2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canm. ben bunlara dikkat etmeye çalışıyorum ara öğünlerde pek bişey yiyemesemde . ana öğünlerde fazla fazla yiyorum. yarasın bebişlerimize inş.

melekçim iyi günlerde kullanın inşallah, tekeriniz düz bassın :)
Quinny Zapp yanlış hatırlamıyorsam 3 tekerlekliydi, çift yönlü kullanırken 3. tekerlek senden tarafta olunca zor olmuyor mu? ya da bebeconfortlardaki gibi iskelet aynı kalıyor ve oturma kabinini mi söküp çeviriyorsun?
vereceğin cevaba göre kararım değişebilir çünkü bebeconfortta istediğim renkleri bulamadım

En sonunda canım.
Yesinler senin göbişini Valla benimde bu kadar var galiba.

iyiki söyledin canım

maşallahh
benim göbiş daha çıkmadı fark edilmıyo
seninki maşallah çok hafif çıkmış

maşalah ya çok tatlı göbeği ama çokta küçük görünüyor. belkide hafatsı küçüktür. ben 17. haftadayım. ve önümde sanki bir volaybol topu var gibi şiş. çok değişik bir karnım var.

ay cok seker benım göbüşde böyle bişiii
cidden maşallah ya insan göbeğim çıktı diye bile seviniyo di mi :)ben de benimkini koyucam bi türlü elim değmedi sipsivri olduğu için her gören hemen erkek mi diyo16.haftadan sonra çok belirgin büyümüştü ama nedense bu hafta (20nin içindeyiz) sanki çok büyümedi gibi, huzursuzlanıyorum

ara öğün şart ama bebişimize meyvede lazım ceviz fındıkta

Zeynepcim aynen belirttiğin gibi oturma kısmı çıkartılıp yön değiştiriliyor.
Bu arada katlanınca en ufak olma özelliğine sahip araba.

Bebecomfort için bir arkadaşım biz aldık daha 1 sene olmadan orası burası yamuldu sakın alma dedi.

selam kızlar bugün bebişimi gördüm bende 20 cm olmuş kendileri maşallah elleri yüzü ayakları kalbi herşeyi belirgin artık
doktor ablamız benim böbreklerime bakmak istedi ama oğlum ordan burdan sürekli görüntüdeydi

çok sağol canım ya, akşam ilk iş maxicosiyi detaylıca inceleyeceğim
bu arada bir otomobil dergisinin -motor und sport- makalesinde çocuk koltuklarının güvenliğine yer vermişler
farklı markaların birkaç modelini çarpma testlerinde denemişler
maxicosi pebble ve türkiyede adını duymadığım 4 markanın modeli daha tavsiye edilirken concord intense özellikle tavsiye edilmemiş
araçtan fırlarkenki fotoğrafını görünce ben de ürktüm bilginiz olsun

maşallahh
benim göbiş daha çıkmadı fark edilmıyo
seninki maşallah çok hafif çıkmış
aman hafif hafif cıksın cok büyük bir karnım olsun istemiyorum
maşallaaaaaaaaaaahhhhmışıl mışıl uyusunda büyüsün orda, yavrum benim
amin sağol canım
En sonunda canım.
Yesinler senin göbişini Valla benimde bu kadar var galiba.

cekinde görelim artık göbüşleri
iyiki söyledin canım

aslında bende bazen öyle düşünmüyor değilim birde 2 gündür oruç tutuyorum olan göbüşümde cekilde biraz

gözün aydın canım maşallah 20 cm olmuş demek maşallah

kızlarrrrrr sanki bebeğimi hissettim az önce iftarımı actım tatlı komposto falan yedim böyly bişy kıvrılır gibi oldu sanki gaz değil çünkü daha yeni yemek yedim ve gün boyuda bişey yememiştim gaz bundan sonra başlar ay inş. devamı gelir

bel ağrısından haftasonu çektim bende temızlık yapmak yaramıo banaaa yatamadım bıle hıc agrıdann... bı an önce doğursak vallaaa

ya sanırım fazla yorulmak bize yaramıyo, daha önce eğilmenin bu kadar zor bişey olduğunu farketmemiştim, şuan eğilmek için baya çaba harcıyorum ve sık eğilip kalkarsam çok belim ağrıyo, özellikle evi toplarken yerden onu al bunu al, çamaşır sererken filan,,,inşallah düzelir ya kalcamdan aşağıya bacağıma kadar vuruyo..

Merhaba kızlar...
Bugün detaylı ultrasona girdik bebişimle.Çok şükür bizleri en ufak bir şüpheye dahi düşürecek bir durumla karşılaşmadı doktorumuz.Bebeğimiz gayet sağlıklı maaşallah.
Tabi prosedür gereği üçlü testte çıkan risk oranı çok yüksek olduğu için doktorum yinede amniyosentez uygulaması istersem uygulayabileceğini söyledi.
Amniyosentez uygulaması için anne veya babanın herhangi bir sıkıntı durumunda bebeği aldırmayı düşünüp düşünmedikleri önemliymiş.
Eğer bebeği aldırmayı düşünüyrlarsa o zaman amniyosentez yapıp kesin bebeğin sağlığı hakkında bilgi alınabiliyormuş.
Ama yok benim gibi ne olursa olsun bebeğimi doğuracağım diyen anneler için ise amniyosentez biraz gereksizmiş.
Bizim bebeğimiz ise son derece sağlıklı göründüğü için amniyosentezi yaptırmama kararı aldık.
Çok şükür aklımızdaki bütün soru işaretleri böylece giderilmiş oldu.Artık rahat rahat bebeğimle hamileliğimi tamamlayabilirim.

Bu arada benimde artık bebeğimin cinsiyeti kesinleşti.
Ultrasonda çok net bir şekilde oğluşumun pipisini gördük

Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın,sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmeyi nasip eylesin inşaallah.
Bu süreçte moral ve desteklerini esirgemeyen herkese çok ama çok teşekkür ederim.

cook sevindim hadi gözün aydın kuzum sıkma artık canını

turuncu cok sevındım guzel haberlerıne

sende oğlan annesı olcaksın ne guzel

dılerım tum tetlerımızın sonucları guzel cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…