2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

esracım kristal parkın ordaki şaypada denge laktozsuz süt var ben sadece onu içebildim Allah eşimden razı olsun süt içince 1 saat yatıyordum çıkarmayayım diye laktozsuz olan hiç rahatsız etmiyor

canım şaypa bizim ordada var buakşam servisten inince hemen bakıcam....inşallah vardır...markasımı denge??

ya 5 6 aylık bebegı ayrı odada yatırmak ıcın erken degılmı ya bence en az bı yasına kadar yanımda besıkte yatırırımm dıye dusunuyorum

ben 40ı çıkınca odasına alırım gece uyanma durumuna göre onunla kalırım birkaç ay sonra da temelli kendi yatağıma dönerim diyordum :26:

en büyük bebeğim eşim sanırım bebişimizi şüphesiz çok seviyoruz ama ona ayak uydurmaya başladık mı sonu gelmez diye düşünüyorum

canım nefes egzersizini nasıl yapıyorsun, kitaplardan falanmı yararlanıyorsun

eşimin dvd leri var canım meditasyon yoga çok yapar seviyo bu tür şeyleri bende tam tersi katılıyorum gülmekten

bütün gece nilgün dinliyoruz çok dinlendiriyo beni

ne kadardı canım park yatağı ?

ben gittiğimde çok dikkat etmedim sepet gibi bişi var onu çok beğenmiştimm

ben gittiğimde de yoktu, oyun parkı vardı sadece, sorunca katalogdan gösterdiler
kraftın jokerdeki modeli gibi dairesel değil kenarları. kraftınki dışa doğru çok bombe yaptığından yer sıkıntısı olabilir.
chicco kadar cicili bicili oyuncaklı da değil

kahve krem ve yosun yeşili tonlarında olanı görünce vuruldum ben
öyle çok fazla cebi çıkıntısı falan yok
şık ve modern göründü gözüme ama internette araştırıyorum bulamıyorum

290tl idi indirimdeymiş

ya facebooktaki gruba nasıl dahil oluyoruz bi de forum daha iyi değil mi facebook işyerinde görününce tepki çekebilir gibi geldi :S

2012MAYIS ANNELRİ YAZINCA ÇIKAR FACEDE..BENCE FACE GRUBU DAHA İYİ SORDUPUN SORUNA HEMEN CEVAP alabiliyorsun.ve gerçektende güzel ve hoş sohbet bitr grubumuz var..

EVET PEK YAZMIYORSUN ORDA ..GEÇMİŞ OLSUN SENDE RAHATSIZMIŞIN GALİBA KOKUDUM BUGUN..DİKKAT ET KENDİNE.. BEBİŞEEE
sağol canım teşekkürler...gündüzleri iş yerinde yasak zaten buray bile çekinerek giriyorum,akşamlarıda bazen giriyorum bazen giremiyorum,o yüzden herşeye fransız kalıyorum...
eşimin dvd leri var canım meditasyon yoga çok yapar seviyo bu tür şeyleri bende tam tersi katılıyorum gülmekten

bütün gece nilgün dinliyoruz çok dinlendiriyo beni
cok keyifli olsa gerek bende severim otarz mistik şeyleri ama ypsam eşim kesin güler,,,ona ayıracağı vakitte film seyretmeyi tercih eder...

kızlarrrrrrrr
bebişimin cinsiyeti belli oldu KIZZZZZZZZ

hayırlı olsun cnm. kısa zamanda alışır babası da.

maydanoz suyunu bence de içmemende fayda var.bende düşük yaptığını duymuştum. sen bol bol su iç, gerçekten süper iyileştiriyor.

valla aslında çok güzel gözüküyorlar ama ben tercih etmem.bana küçük gibi geldi ayrıca ben odada düşünmüyorum.ama sen zaten erken odaya ayırmayı düşünüyorsan, iyi olabilir.

aa tanıdım canımtanımaz olurmuyum..bayadır girmiyordumda buray tanıdık kimseler yokk:))

bende varım cnm. fatma çelen ağır

Mehmet Tuğra guzl
ben tek ısımden taraftarım

kızlarrrrrrrr
bebişimin cinsiyeti belli oldu KIZZZZZZZZ

saglıklı sekılde kucagın alırsın ınsanlah

forumu kız anaları bastı nerdesnızzz oğlan analarııı

ben burdayım bır oglum var bır tane daha da olacak

benım eşim de aynı

kızlar ne güzel ya.. herşey eşinin ilgisinden bahsetmişş. benim eşim en başından beri erkek olmasını istiyordu.( anası da dahil ) 12. haftada kız olabilir die tahmin etmişti. eşim tabi çok sevinmedi gibi geldi bana. ailesine söyledi. hımm hayırlısı olsun dediler oda dedi daha belli değil die.

neyse 16. haftalık oldum iki doktora birden gittim. ikisie kız dedi. hiç erkek ihtimali vermediler.ve bende kız hissediyorum.

Geçen gün bebek eşyalarına bakarken tabi ben doğal olarak kız olanlarına bakıyorum pembiş pembiş. bana ne dese beğenirsiniz sen niye kız şeylerine bakıyorsun. daha belli değilki. değişir falan filan

o mutluluktan bi tane zıbın beğendim fiyatı 6-7 TL falan. bi sigara parası. onu bana aldırmadı. boşver daha erken sonra alırız diye.

uzun lafın kısası sizleri kıskandım diyebilirim. eşim bana, hamileliğime çok ilgili. ama kız olduğunu kabullenmiyor herhalde.

2 saatte bir çıkıyorum desem inanın yanii bıktım artıkk

Kizlarr valla bendede ayni sorun var gece artik kac kere kalktigimi hatirlamiyorum bile kalk yat kalk yat uykumdanda birsey anlamiyorum

ciddi ciddi üzüldü. Ya erkek arkadaşı olursaymış nasıl bu kızın peşinden koşacakmış..
Benim kocam çok rahat ve modern bir erkekti.

Canim gozun aydin ne guzel benimde az kaldi ins.cumagunu var kontrolumuz ins gösterirde minnosum ögreniriz cinsiyetini

artık çok çabuk yoruluyorum ben ya yemeğimi yaptım yanınada pilav yapayım yeter belim ağrıyo çok

Bu erkekleri anlamak cok zor benimkide kiz istiyor biliyorum adim gibi eminim hatta ama ben erkek hissediyorum dedikce sanirim oda alistirdi kendini buna benim icin farketmez falan diyor ama ben yememmm:):):)

aklıma gelmişken sorayım akşam karnıma öyle bir ağrı girdiki tamam kesin birşey oldu dedim adet ağrısının 3 katı neredeyse
nefesimi kesti 5 dk sürdü yatınca geçti ama çok korktum sizde oluyomu ağrı

kızlar bebegim için yaptıklarım umarım begenirsiniz cinsiyeti belli olmadıgı için hem kız için hem erkek için bişeyler ördüm bakalım bebegim hangilerini giycek

Ooooooooooooooo maşallah marifetliyiz gamzecim çok güzeller,seninki erkek olursa kız için olanları bana gönderirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…