ilk defa yapıyorsan çok iyi bence becermişin vallaaa :128: ..örgü ayrı bi matematik hiç kafam basmıyor
kızlar ya 2 gecedir sağ tarafımda bıçak batar gibi bişiler oluyor özellikle yatakta dönerken .. kısa bir süre kendime gelemiyorum :44:
merabaa kızlar arada sizide yokluyorum
inşallah bu hafta cinsiyetini öğrenicez yani inşallahartık hareketlendi bizimki hissettim geçen gün içerde kazı çalışması yapıyo sanki göbişime koydum elimi iicee hızlandı aayy çok güzel duygu sizler daha iyi hissetmeye başlamıştırsınız dimi...
slm kızlar malüm bizim cinsiyette artk belli olduğu için
bende artk bişiler yapğmak istiyırm çok sıkılıym boş
oturmakta o yüzden dün ip aldım ve bişiler yapmayı denemek istedim
ilk patik bu güzelmi sizce bi tekini bitirdim :26::26::26::26::26:
ne guzel dusundun..
Eki Görüntüle 301055
kızlar ya 2 gecedir sağ tarafımda bıçak batar gibi bişiler oluyor özellikle yatakta dönerken .. kısa bir süre kendime gelemiyorum :44:
aaa güzel mi de ne demek bence süper olmuş ben de vaktim olsa örnemyi çok istiyorum eskiden işler bu kadar yoğun değilken babama süveter atkı ne bulsam örerdim ama eşime daha ilmek atamadım canım çekti bak şimdislm kızlar malüm bizim cinsiyette artk belli olduğu için
bende artk bişiler yapğmak istiyırm çok sıkılıym boş
oturmakta o yüzden dün ip aldım ve bişiler yapmayı denemek istedim
ilk patik bu güzelmi sizce bi tekini bitirdim :26::26::26::26::26:
Eki Görüntüle 301055
Eki Görüntüle 301062 Eki Görüntüle 301060 Eki Görüntüle 301061 Eki Görüntüle 301059 Eki Görüntüle 301058
kızlar pembe olan benim yaptığım öbürüne benziyomu
acaba yeleği yapmayı düşünüyorum da burda kaldım
acaba aynı olmuşmu kimsede yok bana göstersin :26::26::26:
Eki Görüntüle 301062 Eki Görüntüle 301060 Eki Görüntüle 301061 Eki Görüntüle 301059 Eki Görüntüle 301058
kızlar pembe olan benim yaptığım öbürüne benziyomu
acaba yeleği yapmayı düşünüyorum da burda kaldım
acaba aynı olmuşmu kimsede yok bana göstersin :26::26::26:
Ay canım kendi evine geçecek olmana çok sevindim gerçekten.
Rabbim ağız tadıyla,huzurla oturmayı nasip eylesin inşaallah.
Bende evimi yazın taşıdım.O dönem daha hamile değildim ama ne kadar yorucu ve zor bir süreç olduğunu çok iyi bilirim.
O yüzden lütfen kendini yorma ve çok dikkat et.Evin içine girdikten sonra yavaş yavaş hallediliyor nasıl olsa herşey.
canım evin hayırlı uğurlu olsun güle güle mutlu mutlu oturun inşallah ailecek
kızlar ok tesekkür ederim iyi dilekleriniz icin gercekten bir evde iki aile ok zor oluyodu inşallah bende rahat edicem turuncucum bana zaten kimse iş yaptırmıyo bizimki biraz zor oldugu için pek bi kıymetli evde bile dogru düzgün ayaga kaldırmıyolar diyebilirim
aynen canım ben de var o durum..kızlar ya 2 gecedir sağ tarafımda bıçak batar gibi bişiler oluyor özellikle yatakta dönerken .. kısa bir süre kendime gelemiyorum :44:
bu konuya da aynen katılıyorum bendeki aynı durum..benim de oluyor aniden öyle şiddetli ki nefesimi kesiyor sonra da dönmeye korkuyorum
eşimle yatmaya tahammül edemiyorum bu aralar kızlar ya
ben bütün gece inleyip kıvranıyorum o horul horul uyuyor sinirlerim bozuluyor
Eki Görüntüle 301181 Eki Görüntüle 301182 Eki Görüntüle 301181 Eki Görüntüle 301182
merhaba güzel anneler :) aklıma gelenleri hep yazıyorum buugnde kızımı yıkarekn aklıma şu geldi..banyo filesi alacaksanız her trafı delilki olandan alın derim..ben ilk önce pembe kuvete takılmış gibi olandan aldım ama bebğinizi yıakrken su döküyrorsunuz ya o suyu tutup sırtını buz gibi yapıyor sürekli su dökseniz bile..diğer daha iyi tüm su akıp gidiyr köpük kalmıyor bebğiniiz ters çevirmeden bbile çok rahat yıkayabiliyorsunuz :)
kızlar ok tesekkür ederim iyi dilekleriniz icin gercekten bir evde iki aile ok zor oluyodu inşallah bende rahat edicem turuncucum bana zaten kimse iş yaptırmıyo bizimki biraz zor oldugu için pek bi kıymetli evde bile dogru düzgün ayaga kaldırmıyolar diyebilirim
günaydın güzel annelerrr...
biz oğluşumlaa işe geldık hafta sonu dınlendık enerjı depoladık geldık delı gbı temızlık yaptım sonra belım ağrıdan kopuyodu sankı hala ağrıyooo yormayım kendımı dıom yıne yoruyommm
günaydın kızlar
haftasonu sizden ayrı kaldım. yeni hafta başladık. umarım hapimiz için iyi geçer. cinsiyetleride öğreniriz
günaydın mayıs annecikler umarım herkes iyidir
2 gündür oruç tutuyorum aklıma her çeşit yemek geliyor
dün eşime dedim hayırlısıyla dogurim ilk işim şöyle şalçalı sosta sosis pişirip patetes kızartıp sandiviç ekmeğine koymak üzerine bol mayonez ketçap sıkıp kolayla yemek olacak :)))) sen oruçlusun yemekten başka bişey düşünmüyorsun diyor :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?