2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cok sevindim senin icin, allah herkese saglık versın en õnemlısı bu... Saglıkla alırız ınsallah bebıslerımızı kucagımıza.

Çok çok sevindim canım,allah dualarımızı boşa çıkarmadı.
Oğluşunuz detaylı ultrasona girip pipisini göstermek istemiş size de ondan böyle bir oyun oynamış size bence
Şükür canım ya harbiden çok sevindim

Canım çok sevindim bende, hadi geçmiş olsun diyelim, inşallahh hiçbir sorun yaşamadan bu güzel günlerimizi geçirerek, bebişlerimizi kucaklarımıza alırız hepimiz....

çoook sevindik bu habere!! hem ben hem oğlum!!
Allah sonuna kadar sağlık sıhhat versin inşallah görüp göreceğiniz tüm sıkıntı bu kadar olsun!!
gerçekten benim de içime su serpildi senden güzel haber alınca
bu testler insanın kafasını karıştırıyor işte maalesef

oğluma arkadaş gelmesine de ayrı bir sevindim :)
çok güzel di mi pipileri (görmemişin oğlu hesaabı)

cok sukur canim allah bebislerimizi korusun,erkekimsiydi tam erkek oldu senin minik desene :)

Son düzenleme:

masallah uzun olacak senin bebis ,objektifleride seviyo galiba

tosticim zor olmuyomu hamileyken tansiyonun falan duser dikkat et ne guzel sevap isliyosunuz bebisinle bende asure pisirecem ama ne zaman bu usengeclikle,bu arada bende bugun bebegimi hissettim oyle anlik bisey degildi elimi koydum basbagi elimin altindan kimildiyordu cok mutlu oldum

canım vallahi cok şükür cok rahat tuttum 2 gün yarında inş. tutucam 3 gün tutmuş olcam aslında gecen ramazandan 6 gün borcum vardı haftada 1 gün tutarım dedim ama muharremin 9 10 11. günleri peşpeşe tutmak cok sevapmış bende eşimide kandırdım o da faydalansın bu sevaptan dedim tutuyoruz bakalım tatlım önümüzdeki ramazanda rabbim nasip ederse bebeklerimiz minicik ve biz onları emziriyor olacagız muhtemelen hiç tutamayacagız bari şimdiki borçları tutalımda borcumuz kabarmasın demi

inş. çarşamba kuran okutucam aşure yapıcam ikram edicem kapı kapı dagıtmak daha zor böylesi daha iyi olacak

hepinize iyi akşamlar arkadaşlar,

4 gündür ara ara girip okumaya çalışıyorum yazılanları ama yazmaya fırsat bulamadım. biz kızımla yarın yine doktora gidicez tahlil yaptırmaya.tahlil sonuçlarıma öre kum döküyomuşum cumadan bu yana günde 3,5 lt su içiyorum ve doktorum bütün süt ve süt ürünlerini kesti kısa bir süreliğine süt ürünlerini abarttıysan değerler bu yüzden yüksek çıkıyo olabilir dedi.bakalım yarın sabah ne gelicek sonuçlar :26:

turuncu canım 3 lü sonuçlarını yazdığındna beri aklımdasın çok şükür güzel haberlerini okudum şimdi.Oğluşun önce sana ve babasına hayırlı evlat olsun,gözün aydın

Canım benim çok sevindim senin adına zaten hiç kuşkum yoktu iyi şeyler duyacağından. En azından için rahat etmiş oldu benim gibi. Allah'ım bebişlerimizi korusun.

Turuncu canım gözün aydın çok sevindim. Allah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin...
Doktor bizede erkeğe benziyor dedi ama kısmetse bu haftasonu netleşir diye tahmin ediyorum....Bugüne bugün şehzade anası olacağızz

tosti, kibela24, puups, mutluyummmmm, shadow34, zeynepYUS, hayel1, kelebeklerim0407, askocuk, ilkim81, papatya2507.....ve öncesinde bana moral ve destek olan herkese çok ama çok teşekkür ediyorum.
Burda hiç kimse birbirini görmeden tanımadan karşılıksız bir şekilde birbirine destek oluyor.Hepinizden Allah razı olsun.

Rabbim evlerimize,huzur,mutluluk,bereket versin...Yavrularımızı sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip eylesin inşaallah.

Herkese merhaba,benim de cinsiyetleri kesinleşti buhafta detaylı usg de.2si de kızmış.O kadar sevindim ki içim içime sığmıyor.Hep bir kızım olsun isterdim Allah iki tane veriyor.
Bana 12. Haftada doktorum ikisi de erkek gibi demişti ama 14 haftada göstermediler ikisi de ,o yüzden ancak öğrendik ve büyük sürpriz oldu.Hala da içimde şuphe var ya yine değişirse diye.Ama memorialin bölüm başkanına gittim herhalde o da yanılmaz. Bebişlerimin ikisi de 197 gram olmuşlar ,birisi uyuyordu,biriside oynaşıp duruyordu.İnsan izlemeye doyamıyor onları ,ama ben şanslıyım ikiz gebelik olduğu için doktor 2haftada bir çağırıyor.
Herkese sevgiler,umarım herkesin gebeliği problemsiz geçer.Bu arada bazen okuyorum çok temizlik yapan veya halı silkeleyen arkadaşları,sonra bel ağrından yatamadıklarını yazmışlar.Aman dikkat edin bu işin şakası yok simdiki rahatlığınızın bedelini 7 aylık olunca yatak istirahatiyle ödemeyin.Evlerin bal dök yala olması şart degil ,bebeğiniz size tutunmaya çalışıyor,ona en rahat ortamı sağlamaya bakın.

okumadığım yerden başladım okuyayım dedim ama çok kaynatmışsınız hızınıza yetişemedim ben de hemen son sayfaya atladım ilk sayfalardan alıntı yapmış oldum haliyle
dün annem geldi bursadan valla rahat bi nefes aldım evde sürekli nazının sözünün geçtiği birinin olması çocuğun bakımını zevkle üstlenmesi falan gzel şeyler allah yokluklarını göstermesin inşallah :26:

patik harika olmuş canım ellerine sağlık yeleğinde yakasına bi kaç sıra daha gtseymişsin daha iyi olurmuş sanki örgüden pek anlamam esasında ama yakası geniş olmuş çok ellerine sağlık tatlım

offf canım istedi yarın hemen yemeliyimmmmmmmmmmm

gunaydın kızlar uykusuzluktan olmek uzereyım gecenın saat 3 unden berı yerlerde surundum bu cocugun uykusu ne zaman duzene gırecek acaba cok mutsuzum bu yuzden gozlerım yerınden cıkmak uzere offff oooooooofff

ah canım ya benim oğlum 2 buçuk yaşında daha yeni düzene girdi diyebilirim memeden yazın kestim odasını ayırdım yeni yeni düzene giriyo inan hala geceleri uyanıp yanımıza geliyo allah kolaylıklar versin 2 çocukla nasıl başederim ben de kara kara onu düşünüyorum
canım ben de yüzüyorum ve yürüyorum doktorum havuz için sabah saatlerini tercih etmemi tavsiye etti ben de öyle yapmaya çalışırım allaj korusun mikrop falan kapmayız inşallah ama hamileler için en ideal spor yürüyüş ve yüzme zaten

kilo durumları ne alemde ben hızla kilo alıyorum son bı haftada tam bır kılo almısımm tartılmayacam artıkkkkkkkkkk
çok hızlı gidiyosun canım gerçi şu anki kg durumunu bilmiyorum ama aşırı zayıf değilsen bence biraz yavaşla tatlım çok zorluğunu yaşarsın biraz spor yapmaya çalış yediklerine dikkat etmeye çalış bence

turuncu bi problem çıkmamasına çok sevindim gözün aydın zaten içimden geçen buydu tahmine diyodum 3lü testi hepimiz biliyoruz malum sadece insanın içini karartıyo sonuçlar inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız meleklerimizi

üzülme canım ben de almadım şimdiden sonra alırız artık dr um normal dedi iyimiş yani yoksa ben de yiyorum özellikle ekmek çok tüketiyorum doymak bilmiyorum ama bünye meselesi işte..
16. haftamda kız dedi %90 ama ben de inanamadım hala çarşamba tekrar gidicez teyit için yazarım değişip değişmediğini

Turummcuumm çok sevindim canımcım vallahi ya süper Allahım sağ salim almayıda nasip eder inşallaaahh
pipiymiş he sonunda hayırlısı olsun inş..

Son düzenleme:

Canim ne kadar sevindim anlatamam senden bir haber varmi diye bakayim dedim ve coooook sevindimm tekrar gözun aydin...

günaydın..........
sabah ilk işim senden heberlere bakmak oldu ve çok mutlu oldum. hayırlısıyla kucağını alırsın inşallah.

Turuncumm iyi ve sağlıklı haberlerle dönmene çook ama çookk sevindimmm Allah birdaha böyle tatsızlıklar göstermesin bebeğini sağlıkla dünyaya getirmeni ve kucağına almak nasip olsun sana ve hepimize inşallahhh Cinsiyette kesinleşmiş ne güzelll Ettiğin tüm dualara aamiiiiiiiiiiin diyorum

herkese günaydınn sevgili annelerrr ve bebişleriiii
sabah sabah uyandık işimize geldiikkk :126:
sabah acele ile kahvaltımı ettimmm ama hızlı yediğim içinmidir bilmıyorumm hepsi gittiii midem ayaklandııı
şimdi ikinci kahvaltımı ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…