çok sevındım cnm ınsallah dahada ıyı olursunuzzz... bende unutamıyorum yaptıgını sindiremiyorum hala eve gıdıp ılk işim internet geçmişinee bakmak oluyoo nasıl güvencem bılmıyourm evet benım esımde bana cok ıyı davranıooo ilgiliii fln ama bilmiyorum ben hala mutsuzumm...
2 saatte bir çıkıyorum desem inanın yanii bıktım artıkk
günaydın herkeseeee,
turuncu çok sevindim haberine:)
lierac krem almayı düşünüyorum ama önerir misiniz, kullananlar memnun mu. internette araştırdım, 38 liraya da var 64 liraya da. aynı ürün niye bu kadar fiyat farkı var anlamadım
Allah sağlıklı bir bebek nasip etsin gerisi önemli değil desek te gönüllerden illa biri geçiyor.. Korkmanıza gerek yok bence eşiniz çok istese de kız olursa eğer ona da çok sevinecektir. Kaç haftalıksınız bu arada, ben 14+5 im şuan hafta sonu dr kontrolüm var bakalım öğrenebilecekmiyiz bizde. Akşam eşimin beni gülmekten kırıp geçirdiği şakası; bebek erkek olursa bana ne alacaksın
Sevgi canım bu arada nasılsın? Ben gayet iyiyim yaptıklarını unutmadım ama hatasının farkında ve eskisinden çok daha iyi davranıyor bana. Umarım snde biraz daha iyisindir...
Merhaba kıslar....Son birkaç gündür geceleri tuvalete uyanıyorum...Acayip sıkıştırıyor...Büyüyo bebişlerimiz sanırım :))))
Bizimde 12. haftada erkeğe benziyor demişti bakalım dönecek mi?? Eşim çok kız istiyor...Hayırlı evlat olsunlarda...
Kıslar beşik almayı düşünüyor musunuz?? Yaniii ben aslında bebek odası yerine çocuk odası yapmak istiyorum..Nede olsa hızla büyüyorlar....Kocaman beşiği nere kaldıracağız evi küçük olanlar özellikle...Katlanip toplanan bebek yataklari varmış belkide ondan alırım...Benim gibi düşünenler var mı??
kızlarrrrr hafta sonu bebek kıyafetleri eşyaları falan baktık..çok güzeller yaaaaaaaa.ama daha önce bi deneyimimiz olmadığı için ne yapacağımıza karar veremedik.mesela çocuk ilk doğduğunda nasıl bir yatak gerekiyor hani kendi odasına geçene kadar bizim odamıza nasıl bir şey alsak.yatak odamız da biraz küçük..bu tür yataklar araştıran hoşuna giden birileri var mı?? marka mağaza falan hakkında bi bilgi verinnnnnnnn(((((((((
aynen öyle aniden sıkışmalar insanı çok kötü ediyor. geceleri uykudan zor yetişiyorum...kızlar ben de çok sık tuvalete gitmek zorunda kalıyorum mesanem hemen şişiyor sanki. bir de gece su içip yatarsam sabah resmen mesanem ağrı yapıyor sıkıştırıyor beni.. bebişlerden yer kalmadı demek ki
Bende gündüzleri çok çıkıyorum ama suyuda bol içiyorum ondandır diye düşünüyorum eve gidince pek içmiyorum buna rağmen 2 kez uyanıyorum...Ağrı ile uyanıyorum...Bebek yukarı çıkmıyor mu büyüdükçe ben öyle okumuştum sık idrara çıkma azalır diye yazıyordu..
Merhaba kızlar...
Bugün detaylı ultrasona girdik bebişimle.Çok şükür bizleri en ufak bir şüpheye dahi düşürecek bir durumla karşılaşmadı doktorumuz.Bebeğimiz gayet sağlıklı maaşallah.
Tabi prosedür gereği üçlü testte çıkan risk oranı çok yüksek olduğu için doktorum yinede amniyosentez uygulaması istersem uygulayabileceğini söyledi.
Amniyosentez uygulaması için anne veya babanın herhangi bir sıkıntı durumunda bebeği aldırmayı düşünüp düşünmedikleri önemliymiş.
Eğer bebeği aldırmayı düşünüyrlarsa o zaman amniyosentez yapıp kesin bebeğin sağlığı hakkında bilgi alınabiliyormuş.
Ama yok benim gibi ne olursa olsun bebeğimi doğuracağım diyen anneler için ise amniyosentez biraz gereksizmiş.
Bizim bebeğimiz ise son derece sağlıklı göründüğü için amniyosentezi yaptırmama kararı aldık.
Çok şükür aklımızdaki bütün soru işaretleri böylece giderilmiş oldu.Artık rahat rahat bebeğimle hamileliğimi tamamlayabilirim.
Bu arada benimde artık bebeğimin cinsiyeti kesinleşti.
Ultrasonda çok net bir şekilde oğluşumun pipisini gördük
Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın,sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmeyi nasip eylesin inşaallah.
Bu süreçte moral ve desteklerini esirgemeyen herkese çok ama çok teşekkür ederim.
kızlar bu arada 15 aralık ta mother care 'da %50 indirim olacakmış bir çok üründe hemdeeee
bence bir gidin bakın derim
bütün mağazalarda geçerlimi canım bu indirim
Merhaba kızlar...
Bugün detaylı ultrasona girdik bebişimle.Çok şükür bizleri en ufak bir şüpheye dahi düşürecek bir durumla karşılaşmadı doktorumuz.Bebeğimiz gayet sağlıklı maaşallah.
Tabi prosedür gereği üçlü testte çıkan risk oranı çok yüksek olduğu için doktorum yinede amniyosentez uygulaması istersem uygulayabileceğini söyledi.
Amniyosentez uygulaması için anne veya babanın herhangi bir sıkıntı durumunda bebeği aldırmayı düşünüp düşünmedikleri önemliymiş.
Eğer bebeği aldırmayı düşünüyrlarsa o zaman amniyosentez yapıp kesin bebeğin sağlığı hakkında bilgi alınabiliyormuş.
Ama yok benim gibi ne olursa olsun bebeğimi doğuracağım diyen anneler için ise amniyosentez biraz gereksizmiş.
Bizim bebeğimiz ise son derece sağlıklı göründüğü için amniyosentezi yaptırmama kararı aldık.
Çok şükür aklımızdaki bütün soru işaretleri böylece giderilmiş oldu.Artık rahat rahat bebeğimle hamileliğimi tamamlayabilirim.
Bu arada benimde artık bebeğimin cinsiyeti kesinleşti.
Ultrasonda çok net bir şekilde oğluşumun pipisini gördük
Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın,sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmeyi nasip eylesin inşaallah.
Bu süreçte moral ve desteklerini esirgemeyen herkese çok ama çok teşekkür ederim.
hepinize iyi akşamlar arkadaşlar,
4 gündür ara ara girip okumaya çalışıyorum yazılanları ama yazmaya fırsat bulamadım. biz kızımla yarın yine doktora gidicez tahlil yaptırmaya.tahlil sonuçlarıma öre kum döküyomuşum cumadan bu yana günde 3,5 lt su içiyorum ve doktorum bütün süt ve süt ürünlerini kesti kısa bir süreliğine süt ürünlerini abarttıysan değerler bu yüzden yüksek çıkıyo olabilir dedi.bakalım yarın sabah ne gelicek sonuçlar :26:
turuncu canım 3 lü sonuçlarını yazdığındna beri aklımdasın çok şükür güzel haberlerini okudum şimdi.Oğluşun önce sana ve babasına hayırlı evlat olsun,gözün aydın
Herkese merhaba,benim de cinsiyetleri kesinleşti buhafta detaylı usg de.2si de kızmış.O kadar sevindim ki içim içime sığmıyor.Hep bir kızım olsun isterdim Allah iki tane veriyor.
Bana 12. Haftada doktorum ikisi de erkek gibi demişti ama 14 haftada göstermediler ikisi de ,o yüzden ancak öğrendik ve büyük sürpriz oldu.Hala da içimde şuphe var ya yine değişirse diye.Ama memorialin bölüm başkanına gittim herhalde o da yanılmaz. Bebişlerimin ikisi de 197 gram olmuşlar ,birisi uyuyordu,biriside oynaşıp duruyordu.İnsan izlemeye doyamıyor onları ,ama ben şanslıyım ikiz gebelik olduğu için doktor 2haftada bir çağırıyor.
Herkese sevgiler,umarım herkesin gebeliği problemsiz geçer.Bu arada bazen okuyorum çok temizlik yapan veya halı silkeleyen arkadaşları,sonra bel ağrından yatamadıklarını yazmışlar.Aman dikkat edin bu işin şakası yok simdiki rahatlığınızın bedelini 7 aylık olunca yatak istirahatiyle ödemeyin.Evlerin bal dök yala olması şart degil ,bebeğiniz size tutunmaya çalışıyor,ona en rahat ortamı sağlamaya bakın.
herkese günaydın, gerçi öğlen oldu ama
dün hasta olduğum için, hiç giremedim nete.anca okuyabildim. kötü üşütmüşüm:2:. iki gündür etlerimle kemiklerimi birbirinden ayırdılar sanki, ne yatabildim ne oturabildim. şimdi biraz daha iyiyim çok şükür.
ağrısı olan arkadaşlara geçmiş olsun,cinsiyeti öğrenenlerin gözleriaydın.hayırlı olsunlar inşallah.
turuncucum haydi gözünaydın. çok sevindim. oğluşunda hayırlı olsun cnm.
bugün dra gidicek arkadaşlarında hayırlı haberlerini bekliyoruz. inşallah cinsiyetlerini saklamazlar, Allah gönlünüze göre versin.
tuvalet konusunda bende gece kalkmayı hiç sevmem ama en az bir defa mutlaka kalkıyorum ve bu duruma sinir oluyorum.
Kızlar Tünaydın.....................
Karnım çok şiş ,gazdan mı üşütmeden mi,bebeğimden mi bilmiyorum çok rahatsızım iki gündür şişlikten.Hiç keyfim yok.Yemek bile yiyemiyorum şişlikten.Niye böyle olduysa:44:
Kızlar Tünaydın.....................
Karnım çok şiş ,gazdan mı üşütmeden mi,bebeğimden mi bilmiyorum çok rahatsızım iki gündür şişlikten.Hiç keyfim yok.Yemek bile yiyemiyorum şişlikten.Niye böyle olduysa:44:
çok geçmiş olsun canım bol bol mandalina ye.c vitaminini doğal yoldan almaya çalış.herkese günaydın, gerçi öğlen oldu ama
dün hasta olduğum için, hiç giremedim nete.anca okuyabildim. kötü üşütmüşüm:2:. iki gündür etlerimle kemiklerimi birbirinden ayırdılar sanki, ne yatabildim ne oturabildim. şimdi biraz daha iyiyim çok şükür.
ağrısı olan arkadaşlara geçmiş olsun,cinsiyeti öğrenenlerin gözleriaydın.hayırlı olsunlar inşallah.
turuncucum haydi gözünaydın. çok sevindim. oğluşunda hayırlı olsun cnm.
bugün dra gidicek arkadaşlarında hayırlı haberlerini bekliyoruz. inşallah cinsiyetlerini saklamazlar, Allah gönlünüze göre versin.
tuvalet konusunda bende gece kalkmayı hiç sevmem ama en az bir defa mutlaka kalkıyorum ve bu duruma sinir oluyorum.
canım şişlik beni de çok sıkıştırdı bu hafta.tıs tıs düdüklü tencere gibi gezdim ortalıkta ama yapacak pek birşey yok. ayaklarını belini sıcak tutmaya bak..Kızlar Tünaydın.....................
bende bugün işe geç geldim düngece belim çok tuttu, birde dün yeniden süt içmeye başladım,vicdan azabı duyuyorum, burda millet 20cm boyları yazdıkça üzülüyorum, dedim başlıyayım, ama resmen gazdan mahfoldum, akşam yemeğini yedik annemlerde, kakıldım kaldım koltukta belim bi yandan gaz sancısı bi yandan, o gaz nasıl biliyomusun,bıçaklar giriyo karnımın tüm etrafına kasıklarıma, arkadaşlar laktozsuz falan iç dediler,eşime akşam markette bizde yok ole bişi demişler,anlamadım.....Seninde eğer yediğin içtiğin yapmıyorsa, ayaklarını üşütmüş olabilirsin canım,,,bu arada fotolarıda çekemedim rahatsızlıktan
Aynen canım ben de çekemedim,hareket edesim yoktu şişlikten.Sütte içemedim dün ve bugün gaz yapacak diye,çok rahatsız ediyor.Bu arada sana da geçmiş olsun canım bel ağrısı da kötü,canım acaba şey olabilir mi genelde bebek aşağıda olanların bel ağrısı oluyor doktoruna bir sorsan.canım çok sevindim, zaten böyle çıkacağından emindim, umudumu yitirmemiştim bebeğinle ilgili, şimdi için rahat olsun, insanın haytında herşey bi tecrübe işte, umarım bununla gelmiş geçmiş olur canım...
canım çok geçmiş olsun nasıl yani, sen hissetmedinmi, o çok ağrılı olur diye biliyorum...
canım çok sevindim kızçelerine Allahım yüzlerinide sağlıkla göstersin sana inşallah....
geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine...o çiş konusunuda sorma gitsin valla, tuvalette uyusak yeri....
canım merhaba, bende bugün işe geç geldim düngece belim çok tuttu, birde dün yeniden süt içmeye başladım,vicdan azabı duyuyorum, burda millet 20cm boyları yazdıkça üzülüyorum, dedim başlıyayım, ama resmen gazdan mahfoldum, akşam yemeğini yedik annemlerde, kakıldım kaldım koltukta belim bi yandan gaz sancısı bi yandan, o gaz nasıl biliyomusun,bıçaklar giriyo karnımın tüm etrafına kasıklarıma, arkadaşlar laktozsuz falan iç dediler,eşime akşam markette bizde yok ole bişi demişler,anlamadım.....Seninde eğer yediğin içtiğin yapmıyorsa, ayaklarını üşütmüş olabilirsin canım,,,bu arada fotolarıda çekemedim rahatsızlıktan
Sağol canım ama yemekten değil heralde,dün hiç yemek yiyemedim çünkü,sütümü bile içemedim,ayaklardan üşüttüm heralde gazsa ondandır,umarım başka birşey yoktur,zor oturuyorum yaw.geçmiş olsun cnm. büyük ihtimalle gaz vrdır.yemeğinin içine kimyon atarsan, biraz gazı çıkartmanda faydası olur.
canım bulunduğun şehirde Groseri market varsa orda kesin bulunuyor
canım merhaba, bende bugün işe geç geldim düngece belim çok tuttu, birde dün yeniden süt içmeye başladım,vicdan azabı duyuyorum, burda millet 20cm boyları yazdıkça üzülüyorum, dedim başlıyayım, ama resmen gazdan mahfoldum, akşam yemeğini yedik annemlerde, kakıldım kaldım koltukta belim bi yandan gaz sancısı bi yandan, o gaz nasıl biliyomusun,bıçaklar giriyo karnımın tüm etrafına kasıklarıma, arkadaşlar laktozsuz falan iç dediler,eşime akşam markette bizde yok ole bişi demişler,anlamadım.....Seninde eğer yediğin içtiğin yapmıyorsa, ayaklarını üşütmüş olabilirsin canım,,,bu arada fotolarıda çekemedim rahatsızlıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?