Merhaba kızlar...
Bugün detaylı ultrasona girdik bebişimle.Çok şükür bizleri en ufak bir şüpheye dahi düşürecek bir durumla karşılaşmadı doktorumuz.Bebeğimiz gayet sağlıklı maaşallah.
Tabi prosedür gereği üçlü testte çıkan risk oranı çok yüksek olduğu için doktorum yinede amniyosentez uygulaması istersem uygulayabileceğini söyledi.
Amniyosentez uygulaması için anne veya babanın herhangi bir sıkıntı durumunda bebeği aldırmayı düşünüp düşünmedikleri önemliymiş.
Eğer bebeği aldırmayı düşünüyrlarsa o zaman amniyosentez yapıp kesin bebeğin sağlığı hakkında bilgi alınabiliyormuş.
Ama yok benim gibi ne olursa olsun bebeğimi doğuracağım diyen anneler için ise amniyosentez biraz gereksizmiş.
Bizim bebeğimiz ise son derece sağlıklı göründüğü için amniyosentezi yaptırmama kararı aldık.
Çok şükür aklımızdaki bütün soru işaretleri böylece giderilmiş oldu.Artık rahat rahat bebeğimle hamileliğimi tamamlayabilirim.
Bu arada benimde artık bebeğimin cinsiyeti kesinleşti.
Ultrasonda çok net bir şekilde oğluşumun pipisini gördük
Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın,sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmeyi nasip eylesin inşaallah.
Bu süreçte moral ve desteklerini esirgemeyen herkese çok ama çok teşekkür ederim.
bugun iş yerınden bırı bana hamılemısın dedı demekkı göbüş belli oluyo artık saklayamıom onuuuu gercı bugun baby yazan badı giydim onunda etkisi varrr
benim saklamak gibi bir şansım yok zaten gayet ortalıkta
bugun iş yerınden bırı bana hamılemısın dedı demekkı göbüş belli oluyo artık saklayamıom onuuuu gercı bugun baby yazan badı giydim onunda etkisi varrr
kızlarrrrrrrr
bebişimin cinsiyeti belli oldu KIZZZZZZZZ
bir prenses daha ne güzell hayırlı uğurlu olsun
kızlarrrrrrrr
hayırlı olsun canım güzel prensesinnn:)))))
teşekkürler......
canım hayırlı uğurlu olsun kızınkızlarrrrrrrr
kızlar ne zamandır yazamıyodum iş yerine müfettiş gelicek çok yoğunuz 10 gündür. Bu arada idrar yollarımda iltihap oldu 2paket munurol kullandım ama hala geçmedi. Maydanoz suyu iç geçer diolar ama içsem mi bilemdim zararı olur mu bebeğe sizce?
kızlarrrrrrrr
hayırlı olsun tatlım eşin ne tepki verdi
hayırlı uğurlu olsun canımm, sağlıkla kucağına alırsın inşallahh.
Bana da kız gibi dedi doktor cumartesi günü ama kesin değil dedi. Bakalım cumartesi tekrar gideceğim...
Turuncu bu arada takip listesinde cinsiyet alanını biraz hareketlendirsek, çoğu kişinin belli oldu artık.
Başta erkekler çok gibiydi, ama kızlar geçti galiba ya da eşit mi acaba bu sene bebekler....
Linki hatırlatırsan listeye eklentiler olabilir...
kızlar ne zamandır yazamıyodum iş yerine müfettiş gelicek çok yoğunuz 10 gündür. Bu arada idrar yollarımda iltihap oldu 2paket munurol kullandım ama hala geçmedi. Maydanoz suyu iç geçer diolar ama içsem mi bilemdim zararı olur mu bebeğe sizce?
kızlarrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?