2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

resimleri eklemek isterim ama nasıl eklenir bilmiyorum ki...

önce resimleri çekip bilgisayara kaydedeceksin. sonra mesaj yazdığın bölümde mesajı yazarken yukarda ataç resmi var ona tıkladığında sistem seni yönlendiriyor zaten tatlım. bi kere alış sonra hep resim ekelrsin :))

Bu haftasonu kontrolüm var bende doktora soracağım...Aynen dediğin gibi ilk hamileliğimiz olduğundan korkuyoruz.
Ayy kıslar şimdi sağ tarafımda hafif kayan bişi hissettimm ayyyy bebek mi dir gaz mıdır

kulakları çınlıyor bebişlerin :))) bebeğindir kesin :) ben hissedeli haftalar oldu

resimleri eklemek isterim ama nasıl eklenir bilmiyorum ki...

Canım bişeyler yazar gibi aç sayfayı,ondan sonra yukarıda ataç gibi bir işaret olacak,eklentiler yazıyor ona tıkla,ordan dosya yerini seçmeni istiyor,resimleri nereye kopyaladıysan bilgisayardan orayı seçiyorsun,ekleniyor.

kızar teşekkür ettim ama bende öyle ataç gibi bişi gözükmüyo şimdi yeni üyeyim ya acaba bi mesaj sınırından sonra mı yükleniyodur

Sağol canım ,siz naptınız ne dedi doktor?Gittin di mi canım cuma doktora?

gittik canım ya doktor herşey yolunda dedi bizimkide 150 gr olmuş boyunu sölemedi bu sefer...sağlıklı gözüküyor dedi,3 hafta sonraya 23 aralığa detaylı ultrason için gün verdi, bakalım 3 hafta nasıl gececek, ben alıştım 15te bir gitmeye...... 4lü taramayı anlattı işte,kafamdaki sorunları aydınlattı, çocugunuzu herhangi bir zeka özrü tespit edildiğinde aldırmayı düşünmüyorsan bu testleri yapmamıza gerek yok dedi, bizde tamam dedik...çünkü tespit edilenler, kesinlikle tedavisi mümkün hastalıklar değilmiş......kızımın yanakları büyümüş teyzesi, dr hanım tam sıkımlık molmuş dedi, bizede yanaklı bi fotosunu verdi
bu arada cumartesi annaneyle çarşıya çıktıkve ilk alışverişimizi yaptık,annemi zor tuttum, mağazayı alıp çıkacaktı nerdeyse, neler aldık kızıma bi görsen,rabbim giymeyi nasip etsin....akşama eklicem fotolarını

Son düzenleme:

canım benimde 15+3 de gittiğimde bir türlü göremedi cinsiyetini sonra kibar bir yapısı var kız galiba dedi benim cumartesi belli olacak inşallah çok merak ediyorum bir kızım var gönlüm bu kez erkekten yana bakalım hayırlısı ne ise o olsun

Hadi gözünaydın canım senin de şükür iyi haberler almışsın.Maşallah yanaklar tombiş he 4lü teste gelince valla bizim gerizekalı doktor sağolsun hiçbir açıklama gereği duymuyor arkadaş,yaptırsan şöyle böyle olur diye,direkt indik aşağı kan verdik.Şu tahlil sonuçlarımı alayım 10 gün içinde bir kere daha gidip kontrolle beraber test sonuçlarını göstereceğim hemen değiştireceğim doktoru.Ağzından kerpetenle laf alıyoruz özel hastane bi de.Boşuna onu akşam nöbetine koymuyorlar demekki,doktorumuz gidince ona kaldık mecburen ama çekemicem valla,insan biraz güler yüzlü yapıcı olur.Hastaneyi değiştireceğim hatta
Cicilerini de güle güle kullansın canım prensesin,bizim de evde bir kaç parça var,battaniye alt açma,takım filan eşimin halası almış,çıkarıp çıkarıp bakıyorum,insan gördükçe daha bir hevesleniyor.Diyorum benim kızım mı giyecek bunları,çok şirinler yaSağlıklı güzel günlerde giyerler inşallah canım.

Eki Görüntüle 301383

kızlar baksanıza suna ne sirin eğer becerebilirsem yapıcam bunu

Yaaaaaaaaaaaaa bende istiyorum esracım:
Çok şirin.Ben de seçip evdeki bilgisayara kaydetmiştim,akşama ekliyeyim bari onları.Kayınvalideme söyleyeceğim bakalım, örneklerini çıkartamam diyor bakarak ama çok istiyorum,uğraştırcağım kadını

senin dr nereye gitti, gittiyse neden hemen başka bi doktor seçmedin kendine, neden bi öküze muayene oluyosun???
buarada sen giysileri kaldırmışsın ben odada bi yer yaptım, sergi gibi aynı hep gözümün önünde
çok şirin bi şapka dimi eğer kayınvaliden örgü biliyorsa yapar zor değil, tığla yapılıyor...

Canım benim doktorum hastaneyle beraber dışarda da muaynanesi vardı,yeni yasa çıkınca hastaneden ayrılmak zorunda kaldı,ben de akşam gitmek benim için daha uygun diye bunu seçtim,bir gün var bir gün yok,sadece gece çalışıyor.Hastanede çok yakın bize bir sokak var aramızda,yani anlayacağın hem yakın hem de gece gitmek işime geliyordu.Ondan takıldım buna,ama değiştireceğim.Bu ikinci gidişimdi zaten cuma günü,içime sinmedi devam etmenin bir anlamı yok.
Vall ben poşete koydum,tozlanacak diye korkuyorumAkşama koysana fotolarını canım,ben de koyacağım çekip kızımın cicişlerini.

canım Allah yardımcınız olsun inşallah güle oynaya çıkarsınız ordan bence herşey temiz çıkıcak annesi.

dilaradg bendede hem göbekte sertleşme hemde kasık ağrısı batma oluyordu, doktorum hemen magnezyum verdi geçmezse başka ilaçlarda vereceğini söyledi, bana ayakta kalma yat dedi yani rahatlıyor insan korkma geçer.
inşallah.

esrayhan canım maşallah kızına oyy oyy yirim onun yanaklarını.

canım senin sonucunda temiz çıkar inşallah bizimki temiz çıktı Allah hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

slm kızlar ben daha cinsiyetini öğrenemedim inşallah ayın 16 gibi gidince öğreniriz çok merak ediyorum bende umarım herkescikler iyidir

sağol canm çok tşk ederim
slm merhaba oyle bı bakıyordum da senın yelekler denk geldı :) patıgıne bayıldım dogrusu ama yelegın ılmeklerını fazla baslamıssın sanırım buyuk duruyor..
bencede cnm banada öyle gözüktü ilk kez yapıyorum ondandr cnm

tamam cnm diğer topik neresi :26::26::26:

slm kızlar ben daha cinsiyetini öğrenemedim inşallah ayın 16 gibi gidince öğreniriz çok merak ediyorum bende umarım herkescikler iyidir

inşallah öğrenrsin cnm
ben çook şükür öğrendim cinsiyeti artk
karnımdaki bebeişime kızım diye sesleniyorum

kızlar hapşurunca bile 100lerce mekik çekmişim gibi aşırı bir ağrı oluyor göbeğimde.. annemi aradım göbek fıtıgı olabilir dedi iyice korktum. randevu aldım. 2 de doktorda olucam. inşallah birşey yoktur.senin durumun neymiş de magnezyum verdi doktor? ne dedi yani?

Amin canım amin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…