yok canım hatta ilk defa duyuyorum,ama burdaki kızlara bi sorucam alanlar nerden almış...sağol canım
Aynen canım ben de çekemedim,hareket edesim yoktu şişlikten.Sütte içemedim dün ve bugün gaz yapacak diye,çok rahatsız ediyor.Bu arada sana da geçmiş olsun canım bel ağrısı da kötü,canım acaba şey olabilir mi genelde bebek aşağıda olanların bel ağrısı oluyor doktoruna bir sorsan.
Sağol canım ama yemekten değil heralde,dün hiç yemek yiyemedim çünkü,sütümü bile içemedim,ayaklardan üşüttüm heralde gazsa ondandır,umarım başka birşey yoktur,zor oturuyorum yaw.
Şu kimyon olayını da bi deneyeyim çok duyuyorum bu aralar sağol canım.
Kızlar benim oğlum olacak. İsim konusunda size bir kaç alternatif yazıcam fikirlerinizi söyler misiniz?
Mehmet Tuğra
Mehmet Mert
Mehmet Yavuz
Mehmet Arslan
Mehmet'in yanına başka güzel isim de bulabilirsiniiizz... Teşekkürleeerr...
canım bunlarda güzel, bi isimde ben önereyim Mehmet Anıl.Mehmet Can
çok geçmiş olsun canım bol bol mandalina ye.c vitaminini doğal yoldan almaya çalış.
canım şişlik beni de çok sıkıştırdı bu hafta.tıs tıs düdüklü tencere gibi gezdim ortalıkta ama yapacak pek birşey yok. ayaklarını belini sıcak tutmaya bak..
:)) Adana da 20 den fazla şubesi var. buranın marketi belki de başka şehirde yok.. araştır bi canım rahatlatıyormuş laktozsuz süt ben denemedim bir bardak bile süt içmiyorumpeynir yiyorum onun yerine
canım sanada geçmiş olsun.bende duydum o laktozsuz sütü. midesine dokunanlar için çok iyi oluyormuş. sanıyorum ki büyük marketlerde vardır. bilinmediği için küçük marketlerde bulunmayabilir. ben ancak sıcak çikolatayla içebiliyorum. ılık ve sıcak içmekte gaz olmaması için iyiymiş. belki o yüzden şimdiye kadar bende olmadı.
Kızlar benim oğlum olacak. İsim konusunda size bir kaç alternatif yazıcam fikirlerinizi söyler misiniz?
Mehmet Tuğra
Mehmet Mert
Mehmet Yavuz
Mehmet Arslan
canım belimin ağrısının içerisi ile hiç alakası yok, çünkü bidiğim kulunç gibi,ama ben belimi bu hale getirecek bişi yapmıyorum,anlamadım, doktorum muayene etti, oda sertleşmiş belin dedi, kas ağrısı korkma sıcak tut dedi ,eşim masaj yapıp, vickes le ovdu, sonra sıcak havlu kapattım gecen akşam ama banamısın demedi, ayrıca iş yerindeki arkadaşlar hamilelikte masajın çok tehlikeli olduğunu sölediler,özellikle bel bölgesine ve vickes ede kızdılar sonuçta ilaç o diye, doğrumu yaptım yanlışmı bende bilmiyorum ama hala çekiyorum....
Mehmet Tuğra
Mehmet Mert
Mehmet Yavuz
Mehmet Arslan
Mehmet Tuğra fena değil canım,Mehmet Berk 'te olabilir.
Bir de erkek ismi arayanlara TANIL 'ı öneriyorum,farklı bir isim.
Mehmet Tuğra
Mehmet Mert
Mehmet Yavuz
Mehmet Arslan
mehmet tuğra bence en güzeli ve değişik canım...
canım tanıl ne demek??*
Mehmet Tuğra
Mehmet Mert
Mehmet Yavuz
Mehmet Arslan
Bende en çok onu istiyorum canım ama babası yavuz istiyor...
Mehmet Tuğra
Mehmet Mert
Mehmet Yavuz
Mehmet Arslan
bende mehmet arslanı beğendim... tuğra çok değişik geldi ilk defa duydum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?