2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Geçicek canım biraz zaman. allah bir daha yaşatmasın...

kızlar ben de çok sık tuvalete gitmek zorunda kalıyorum mesanem hemen şişiyor sanki. bir de gece su içip yatarsam sabah resmen mesanem ağrı yapıyor sıkıştırıyor beni.. bebişlerden yer kalmadı demek ki

2 saatte bir çıkıyorum desem inanın yanii bıktım artıkk

Bende gündüzleri çok çıkıyorum ama suyuda bol içiyorum ondandır diye düşünüyorum eve gidince pek içmiyorum buna rağmen 2 kez uyanıyorum...Ağrı ile uyanıyorum...Bebek yukarı çıkmıyor mu büyüdükçe ben öyle okumuştum sık idrara çıkma azalır diye yazıyordu..

Bende dün internetten sipariş verdim 3 adet olunca daha indirimli oluyor , gittigidiyordan sipariş verdim. tanesi 33 liraya geliyor. Zaten bir tanesi yetmez, almışken 3ünü birden aldım...

süper bir şaka yaaa
bende cumartesi gidicem bakalımmmm öğrenebilecekmiyizzz ayy bebişimi özledim ben yaaaaa

Sevgi canım bu arada nasılsın? Ben gayet iyiyim yaptıklarını unutmadım ama hatasının farkında ve eskisinden çok daha iyi davranıyor bana. Umarım snde biraz daha iyisindir...

gul canım eşin döndümü eve ? sevindim iyi olmanıza ama hemen unutmayın bence de ama çok fazlada konuşmayın konu ile ilgili haklı iken haksız durumuna düşmeyin

Bu aralar aniden sıkışmalar bende de çok oluyor işten eve gelene kadar bazen çok zorlanıyorum gün içinde kaç defa gittiğimi hatırlamıyourm artık. Sanırım bebekten mesane sıkışıyor hemencik.
Canım bence de büyük beşiğe veya yatağa gerek yok, evinde küçükse...Zaten 1 yaşına kadar aynı odada kalırsınız yatağının yanına küçük , güzel bir beşik al.Heran bakması kolay olur.
Ben öyle yapacağım. 1 yaşından sonra istersen büyük yatak alırsın, ister oda yaparsın...

Canım sende küçük bir beşik alabilirsin. yatağının yanına koyarsın özellikle geceleri, uyanıp hemen yanında bakması kolay olur. Sallananları var, üstü cibinlikli küçük çok şirin...

aynen öyle aniden sıkışmalar insanı çok kötü ediyor. geceleri uykudan zor yetişiyorum... şimdiden böyleyse ilerde daha da sıkışabilir :18::18:

herkese günaydın, gerçi öğlen oldu ama

dün hasta olduğum için, hiç giremedim nete.anca okuyabildim. kötü üşütmüşüm:2:. iki gündür etlerimle kemiklerimi birbirinden ayırdılar sanki, ne yatabildim ne oturabildim. şimdi biraz daha iyiyim çok şükür.

ağrısı olan arkadaşlara geçmiş olsun,cinsiyeti öğrenenlerin gözleriaydın.hayırlı olsunlar inşallah.

turuncucum haydi gözünaydın. çok sevindim. oğluşunda hayırlı olsun cnm.

bugün dra gidicek arkadaşlarında hayırlı haberlerini bekliyoruz. inşallah cinsiyetlerini saklamazlar, Allah gönlünüze göre versin.

tuvalet konusunda bende gece kalkmayı hiç sevmem ama en az bir defa mutlaka kalkıyorum ve bu duruma sinir oluyorum.

evet bnde öyle biliyordum rahim büyükçe idrar torbasını sıkıştırdığı için çok çıkıyorduk. 7 aya kadar azalacak diye biliyordum ama galiba aldığımız sıvılardan...

turuncu çok sevindim canım gözün aydınn...allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin oğluşunu

kızlar bu arada 15 aralık ta mother care 'da %50 indirim olacakmış bir çok üründe hemdeeee

bence bir gidin bakın derim

bütün mağazalarda geçerlimi canım bu indirim

Kızlar Tünaydın.....................
Karnım çok şiş ,gazdan mı üşütmeden mi,bebeğimden mi bilmiyorum çok rahatsızım iki gündür şişlikten.Hiç keyfim yok.Yemek bile yiyemiyorum şişlikten.Niye böyle olduysa:44:

canım çok sevindim, zaten böyle çıkacağından emindim, umudumu yitirmemiştim bebeğinle ilgili, şimdi için rahat olsun, insanın haytında herşey bi tecrübe işte, umarım bununla gelmiş geçmiş olur canım...

canım çok geçmiş olsun nasıl yani, sen hissetmedinmi, o çok ağrılı olur diye biliyorum...

canım çok sevindim kızçelerine Allahım yüzlerinide sağlıkla göstersin sana inşallah....

geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine...o çiş konusunuda sorma gitsin valla, tuvalette uyusak yeri....

canım merhaba, bende bugün işe geç geldim düngece belim çok tuttu, birde dün yeniden süt içmeye başladım,vicdan azabı duyuyorum, burda millet 20cm boyları yazdıkça üzülüyorum, dedim başlıyayım, ama resmen gazdan mahfoldum, akşam yemeğini yedik annemlerde, kakıldım kaldım koltukta belim bi yandan gaz sancısı bi yandan, o gaz nasıl biliyomusun,bıçaklar giriyo karnımın tüm etrafına kasıklarıma, arkadaşlar laktozsuz falan iç dediler,eşime akşam markette bizde yok ole bişi demişler,anlamadım.....Seninde eğer yediğin içtiğin yapmıyorsa, ayaklarını üşütmüş olabilirsin canım,,,bu arada fotolarıda çekemedim rahatsızlıktan

geçmiş olsun cnm. büyük ihtimalle gaz vrdır.yemeğinin içine kimyon atarsan, biraz gazı çıkartmanda faydası olur.

çok geçmiş olsun canım bol bol mandalina ye.c vitaminini doğal yoldan almaya çalış.

canım şişlik beni de çok sıkıştırdı bu hafta.tıs tıs düdüklü tencere gibi gezdim ortalıkta ama yapacak pek birşey yok. ayaklarını belini sıcak tutmaya bak..

canım bulunduğun şehirde Groseri market varsa orda kesin bulunuyor

Aynen canım ben de çekemedim,hareket edesim yoktu şişlikten.Sütte içemedim dün ve bugün gaz yapacak diye,çok rahatsız ediyor.Bu arada sana da geçmiş olsun canım bel ağrısı da kötü,canım acaba şey olabilir mi genelde bebek aşağıda olanların bel ağrısı oluyor doktoruna bir sorsan.
geçmiş olsun cnm. büyük ihtimalle gaz vrdır.yemeğinin içine kimyon atarsan, biraz gazı çıkartmanda faydası olur.
Sağol canım ama yemekten değil heralde,dün hiç yemek yiyemedim çünkü,sütümü bile içemedim,ayaklardan üşüttüm heralde gazsa ondandır,umarım başka birşey yoktur,zor oturuyorum yaw.
Şu kimyon olayını da bi deneyeyim çok duyuyorum bu aralar sağol canım.

canım sanada geçmiş olsun.bende duydum o laktozsuz sütü. midesine dokunanlar için çok iyi oluyormuş. sanıyorum ki büyük marketlerde vardır. bilinmediği için küçük marketlerde bulunmayabilir. ben ancak sıcak çikolatayla içebiliyorum. ılık ve sıcak içmekte gaz olmaması için iyiymiş. belki o yüzden şimdiye kadar bende olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…