2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım benim çok mutlu oldum güzel haberlerine.bende yeni geldim hastaneden kalp atışları çok güzel çıktı.cinsiyetimiz şimdilik erkeğe benzetildi.netleşmeden kendimi alıştırmıcam.yarın sabah 3 lü test olcak benımde bakalım sonuç nasıl çıkıcak.

bugun iş yerınden bırı bana hamılemısın dedı demekkı göbüş belli oluyo artık saklayamıom onuuuu gercı bugun baby yazan badı giydim onunda etkisi varrr

bugun iş yerınden bırı bana hamılemısın dedı demekkı göbüş belli oluyo artık saklayamıom onuuuu gercı bugun baby yazan badı giydim onunda etkisi varrr

ya bana da ne biçim hamilesin diolar yaa göbeğinde sivilce mi çıkmış diolar??::)))

kızlar ne zamandır yazamıyodum iş yerine müfettiş gelicek çok yoğunuz 10 gündür. Bu arada idrar yollarımda iltihap oldu 2paket munurol kullandım ama hala geçmedi. Maydanoz suyu iç geçer diolar ama içsem mi bilemdim zararı olur mu bebeğe sizce?

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrr
bebişimin cinsiyeti belli oldu KIZZZZZZZZ
canım hayırlı uğurlu olsun kızın

canım geçmiş olsun,,,bence içme maydanoz suyunu ya, ben hamile kalmaya çalıştığım zamandan beri maydanoz tüketmiyorum bırak suyunu, nolur nolmaz,düşük yaptıırr diye biliyorum...Allah korusun...

kızlarrrrrrrr
bebişimin cinsiyeti belli oldu KIZZZZZZZZ

Hayırlı uğurlu olsun canımm, sağlıkla kucağına alırsın inşallahh.
bana da kız gibi dedi doktor cumartesi günü ama kesin değil dedi. bakalım cumartesi tekrar gideceğim...

Turuncu bu arada Takip listesinde cinsiyet alanını biraz hareketlendirsek, çoğu kişinin belli oldu artık.
Başta erkekler çok gibiydi, ama kızlar geçti galiba ya da eşit mi acaba bu sene bebekler....
Linki hatırlatırsan listeye eklentiler olabilir...

teşekür ederim canım. Sende cumartesi öğrenirsin inşallah. Bilmel çok güzel bi duygu

bence içme maydanoz önerilen bişey değil hamilelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…