2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizce nasıl

ben bebek odası yapmayı düşünüyorum ekstra yatak odasınada alıcaktım ufak birşey ama bunu gördüm

sizce nasıl kaç aylık olanakadar bunu kullanabiliriz

ciddi ciddi üzüldü. Ya erkek arkadaşı olursaymış nasıl bu kızın peşinden koşacakmış..
Benim kocam çok rahat ve modern bir erkekti.

benim eşimin de en büyük korkusuydu ya kızı olursa ne yapacaktı önce oğlu olmalıydı ki kızının abisi olsun o rahat etsin benim eşimin gönlüne göre oldu senin kızın da rahat olcak benim ki gibi hem baba hem abi sıkıntısı olmayacak boşver alışır ve çok sever kız çocukları babaya çok düşkün olurlar o zaman eşin iyiki kızım olmuş der

bu benim de çok hoşuma gitmişti ne kadar canım fiyat var mıydı

o nasıl sevimli bişi olmuş oyle ya ama kullanışlımıdır acaba yatağa nasıl monte oluyoki acaba????
nerdn buldun canım bunu yaaa??

ciddi ciddi üzüldü. Ya erkek arkadaşı olursaymış nasıl bu kızın peşinden koşacakmış..

Canım hayırlı olsun,Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin.
Aynı dert bizimkinde de vardı,ilk bize erkek denmişti
sonra kıza dönünce eşim baya üzüldü,senle uğraşıyordum şimdi bi de onun peşinden mi dolaşıcam korumak için demeye başladı,
eşim baya bi kıskançtır.Şimdi alıştı ama,kızımın ismini dövme yaptırcam koluma diyor.
Alışır canım seninki de

bnm eşimde şimdiden ben kızımı kimseye vermiycem evledirmiycem dio:) Ultarasonda bebeğin başını ölçtüler normal dediler. Boyunu ölçtüler biraz daha yoğurt takviyesi yapman lazım gelişimi eskisi gibi hızlı değil değil biraz duraklamış dediler.Bende eşime boyu kısa kafası normal sanırım biraz koca kafalı olucak die şaka yapayım dedim, bana dioki sen kendi tipine bak

Inşallah dediğiniz gibi olur. Aslında bir anlık bişey ama. Sonrasında hiç fark etmeyecek onun içinde ne biliyim çokmu duygusal davranıyorum
tavrı canımı sıktı sonuçta

cnm bence 3-4 aylık olana kadar kullanbilirsin en fazla beşik tarzı şeyler hep böyle çok küçük bebekler için.

Güzelmiş gerçekten canım bence yaşına kadar kullanabilir ,ama sallama özelliği filan yok heralde,
bebişlerimizi sallamadan uyumaya alıştıramazsak bir de huysuz olursa ,onda biraz zor durur canım.

Canım ne güldüm ya,allahta sizi güldürsün...

Eyay geçmiş olsun aynı dert bende de var, maydonoz suyu banada hiç cazip gelmiyo onun yerine bol bol su tüketmek daha doğru olur sanırım.Munurol verdi banada doktorum bugün Kültür testi istedi onun sonucuna göre antibiyotik başlıycaz.

Hayırlı olsun kızın güzel anne.kocanı hiç takma onlar daha karnımızdayken kıskanmaya başlıyolar kızlarını, benim eşimde ben imselere vermem kızımı damadı içgüveysi alırım demeye başladı şimdiden :))

kızlar merhaba face grubundan kimler var şuan..
bende burdayim Pınarcım hayırdır yoklama mı alıyon

Inşallah dediğiniz gibi olur. Aslında bir anlık bişey ama. Sonrasında hiç fark etmeyecek onun içinde ne biliyim çokmu duygusal davranıyorum
tavrı canımı sıktı sonuçta

Canım takma ya,alışır gerçekten.Bizimki de baya bi üsteledi hatta geçen gün doktora gittiğimizde yine sordu kız mı dönme yok mu diye,ama kıskançlıklarından.Doğduklarında görecekler,ben diyorum hep gör bak kızın sana nasıl düşkün olacak diye, gülüyor bizimki.Geçer onunki de,allah yeterki sağlıklı versin ya canım en önemlisi bu,bunu vurgula eşine iyice.

yatağa monte edilen beşik yazdım bunlar çıktı fiyat araştırdım ama bulamadım

sanırım ikeada var bu tarz beşiklerden

zaten bebek odası yapıcam ekstra olarakda bu hoşuma gitti 5 ay olana kadar yatsa yeter yanımda

doğum ne zamana canım

ay super bunlar canım ya ayrı oda yapmayı dusunenler ıcınn cok mantıklıı

evet bayıldım bende.. bursadayım ben inş bulurum bu tarz birşey

zaten ayrı odaya hemen ayrılmaz 5 6 aylık olana kadar

ne güzel koyun koyuna uyuruz bebişlerimizle gözümüzün önünde olur hem çok büyük rahatlık

kimdin sen canım..ya bayadır girmiyordum meraket ettim bizden kimse varmı diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…