kızlar hapşurunca bile 100lerce mekik çekmişim gibi aşırı bir ağrı oluyor göbeğimde.. annemi aradım göbek fıtıgı olabilir dedi iyice korktum. randevu aldım. 2 de doktorda olucam. inşallah birşey yoktur.senin durumun neymiş de magnezyum verdi doktor? ne dedi yani?
selam kizlar,
tahmin ettigniz gibi tatildeyim.vatanima aileme kavustum.simdide nihat dogan gibi aglicam :):)cinsiyeti ogrendim:)kizimiz olacakmis:)tum testler erkek dedi:)demekki tutmuyormus:):):)nese tatilden donunce yazdiklarinizi okuycam.hepinizi opuyorum:)bebisleri ayri opuyorum:)
gözün aydın cnm bebişinide
allah sana bağışlasın desene
bizim kıza arkadaş geliyoo
edancım çok hoş şeylermiş güle güle giydir ama senin yaptığın bence bitmemiş bitenlere baktım üstüne yaka kısmına daha 5cm lik bir pay daha var.
selam kizlar,
tahmin ettigniz gibi tatildeyim.vatanima aileme kavustum.simdide nihat dogan gibi aglicam :):)cinsiyeti ogrendim:)kizimiz olacakmis:)tum testler erkek dedi:)demekki tutmuyormus:):):)nese tatilden donunce yazdiklarinizi okuycam.hepinizi opuyorum:)bebisleri ayri opuyorum:)
Canım Allah kabul etsin orucunu..Hamilesin nasıl dayanıyorsun. Bebeğin için uzun süre aç kalmaman gerekli...
Orucunu tutamıyorum ama aşure yemeyi dört gözle bekliyorum...Kayınvalidemler gelecek sende de yaparım dedi :)))
Dilaradg, bendede aynen bahsettiğin ağrılar var. Geçen hafta bıçak saplanır gibi ince ince sancılar çektim karnımın orda yerinde özellikle sağ tarafa doğru..Sanırım üşütüyoruz..Eve gidince pek olmuyor ama iş yerindeylen genelde oluyor..Ayağını sıcak tut..Bende bu haftaya da kasık ağrısı ile başladım..Dün temizlik yaptım ve baya yordum kendimi ondan sanırım diye düşünüyorum..
slm kızlar ben daha cinsiyetini öğrenemedim inşallah ayın 16 gibi gidince öğreniriz çok merak ediyorum bende umarım herkescikler iyidir
Mrb buralardayım tatlım takip ediyorum ama cepten girdiğim için pek yorum yapamıyorum bağlantı genelde zayıf oluyor. Eşimle aynıyız , konuştum ama istifa mı ediyim diyo bende artk sessiz kalacağımı söyledim. Yeni yılda gelicek bakalım o zaman tekrar konuşurum. Bu arada perşembe kontrolm var 12.haftada erkek demişti doktrm bakalm dönmüş mü bebem :) senin kız mıydı? Ve sen nasılsın nasıl gidiyor?BABYMERVE;
Canım nasılsın yoktun çoktan beri?
haftada kaç kez gidiyosun ? bi de ne kadar yüzüyorsun cnm? iyi geldiğini hissediyorsun değil mi? resmen benim de ihtiyacım var hareketizlik mahvediyor beni
canım ilkdefa cumartesı gıttım herhafta gıdemeyebılırım ama ıkı haftada bir gitsem o bıle iyidir .. kesinlikle iyi geliyor sonrasında tatlı bir yorgunluk tabii
ben 1 saat yüzdümm cok yormadan kendımı sırt üstü genelde yüzmek daha az yorucu oluyor
Mrb buralardayım tatlım takip ediyorum ama cepten girdiğim için pek yorum yapamıyorum bağlantı genelde zayıf oluyor. Eşimle aynıyız , konuştum ama istifa mı ediyim diyo bende artk sessiz kalacağımı söyledim. Yeni yılda gelicek bakalım o zaman tekrar konuşurum. Bu arada perşembe kontrolm var 12.haftada erkek demişti doktrm bakalm dönmüş mü bebem :) senin kız mıydı? Ve sen nasılsın nasıl gidiyor?
herkese günaydın, ya kızlar hepiniz kilo almışsınız, bende mi anormallik var, bende beslenmeme dikkat ediyorum düzenli yiyorum ama
daha hiç kilo almadım...acaba bundan sonra hızla mı alacağım... bu arada 16. hafta iken kız denilip, daha sonra değişen oldu mu
bana cumartesi günü doktor kız gibi ama kesin değil, önümüzdeki haftalarda kesin belli eder kendini dedi... o yüzden kız olduğuna pek inanmak istemiyorum , sürpriz olabilir diye...
ya kızlar fotoları sürekleyip ekledim ondan sonra ne yapmam lazım anlamadım olmadı
Canım süreklemeyle olmuyor bildiğim kadarıyla,o ataç işaretini tıkladıktan sonra orda DOSYA EKLE komutu olması lazım,ordan da DOSYA SEÇ komutu var onu tıklıyorsun,ordan ekleyeceğin fotolar nerdeyse orayı seçiyorsun.Eklemesi gerekiyor.
Günaydın kızlar....
Herkese hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum...
Ben şuan annemlerdeyim.Öğleden sonra detaylı ultrason için randevum var buradaki profesörde.
İçim çok rahat ama yinede heyecanlıyım.
Annemlerede söylemedim üçlü testte sorun çıktığını,o yüzden apar topar buraya geldiğimizi.
Şimdi düşünüp üzülmesinler birde.
Hele biz bi iyi olduğunu öğrenelim,dönüşte onlara güzel haberleri veririz inşaallah.
ya ben yaklaşık 4 gündür doymuyorum... Karnımın büyümesindne öte bide midem çıkmaya başladı kursak mı ne diyolar ya... Göğsümün altında bi şişlik, onun altında bebeğin şişkinliği... Cidden hoş görünmüyo ve asıl kalıcı kilalar oluşuyo işte.. ama doymuyoruummmm napıyıımmm
Herkese günaydınnnnnnnn biz geldik oğluşumlaa :)) haftasonunu atlatttık bugun yine iş başı , geceleri uykumda ani dönüşler yapıyorum sanırım sonra sancı giriyo uyanıyorum ya bide kızlar ben acayip çok uyuyorum yani akşam sekiz sabah sekiz nolucak halim bilmiyorum :) bu arada bişi duydum hamileyken çok uyuyan annelerin bebeklerinde uyku problemi olmazmışş inş doğrudur :)
dün bebeşimize bi kaç parça bişey aldıkk oyy görmeyin adam hırkası aldık oğluma gri armalı, önden düğmeli :))bide lacivert eşortman altı aldık aldıkça alasım geliyo hala ama tutuyorum kendimi :))
Bende seninle ayniyi canim yani kalkmak zorunda kalmasam yataktan bile hic kalkmicam ne olacak böyle halim diyorum biraksan 24 saat uyurum valla ben cok uykucu bir anne adayiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?