evet bayıldım bende.. bursadayım ben inş bulurum bu tarz birşey
zaten ayrı odaya hemen ayrılmaz 5 6 aylık olana kadar
ne güzel koyun koyuna uyuruz bebişlerimizle gözümüzün önünde olur hem çok büyük rahatlık
ya sanırım fazla yorulmak bize yaramıyo, daha önce eğilmenin bu kadar zor bişey olduğunu farketmemiştim, şuan eğilmek için baya çaba harcıyorum ve sık eğilip kalkarsam çok belim ağrıyo, özellikle evi toplarken yerden onu al bunu al, çamaşır sererken filan,,,inşallah düzelir ya kalcamdan aşağıya bacağıma kadar vuruyo..
erkek canım sizin ?
kimdin sen canım..ya bayadır girmiyordum meraket ettim bizden kimse varmı diye..
Canım ne güldüm ya,allahta sizi güldürsün...
ya 5 6 aylık bebegı ayrı odada yatırmak ıcın erken degılmı ya bence en az bı yasına kadar yanımda besıkte yatırırımm dıye dusunuyorum
facede listeleri yapan biri varya o benim canım yazarım ordan sana tanırsın
çok komik şeyler söylüyo eşim böyle. Mesela otururken bişey içiyosam genelde bardağı karnıma doğru dayıyorum. Öyle gördüğü zaman hemen kızıyo eşim. Dayama demedim mi ben sana kızımın kafasına bardağı aaaaa falan die kızıyo. Artık doğunca yandım şimdiden papucum dama atıldı galiba.
Eki Görüntüle 302191 Eki Görüntüle 302192 Eki Görüntüle 302189
bayıldım bunlara kesinlikle böyle birşey alıcam bulursam
çok komik şeyler söylüyo eşim böyle. Mesela otururken bişey içiyosam genelde bardağı karnıma doğru dayıyorum. Öyle gördüğü zaman hemen kızıyo eşim. Dayama demedim mi ben sana kızımın kafasına bardağı aaaaa falan die kızıyo. Artık doğunca yandım şimdiden papucum dama atıldı galiba.
kızlar bu arada 15 aralık ta mother care 'da P indirim olacakmış bir çok üründe hemdeeee
bence bir gidin bakın derim
bnm eşimde şimdiden ben kızımı kimseye vermiycem evledirmiycem dio:) Ultarasonda bebeğin başını ölçtüler normal dediler. Boyunu ölçtüler biraz daha yoğurt takviyesi yapman lazım gelişimi eskisi gibi hızlı değil değil biraz duraklamış dediler.Bende eşime boyu kısa kafası normal sanırım biraz koca kafalı olucak die şaka yapayım dedim, bana dioki sen kendi tipine bak
esracım sen dün yazmışsın ama ben şimdi yorum yapıyorum, işler o kadar yoğun ki siteye hiç giremedim
bu ağrılar beni de sıkıştırmaya başladı bulaşık mak.nı fln yerleştirirken zorlanıyorum
bi de işyerinde yarım gün boyunca ziyaretçi ağırladım kasıklarım kazık gibi oldu kıpırdayamıyorum
eşimle anlaştım her akşam yarım saat yürücez yoksa bünye böyle hamlaşmaya devam ederse iyice kalasa sönücem
aa tanıdım canımtanımaz olurmuyum..bayadır girmiyordumda buray tanıdık kimseler yokk:))
oraya özgü olabilir,evet...peynir birtek haftasonu, haftaiçi bol yoğurt yiyorum ama yetmez diye düşünüyorum, bakalım araştırıp bulucam o sütü, umarım, calsiyum açısından bi eksikliği yoktur...
valla sıcak denedim olmadı soğuk denedim olmadı,aç tok her türlü, olmuyo olmuyo....ama çikolata ile denemedim:44:
oleyyy geçen gün gittiğimde herşey hala anlamsız pahalıydı indirimi bekliyordum dört gözle!!
park yatağı da mothercare'den beğendim hem sade hem renkleri hoş çok cafcaflı şeyleri sevmiyorum ben pek ordaki hoşuma gitti ama gözümle görmedim gören var mı?
beim eşimde aynısını yapıyo sanki bardak dayamakla ne olucaksa erkekler bizden daha pimpirikli
bizde evde nefes terapisi yapıyoruz eşimde benle birlikteneymiş suyu bi kerde içmicekmişim arada nefes alıcakmışımm
bnm eşimde şimdiden ben kızımı kimseye vermiycem evledirmiycem dio:) Ultarasonda bebeğin başını ölçtüler normal dediler. Boyunu ölçtüler biraz daha yoğurt takviyesi yapman lazım gelişimi eskisi gibi hızlı değil değil biraz duraklamış dediler.Bende eşime boyu kısa kafası normal sanırım biraz koca kafalı olucak die şaka yapayım dedim, bana dioki sen kendi tipine bak
hahahaha çok güldüm yaaa
olsun canım önemli değil, benim ağrılarda fena valla oturamıyorum, kalkamıyorum,eğilemiyorum,,,napalım cekcez yavruslar için....
canım bende üyeyim ama yazmıyorum orda pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?