GAMZELİ
bende şu önünde kedi patileri olanı çok beğendim anneme söyliycem yapsın
GAMZELİ
bende şu önünde kedi patileri olanı çok beğendim anneme söyliycem yapsın
Eki Görüntüle 302141
kızlar sizce nasıl
ben bebek odası yapmayı düşünüyorum ekstra yatak odasınada alıcaktım ufak birşey ama bunu gördüm
sizce nasıl kaç aylık olanakadar bunu kullanabiliriz
hayırlı olsun canım kızçennHerkese iyiakşamlar.
Kendinize ve bebişlere iyi bakın.
Sabaha görüşmek üzere.
canım ben de gecenlerde gördüm bu modelleri çok hoşuma gitti kullanışlımı nasıl bilemedim ama..
hayırlı olsun canım kızçenngözün aydın
kızlarrr bebeğine klasik müzik dinleten var mı? internette okudum 19.haftadan itibaren artık dışardaki sesleri net alıyormuş.klasik müzik dinletip daha sonra aynı müziği dinlettiğinde çocuk eğer huysuzlanıyorsa rahatlıyormuş..eğer klasik müzik önerisi olan varsA lütfen paylaşsın.çünkü normalde hiç sevmem klasik müzüiği:))
canım o patiler arkaya geliyo önünde kety varya ikisi aynı süveter önde kety var arkasında patileri öyle yapmıstım yani begenmenize sevindim bebekleri ve onlarla alakalı herseyi sevdigim için ugrasıyorum böyle seylerle daha ellerimle bebegime kundak işliycem beyazın üzerine çizgi film karakterleri işliycem alt degiştirmek için elyaf veya singerden ayıcık gibi bisey yapcam puf puf bebegimi üzerine yatırmak için aklımda bir sürü sey var bakalım yetiştirebildigimi yapcam artık
canım o patiler arkaya geliyo önünde kety varya ikisi aynı süveter önde kety var arkasında patileri öyle yapmıstım yani begenmenize sevindim bebekleri ve onlarla alakalı herseyi sevdigim için ugrasıyorum böyle seylerle daha ellerimle bebegime kundak işliycem beyazın üzerine çizgi film karakterleri işliycem alt degiştirmek için elyaf veya singerden ayıcık gibi bisey yapcam puf puf bebegimi üzerine yatırmak için aklımda bir sürü sey var bakalım yetiştirebildigimi yapcam artık
kızlar illuminati geri sayımın bitmesine 50 dakika kalmış çok merak ettim nasıl bir olay gerçekleşicek:18::18::18:
Eki Görüntüle 302292 Eki Görüntüle 302301 Eki Görüntüle 302300 Eki Görüntüle 302298 Eki Görüntüle 302297 Eki Görüntüle 302296 Eki Görüntüle 302295 Eki Görüntüle 302294 Eki Görüntüle 302293 Eki Görüntüle 302302
kızlar bebegim için yaptıklarım umarım begenirsiniz cinsiyeti belli olmadıgı için hem kız için hem erkek için bişeyler ördüm bakalım bebegim hangilerini giycek
oyy oyy ne güzel yaa valla ellerine sağlık nediyelim
hepsini bebişin güle güle güzel günlerde giysin
günaydın güzel anneler,
shadow84 gözün aydın canım mutluluğun daim olsun içinden birileri ben burdayım diyor artık,ne mutlu sana
ya ben bu bebeşi erkenden ben burdayım diyen annecikleri çok kıskanıyorum benim kısçem pek uyuşuk olucak herhalde( 19. haftanın içindeyim doktorumuza göre 1 hafta önde gidiyoruz nerdeyse yolu yarıladık ama hala ben burdayım anne demiyo benim kısçem
Sağol canımBiz ilkimle paylaştık valla cicileri
Canım ben araştırdım şimdi ama bende bulamadım,editöre mesaj filan atıyorsun heralde.
Ne mutlu canım sana,bende hissetmeye çalışyorum ama gazdan nerdeeeeeeeeeeeeee.Benim bağırsak hareketleri bebişimi geçiyo sağolsun.
Günaydın esracım,ben bugün biraz daha iyiyim gaz konusunda şükür.Gazın sebebini de buldum sabah sabah sinir oldum ortalığı kopardım işyerinde,normalde işyerinde yapılan çaylar satınalınan suyla yapılıyordu,çay yapan kişi sağolsun 2 gündür sabah çaylarını musluk suyundan yapıyormuş,bana da acayip dokunuyor çalıştığım yeri musluk suyu,sadece bana değil bu su yüzünden kaç kişi salgın hastalık kapmıştı bi ara.Mikroplu bir su yani,kuyudan mı ne geliyor zaten.Gerizekalı ya kendimi geçtim bebişime bişey olacak.2 günden beri gaz sancısından öldüm bittim valla,dün hiçbişey yiyemedim,1 tas çorbayla 1 bardak sütle bütün günü geçirdim.Acayip sinirlendim ya öldürcektim adamı.Artık evden getirceğim suyumu,zaten bi tek sbahları çay içiyordum 1 bardak onu da zehir ettiler içime.
Maşallahh çok az kilo almışsın. ben 1 ay önce gittiğimde 1 kilo almıştım...Ağzımda hiç boş kalmıyor..Günde 3 tane ceviz 2 tane kaysı bol meyve yiyorum.. Günde bir kase yoğurt öğle yemeklerinde en fazla 2 dilim ekmek yiyorum..Ama çıkan her yemeğide hemen hemen yiyorum...Sabahları haftada 1 kez tost yiyorum 3 kez ekmek arası yumurta yiyorum...Acaba çok mu yiyorum yaaa
Canım yaa ne güzellllBende hissediyor gibi oluyorum..yani bazen sağ bazende sol tarafımda farklı bir his oluyor sanırım bebek :) Elimi karnıma çok kötürüyorum hissediyim ama henüz çok fazla anlamıyorum....Kim bilir tekmeleri hissetsek nasıl oluruz :))
ya arkadaslar biraz önce beni bası +3877 numarasından biri aramıs ama ben wcdeydim duymamıdım camasırlarımı makinaya atıyım die ayırıordum acaba primadanmı aradılar böle bir nodan aranan oldumu ve bidaha ararlarmı
ya arkadaslar biraz önce beni bası +3877 numarasından biri aramıs ama ben wcdeydim duymamıdım camasırlarımı makinaya atıyım die ayırıordum acaba primadanmı aradılar böle bir nodan aranan oldumu ve bidaha ararlarmı
canım primadan beni arayan no 533 lü bir numaraydı.. +387 bosna herseğin alan koduymuş buarada..
canım sakın sen arama ve açma tuzak numaralar bunlar
Telefon tuzaklarna dmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?