Merhaba arkadaşlar,
Takip ediyorum sürekli ama yazmaya fırsatım olmadı, daha da doğrusu bir gelişme yoktu hayatımda. Biz de cinsiyeti öğrendik, minik kızımızı beklemeye başladık. Muhteşem bir duygu diyeceğim ama buradaki herkes bu kelime anlamında daha da özel şeyler hissediyor biliyorum :) Cevahirdeki buluşma eminim çok sıcak geçmiştir. Beni de listeye ekleyin.
Herkese sevgiler.
Bu arada özellikle sormak istiyorum lcw dışında istanbulda gebe kıyafetleri aldığınız biryer var mı;? Hiçbirşey bulamıyorum üstüme başıma
Eki Görüntüle 302292 Eki Görüntüle 302301 Eki Görüntüle 302300 Eki Görüntüle 302298 Eki Görüntüle 302297 Eki Görüntüle 302296 Eki Görüntüle 302295 Eki Görüntüle 302294 Eki Görüntüle 302293 Eki Görüntüle 302302
kızlar bebegim için yaptıklarım umarım begenirsiniz cinsiyeti belli olmadıgı için hem kız için hem erkek için bişeyler ördüm bakalım bebegim hangilerini giycek
Merhaba arkadaşlar,
Takip ediyorum sürekli ama yazmaya fırsatım olmadı, daha da doğrusu bir gelişme yoktu hayatımda. Biz de cinsiyeti öğrendik, minik kızımızı beklemeye başladık. Muhteşem bir duygu diyeceğim ama buradaki herkes bu kelime anlamında daha da özel şeyler hissediyor biliyorum :) Cevahirdeki buluşma eminim çok sıcak geçmiştir. Beni de listeye ekleyin.
Herkese sevgiler.
Bu arada özellikle sormak istiyorum lcw dışında istanbulda gebe kıyafetleri aldığınız biryer var mı;? Hiçbirşey bulamıyorum üstüme başıma
bu arada bebişimin cinsiyeti belli değil 15. haftada kontrole gittim doktorum cinsiyetini göremedi kıza benziyor dedi.benim gibi rüyasında bebişini görüpte cinsiyeti aynı çıkan oldumu arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Canım sanırım babymerve nickli arkadaşımızdı bir dua yazdı yatmadan 7 defa oku cinsiyetini rüyanda görürsün diye yazmıştı. ben yaptım ilk bir kaç gün göremedim sonra 2 yada 3 defa gördüm her defasında erkekti ve ben cinsiyetini henüz ögrenmemiştim cmts öğrendim oğlumun olacağını. yani gerçekten görüyorsun rüyanda ama inanmak önemli tabi.
canım ben okudum o duayı ve rüya gördüm sonra... hatta yazdım buraya ama görmedin sanırım 15+3 te doktor kıza benziyor dedi cumartesi günü netleşecek inşallah...rüyamda erkek bebek gördüm. bakalım doğru çıkacak mı eşime çok benziyordu :))
Eki Görüntüle 302292 Eki Görüntüle 302301 Eki Görüntüle 302300 Eki Görüntüle 302298 Eki Görüntüle 302297 Eki Görüntüle 302296 Eki Görüntüle 302295 Eki Görüntüle 302294 Eki Görüntüle 302293 Eki Görüntüle 302302
kızlar bebegim için yaptıklarım umarım begenirsiniz cinsiyeti belli olmadıgı için hem kız için hem erkek için bişeyler ördüm bakalım bebegim hangilerini giycek
ellerine sağlık canım bunlar çok güzeller yanları düğmeli olan modeli halası kızıma örmüştü.hatta askılarının üzerine hazır satılan kurdela dikmiştik aynı renkte çok şirin olmuştu.
GeBe Hamile Giyim kıyafetleri Burada cok hoş şeyler var
Eğer benim oğlum olur da gamzenin kızı olursa erkek olanlar da benim ona göre
Sağol canımbegenmenize sevindim kızlar elimden geldigince biseyler yapmaya calısıyorum işte canınız saolsun kızlar yegenlerimizede yaparızzzz
Canım ben araştırdım şimdi ama bende bulamadım,editöre mesaj filan atıyorsun heralde.kızlar konuyla alakalı değil ama ben birşey sormak istiyorum kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum nasıl yapacam acaba bilgisi olan cevap verir mi?
Ne mutlu canım sana,bende hissetmeye çalışyorum ama gazdan nerdeeeeeeeeeeeeee.Benim bağırsak hareketleri bebişimi geçiyo sağolsun.günaydınnn herkese,
kızlar şuan çok heyecanlıyım, az önce işe gelirken yolda bebeğim hareket etti, çok tuhaf oldum...
hemen eşimi aradım, ağlamaktan konuşamadım, çok duygulandım, çok değişik bir duygu...
peşinden ablamı aradım, ağlamaklı sesimi duyunca korktu ne oldu diye...
hala çok tuhafım, şimdi böyle olduysam bebişimi kucağıma alınca ne yaparım hiç bilmiyorum...:2::2:
Günaydın esracım,ben bugün biraz daha iyiyim gaz konusunda şükür.Gazın sebebini de buldum sabah sabah sinir oldum ortalığı kopardım işyerinde,normalde işyerinde yapılan çaylar satınalınan suyla yapılıyordu,çay yapan kişi sağolsun 2 gündür sabah çaylarını musluk suyundan yapıyormuş,bana da acayip dokunuyor çalıştığım yeri musluk suyu,sadece bana değil bu su yüzünden kaç kişi salgın hastalık kapmıştı bi ara.Mikroplu bir su yani,kuyudan mı ne geliyor zaten.Gerizekalı ya kendimi geçtim bebişime bişey olacak.2 günden beri gaz sancısından öldüm bittim valla,dün hiçbişey yiyemedim,1 tas çorbayla 1 bardak sütle bütün günü geçirdim.Acayip sinirlendim ya öldürcektim adamı.Artık evden getirceğim suyumu,zaten bi tek sbahları çay içiyordum 1 bardak onu da zehir ettiler içime.Günaydın arkadaşlar,,, biz geldik, çalışmaya başladık kızımcımla,,,herkese işlerinde kolaylıklar diliyorum,çok yorulmayalım, bebişlerimizi üzmeyelim..ben yine bugün karnımda bi ton gazla uyandım, nezaman bitecek bu lpg halim,çok kötü yaaa...şu denge sütünü buldum sonunda akşam, bugün onu denicem bakalım nolcak....
hoşgeldin canım bizim senle satlarımız aynı, benimkide kız,senin kızında hayırlı uğurlu olur sağlıkla gelir inşallah....
çoooook güzeller, bende başlıcam az kaldı,,,ellerine sağlık canım patiliyi çok sevdim...
superr kıyafetler var ama çok pahalııı
Günaydın esracım,ben bugün biraz daha iyiyim gaz konusunda şükür.Gazın sebebini de buldum sabah sabah sinir oldum ortalığı kopardım işyerinde,normalde işyerinde yapılan çaylar satınalınan suyla yapılıyordu,çay yapan kişi sağolsun 2 gündür sabah çaylarını musluk suyundan yapıyormuş,bana da acayip dokunuyor çalıştığım yeri musluk suyu,sadece bana değil bu su yüzünden kaç kişi salgın hastalık kapmıştı bi ara.Mikroplu bir su yani,kuyudan mı ne geliyor zaten.Gerizekalı ya kendimi geçtim bebişime bişey olacak.2 günden beri gaz sancısından öldüm bittim valla,dün hiçbişey yiyemedim,1 tas çorbayla 1 bardak sütle bütün günü geçirdim.Acayip sinirlendim ya öldürcektim adamı.Artık evden getirceğim suyumu,zaten bi tek sbahları çay içiyordum 1 bardak onu da zehir ettiler içime.
günaydın herkese bende 17.haftaya girdim buzamana kadar anca 2kilo almışım ayın 15sinde doktora gidecem bakalım benim yaramaz cinsiyetini gösterecek mi allahım sağlıklı sıhatlı bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inş 1tane kızım var 4yaşında kardeşim nezaman gelecek diyip duruyor cok heycanlı yavrumda....
günaydınnn herkese,
kızlar şuan çok heyecanlıyım, az önce işe gelirken yolda bebeğim hareket etti, çok tuhaf oldum...
hemen eşimi aradım, ağlamaktan konuşamadım, çok duygulandım, çok değişik bir duygu...
peşinden ablamı aradım, ağlamaklı sesimi duyunca korktu ne oldu diye...
hala çok tuhafım, şimdi böyle olduysam bebişimi kucağıma alınca ne yaparım hiç bilmiyorum...:2::2:
GeBe Hamile Giyim kıyafetleri Burada cok hoş şeyler var
superr kıyafetler var ama çok pahalııı
bu siteden bişey aıldınmı canım
evet biras pahalııııgünlük değil de bir iki parça şık birşey alınabilir ihtiyaca göre ,,
çalışınca insan hergün ne giyicem diye dolaba bakmaktan sıkılıyor
herkese günaydın sevgili mayıs anneleri :)
umarım güzel bir gün olur.. bugün kan sonuçlarımı alıcam heyecanlıyım..
birde size bişey sormak istiyorum.. sütümüzün çok olması için hamilelik safhasında
yapılabilecek extra bişeyler varmı acaba?
ayyyyyyyy canım ne güzel içimi rahatlattın.biliyosun ben de senin gibi riski yüksek çıkanlardanım.ve hala bi karar alamadım beebeğimi aldırmak da istemiyorum nolursa olsun.sana bişi sorucam beni anlıyosundur ben hala stres içindeyim( ayrıntılı ultrason gerekli bilgileri veriyomu.bizim doktor bundan hiç bahsetmedi.direk istersen amniyosentez yapalım dedi.ama ayrıntılı ultrason da gerekli bilgileri veriyosa ayrıntılı ultrasonu tercih edrim.en azından senin gibi içim rahatlar ve rahatça hamileliğimi yaşarım.canım gerçekten bana umut oldun.sabahtan beri kara kara düşünüyorum.hatta bi ara ağladım bile napcam diye.
Kızlar Günaydııınnn... bende baktım o siteye çok güzel şeyler var. ben burda bi mağaza budum çok tatlı 2 bayan işletiyorlar... 3 tane elbise aldım biri slopet elbise 2 si normal ama çok şekerler... Bu sitedekilere de bayııllddıımm ama hamile kıyaetleri gerçekten çok pahalıı... lcw den bi kot almıştım ucuz ama bir türlü rahat edemiyorum lastiği bi garip... Ama kıyafetlere bakarken de kendime alacağıma oğluma alırım diyorrum napıcam bilmiyoruummm ..
en güzeli elbise gıymek sanırım hamılelıkte ama hıc elbıse tarzım degıldı önceden de binde biii bende alayım bı kac tane de şirin şirin gezeyım ortalardaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?