aklıma gelmişken sorayım akşam karnıma öyle bir ağrı girdiki tamam kesin birşey oldu dedim adet ağrısının 3 katı neredeyse
nefesimi kesti 5 dk sürdü yatınca geçti ama çok korktum sizde oluyomu ağrı
Vallahi tek kelimeyle süpersin. Hangi ara ördün bu kadar şeyi maşallah. Ben de hiç öyle beceriler yok malesef.Eki Görüntüle 302292 Eki Görüntüle 302301 Eki Görüntüle 302300 Eki Görüntüle 302298 Eki Görüntüle 302297 Eki Görüntüle 302296 Eki Görüntüle 302295 Eki Görüntüle 302294 Eki Görüntüle 302293 Eki Görüntüle 302302
kızlar bebegim için yaptıklarım umarım begenirsiniz cinsiyeti belli olmadıgı için hem kız için hem erkek için bişeyler ördüm bakalım bebegim hangilerini giycek
Eğer benim oğlum olur da gamzenin kızı olursa erkek olanlar da benim ona göreOoooooooooooooo maşallah marifetliyiz gamzecim çok güzeller,seninki erkek olursa kız için olanları bana gönderirsin
Eğer benim oğlum olur da gamzenin kızı olursa erkek olanlar da benim ona göre
Vallahi tek kelimeyle süpersin. Hangi ara ördün bu kadar şeyi maşallah. Ben de hiç öyle beceriler yok malesef.
Ooooooooooooooo maşallah marifetliyiz gamzecim çok güzeller,seninki erkek olursa kız için olanları bana gönderirsin
Turuncu bu arada Takip listesinde cinsiyet alanını biraz hareketlendirsek, çoğu kişinin belli oldu artık.
Başta erkekler çok gibiydi, ama kızlar geçti galiba ya da eşit mi acaba bu sene bebekler....
Linki hatırlatırsan listeye eklentiler olabilir...
cidden maşallah ya insan göbeğim çıktı diye bile seviniyo di mi :)ben de benimkini koyucam bi türlü elim değmedi sipsivri olduğu için her gören hemen erkek mi diyo16.haftadan sonra çok belirgin büyümüştü ama nedense bu hafta (20nin içindeyiz) sanki çok büyümedi gibi, huzursuzlanıyorum
Eki Görüntüle 302292 Eki Görüntüle 302301 Eki Görüntüle 302300 Eki Görüntüle 302298 Eki Görüntüle 302297 Eki Görüntüle 302296 Eki Görüntüle 302295 Eki Görüntüle 302294 Eki Görüntüle 302293 Eki Görüntüle 302302
kızlar bebegim için yaptıklarım umarım begenirsiniz cinsiyeti belli olmadıgı için hem kız için hem erkek için bişeyler ördüm bakalım bebegim hangilerini giycek
Merhaba kızlar...
Bugün detaylı ultrasona girdik bebişimle.Çok şükür bizleri en ufak bir şüpheye dahi düşürecek bir durumla karşılaşmadı doktorumuz.Bebeğimiz gayet sağlıklı maaşallah.
Tabi prosedür gereği üçlü testte çıkan risk oranı çok yüksek olduğu için doktorum yinede amniyosentez uygulaması istersem uygulayabileceğini söyledi.
Amniyosentez uygulaması için anne veya babanın herhangi bir sıkıntı durumunda bebeği aldırmayı düşünüp düşünmedikleri önemliymiş.
Eğer bebeği aldırmayı düşünüyrlarsa o zaman amniyosentez yapıp kesin bebeğin sağlığı hakkında bilgi alınabiliyormuş.
Ama yok benim gibi ne olursa olsun bebeğimi doğuracağım diyen anneler için ise amniyosentez biraz gereksizmiş.
Bizim bebeğimiz ise son derece sağlıklı göründüğü için amniyosentezi yaptırmama kararı aldık.
Çok şükür aklımızdaki bütün soru işaretleri böylece giderilmiş oldu.Artık rahat rahat bebeğimle hamileliğimi tamamlayabilirim.
Bu arada benimde artık bebeğimin cinsiyeti kesinleşti.
Ultrasonda çok net bir şekilde oğluşumun pipisini gördük
Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın,sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmeyi nasip eylesin inşaallah.
Bu süreçte moral ve desteklerini esirgemeyen herkese çok ama çok teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 302191 Eki Görüntüle 302192 Eki Görüntüle 302189
bayıldım bunlara kesinlikle böyle birşey alıcam bulursam
internet üzerinden bu modellerin satışını yapan bi yer buldum diye sevinmiştim ama fiyatlar uçuk,çok hoşoma gitmişti ama 2-3 ay içinde bu kadar para verilirmi :44: düşünülür adresi yazıyım bide siz bakın
Online Mağaza - bebekeşya ... bebeğinize değer
Eki Görüntüle 302292 Eki Görüntüle 302301 Eki Görüntüle 302300 Eki Görüntüle 302298 Eki Görüntüle 302297 Eki Görüntüle 302296 Eki Görüntüle 302295 Eki Görüntüle 302294 Eki Görüntüle 302293 Eki Görüntüle 302302
Kıslar günaydınnnnnn
Az önce müdürümm kilo almışsın sen diyor..1 ay önce tartılmıştım en son tartıya çıkmaya korkuyorum kaç oldum acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?