2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

valla sorma ya korkuyorum şimdiden fıtık mıtık olmayım diye,benim belim biraz hassastır oldum olası, ilerleyen zamanda o koca göbeği nasıl kaldırcak bakalım zavallı...bi arkadaş burda oturma simidinden bahsetmişti işe yarıyomuş, istersen onu bi araştır...
ya bu arada senin ismini öğrenebilirmiyim, bi sakıncası yoksa, o kadardır konuşuyoz, hala bilmiyorum

MRB CANM. benim kilo ile başım dertte bende 17+ 4 günlüğüm bugün toplamda 4 kilo aldım. beslenme listesi çıakrdık demişsin. buraya yazabilir misin. belki bizlerde dikkat ederiz.

kızlarrrr bebek arabanızı seçtiniz miii

ben etrafımdaki çocuklulardan tavsiye topluyorum,ama daha karar veremedim,chicco yu çok öneren var,,,

Kızlar selam,

Eşimle beraber uzun zamandır yaptığımız internet araştırmaları, etrafımızdan topladığımız bilgiler ve Cadde'de yürürken geçen her arabayı incelememiz sonucunda kararımızı verdik. Bugün gidip bakacağız.

Karar verirken özellikle hafif olması, belli güvenlik standartlarına sahip olması, kumaşının yıkanabilir olması, çift yönlü kullanılabilmesi, katlanınca bağaja sığabilmesi gibi pek çok şeyi göz önünde bulundurduk veeeeee.....

Anakucağı olarak Maxi-Cosi Cabriofix ve ona uyumlu puset olan Quinny Zapp Xtra almaya karar verdik...

Çok zor bir karar oldu umarım vazgeçmeyiz...

mrb canm. Benim kilo ile başım dertte bende 17+ 4 günlüğüm bugün toplamda 4 kilo aldım. Beslenme listesi çıakrdık demişsin. Buraya yazabilir misin. Belki bizlerde dikkat ederiz.

canım boy ve kilona göre yazılması gerekiyo benle aynı isen listeyi aynen geçerim. 160 kilo54

benim mide bulantıları geri geldi galiba 2 gündür çıkardım çıkarıcam bu arada 59 ile hamile kaldım 1 hafta önce 61 dim şimdi yine 59 olmuşum
15 haftalığım ama hiç kilo almamşım bende diyorum 62 falan olmuşumdur nerdee

offf bu bas agrısı olduruyor ınsanıcok sık basım agrıyor kızlar sızdede oluyormu?

şu an geçmiş sayfaları okuyamayacak kadar şiddetli bir başağrım var
göz yuvalarım dahi zonkluyor
doktorum parol içebilirsin dedi ama içime sinmiyor
1 kere içtim 4,5 ay boyunca
hiçbir yere sığamıyorum ağrıdan n'apıcamı şaşırdım

Canım bir sakıncası yokta ne bileyim herşeyi anlatıyoruz ya burda tanıdık filan denk gelir
Özelden yazarım ben sana canım şimdi olur mu?

kızlar, göğüs ucunuzda kıllanma olan var mı. ben cımbızla alırdım eskiden. ama şimdi göğüs uçlarını uyarmamak gerekiyormuş ya almaya çekiniyorum.
siz nasıl çözüm buldunuz

kızlar, göğüs ucunuzda kıllanma olan var mı. ben cımbızla alırdım eskiden. ama şimdi göğüs uçlarını uyarmamak gerekiyormuş ya almaya çekiniyorum.
siz nasıl çözüm buldunuz

cnm dediğin gibi bende hep cımbızla
alırdım şimdide öyle yapıyorum
uyarmamak derken ne demek istedin anlamadım cnm :26::26::26:

siz nasıl çözüm buldunuz
Canım bende kıllanma yokta,sertleşme var,gerildiğinden uçları tatlı tatlı kaşınıyor çok kötü ya,zor tutuyorum kendimi kaşımamak için,uyarınca noluyormuş ki canım?

bu markaları ilk defa duyuyorum,ne cahilim ya

1.58 boyum sabah tartıldığımda 53.7 idim . öğleden sonraları 54 küsür oluyorum.

GİZEM SABAH UYANDIĞIMDA BEN ÇOK AÇ KALKIYORUM DİYE 2KAŞIK NESFİT 1 ÇAYBARD. SÜT
KAHVALTI:1 KİBRİT KUTUSU PEYNİR 1 YUMURTA 2 DİLİM EKMEK yeşillik ve biberle
ara öğün: 1 adet meyve veya 5 kuru kaysı veya bir avuç kuru üzüm
öğle: 6 yemek kaşığı sebze yemeği 1 kase çorba 4 yemek kaşığı pilav veya makarna (ben pilavla ekmek yemem diye böyle istersen pilavı azaltıp ekmek ye) bol salata
ara öğün: 2 ceviz 5 fındık ve 1 bardak süt veya ayran veya kefir
akşam: 1 kase çorba 3 köfte büyüklüğün et balık tavuk 2 dilim ekmek bol salata
ara öğün: 1 bardak süt 2 adet pötibor

haftada bir 1 bardak portakal suyu 1 kaşık pekmezle
haftada bir havuç suyu 1 çaykaşığı yağ ile
ayda bir ciğer
bu liste bu ay için yapılmış 1800 kalorilik bir liste ve benim sevdiğim şeylere göre düzenlendi yemesi zorunlu şeyler atlanmadı sevmesemde

bana doktorum söylemişti göğüs uçlarını uyarmak bi hormon salgılatıyormuş o da erken doğuma sebep olabiliyormuş. bu yüzden 38. hafta civarı göğüs uçlarına masaja başlarız normal doğumu kolaylaştırır demişti.
kaşıntı bende de oluyor. doktora sordum, uçlara çok dokunmamak kaydı ile nemlendirici sürebilirsin gerilmeyi azaltır dedi.

hatta internette "hamilelikte cinsel ilişki hakkında yazıları" okuyunca orda da rastlamıştım göğüs uçlarıyla oynamayın ilişki esnasında diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…