ciddi ciddi üzüldü. Ya erkek arkadaşı olursaymış nasıl bu kızın peşinden koşacakmış..
Benim kocam çok rahat ve modern bir erkekti.
Eki Görüntüle 302141
kızlar sizce nasıl
ben bebek odası yapmayı düşünüyorum ekstra yatak odasınada alıcaktım ufak birşey ama bunu gördüm
sizce nasıl kaç aylık olanakadar bunu kullanabiliriz
Eki Görüntüle 302141
kızlar sizce nasıl
ben bebek odası yapmayı düşünüyorum ekstra yatak odasınada alıcaktım ufak birşey ama bunu gördüm
ciddi ciddi üzüldü. Ya erkek arkadaşı olursaymış nasıl bu kızın peşinden koşacakmış..
Eki Görüntüle 302141
kızlar sizce nasıl
Eki Görüntüle 302141
kızlar sizce nasıl
bnm eşimde şimdiden ben kızımı kimseye vermiycem evledirmiycem dio:) Ultarasonda bebeğin başını ölçtüler normal dediler. Boyunu ölçtüler biraz daha yoğurt takviyesi yapman lazım gelişimi eskisi gibi hızlı değil değil biraz duraklamış dediler.Bende eşime boyu kısa kafası normal sanırım biraz koca kafalı olucak die şaka yapayım dedim, bana dioki sen kendi tipine bak
kızlar ne zamandır yazamıyodum iş yerine müfettiş gelicek çok yoğunuz 10 gündür. Bu arada idrar yollarımda iltihap oldu 2paket munurol kullandım ama hala geçmedi. Maydanoz suyu iç geçer diolar ama içsem mi bilemdim zararı olur mu bebeğe sizce?
bende burdayim Pınarcım hayırdır yoklama mı alıyonkızlar merhaba face grubundan kimler var şuan..
Inşallah dediğiniz gibi olur. Aslında bir anlık bişey ama. Sonrasında hiç fark etmeyecek onun içinde ne biliyim çokmu duygusal davranıyorum
tavrı canımı sıktı sonuçta
yatağa monte edilen beşik yazdım bunlar çıktı fiyat araştırdım ama bulamadım
sanırım ikeada var bu tarz beşiklerden
zaten bebek odası yapıcam ekstra olarakda bu hoşuma gitti 5 ay olana kadar yatsa yeter yanımda
Eki Görüntüle 302191 Eki Görüntüle 302192 Eki Görüntüle 302189
bayıldım bunlara kesinlikle böyle birşey alıcam bulursam
ay super bunlar canım ya ayrı oda yapmayı dusunenler ıcınn cok mantıklıı
Eyay geçmiş olsun aynı dert bende de var, maydonoz suyu banada hiç cazip gelmiyo onun yerine bol bol su tüketmek daha doğru olur sanırım.Munurol verdi banada doktorum bugün Kültür testi istedi onun sonucuna göre antibiyotik başlıycaz.
Hayırlı olsun kızın güzel anne.kocanı hiç takma onlar daha karnımızdayken kıskanmaya başlıyolar kızlarını, benim eşimde ben imselere vermem kızımı damadı içgüveysi alırım demeye başladı şimdiden :))
bende burdayim Pınarcım hayırdır yoklama mı alıyon
mayıs sonu canım şimdi almıycam zaten doğuma 1 2 ay kala alırım şimdilik araştırma yapıorum ee malum biyerden başlamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?