2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar,
benim boğazım kaşınıyo ve çok halsizim. hasta olmak istemiyorum bol bol bişeyler içiyorum başka ne yapsmki

günaydın bayanlar
20. haftamıza girdik bugün artık kocaman olduk galiba ne dersiniz

oy yerim ben o bebeişi... ya sevgi inanır mıısn allah bozmasın da iyiki kocam gitmiş dicem nerdeyse... Her gece bebeğimize sarılarak uyuyo keşke daha önce gitseydi :)))

canım yaa bazen ben de kavga edip barışınca öyle hissederim sonu güzel olmuş senin de çok sevindim

canım yaa gelmişti hatta kızı olacaktı yanlış hatırlamıyorsam onu öğrenmişti

bak hatta mesajını da buldum

günaydın bayanlar
20. haftamıza girdik bugün artık kocaman olduk galiba ne dersiniz

canım yaa bazen ben de kavga edip barışınca öyle hissederim sonu güzel olmuş senin de çok sevindim

Saol canım...Hatta akşam bişeye kızdım ben hemne barışmyaa çalıştı benimde sinirim birden tam gelir az sonra gider. 2 dk bari bekle gelme şimdi dedim iyi deyip gitti. baktım mutfakta bana süt hazırlıyo ilk defa :)) ya ne bileyim kızlar çok kırgınım ama bu şekilde anlaması gerekiyomuş o yüzden de bebeğim için herşeyi unutuyorum...

öyle oluyo canım unutmasanda yaptıgını ebebgını düşünüp ıyı olmaya calısıosun... benım eşim hala odunn öncedende odundu hamılelıkte ıyıce odunlastııı hıc meyve getırıyım süt getırıyım yokkk gene hızmet eden benımmmm eve gelıoo tv karsısına gecıoo gelsın cayıı gelsınn meyvesııı...

merhabalaar biz geldik oğluşumla..Dün iş yerinden izinliydik biraz keyfsizdim dinlendik evimizde iyi geldi açıkçasıı , ya biri çok şiddetli sancı yaşadığını sölemiş bende iki kere wc de yakalandım ama içimden bişey gidiyo sandım o kadar kötüydü ki nefesim kesildi neden oluyo acaba ( az önce primadan aradılar 19 undan sonra alıcakmışız hediyemizi :) aranızda alanlar olmuştu içinde ne vardı ??

Bu arada ben eşime hala doruk ismini kabul ettiremiyorum ya deli olucam herkes süper diyo bi o beğenmiyo ooff (((((

Hanımlar ben birşey daha soracağım...

Dün eşim isim listesi indirmiş... Eski Türk isimlerine çok meraklı. "Alkar" ismini çok istiyor. Bende "Mehmet" koyacaktım ama alkarın yanına olmuyo.

"Alkar Mete" nasıl sizce??

ALkar: bitirici, yok edici
Mete: Seilen, sayılan

selam kizlar,nasilsiniz ben bugun cok kotu ruyalar gordum sevmedigim insanlarla ruyamda kavga ediyordum ellerinde sopalar falan vardi bagirdim sesim cikmadi bebegimi dusurecekler diye korkuyordum boyle cok tuhaf ruyalar goruyorum bu gunlerde,artik oturup kalkarken bile cok zorlaniyorum simdiden boyleyse son aylari dusunemiyorum,dunde cok yogun bi gun gecirdim sehir disindaydik cok yorulmusum karnim sertlesti kaskati oldu aksam:44:,bebegimi iki gundur cok guzel hissediyorum masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…