2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bende de birkac defa oldu.bu arada bende mayis annesi olcam nasipse.doktoruma sordum rahim buyudugu icin oluyormus bazi kadinlar cok hissedermis.ondandir muhtemelen.
Bide hala kusuyorum ben dleli gibi fazla ogurmektende olurmus sende devarsa ole bisi..

Vallahi tek kelimeyle süpersin. Hangi ara ördün bu kadar şeyi maşallah. Ben de hiç öyle beceriler yok malesef.

Eğer benim oğlum olur da gamzenin kızı olursa erkek olanlar da benim ona göre

Vallahi tek kelimeyle süpersin. Hangi ara ördün bu kadar şeyi maşallah. Ben de hiç öyle beceriler yok malesef.

Ooooooooooooooo maşallah marifetliyiz gamzecim çok güzeller,seninki erkek olursa kız için olanları bana gönderirsin

begenmenize sevindim kızlar elimden geldigince biseyler yapmaya calısıyorum işte canınız saolsun kızlar yegenlerimizede yaparızzzz

Kızlar oğuluşum ve ben iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyoruz.

Tatlım ben takip listemizin olduğu başlığa cinsiyet belirtenlerin hepsini yazıyorum.
Bu başlıkta yazılanları ise gördükçe listeye eklemeye çalışıyorum ama mutlaka gözden kaçırdığımda oluyordur.
Face grubundaki annelerden ise hiç haberim yok.İsimleri var listemizde ama gelmedikleri için cinsiyet bellimi değil mi hiç bilmiyorum inan.:34
:

canım ben de sana yakınım 19 haftayı bitiriyoruz.benim de sanki çok büyümemiş gibi geliyor ama bazı kişilerin iç karnı geniş oluyomuş sanırım biz onlardanız:) bi de benim garip rahmim belirgin şekilde sağ tarafta.şişlik orda:)))))

ayy bayıldım bunlara bende oğluşuma ördürmek istiyorumm

ben hiçç anlamam örgüden kayınvalideme göstereyim bakim belki örer

ayyyyyyyy canım ne güzel içimi rahatlattın.biliyosun ben de senin gibi riski yüksek çıkanlardanım.ve hala bi karar alamadım beebeğimi aldırmak da istemiyorum nolursa olsun.sana bişi sorucam beni anlıyosundur ben hala stres içindeyim( ayrıntılı ultrason gerekli bilgileri veriyomu.bizim doktor bundan hiç bahsetmedi.direk istersen amniyosentez yapalım dedi.ama ayrıntılı ultrason da gerekli bilgileri veriyosa ayrıntılı ultrasonu tercih edrim.en azından senin gibi içim rahatlar ve rahatça hamileliğimi yaşarım.canım gerçekten bana umut oldun.sabahtan beri kara kara düşünüyorum.hatta bi ara ağladım bile napcam diye.

Merhaba arkadaşlar,
Takip ediyorum sürekli ama yazmaya fırsatım olmadı, daha da doğrusu bir gelişme yoktu hayatımda. Biz de cinsiyeti öğrendik, minik kızımızı beklemeye başladık. Muhteşem bir duygu diyeceğim ama buradaki herkes bu kelime anlamında daha da özel şeyler hissediyor biliyorum :) Cevahirdeki buluşma eminim çok sıcak geçmiştir. Beni de listeye ekleyin.
Herkese sevgiler.
Bu arada özellikle sormak istiyorum lcw dışında istanbulda gebe kıyafetleri aldığınız biryer var mı;? Hiçbirşey bulamıyorum üstüme başıma

merhabalar
hepinize sağlıklı doğum diliyorum.
bende mayıs 2011 annesiyim.bizde çokk yazışsık buralarda.şimdi face te gurubumuz var.ve her dak.birbirimizden bebekleremizden haberdarız.süper bişey bu.
kızımın adı öykü ceren.
değişik isim arıyan arkadaşlarada ayşıl ismini önerebilirim.yeni duydum ve çok hoşuma gitti.
keyfini çıkarın hamileliğinizin.hoşçakalın

canım cok güzel olmuş baştaki varya onun kenarlarını dikiyormusun yoksa düğme taktığın yerlerlemi tutturuyorsun onu merak ettim bende ondan örmeyi düşünüyorumda

Kıslar günaydınnnnnn
Az önce müdürümm kilo almışsın sen diyor..1 ay önce tartılmıştım en son tartıya çıkmaya korkuyorum kaç oldum acaba???

günaydın herkese bende 17.haftaya girdim buzamana kadar anca 2kilo almışım ayın 15sinde doktora gidecem bakalım benim yaramaz cinsiyetini gösterecek mi allahım sağlıklı sıhatlı bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inş 1tane kızım var 4yaşında kardeşim nezaman gelecek diyip duruyor cok heycanlı yavrumda....

kızlar konuyla alakalı değil ama ben birşey sormak istiyorum kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum nasıl yapacam acaba bilgisi olan cevap verir mi?

herkese günaydın sevgili mayıs anneleri :)

umarım güzel bir gün olur.. bugün kan sonuçlarımı alıcam heyecanlıyım..

birde size bişey sormak istiyorum.. sütümüzün çok olması için hamilelik safhasında
yapılabilecek extra bişeyler varmı acaba?

günaydınnn herkese,
kızlar şuan çok heyecanlıyım, az önce işe gelirken yolda bebeğim hareket etti, çok tuhaf oldum...
hemen eşimi aradım, ağlamaktan konuşamadım, çok duygulandım, çok değişik bir duygu...
peşinden ablamı aradım, ağlamaklı sesimi duyunca korktu ne oldu diye...
hala çok tuhafım, şimdi böyle olduysam bebişimi kucağıma alınca ne yaparım hiç bilmiyorum...:2::2:

Son düzenleme:
Kıslar günaydınnnnnn
Az önce müdürümm kilo almışsın sen diyor..1 ay önce tartılmıştım en son tartıya çıkmaya korkuyorum kaç oldum acaba???

tatlımm tartıl tartıl korkma ben her tartıya cıktıgımda kılo almıs alıyorumm nasıl oluyorsaaa alıştım artık ama bı haftadır dıkkat edıyorum aldıgım kılonun bır kılosunu vermısım cok mutlu oldumm bende hızla alıyorum ama herkes sadece göbegın cıktı dıyorrrr genıslemedım öylee gelsin kilolarrrrrrrrrrrrrr:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…