Yok canım benim niye alınayım,ben öküzden çok daha fazlasını söyledim ona hakediyor.Şu tahlil sonucumu alayım bırakıyorum orayı.
Bu arada benim belde ağrı yok canım,sadece kuyruk sokumum acıyor o da yatınca filan geçiyor ama işteyken beni çok rahatsız ediyor.Aman sen de beline filan çok dikkat et canım,tam dikkat etmemiz gereken noktalar.
Ben de cumartesi 15+4 oluyorum eşimin ısrarıyla randevuyu 1 hafta öne aldık .Çok merak ediyor cinsiyetini inşallah öğreniriz hayırlısı bakalım. Allah'ım sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.
İnşallah canım amin.inşalah ikimizde hayırlı haberlerle sağlıklı bir şekilde dönerizz
15+5 şimdiden 3 kilo aldım. haftasonu almadıysam tabii. ben yediklerimede çok dikkat ediyorum. diyetisyen arkadaşım var onla bi beslenme listesi çıkardık düzenli ve sağlıklı beslenmeme rağmen böyle. yapacak bişey yok
kızlarrrr bebek arabanızı seçtiniz miii
ben etrafımdaki çocuklulardan tavsiye topluyorum,ama daha karar veremedim,chicco yu çok öneren var,,,
bızım bebek arabamız var croco kıds dıye bır marka ama baston alsaymısım dıyorum cogu zaman agır oluyor kaldır ındır,bıde kafanızda bı marka belırlemeyın bence cunku bebek magazalarında hem uygun fıyatlı hemde guzel modeller var benım fıkrım cok degıstı gıdınce almaya
mrb canm. Benim kilo ile başım dertte bende 17+ 4 günlüğüm bugün toplamda 4 kilo aldım. Beslenme listesi çıakrdık demişsin. Buraya yazabilir misin. Belki bizlerde dikkat ederiz.
offf bu bas agrısı olduruyor ınsanıcok sık basım agrıyor kızlar sızdede oluyormu?
valla sorma ya korkuyorum şimdiden fıtık mıtık olmayım diye,benim belim biraz hassastır oldum olası, ilerleyen zamanda o koca göbeği nasıl kaldırcak bakalım zavallı...bi arkadaş burda oturma simidinden bahsetmişti işe yarıyomuş, istersen onu bi araştır...
ya bu arada senin ismini öğrenebilirmiyim, bi sakıncası yoksa, o kadardır konuşuyoz, hala bilmiyorum
canım boy ve kilona göre yazılması gerekiyo benle aynı isen listeyi aynen geçerim. 160 kilo54
kızlar, göğüs ucunuzda kıllanma olan var mı. ben cımbızla alırdım eskiden. ama şimdi göğüs uçlarını uyarmamak gerekiyormuş ya almaya çekiniyorum.
siz nasıl çözüm buldunuz
Canım bende kıllanma yokta,sertleşme var,gerildiğinden uçları tatlı tatlı kaşınıyor çok kötü ya,zor tutuyorum kendimi kaşımamak için,uyarınca noluyormuş ki canım?kızlar, göğüs ucunuzda kıllanma olan var mı. ben cımbızla alırdım eskiden. ama şimdi göğüs uçlarını uyarmamak gerekiyormuş ya almaya çekiniyorum.
siz nasıl çözüm buldunuz
Kızlar selam,
Eşimle beraber uzun zamandır yaptığımız internet araştırmaları, etrafımızdan topladığımız bilgiler ve Cadde'de yürürken geçen her arabayı incelememiz sonucunda kararımızı verdik. Bugün gidip bakacağız.
Karar verirken özellikle hafif olması, belli güvenlik standartlarına sahip olması, kumaşının yıkanabilir olması, çift yönlü kullanılabilmesi, katlanınca bağaja sığabilmesi gibi pek çok şeyi göz önünde bulundurduk veeeeee.....
Anakucağı olarak Maxi-Cosi Cabriofix ve ona uyumlu puset olan Quinny Zapp Xtra almaya karar verdik...
Çok zor bir karar oldu umarım vazgeçmeyiz...
1.58 boyum sabah tartıldığımda 53.7 idim . öğleden sonraları 54 küsür oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?