GİZEM SABAH UYANDIĞIMDA BEN ÇOK AÇ KALKIYORUM DİYE 2KAŞIK NESFİT 1 ÇAYBARD. SÜT
KAHVALTI:1 KİBRİT KUTUSU PEYNİR 1 YUMURTA 2 DİLİM EKMEK yeşillik ve biberle
ara öğün: 1 adet meyve veya 5 kuru kaysı veya bir avuç kuru üzüm
öğle: 6 yemek kaşığı sebze yemeği 1 kase çorba 4 yemek kaşığı pilav veya makarna (ben pilavla ekmek yemem diye böyle istersen pilavı azaltıp ekmek ye) bol salata
ara öğün: 2 ceviz 5 fındık ve 1 bardak süt veya ayran veya kefir
akşam: 1 kase çorba 3 köfte büyüklüğün et balık tavuk 2 dilim ekmek bol salata
ara öğün: 1 bardak süt 2 adet pötibor
haftada bir 1 bardak portakal suyu 1 kaşık pekmezle
haftada bir havuç suyu 1 çaykaşığı yağ ile
ayda bir ciğer
bu liste bu ay için yapılmış 1800 kalorilik bir liste ve benim sevdiğim şeylere göre düzenlendi yemesi zorunlu şeyler atlanmadı sevmesemde
Kızlar selam,
Eşimle beraber uzun zamandır yaptığımız internet araştırmaları, etrafımızdan topladığımız bilgiler ve Cadde'de yürürken geçen her arabayı incelememiz sonucunda kararımızı verdik. Bugün gidip bakacağız.
Karar verirken özellikle hafif olması, belli güvenlik standartlarına sahip olması, kumaşının yıkanabilir olması, çift yönlü kullanılabilmesi, katlanınca bağaja sığabilmesi gibi pek çok şeyi göz önünde bulundurduk veeeeee.....
Anakucağı olarak Maxi-Cosi Cabriofix ve ona uyumlu puset olan Quinny Zapp Xtra almaya karar verdik...
Çok zor bir karar oldu umarım vazgeçmeyiz...
iyiki söyledin canımbana doktorum söylemişti göğüs uçlarını uyarmak bi hormon salgılatıyormuş o da erken doğuma sebep olabiliyormuş. bu yüzden 38. hafta civarı göğüs uçlarına masaja başlarız normal doğumu kolaylaştırır demişti.
kaşıntı bende de oluyor. doktora sordum, uçlara çok dokunmamak kaydı ile nemlendirici sürebilirsin gerilmeyi azaltır dedi.
hatta internette "hamilelikte cinsel ilişki hakkında yazıları" okuyunca orda da rastlamıştım göğüs uçlarıyla oynamayın ilişki esnasında diyordu
maşallahh
benim göbiş daha çıkmadı fark edilmıyo
seninki maşallah çok hafif çıkmış
cidden maşallah ya insan göbeğim çıktı diye bile seviniyo di mi :)ben de benimkini koyucam bi türlü elim değmedi sipsivri olduğu için her gören hemen erkek mi diyo16.haftadan sonra çok belirgin büyümüştü ama nedense bu hafta (20nin içindeyiz) sanki çok büyümedi gibi, huzursuzlanıyorumay cok seker benım göbüşde böyle bişiii
melekçim iyi günlerde kullanın inşallah, tekeriniz düz bassın :)
Quinny Zapp yanlış hatırlamıyorsam 3 tekerlekliydi, çift yönlü kullanırken 3. tekerlek senden tarafta olunca zor olmuyor mu? ya da bebeconfortlardaki gibi iskelet aynı kalıyor ve oturma kabinini mi söküp çeviriyorsun?
vereceğin cevaba göre kararım değişebilir çünkü bebeconfortta istediğim renkleri bulamadım
teşekkür ederim canm. ben bunlara dikkat etmeye çalışıyorum ara öğünlerde pek bişey yiyemesemde . ana öğünlerde fazla fazla yiyorum. yarasın bebişlerimize inş.
melekçim iyi günlerde kullanın inşallah, tekeriniz düz bassın :)
Quinny Zapp yanlış hatırlamıyorsam 3 tekerlekliydi, çift yönlü kullanırken 3. tekerlek senden tarafta olunca zor olmuyor mu? ya da bebeconfortlardaki gibi iskelet aynı kalıyor ve oturma kabinini mi söküp çeviriyorsun?
vereceğin cevaba göre kararım değişebilir çünkü bebeconfortta istediğim renkleri bulamadım
Zeynepcim aynen belirttiğin gibi oturma kısmı çıkartılıp yön değiştiriliyor.
Bu arada katlanınca en ufak olma özelliğine sahip araba.
Bebecomfort için bir arkadaşım biz aldık daha 1 sene olmadan orası burası yamuldu sakın alma dedi.
aman hafif hafif cıksın cok büyük bir karnım olsun istemiyorummaşallahh
benim göbiş daha çıkmadı fark edilmıyo
seninki maşallah çok hafif çıkmış
amin sağol canımmaşallaaaaaaaaaaahhhhmışıl mışıl uyusunda büyüsün orda, yavrum benim
En sonunda canım.
Yesinler senin göbişiniValla benimde bu kadar var galiba.
cekinde görelim artık göbüşleri
iyiki söyledin canım
aslında bende bazen öyle düşünmüyor değilim birde 2 gündür oruç tutuyorum olan göbüşümde cekilde birazcidden maşallah ya insan göbeğim çıktı diye bile seviniyo di mi :)ben de benimkini koyucam bi türlü elim değmedi sipsivri olduğu için her gören hemen erkek mi diyo16.haftadan sonra çok belirgin büyümüştü ama nedense bu hafta (20nin içindeyiz) sanki çok büyümedi gibi, huzursuzlanıyorum
selam kızlar bugün bebişimi gördüm bende 20 cm olmuş kendileri maşallah elleri yüzü ayakları kalbi herşeyi belirgin artık
doktor ablamız benim böbreklerime bakmak istedi ama oğlum ordan burdan sürekli görüntüdeydi
huhuu mayıs anneleri uyudunuz muu
ben uyanığım ama belim çok ağrıyor
bel ağrısından haftasonu çektim bende temızlık yapmak yaramıo banaaa yatamadım bıle hıc agrıdann... bı an önce doğursak vallaaa
Merhaba kızlar...
Bugün detaylı ultrasona girdik bebişimle.Çok şükür bizleri en ufak bir şüpheye dahi düşürecek bir durumla karşılaşmadı doktorumuz.Bebeğimiz gayet sağlıklı maaşallah.
Tabi prosedür gereği üçlü testte çıkan risk oranı çok yüksek olduğu için doktorum yinede amniyosentez uygulaması istersem uygulayabileceğini söyledi.
Amniyosentez uygulaması için anne veya babanın herhangi bir sıkıntı durumunda bebeği aldırmayı düşünüp düşünmedikleri önemliymiş.
Eğer bebeği aldırmayı düşünüyrlarsa o zaman amniyosentez yapıp kesin bebeğin sağlığı hakkında bilgi alınabiliyormuş.
Ama yok benim gibi ne olursa olsun bebeğimi doğuracağım diyen anneler için ise amniyosentez biraz gereksizmiş.
Bizim bebeğimiz ise son derece sağlıklı göründüğü için amniyosentezi yaptırmama kararı aldık.
Çok şükür aklımızdaki bütün soru işaretleri böylece giderilmiş oldu.Artık rahat rahat bebeğimle hamileliğimi tamamlayabilirim.
Bu arada benimde artık bebeğimin cinsiyeti kesinleşti.
Ultrasonda çok net bir şekilde oğluşumun pipisini gördük
Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın,sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmeyi nasip eylesin inşaallah.
Bu süreçte moral ve desteklerini esirgemeyen herkese çok ama çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?