2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebegim için yaptıklarım umarım begenirsiniz cinsiyeti belli olmadıgı için hem kız için hem erkek için bişeyler ördüm bakalım bebegim hangilerini giycek

yaa neler yaptın sen böyle ellerine sağlık gamzeliii ama üstümde acayip bir baskı oluştu şimdi ben daha 1 ilmek örgü rmedim evladıma :S

canım ya isim kulağa hoş geliyor ama anlamı fazla olumsuz geldi bana :S

saol canım verdiğin bilgiler için..ben de biraz senin gibi düşünüyorum.amniyosenteze pek yakın değilim.bakalım haftaya doktor randevum var.son kararımızı veririz demişti.inşallah ben de senin gibi kuş gibi hafiflerim..

canım paylaştığın bilgiler için çok sağol baya aydınlatıcı oldu bende 23ünde gidicem kısmetse...

kızlar,
benim boğazım kaşınıyo ve çok halsizim. hasta olmak istemiyorum bol bol bişeyler içiyorum başka ne yapsmki

bol su bol c vitamini portakal mandalin vs bol ılık ıhlamur,,, bunlardan sonra gelecekse gelir zaten

günaydın bayanlar
20. haftamıza girdik bugün artık kocaman olduk galiba ne dersiniz
canım yaa bazen ben de kavga edip barışınca öyle hissederim sonu güzel olmuş senin de çok sevindim
ooooo ne güzel maşallah sen yolu yarıladın

dün aldığına göre bulmuşsun :) kusura bakma ben yeni gördüm mesajı
inşallah sana da iyi gelir
canım gündüz sen şaypada va deyince dün akşam aldım bende,, sanırım sen bu sabahki mesajı gördün ilk

kızlar mom-to-be'den aldığım kıyafetler geldi hamile olmasam bile alacağım kadar güzeller çok da uyguna almıştım 2 etek 1 bluz 1 pantolon ve 1 hırkaya 120lira gibi bir para ödedim ve gerçekten değdi çok hoşuma gittiler tavsiye ederim

akşam ilk iş şişlerimi ve iplerimi bulcam çok gaza geldim
sen de paylaşsana yeleklerini gamzelinin modellerinden biriki tanesi çok hoşuma gitti hepsi ayrı güzel ama onlardan kesin örcem

tamam canım akşam paylaşmaya çalışırım... ben hamile kalmadan örmüştüm çoğunu ama vakit geldi işte Allaha şükü...

ayyyyyy ne güzel yaaaa..keşke ben de örgü bilsem hem vakit geçiririm hem de ne güzel çeşit çeşit şeyler yaparım.ben öğretmenim ama doktor rapor verdi 2 aydır evdeyim.örgü yaparak vakit geçirirdim ne güzel:)))

maşallah ne kadar az kilo almışsın..ben 51 ile başlamıştım en son 56 kilo olmuştum sanırım 1 kilo daha almışımdır.ama ben zaten kilo almak istiyodum çünkü normalde ne kadar uğraşsam da kilo alamıyorum

gerçekten çok güzelleeerr.. ellerine kollarına sağlııkk... iyi günlerde giysin inşallahhh

canım cok güzel olmuş baştaki varya onun kenarlarını dikiyormusun yoksa düğme taktığın yerlerlemi tutturuyorsun onu merak ettim bende ondan örmeyi düşünüyorumda

canım begenndiğinize sevindim yok dikilmiyo düğmeler tutuyo orayı zaten altında baslyosun arkada bitiyo tek parca örüyoruz yani dikme işi yok

canım begenndiğinize sevindim yok dikilmiyo düğmeler tutuyo orayı zaten altında baslyosun arkada bitiyo tek parca örüyoruz yani dikme işi yok

aydınlattığın için sağol canım bende önce önu sonra arkası yapılıyor sanmıştım demeseydin öyle başlayacaktım cok güzeller hepside o basit geldiği için ondan başlarım artık

kızlar bugün kızım çok hareketli..nihayet belirgin tekmeleriini atmaya başladı çok garip yaaaaaaa...ama hareket hissetmeyenler fazla meraklanmasın biz 19. haftayı bitiriyoruz daha yeni bukadar net hareket hissettim:))

gerçekten çok güzelleeerr.. ellerine kollarına sağlııkk... iyi günlerde giysin inşallahhh

yaa neler yaptın sen böyle ellerine sağlık gamzeliii ama üstümde acayip bir baskı oluştu şimdi ben daha 1 ilmek örgü rmedim evladıma :S

esrayhan çoooook güzeller .!.:
kızlar cok tesekkür ederim begenmenize sevindim valla ben hamile oldugumu ögrendiğimden beri bişeler örmeye calısıyorum suanda elimde kapsonlu rengarenk bi yelek örüyorum bitince onunda resmini gönderirim sizlere

Kıslar bu arada batı bahat hastanesine gideniniz var mı??

canım bir arkadaşım gidiyordu oraya.. orada fuat bey diye bir doktor var.. çok iyiymiş...

kızlar bu arada test sonuçlarımız da iyi çıktı çok şükür...
şimdi sıra detaylı usg de bakalım hayırlısı ile

kızlarrr bebeğine klasik müzik dinleten var mı? internette okudum 19.haftadan itibaren artık dışardaki sesleri net alıyormuş.klasik müzik dinletip daha sonra aynı müziği dinlettiğinde çocuk eğer huysuzlanıyorsa rahatlıyormuş..eğer klasik müzik önerisi olan varsA lütfen paylaşsın.çünkü normalde hiç sevmem klasik müzüiği:))

kızlar herkese merhaba. örgüler çıkmıış meydana ne hünerliler varmış aramızda güle güle giydirmek nasip olur inşallah.eeee biz napıcaz satın alıcaz artık:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…