2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım bana dediği şu rahim kasılma yapıyormuş heleki göbek sertleşince biz çok fazla anlamıyormuşuz , bide ayakta kalma dinlen falan deyince korktum tabi biraz araştırdım magnezyum iyi geliyormuş inşallah geçer, bende bugün başka bir doktora daha gidicem eski doktorum bakalım nedicek ama sırf bunun için gitmiyorum orda doğum yapabilmek için gidiyorum hı aklıma geldi özellikte rahim boyuna ve ağzına iyi bakmasını iste buda çok önemli.

selam kizlar,
tahmin ettigniz gibi tatildeyim.vatanima aileme kavustum.simdide nihat dogan gibi aglicam :):)cinsiyeti ogrendim:)kizimiz olacakmis:)tum testler erkek dedi:)demekki tutmuyormus:):):)nese tatilden donunce yazdiklarinizi okuycam.hepinizi opuyorum:)bebisleri ayri opuyorum:)

gözün aydın cnm bebişinide
allah sana bağışlasın desene
bizim kıza arkadaş geliyoo

Canım iyi tatiller diliyorum sana epeydir yoktun
gözünüz aydınnn cinsiyetide öğrenmişsinn tebriklerr

canım sabah 4 gibi yiyorum zaten akşamda 4 de ezan okunuyor dün hiç zorlanmadım bu günde cok şükür rabbim yardım ediyor oruç sonuçta akşam herseyimi yiyorum sebzemi meyve mi sütü mü cevizimi 4 de de kahvaltı yapıyorum 1 kasede yogurt yiyorum daha ne olsun bebege fazlasıyla yeter cok sevabı var bir güne 30gün sevabi var rabbim kabul etsin herkesinkini birde kızlar bizim gibiler için daha sevap inş. tutmaya calışalım

BABYMERVE;

Canım nasılsın yoktun çoktan beri?
Mrb buralardayım tatlım takip ediyorum ama cepten girdiğim için pek yorum yapamıyorum bağlantı genelde zayıf oluyor. Eşimle aynıyız , konuştum ama istifa mı ediyim diyo bende artk sessiz kalacağımı söyledim. Yeni yılda gelicek bakalım o zaman tekrar konuşurum. Bu arada perşembe kontrolm var 12.haftada erkek demişti doktrm bakalm dönmüş mü bebem :) senin kız mıydı? Ve sen nasılsın nasıl gidiyor?

İyiyim canım bende napıyım,cumartesi gittim ben de doktora iyiyiz canım biz allahşükür.Eşinle iş durumunu halledememenize üzüldüm canım ya,mühendis aslında her yerde kolayca iş bulur bağlanıp kalmasa oraya,benim eşimde yeni değiştirdi demiştim ya ,erken geliyor artık sürekli,valla canım o kadar farkediyo ki neler kaçırdığımızı çok iyi anlıyorum şimdi.En önemlisi insanın morali düzgün oluyor.İnşallah en kısa zamanda sizde huzura kavuşursunuz canım.
Bu arada bizim cinsiyet kız canım,ilk başta erkek demiştiler sonra kız olduğunu öğrendik.Senin de dönebilir yani belli olmaz.Cinsiyet çokta önemli değil aslında,sağlıklı olsunlar da,inşallah güzel haberlerle dönersin sen de canım.

slmm bende cnm kilo almadım hatta kilo alabilmek düzenli beslenmek adına 1 haftalığına annemlere taşındık bakalım işe yarıcak mı çok moral bozucu oluyor, buarada cinsiyette belirsiz kız gibi.. beklemelerdeyim..

ya kızlar fotoları sürekleyip ekledim ondan sonra ne yapmam lazım anlamadım olmadı

Canım süreklemeyle olmuyor bildiğim kadarıyla,o ataç işaretini tıkladıktan sonra orda DOSYA EKLE komutu olması lazım,ordan da DOSYA SEÇ komutu var onu tıklıyorsun,ordan ekleyeceğin fotolar nerdeyse orayı seçiyorsun.Eklemesi gerekiyor.

onuda yaptım canım ama sanırım benım fotolarım megabaytı yüksek o yüzden yüklemedi eşim gelsin de ben ona baktırım herkes yüklesin artık fotoları

Canim ins. guzel haberlerle doneceksin Allahin izniyle sabirsizlikla bekliyorum bende..

Canim bosverrrrrrr ya ye valla yiyebildigin kadar tadini cikart bence dogumdan sonra verirsin.Keske bende öyle olabilsem bulantilardan daha hala kendime gelemedimki bir gecsin diyorum bende gece gunduz durmadan herseyi yicem diyorum

offf bu bas agrısı olduruyor ınsanıcok sık basım agrıyor kızlar sızdede oluyormu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…