2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ya 5 6 aylık bebegı ayrı odada yatırmak ıcın erken degılmı ya bence en az bı yasına kadar yanımda besıkte yatırırımm dıye dusunuyorum

esracım sen dün yazmışsın ama ben şimdi yorum yapıyorum, işler o kadar yoğun ki siteye hiç giremedim

bu ağrılar beni de sıkıştırmaya başladı bulaşık mak.nı fln yerleştirirken zorlanıyorum
bi de işyerinde yarım gün boyunca ziyaretçi ağırladım kasıklarım kazık gibi oldu kıpırdayamıyorum
eşimle anlaştım her akşam yarım saat yürücez yoksa bünye böyle hamlaşmaya devam ederse iyice kalasa sönücem

Canım ne güldüm ya,allahta sizi güldürsün...

çok komik şeyler söylüyo eşim böyle. Mesela otururken bişey içiyosam genelde bardağı karnıma doğru dayıyorum. Öyle gördüğü zaman hemen kızıyo eşim. Dayama demedim mi ben sana kızımın kafasına bardağı aaaaa falan die kızıyo. Artık doğunca yandım şimdiden papucum dama atıldı galiba.

beim eşimde aynısını yapıyo sanki bardak dayamakla ne olucaksa erkekler bizden daha pimpirikli

bizde evde nefes terapisi yapıyoruz eşimde benle birlikte neymiş suyu bi kerde içmicekmişim arada nefes alıcakmışımm

Aynen pabucumuz dama atılmaz inşallah canım,bizimkisi de kızım beni daha çok sevecek diyor,ben de hiçte bile diyorum,ben kızıma oje filan alırım kandırırım dio,oje nerden geldiyse bizimkinin aklına:)))

kızlar bu arada 15 aralık ta mother care 'da P indirim olacakmış bir çok üründe hemdeeee

bence bir gidin bakın derim

oleyyy geçen gün gittiğimde herşey hala anlamsız pahalıydı indirimi bekliyordum dört gözle!!

park yatağı da mothercare'den beğendim hem sade hem renkleri hoş çok cafcaflı şeyleri sevmiyorum ben pek ordaki hoşuma gitti ama gözümle görmedim gören var mı?

hahahaha çok güldüm yaaa

olsun canım önemli değil, benim ağrılarda fena valla oturamıyorum, kalkamıyorum,eğilemiyorum,,,napalım cekcez yavruslar için....

aa tanıdım canımtanımaz olurmuyum..bayadır girmiyordumda buray tanıdık kimseler yokk:))

canım bende üyeyim ama yazmıyorum orda pek

esracım kristal parkın ordaki şaypada denge laktozsuz süt var ben sadece onu içebildim Allah eşimden razı olsun süt içince 1 saat yatıyordum çıkarmayayım diye laktozsuz olan hiç rahatsız etmiyor

ne kadardı canım park yatağı ?

ben gittiğimde çok dikkat etmedim sepet gibi bişi var onu çok beğenmiştimm

canım nefes egzersizini nasıl yapıyorsun, kitaplardan falanmı yararlanıyorsun

ayy vallahi güldürdün benı yaaa

EVET PEK YAZMIYORSUN ORDA ..GEÇMİŞ OLSUN SENDE RAHATSIZMIŞIN GALİBA KOKUDUM BUGUN..DİKKAT ET KENDİNE.. BEBİŞEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…