alın size birkaç adres daha
Hamile | E- hamile.com | hamile i giyim gebelik giysisi - E-hamile.com
Ebru Maternity | Modern Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
Tutku Hamile Giyim / Hamile Giyim Ürünleri /2011-2012 Sonbahar Kış Sezonu Hamile Kıyafetleri Toptan ve Perkande
Modern Gebe ve Hamile Giyim rnleri | Anne Adaylarna zel
Seen Hamile Giyim,Hamile Kyafetleri
Kızlar Günaydııınnn... bende baktım o siteye çok güzel şeyler var. ben burda bi mağaza budum çok tatlı 2 bayan işletiyorlar... 3 tane elbise aldım biri slopet elbise 2 si normal ama çok şekerler... Bu sitedekilere de bayııllddıımm ama hamile kıyaetleri gerçekten çok pahalıı... lcw den bi kot almıştım ucuz ama bir türlü rahat edemiyorum lastiği bi garip... Ama kıyafetlere bakarken de kendime alacağıma oğluma alırım diyorrum napıcam bilmiyoruummm ..
en güzeli elbise gıymek sanırım hamılelıkte ama hıc elbıse tarzım degıldı önceden de binde biii bende alayım bı kac tane de şirin şirin gezeyım ortalardaa
sen beni bi tanısan.. ya eşofman yada kot tişört gezerdim... Şimdi aldım 3 cici elbise aman da aman yaniii dedim bu kiimmm??? elbise bende kullanmazdım canım ama gerçekten çok rahat ama birde çorap derdi var şuan içimde normal çorap var ve rahatsız ediyor.
sen beni bi tanısan.. ya eşofman yada kot tişört gezerdim... Şimdi aldım 3 cici elbise aman da aman yaniii dedim bu kiimmm??? elbise bende kullanmazdım canım ama gerçekten çok rahat ama birde çorap derdi var şuan içimde normal çorap var ve rahatsız ediyor.
canım hamile corapları var pentının al onlardan bence sıkıstırma bebısı
canım hamile corapları var pentının al onlardan bence sıkıstırma bebısı
oy yerim ben o bebeişi... ya sevgi inanır mıısn allah bozmasın da iyiki kocam gitmiş dicem nerdeyse... Her gece bebeğimize sarılarak uyuyo keşke daha önce gitseydi :)))
oy yerim ben o bebeişi... ya sevgi inanır mıısn allah bozmasın da iyiki kocam gitmiş dicem nerdeyse... Her gece bebeğimize sarılarak uyuyo keşke daha önce gitseydi :)))
çok sevindim canım 'her şerde bir hayır var derler'... baya üzdü seni ama belkide böyle olması daha iyi oldu :))
masallah cnm bazen böyle seyler yasandıgında daha sıkı baglanıosunuz bırbırınıze eşin bence baba olmanın güzelliğini fark ettiii senın kıymetını anladııııı bu eşler bazen sopalık olsa da iyki varlarrr
çok sevindim canım 'her şerde bir hayır var derler'... baya üzdü seni ama belkide böyle olması daha iyi oldu :))
aynen canım inşallah devamı gelir. sen nasıl oldun?
Canım detaylı ultrasonda zaten doktorun sana açıklama yapıyor bakarken.
Mesela down sendromu olan çocuklarda orta parmakta bir kemik eksik oluyormuş,burun kemiği olmuyormuş,bağırsaklarda veya böbreklerde parlama gibi bi görüntü oluyormuş,gelişim geriliği oluyormuş.
Bak sana ayrıntılı hakkında güzel bir yazı kopyalayayım.
geçenlerde yazmıştı Türkiye de olduğunu ve iyi olduğunu dr kontrolüne gidecekti sanırım
Günaydınlaaarrrr....
Kızlaaaar ben artık bebişimi hissediyorumm.Arada bir pıt pıt yapıyor,özelliklede akşamları.Müthiş bi duygu gerçekten yaaa.
Kızlar hayatbayramolsa nickli arkadaşımız vardı hatırlarsanız.3 haftalık tatil için türkiyeye gelecekti.
Hala haber yok değil mi kendisinden ?...
selam kizlar,
tahmin ettigniz gibi tatildeyim.vatanima aileme kavustum.simdide nihat dogan gibi aglicam :):)cinsiyeti ogrendim:)kizimiz olacakmis:)tum testler erkek dedi:)demekki tutmuyormus:):):)nese tatilden donunce yazdiklarinizi okuycam.hepinizi opuyorum:)bebisleri ayri opuyorum:)
günaydın bayanlar
20. haftamıza girdik bugün artık kocaman olduk galiba ne dersiniz
canım yaa bazen ben de kavga edip barışınca öyle hissederim sonu güzel olmuş senin de çok sevindim
Saol canım...Hatta akşam bişeye kızdım ben hemne barışmyaa çalıştı benimde sinirim birden tam gelir az sonra gider. 2 dk bari bekle gelme şimdi dedim iyi deyip gitti. baktım mutfakta bana süt hazırlıyo ilk defa :)) ya ne bileyim kızlar çok kırgınım ama bu şekilde anlaması gerekiyomuş o yüzden de bebeğim için herşeyi unutuyorum...
öyle oluyo canım unutmasanda yaptıgını ebebgını düşünüp ıyı olmaya calısıosun... benım eşim hala odunn öncedende odundu hamılelıkte ıyıce odunlastııı hıc meyve getırıyım süt getırıyım yokkk gene hızmet eden benımmmm eve gelıoo tv karsısına gecıoo gelsın cayıı gelsınn meyvesııı...
benimkide eminim bir kereliğine yapmıştır... Daha önede söyledim yine söylüyorum eşime de söylüyorum:
ERKEĞİN EN İYİSİNDEN MASA OLUR....
merhabalaar biz geldik oğluşumla..Dün iş yerinden izinliydik biraz keyfsizdim dinlendik evimizde iyi geldi açıkçasıı , ya biri çok şiddetli sancı yaşadığını sölemiş bende iki kere wc de yakalandım ama içimden bişey gidiyo sandım o kadar kötüydü ki nefesim kesildi neden oluyo acaba( az önce primadan aradılar 19 undan sonra alıcakmışız hediyemizi :) aranızda alanlar olmuştu içinde ne vardı ??
Bu arada ben eşime hala doruk ismini kabul ettiremiyorum ya deli olucam herkes süper diyo bi o beğenmiyo ooff((((([/Q
Bende dün doldurdu formu ama gelen hediyeler sanırım weniceden tulum gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?