resimleri eklemek isterim ama nasıl eklenir bilmiyorum ki...
Bu haftasonu kontrolüm var bende doktora soracağım...Aynen dediğin gibi ilk hamileliğimiz olduğundan korkuyoruz.
Ayy kıslar şimdi sağ tarafımda hafif kayan bişi hissettimm ayyyy bebek mi dir gaz mıdır
resimleri eklemek isterim ama nasıl eklenir bilmiyorum ki...
kulakları çınlıyor bebişlerin :))) bebeğindir kesin :) ben hissedeli haftalar oldu
Siz bizden büyüksünüz tabikii..Biz gerinizden geliyoruz :))
Sağol canım ,siz naptınız ne dedi doktor?Gittin di mi canım cuma doktora?
herkese günaydın, ya kızlar hepiniz kilo almışsınız, bende mi anormallik var, bende beslenmeme dikkat ediyorum düzenli yiyorum ama
daha hiç kilo almadım...acaba bundan sonra hızla mı alacağım... bu arada 16. hafta iken kız denilip, daha sonra değişen oldu mu
bana cumartesi günü doktor kız gibi ama kesin değil, önümüzdeki haftalarda kesin belli eder kendini dedi... o yüzden kız olduğuna pek inanmak istemiyorum , sürpriz olabilir diye...
Hadi gözünaydın canım senin de şükür iyi haberler almışsın.Maşallah yanaklar tombiş hegittik canım ya doktor herşey yolunda dedi bizimkide 150 gr olmuş boyunu sölemedi bu sefer...sağlıklı gözüküyor dedi,3 hafta sonraya 23 aralığa detaylı ultrason için gün verdi, bakalım 3 hafta nasıl gececek, ben alıştım 15te bir gitmeye...... 4lü taramayı anlattı işte,kafamdaki sorunları aydınlattı, çocugunuzu herhangi bir zeka özrü tespit edildiğinde aldırmayı düşünmüyorsan bu testleri yapmamıza gerek yok dedi, bizde tamam dedik...çünkü tespit edilenler, kesinlikle tedavisi mümkün hastalıklar değilmiş......kızımın yanakları büyümüş teyzesi, dr hanım tam sıkımlık molmuş dedi, bizede yanaklı bi fotosunu verdi
bu arada cumartesi annaneyle çarşıya çıktıkve ilk alışverişimizi yaptık,annemi zor tuttum, mağazayı alıp çıkacaktı nerdeyse, neler aldık kızıma bi görsen,rabbim giymeyi nasip etsin....akşama eklicem fotolarını
aa evet haftana bakmamışım canım senin.. mayıs sonu değil mi beklenen doğum tarihin ? hamilelikte 1-2 hafta bile önemliymiş söyleseler inanmazdım vallahi..
Hadi gözünaydın canım senin de şükür iyi haberler almışsın.Maşallah yanaklar tombiş he4lü teste gelince valla bizim gerizekalı doktor sağolsun hiçbir açıklama gereği duymuyor arkadaş,yaptırsan şöyle böyle olur diye,direkt indik aşağı kan verdik.Şu tahlil sonuçlarımı alayım 10 gün içinde bir kere daha gidip kontrolle beraber test sonuçlarını göstereceğim hemen değiştireceğim doktoru.Ağzından kerpetenle laf alıyoruz özel hastane bi de.Boşuna onu akşam nöbetine koymuyorlar demekki,doktorumuz gidince ona kaldık mecburen ama çekemicem valla,insan biraz güler yüzlü yapıcı olur.Hastaneyi değiştireceğim hatta
Cicilerini de güle güle kullansın canım prensesin,bizim de evde bir kaç parça var,battaniye alt açma,takım filan eşimin halası almış,çıkarıp çıkarıp bakıyorum,insan gördükçe daha bir hevesleniyor.Diyorum benim kızım mı giyecek bunları,çok şirinler yaSağlıklı güzel günlerde giyerler inşallah canım.
senin dr nereye gitti, gittiyse neden hemen başka bi doktor seçmedin kendine, neden bi öküze muayene oluyosun???
buarada sen giysileri kaldırmışsın ben odada bi yer yaptım, sergi gibi aynı hep gözümün önünde
çok şirin bi şapka dimi eğer kayınvaliden örgü biliyorsa yapar zor değil, tığla yapılıyor...
Günaydın kızlar....
Herkese hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum...
Ben şuan annemlerdeyim.Öğleden sonra detaylı ultrason için randevum var buradaki profesörde.
İçim çok rahat ama yinede heyecanlıyım.
Annemlerede söylemedim üçlü testte sorun çıktığını,o yüzden apar topar buraya geldiğimizi.
Şimdi düşünüp üzülmesinler birde.
Hele biz bi iyi olduğunu öğrenelim,dönüşte onlara güzel haberleri veririz inşaallah.
Kızlar hep kasık ağrısından söz ediyoruz ama benim çektiğim ağrı kasık bölgesinden daha yukarıda göbeğimin ortasında sanki. hareket etmediğim an birşey yok. ama hareket ettiğimde bıçak saplanıyor sanki ve hiç çıkmıyor yani bir anlık ağrı değil gece boyu sürdü inletti beni.. şimdide harket etiğim an oluyor. siz de var mı böyle bir durum? rahim büyüyor diye ağrı olacakmış biliyorum ama bu daha farklı sanki..
gittik canım ya doktor herşey yolunda dedi bizimkide 150 gr olmuş boyunu sölemedi bu sefer...sağlıklı gözüküyor dedi,3 hafta sonraya 23 aralığa detaylı ultrason için gün verdi, bakalım 3 hafta nasıl gececek, ben alıştım 15te bir gitmeye...... 4lü taramayı anlattı işte,kafamdaki sorunları aydınlattı, çocugunuzu herhangi bir zeka özrü tespit edildiğinde aldırmayı düşünmüyorsan bu testleri yapmamıza gerek yok dedi, bizde tamam dedik...çünkü tespit edilenler, kesinlikle tedavisi mümkün hastalıklar değilmiş......kızımın yanakları büyümüş teyzesi, dr hanım tam sıkımlık molmuş dedi, bizede yanaklı bi fotosunu verdi
bu arada cumartesi annaneyle çarşıya çıktıkve ilk alışverişimizi yaptık,annemi zor tuttum, mağazayı alıp çıkacaktı nerdeyse, neler aldık kızıma bi görsen,rabbim giymeyi nasip etsin....akşama eklicem fotolarını
Hadi gözünaydın canım senin de şükür iyi haberler almışsın.Maşallah yanaklar tombiş he4lü teste gelince valla bizim gerizekalı doktor sağolsun hiçbir açıklama gereği duymuyor arkadaş,yaptırsan şöyle böyle olur diye,direkt indik aşağı kan verdik.Şu tahlil sonuçlarımı alayım 10 gün içinde bir kere daha gidip kontrolle beraber test sonuçlarını göstereceğim hemen değiştireceğim doktoru.Ağzından kerpetenle laf alıyoruz özel hastane bi de.Boşuna onu akşam nöbetine koymuyorlar demekki,doktorumuz gidince ona kaldık mecburen ama çekemicem valla,insan biraz güler yüzlü yapıcı olur.Hastaneyi değiştireceğim hatta
Cicilerini de güle güle kullansın canım prensesin,bizim de evde bir kaç parça var,battaniye alt açma,takım filan eşimin halası almış,çıkarıp çıkarıp bakıyorum,insan gördükçe daha bir hevesleniyor.Diyorum benim kızım mı giyecek bunları,çok şirinler yaSağlıklı güzel günlerde giyerler inşallah canım.
sağol canm çok tşk ederimaaa güzel mi de ne demek bence süper olmuş ben de vaktim olsa örnemyi çok istiyorum eskiden işler bu kadar yoğun değilken babama süveter atkı ne bulsam örerdim ama eşime daha ilmek atamadım canım çekti bak şimdi
iyi günlerde giysin inşallah, güzelliklere adım atsın
bencede cnm banada öyle gözüktü ilk kez yapıyorum ondandr cnmslm merhaba oyle bı bakıyordum da senın yelekler denk geldı :) patıgıne bayıldım dogrusu ama yelegın ılmeklerını fazla baslamıssın sanırım buyuk duruyor..
canim harika olmus patik keske bizede tarif etsen nasil yapildigini bende yapmak istiyorum,bu yelekte sanirim baslarken sayisi ayne olmamis seninkinin yakasi daha acik olmus daha kucuk yapmayi dene yapincada resmini diger topcimize koy,ben cinsiyeti belli olmadigi icin 3 tane corap bide bebek cantasi aldim oyucam bi ara
slm kızlar ben daha cinsiyetini öğrenemedim inşallah ayın 16 gibi gidince öğreniriz çok merak ediyorum bende umarım herkescikler iyidir
canım Allah yardımcınız olsun inşallah güle oynaya çıkarsınız ordan bence herşey temiz çıkıcak annesi.
dilaradg bendede hem göbekte sertleşme hemde kasık ağrısı batma oluyordu, doktorum hemen magnezyum verdi geçmezse başka ilaçlarda vereceğini söyledi, bana ayakta kalma yat dedi yani rahatlıyor insan korkma geçer.
inşallah.
canım Allah yardımcınız olsun inşallah güle oynaya çıkarsınız ordan bence herşey temiz çıkıcak annesi.
dilaradg bendede hem göbekte sertleşme hemde kasık ağrısı batma oluyordu, doktorum hemen magnezyum verdi geçmezse başka ilaçlarda vereceğini söyledi, bana ayakta kalma yat dedi yani rahatlıyor insan korkma geçer.
inşallah.
esrayhan canım maşallah kızına oyy oyy yirim onun yanaklarını.
canım senin sonucunda temiz çıkar inşallah bizimki temiz çıktı Allah hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?