2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

herkese gunaydın...

turuncuu gözün aydın hep aklımdaydın ınan cok sevındımm sorun olmamasına allah hepımızın bebıslerıne saglık versınn

bugün 1:30 rendavum var cinsiyeti öğrenecez çok heyecanlıyım. eşim çok fazla erkek istiyo kız olursa üzülürmü acaba korkuyorum

herkese gunaydın...

turuncuu gözün aydın hep aklımdaydın ınan cok sevındımm sorun olmamasına allah hepımızın bebıslerıne saglık versınn

Sevgi canım bu arada nasılsın? Ben gayet iyiyim yaptıklarını unutmadım ama hatasının farkında ve eskisinden çok daha iyi davranıyor bana. Umarım snde biraz daha iyisindir...

bugün 1:30 rendavum var cinsiyeti öğrenecez çok heyecanlıyım. eşim çok fazla erkek istiyo kız olursa üzülürmü acaba korkuyorum

Allah sağlıklı bir bebek nasip etsin gerisi önemli değil desek te gönüllerden illa biri geçiyor.. Korkmanıza gerek yok bence eşiniz çok istese de kız olursa eğer ona da çok sevinecektir. Kaç haftalıksınız bu arada, ben 14+5 im şuan hafta sonu dr kontrolüm var bakalım öğrenebilecekmiyiz bizde. Akşam eşimin beni gülmekten kırıp geçirdiği şakası; bebek erkek olursa bana ne alacaksın

Sevgi canım bu arada nasılsın? Ben gayet iyiyim yaptıklarını unutmadım ama hatasının farkında ve eskisinden çok daha iyi davranıyor bana. Umarım snde biraz daha iyisindir...

çok sevındım cnm ınsallah dahada ıyı olursunuzzz... bende unutamıyorum yaptıgını sindiremiyorum hala eve gıdıp ılk işim internet geçmişinee bakmak oluyoo nasıl güvencem bılmıyourm evet benım esımde bana cok ıyı davranıooo ilgiliii fln ama bilmiyorum ben hala mutsuzumm...

cnm neden üzülsün ya ıkısde onun canı kanıı onlar da en az bızım kadar heyecanlanıyorlar ama bellı etmıyorlar fazlaaa erkekler malesef erkekçi oluyooo allahım hayırlı saglıklı evlatlar versın gerısı boşş...

evet canım hem uzun hem de her yere uzanıyor maşallah ama sonunda ellerini çaprazlayıp suratını kapattı yeter dedi herhalde

ben kız istiyordum erkek olduğunu öğrenince önce tepki vermedim sonra iki gün bi garip dolandım moralim bozuk gibi ama sonra da alıştım şimdi çok mutluyuz oğluşumla eşinde ilk başta belki biraz morali bozulsada elbet sevecek ve mutluluğunu gösterecektir öyle yada böyle kendi çocuğu kolay mı

sağol canım darısı başına

çok sevindik hayatım oğlumda sevindi bak arkadaşı geliyormuş ve maşallah sağlıklıymış diye

günaydın herkeseeee,

turuncu çok sevindim haberine:)

lierac krem almayı düşünüyorum ama önerir misiniz, kullananlar memnun mu. internette araştırdım, 38 liraya da var 64 liraya da. aynı ürün niye bu kadar fiyat farkı var anlamadım

Merhaba kıslar....Son birkaç gündür geceleri tuvalete uyanıyorum...Acayip sıkıştırıyor...Büyüyo bebişlerimiz sanırım :))))
Bizimde 12. haftada erkeğe benziyor demişti bakalım dönecek mi?? Eşim çok kız istiyor...Hayırlı evlat olsunlarda...
Kıslar beşik almayı düşünüyor musunuz?? Yaniii ben aslında bebek odası yerine çocuk odası yapmak istiyorum..Nede olsa hızla büyüyorlar....Kocaman beşiği nere kaldıracağız evi küçük olanlar özellikle...Katlanip toplanan bebek yataklari varmış belkide ondan alırım...Benim gibi düşünenler var mı??

ben de park yatak almayı düşünüyorum, yanımızda yatacak bir süre. odasını sonra yapıcam. ama beşik almayı düşünmüyorum, dediğin gibi çabucak büyüyorlar

kızlarrrrr hafta sonu bebek kıyafetleri eşyaları falan baktık..çok güzeller yaaaaaaaa.ama daha önce bi deneyimimiz olmadığı için ne yapacağımıza karar veremedik.mesela çocuk ilk doğduğunda nasıl bir yatak gerekiyor hani kendi odasına geçene kadar bizim odamıza nasıl bir şey alsak.yatak odamız da biraz küçük..bu tür yataklar araştıran hoşuna giden birileri var mı?? marka mağaza falan hakkında bi bilgi verinnnnnnnn(((((((((

2 saatte bir çıkıyorum desem inanın yanii bıktım artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…