2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yok canım hatta ilk defa duyuyorum,ama burdaki kızlara bi sorucam alanlar nerden almış...sağol canım

:)) Adana da 20 den fazla şubesi var. buranın marketi belki de başka şehirde yok.. araştır bi canım rahatlatıyormuş laktozsuz süt ben denemedim bir bardak bile süt içmiyorum peynir yiyorum onun yerine

Kızlar benim oğlum olacak. İsim konusunda size bir kaç alternatif yazıcam fikirlerinizi söyler misiniz?

Mehmet Tuğra
Mehmet Mert
Mehmet Yavuz
Mehmet Arslan

Mehmet'in yanına başka güzel isim de bulabilirsiniiizz... Teşekkürleeerr...

Herkese tünaydın.....
Turuncu çok sevindim güzel haberler almana Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

canım belimin ağrısının içerisi ile hiç alakası yok, çünkü bidiğim kulunç gibi,ama ben belimi bu hale getirecek bişi yapmıyorum,anlamadım, doktorum muayene etti, oda sertleşmiş belin dedi, kas ağrısı korkma sıcak tut dedi ,eşim masaj yapıp, vickes le ovdu, sonra sıcak havlu kapattım gecen akşam ama banamısın demedi, ayrıca iş yerindeki arkadaşlar hamilelikte masajın çok tehlikeli olduğunu sölediler,özellikle bel bölgesine ve vickes ede kızdılar sonuçta ilaç o diye, doğrumu yaptım yanlışmı bende bilmiyorum ama hala çekiyorum....

canım bunlarda güzel, bi isimde ben önereyim Mehmet Anıl.Mehmet Can

Keşke düdüklü gibi tıs tıs yapabilsem canım,gazım da çıkmıyor,fenalardayım

:)) Adana da 20 den fazla şubesi var. buranın marketi belki de başka şehirde yok.. araştır bi canım rahatlatıyormuş laktozsuz süt ben denemedim bir bardak bile süt içmiyorum peynir yiyorum onun yerine

oraya özgü olabilir,evet...peynir birtek haftasonu, haftaiçi bol yoğurt yiyorum ama yetmez diye düşünüyorum, bakalım araştırıp bulucam o sütü, umarım, calsiyum açısından bi eksikliği yoktur...

valla sıcak denedim olmadı soğuk denedim olmadı,aç tok her türlü, olmuyo olmuyo....ama çikolata ile denemedim:44:

mehmet tuğra bence en güzeli ve değişik canım...

Evet canım beline masaj yaptırma bi daha,bende duydum tehlikeli olduğunu,vicksi de ben araştırmıştım girip olduğumda çok çok zararlı değil ama kullanılmamalıymış,ben de vücuduma sürmüştüm belim hariç soğuk algınlığımı alsın diye,o zaman hamileliğin ilk ayıydı.Kullanmamaya çalış canım.

Mehmet Tuğra fena değil canım,Mehmet Berk 'te olabilir.
Bir de erkek ismi arayanlara TANIL 'ı öneriyorum,farklı bir isim.

Mehmet Tuğra fena değil canım,Mehmet Berk 'te olabilir.
Bir de erkek ismi arayanlara TANIL 'ı öneriyorum,farklı bir isim.

mehmet güzel bir isim bende istiyordum ama kayınpederin adı sonra vazgeçtim.mehmetin yanına bera ismini düşüneb
ilirsin.sabırlı olur:)

Turıncu gözün aydın arkadaşım çok sevindim iyi haberlerine..

bende mehmet arslanı beğendim... tuğra çok değişik geldi ilk defa duydum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…