır kılo almısımm tartılmayacam artıkkkkkkkkkk

kilo durumları ne alemde ben hızla kilo alıyorum son bı haftada tam bır kılo almısımm tartılmayacam artıkkkkkkkkkk

ya ben yaklaşık 4 gündür doymuyorum... Karnımın büyümesindne öte bide midem çıkmaya başladı kursak mı ne diyolar ya... Göğsümün altında bi şişlik, onun altında bebeğin şişkinliği... Cidden hoş görünmüyo ve asıl kalıcı kilalar oluşuyo işte.. ama doymuyoruummmm napıyıımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…