esracım kristal parkın ordaki şaypada denge laktozsuz süt var ben sadece onu içebildim Allah eşimden razı olsun süt içince 1 saat yatıyordum çıkarmayayım diye laktozsuz olan hiç rahatsız etmiyor
ya 5 6 aylık bebegı ayrı odada yatırmak ıcın erken degılmı ya bence en az bı yasına kadar yanımda besıkte yatırırımm dıye dusunuyorum
facede listeleri yapan biri varya o benim canım yazarım ordan sana tanırsın
canım nefes egzersizini nasıl yapıyorsun, kitaplardan falanmı yararlanıyorsun
ne kadardı canım park yatağı ?
ben gittiğimde çok dikkat etmedim sepet gibi bişi var onu çok beğenmiştimm
bu arada bebişimin cinsiyeti belli değil 15. haftada kontrole gittim doktorum cinsiyetini göremedi kıza benziyor dedi.benim gibi rüyasında bebişini görüpte cinsiyeti aynı çıkan oldumu arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Canım sanırım babymerve nickli arkadaşımızdı bir dua yazdı yatmadan 7 defa oku cinsiyetini rüyanda görürsün diye yazmıştı. ben yaptım ilk bir kaç gün göremedim sonra 2 yada 3 defa gördüm her defasında erkekti ve ben cinsiyetini henüz ögrenmemiştim cmts öğrendim oğlumun olacağını. yani gerçekten görüyorsun rüyanda ama inanmak önemli tabi.
ya facebooktaki gruba nasıl dahil oluyoruz bi de forum daha iyi değil mi facebook işyerinde görününce tepki çekebilir gibi geldi :S
sağol canım teşekkürler...gündüzleri iş yerinde yasak zaten buray bile çekinerek giriyorum,akşamlarıda bazen giriyorum bazen giremiyorum,o yüzden herşeye fransız kalıyorum...EVET PEK YAZMIYORSUN ORDA ..GEÇMİŞ OLSUN SENDE RAHATSIZMIŞIN GALİBA KOKUDUM BUGUN..DİKKAT ET KENDİNE..BEBİŞEEE
cok keyifli olsa gerek bende severim otarz mistik şeyleri ama ypsam eşim kesin güler,,,ona ayıracağı vakitte film seyretmeyi tercih eder...eşimin dvd leri var canım meditasyon yoga çok yapar seviyo bu tür şeyleri bende tam tersi katılıyorum gülmekten
bütün gece nilgün dinliyoruz çok dinlendiriyo beni
kızlarrrrrrrr
bebişimin cinsiyeti belli oldu KIZZZZZZZZ
kızlar ne zamandır yazamıyodum iş yerine müfettiş gelicek çok yoğunuz 10 gündür. Bu arada idrar yollarımda iltihap oldu 2paket munurol kullandım ama hala geçmedi. Maydanoz suyu iç geçer diolar ama içsem mi bilemdim zararı olur mu bebeğe sizce?
Eki Görüntüle 302141
kızlar sizce nasıl
ben bebek odası yapmayı düşünüyorum ekstra yatak odasınada alıcaktım ufak birşey ama bunu gördüm
sizce nasıl kaç aylık olanakadar bunu kullanabiliriz
aa tanıdım canımtanımaz olurmuyum..bayadır girmiyordumda buray tanıdık kimseler yokk:))
Kızlar benim oğlum olacak. İsim konusunda size bir kaç alternatif yazıcam fikirlerinizi söyler misiniz?
Mehmet Tuğra
Mehmet Mert
Mehmet Yavuz
Mehmet Arslan
Mehmet'in yanına başka güzel isim de bulabilirsiniiizz... Teşekkürleeerr...
kızlarrrrrrrr
forumu kız anaları bastı nerdesnızzz oğlan analarııı
sağol canım teşekkürler...gündüzleri iş yerinde yasak zaten buray bile çekinerek giriyorum,akşamlarıda bazen giriyorum bazen giremiyorum,o yüzden herşeye fransız kalıyorum...
cok keyifli olsa gerek bende severim otarz mistik şeyleri ama ypsam eşim kesin güler,,,ona ayıracağı vakitte film seyretmeyi tercih eder...
2 saatte bir çıkıyorum desem inanın yanii bıktım artıkk
kızlar ben de çok sık tuvalete gitmek zorunda kalıyorum mesanem hemen şişiyor sanki. bir de gece su içip yatarsam sabah resmen mesanem ağrı yapıyor sıkıştırıyor beni.. bebişlerden yer kalmadı demek ki
ciddi ciddi üzüldü. Ya erkek arkadaşı olursaymış nasıl bu kızın peşinden koşacakmış..
Benim kocam çok rahat ve modern bir erkekti.
kızlar ne güzel ya.. herşey eşinin ilgisinden bahsetmişş. benim eşim en başından beri erkek olmasını istiyordu.( anası da dahil ) 12. haftada kız olabilir die tahmin etmişti. eşim tabi çok sevinmedi gibi geldi bana. ailesine söyledi. hımm hayırlısı olsun dediler oda dedi daha belli değil die.
neyse 16. haftalık oldum iki doktora birden gittim. ikisie kız dedi. hiç erkek ihtimali vermediler.ve bende kız hissediyorum.
Geçen gün bebek eşyalarına bakarken tabi ben doğal olarak kız olanlarına bakıyorum pembiş pembiş.bana ne dese beğenirsiniz sen niye kız şeylerine bakıyorsun. daha belli değilki. değişir falan filan
o mutluluktan bi tane zıbın beğendim fiyatı 6-7 TL falan. bi sigara parası. onu bana aldırmadı. boşver daha erken sonra alırız diye.
uzun lafın kısası sizleri kıskandım diyebilirim. eşim bana, hamileliğime çok ilgili. ama kız olduğunu kabullenmiyor herhalde.
artık çok çabuk yoruluyorum ben ya yemeğimi yaptım yanınada pilav yapayım yeter belim ağrıyo çok
Hayırlı olsun güzelim Allah analı babalı büyütsün.kızlarrrrrrrr
ooooo yeter tabi canim pilavinida yapmissin afiyet olsun size
Eki Görüntüle 302292 Eki Görüntüle 302301 Eki Görüntüle 302300 Eki Görüntüle 302298 Eki Görüntüle 302297 Eki Görüntüle 302296 Eki Görüntüle 302295 Eki Görüntüle 302294 Eki Görüntüle 302293 Eki Görüntüle 302302
kızlar bebegim için yaptıklarım umarım begenirsiniz cinsiyeti belli olmadıgı için hem kız için hem erkek için bişeyler ördüm bakalım bebegim hangilerini giycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?