2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

artık bebeklerı yavaş yavaş hıssetmeye başlıyoruz.

ben begendım

kızlar ya 2 gecedir sağ tarafımda bıçak batar gibi bişiler oluyor özellikle yatakta dönerken .. kısa bir süre kendime gelemiyorum :44:

benim de oluyor aniden öyle şiddetli ki nefesimi kesiyor sonra da dönmeye korkuyorum
eşimle yatmaya tahammül edemiyorum bu aralar kızlar ya
ben bütün gece inleyip kıvranıyorum o horul horul uyuyor sinirlerim bozuluyor

aaa güzel mi de ne demek bence süper olmuş ben de vaktim olsa örnemyi çok istiyorum eskiden işler bu kadar yoğun değilken babama süveter atkı ne bulsam örerdim ama eşime daha ilmek atamadım canım çekti bak şimdi
iyi günlerde giysin inşallah, güzelliklere adım atsın

merhaba güzel anneler :) aklıma gelenleri hep yazıyorum buugnde kızımı yıkarekn aklıma şu geldi..banyo filesi alacaksanız her trafı delilki olandan alın derim..ben ilk önce pembe kuvete takılmış gibi olandan aldım ama bebğinizi yıakrken su döküyrorsunuz ya o suyu tutup sırtını buz gibi yapıyor sürekli su dökseniz bile..diğer daha iyi tüm su akıp gidiyr köpük kalmıyor bebğiniiz ters çevirmeden bbile çok rahat yıkayabiliyorsunuz :)

slm merhaba oyle bı bakıyordum da senın yelekler denk geldı :) patıgıne bayıldım dogrusu ama yelegın ılmeklerını fazla baslamıssın sanırım buyuk duruyor..

canim harika olmus patik keske bizede tarif etsen nasil yapildigini bende yapmak istiyorum,bu yelekte sanirim baslarken sayisi ayne olmamis seninkinin yakasi daha acik olmus daha kucuk yapmayi dene yapincada resmini diger topcimize koy,ben cinsiyeti belli olmadigi icin 3 tane corap bide bebek cantasi aldim oyucam bi ara

selam kızlar. benim ikinci hamileliğim olduğu için galiba daha erkrn hissedebildim bu defa bebişimin hareketlerini. 1,5 hafta sonra üçlü taramam var. herhalde cinsiyeti belli olur bu defa. gerçi önemli olan sağlıklı olması ama insan bir yanadan merak ediyor. isimler bile hazır. cinsiyeti bi belli olsunda hayırlısıyla artık bebişimle ismini söyleyerk konuşurum.

kızlar ya 2 gecedir sağ tarafımda bıçak batar gibi bişiler oluyor özellikle yatakta dönerken .. kısa bir süre kendime gelemiyorum :44:
aynen canım ben de var o durum..

benim de oluyor aniden öyle şiddetli ki nefesimi kesiyor sonra da dönmeye korkuyorum
eşimle yatmaya tahammül edemiyorum bu aralar kızlar ya
ben bütün gece inleyip kıvranıyorum o horul horul uyuyor sinirlerim bozuluyor
bu konuya da aynen katılıyorum bendeki aynı durum..

çok teşekkürler..küçük ama önemli bir ayrıntı..

canım yeni eve geçeceksin anladığım kadarıyla. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

günaydın güzel annelerrr...

biz oğluşumlaa işe geldık hafta sonu dınlendık enerjı depoladık geldık delı gbı temızlık yaptım sonra belım ağrıdan kopuyodu sankı hala ağrıyooo yormayım kendımı dıom yıne yoruyommm

günaydın kızlar
haftasonu sizden ayrı kaldım. yeni hafta başladık. umarım hapimiz için iyi geçer. cinsiyetleride öğreniriz

günaydın mayıs annecikler umarım herkes iyidir
2 gündür oruç tutuyorum aklıma her çeşit yemek geliyor
dün eşime dedim hayırlısıyla dogurim ilk işim şöyle şalçalı sosta sosis pişirip patetes kızartıp sandiviç ekmeğine koymak üzerine bol mayonez ketçap sıkıp kolayla yemek olacak :)))) sen oruçlusun yemekten başka bişey düşünmüyorsun diyor :)))))

gunaydın kızlar uykusuzluktan olmek uzereyım gecenın saat 3 unden berı yerlerde surundum bu cocugun uykusu ne zaman duzene gırecek acaba cok mutsuzum bu yuzden gozlerım yerınden cıkmak uzere offff oooooooofff

kızlar benım göbek 16 haftadan sonra birden büyüdü sanki büyümesi durdu gibi geliyor bana yada alıştım bu görüntüye bebeğide hissemeyınde insan tedirgin oluyor bir hareketlilik oluyor ama ben daha anlayamadım bebek mi yoksa gaz mı

Günaydın kızlarrr. Hoşgeldiniz !!! haftasonu kimsecikler yoktu ya. şükür herkes iyi galiba. öpüyorum

günaydın kızlar
haftasonu sizden ayrı kaldım. yeni hafta başladık. umarım hapimiz için iyi geçer. cinsiyetleride öğreniriz

Allah kabul etsin canım

Günaydın kızlar....
Herkese hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum...
Ben şuan annemlerdeyim.Öğleden sonra detaylı ultrason için randevum var buradaki profesörde.
İçim çok rahat ama yinede heyecanlıyım.
Annemlerede söylemedim üçlü testte sorun çıktığını,o yüzden apar topar buraya geldiğimizi.
Şimdi düşünüp üzülmesinler birde.
Hele biz bi iyi olduğunu öğrenelim,dönüşte onlara güzel haberleri veririz inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…