Ben de cumartesi 15+4 oluyorum eşimin ısrarıyla randevuyu 1 hafta öne aldık .Çok merak ediyor cinsiyetini inşallah öğreniriz hayırlısı bakalım. Allah'ım sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.aramızda 1 gun var en yakın sensin bana
bende cumartesi gidicem 15+4 oluyorumm öğrenirizz heraldeee
onuda yaptım canım ama sanırım benım fotolarım megabaytı yüksek o yüzden yüklemedi eşim gelsin de ben ona baktırım herkes yüklesin artık fotoları
gözün aydın canım benim benim zaten 20 aylık bir prensesim var:))bu 2. hamileliğiminşallah öğrenrsin cnm
ben çook şükür öğrendim cinsiyeti artk
karnımdaki bebeişime kızım diye sesleniyorum
:))))iyi tatilller tatlımselam kizlar,
tahmin ettigniz gibi tatildeyim.vatanima aileme kavustum.simdide nihat dogan gibi aglicam :):)cinsiyeti ogrendim:)kizimiz olacakmis:)tum testler erkek dedi:)demekki tutmuyormus:):):)nese tatilden donunce yazdiklarinizi okuycam.hepinizi opuyorum:)bebisleri ayri opuyorum:)
aramızda 1 gun var en yakın sensin bana
bende cumartesi gidicem 15+4 oluyorumm öğrenirizz heraldeee
offf bu bas agrısı olduruyor ınsanıcok sık basım agrıyor kızlar sızdede oluyormu?
offf bu bas agrısı olduruyor ınsanıcok sık basım agrıyor kızlar sızdede oluyormu?
Canım benim doktorum hastaneyle beraber dışarda da muaynanesi vardı,yeni yasa çıkınca hastaneden ayrılmak zorunda kaldı,ben de akşam gitmek benim için daha uygun diye bunu seçtim,bir gün var bir gün yok,sadece gece çalışıyor.Hastanede çok yakın bize bir sokak var aramızda,yani anlayacağın hem yakın hem de gece gitmek işime geliyordu.Ondan takıldım buna,ama değiştireceğim.Bu ikinci gidişimdi zaten cuma günü,içime sinmedi devam etmenin bir anlamı yok.
Vall ben poşete koydum,tozlanacak diye korkuyorumAkşama koysana fotolarını canım,ben de koyacağım çekip kızımın cicişlerini.
selam kizlar,
tahmin ettigniz gibi tatildeyim.vatanima aileme kavustum.simdide nihat dogan gibi aglicam :):)cinsiyeti ogrendim:)kizimiz olacakmis:)tum testler erkek dedi:)demekki tutmuyormus:):):)nese tatilden donunce yazdiklarinizi okuycam.hepinizi opuyorum:)bebisleri ayri opuyorum:)
Kızlar başağrısı bir kenara benim popom çok ağrıyor yawTam kuyruk sokumunun olduğu yer.
Sürekli oturduğumdan mi oluyor acaba,zor kalkıyorum ayağa yaa,eve gidince geçiyor.Oturmaktan heralde.
kızlarrrr bebek arabanızı seçtiniz miii
bendede var o yaw ama kuyruk sokumumda değil sol kalcamda aşağıya bacağıma doğru,,,ve bu hafta belimde çok ağrıdı benim, doktoruma söledim muayene etti, çok sertleşmiş belin tutulmuşsun heralde kulunç olmuşdedi,,,heralde diyorum kalçamdaki ağrıda belimden geliyo seninde belinde varmı???
bel agrısı kotu oluyor ılk hamılelıgımde ben yerımden kalkamazdım oturdugum zaman uc ay cektım o sancıyı gectı kendıgılınden sonra Allah sıfanı versın canım
canımm bencede değiştir ben doktorun içine gircem valla gözünün içine bakıyorum,oda anlayışlı sağolsun,az önceki dediğim espriydi alınmadın demi,bizim burda bi doktor var, bi arkadaşım ona gidiyodu, kafasını öne eğip dua okur gibi mıgır mıgır, bişiler sölüyomuş arkadaşımda sonra onu bıraktı, o doktor için kullandığımız bi tabirdir arkadaş gurubunda, sen anlatınca o canlandı gözümde, ona keza benim eski doktorumda oleydi diyebilirim, ilk düşüğümden sonra 1 sene ilaçlarla oyaladı beni yok hormon tedavisi yok bilmemne,şişirdikçe şişirdi, ben daha ne kadar hormon alıcam boyle dediğimde o zaman tupbebeğe geçicez dedi,ve eşimle onu son görüşümüz olduAllahtan bırakmışız, şuan çok daha ilgili ve uzman bi doktora gidiyorum...
hayırlı uğurlu olsun kızın...bizde seni öpüyoruz canım...
haftasonu bende vardı o başağrısı canım ama benimki sinüzütten dolayı cok ağrıdı, annem vickes la ovdu alnımı şakaklarımı çok iyi geldi,,ama senin başağrı sebebin farklı olabilir.
Yok canım benim niye alınayım,ben öküzden çok daha fazlasını söyledim ona hakediyor.Şu tahlil sonucumu alayım bırakıyorum orayı.bendede var o yaw ama kuyruk sokumumda değil sol kalcamda aşağıya bacağıma doğru,,,ve bu hafta belimde çok ağrıdı benim, doktoruma söledim muayene etti, çok sertleşmiş belin tutulmuşsun heralde kulunç olmuşdedi,,,heralde diyorum kalçamdaki ağrıda belimden geliyo seninde belinde varmı???
gözün aydın canım benim benim zaten 20 aylık bir prensesim var:))bu 2. hamileliğim
:))))iyi tatilller tatlım
:))hadi bakalım canım senle daha öncede demiştik en yakın senle diye hatırladınmı canım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?