2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar. Gamzelii arkadaşın ördükleri çok güzel olmuş, maşallah çok beceriklisin arkadaşım. Keşke ben de yapabilsem. Bir iki tane de bana yolla Bugün tam 15 haftalık oldu bebişim. 16. haftadan gün alıcaz artık. Geçen hafta gittiğimde erkek gibi dedi ama kesin değil. Ben ilk zamandan beri erkek diye düşünmüştüm ama rüyamda kız görmüştüm. Artık çok merak ediyorum kesinleşse de ciciler alsam bebişime.

GAMZELİ

bende şu önünde kedi patileri olanı çok beğendim anneme söyliycem yapsın

canım o patiler arkaya geliyo önünde kety varya ikisi aynı süveter önde kety var arkasında patileri öyle yapmıstım yani begenmenize sevindim bebekleri ve onlarla alakalı herseyi sevdigim için ugrasıyorum böyle seylerle daha ellerimle bebegime kundak işliycem beyazın üzerine çizgi film karakterleri işliycem alt degiştirmek için elyaf veya singerden ayıcık gibi bisey yapcam puf puf bebegimi üzerine yatırmak için aklımda bir sürü sey var bakalım yetiştirebildigimi yapcam artık

canım ben de gecenlerde gördüm bu modelleri çok hoşuma gitti kullanışlımı nasıl bilemedim ama..

Herkese iyiakşamlar.
Kendinize ve bebişlere iyi bakın.
Sabaha görüşmek üzere.
hayırlı olsun canım kızçenn gözün aydın

ben dinletiyorum canım
normalde de sevdiğimden evdeki tm tchaicovsky vivaldi mozart cdlerimi ona da dinletiyorum
ama her gece yatmadan önce mozart-eine kleine nachtmusik'i kesin dinliyoruz
sözleri olan müzikler beni yorduğundan bebişim şimdiden bunlara alışsın istiyorum :)

bence harika görünüyorlar başka bir konuya eklersen de haberdar et bizi bakalım patili olana bayıldımm
o da inşallah annesinin özene bezene hazırladığı şeylerin için sağlıklı sıhhatli bir bebek olur da büyüyünce annesi için ciciler özenir

kızlar illuminati geri sayımın bitmesine 50 dakika kalmış çok merak ettim nasıl bir olay gerçekleşicek:18::18::18:

oyy oyy ne güzel yaa valla ellerine sağlık nediyelim
hepsini bebişin güle güle güzel günlerde giysin

hımm şimdi anladım nasıl olduğunu çok tatlıymıss annem kety yapmasa bile patileri yapsın yeter

ya arkadaslar biraz önce beni bası +3877 numarasından biri aramıs ama ben wcdeydim duymamıdım camasırlarımı makinaya atıyım die ayırıordum acaba primadanmı aradılar böle bir nodan aranan oldumu ve bidaha ararlarmı

Kızlar gerçekten bebeğin hareketlerini hissetmek çok güzel bir duygu.İnşallah tez zamanda sizlerde hissederseniz.
Bu sabahtan sonra 2-3 defa daha hissetim. Canımm benimm çok hareketli olacak herhalde şimdiden başladı.
Karnım büyümüyor diyordum 2-3 gündür baya ortaya çıktı. Artık kendimi baya baya hamile gibi hissetmeye başladımm..
Görsel bir belirti olmayınca kendimi çok hamile gibi hissetmiyordum
Dün çatlaklar için kremlerim de geldi, kullamaya başladım.
Şimdi tekrar iş başına... görüşmek üzere....

canım primadan beni arayan no 533 lü bir numaraydı.. +387 bosna herseğin alan koduymuş buarada..

başım yine çatlıyor araba kullanacak kadar iyi olsam eve gidicem gerçi evde de kayınpederim var rahat edemem ama işyerinde oklava yutmuş gibi oturmaktan iyidir

ya bu baş ağrısının çaresi yok mu kızlar yüzümü yıkamaktan derim eskidi hava alıcam diye dolanıp duruyorum yok yok yok geçmek bilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…