Günaydın kıslar,
Dün akşam 10,30 a kadar toplantımız vardı..Eve gittiğinde 11 i geçiyordu....Uykumu alamadım çok erken uyurdum genelde..
Cumartesini iple çekiyorumm cinsiyeti hemen hemen öğrenmeyen çok az kişi kaldık. Bende öğrenem artıkın değil mi?
KIZLAR GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN BİZ GELDİK
Dün bi işim vardı acele çıkmam gerekti işten,formu bile ekranda açık bırakıp gitmişim hattaDün gittik aşımızı yaptırdık sağlık ocağında bu ara,tetonoz aşısının 4.ayda yapılması gerekiyormuş ordan çağırıdlar akşam üstü oraya da uğradım.Yaptırmadıysanız kızlar unutmayın.
"Kelebeklerim" bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun canım.
"Tosti"allah kabul etsin canım dualarını ve aşureni.Bize de yolla canım çekti valla
"Esracım" sağol canım dün yazamadım,allah şükür iyiyim gaz maz kalmadı,sen nasıl oldun geçti mi gazın canım?
KIZLAR GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN BİZ GELDİK
Dün bi işim vardı acele çıkmam gerekti işten,formu bile ekranda açık bırakıp gitmişim hattaDün gittik aşımızı yaptırdık sağlık ocağında bu ara,tetonoz aşısının 4.ayda yapılması gerekiyormuş ordan çağırıdlar akşam üstü oraya da uğradım.Yaptırmadıysanız kızlar unutmayın.
"Kelebeklerim" bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun canım.
"Tosti"allah kabul etsin canım dualarını ve aşureni.Bize de yolla canım çekti valla
"Esracım" sağol canım dün yazamadım,allah şükür iyiyim gaz maz kalmadı,sen nasıl oldun geçti mi gazın canım?
kizlar bugun benim dogum gunum biraz once pastamizi kestik,esim cok guzel bi canta ve parfum almis,obur yil bebisimde yanimda olur insallah
Herkese günaydın arkadaşlar :)
prensesimle kahvaltımızı yapıyoruz...
size bişi sorucam sevgili annişler ara ara vajinasında ani bi bıçak saplanması gibi bişiler hisseden oluyor mu acaba?
anlık böyle..?
Allah kabul etsin canım...bebeğede yarasın...
bendede içeride kasılma şeklinde oluyodu ama tarif ettiğin gibi batma şeklinde değil, şimdi yok
olsun önemli değil canım, Allah o denge sütü çıkarandan razı olsun yarım kilo içtim dün iş yerinde banamısın demedi,,,ne gaz ne şişkinlik, okadar rahattımki artık, vicdan azabı çekmeme gerek kalmadı,şimdi tek sorunum pekmez....
Aman iyi canım ya hallettiysen,zaten karnımız gergin bir de gaz olunca insan yerinde duramıyor.Pekmez ben de pek yemiyorum napmak lazım ya,evde bunları yemek için midem de yer kalmıyor valla,zaten süt ceviz filan hep işyerine getiriyorum bi de yanıma pekmez alırsam tam olur heralde.
olsun önemli değil canım, Allah o denge sütü çıkarandan razı olsun yarım kilo içtim dün iş yerinde banamısın demedi,,,ne gaz ne şişkinlik, okadar rahattımki artık, vicdan azabı çekmeme gerek kalmadı,şimdi tek sorunum pekmez....
sağol canım allah razı olsun son bir kasem kaldı gel sana verem onu
Aman iyi canım ya hallettiysen,zaten karnımız gergin bir de gaz olunca insan yerinde duramıyor.Pekmez ben de pek yemiyorum napmak lazım ya,evde bunları yemek için midem de yer kalmıyor valla,zaten süt ceviz filan hep işyerine getiriyorum bi de yanıma pekmez alırsam tam olur heralde.
sağol canım allah razı olsun son bir kasem kaldı gel sana verem onu
iş yerine ceviz vs getiriyorum dedin de ben de işyerine getirdiklerimi yazayım bari dedim:)
fındık, badem, kuru kayısı ve kuru üzüm bunlar yenmek için hergün hazır bekliyorlar çekmecede, portakal, mandalina, elma, ayva, havuç bunlardan da en az 2 yada 3 tanesini getiriyorum, işe geç kalmamak için acele ile çıkmazsam hergün alıyorum yanıma.
Pekmez bu dönemde yararlıysa içmeye başlayayım ne için etkiliymiş söyler misiniz. Ben hayatta süt içmedim ama hergün ortalama 2 kibrit kutusu kadar peynir ve biraz da olsa yoğurt yemeye çalışıyorum, unutuyorum yoğurdu yoksa hergün en az bir kase yemem lazım süt içmediğim için ha bide 2-3 günde bir süt içmek adına sütlü sıcak çikolata yapıp içiyorum sizce beslenme durumum nasıl. kalsiyum dışında sıkıntı yok bence dimi
Valla süper olurdu canım
Sizi üzmeyeyim ama rahmetli anacığımın aşuresini o kadar özledimki((
sağol canım teşekkür ederim rabbim hepimizin bebeklerine sağlık ve uzun ömür versinCanim cok cok gecmis olsun zaten bir sey olunca gerisi corap sökugu gubu geliyor maaleef AlLAH anneanenin mekanini cennet eylesin.Bunca olumsuz sylerden sonra en guzeli bebisinin iyi olmasi Allahim ona uztun ömurler versin sag salim kucagina almayi nasip etsin ins...
sağol canım teşekkür ederim grip konusunda korunmak için elimden geleni yapıyorum ama nasıl oluyor anlamıyorum bu kışı sağsalim bi atlatsakhoşgeldin canım bizde döndüğüne sevindik,kızın hayırlı uğurlu sağlıklı gelir inşallah, bu arada yaşamış olduğun üzüntüler gerçekten üstüste gelmiş, kaybına Allahım rahmet eylesin, rahatsızlarada acil şifalar, ama sende kendine çok dikkat et,öle sık sık grip olma...
hissedersin canım eğer ilk bebekse 20-22 haftalarda anca hissediliyormuş ben ufak ufak hissetmeye başladım çok muhteşem bir duygu rabbim herkese nasip etsin inşallahnasıl bir tembellikse sabahki bulaşıklarım duruyo makinaya atmak bile zor geliyo
ne güzel bebeklerinizi hissetmeye başlamışsınızbizde hala tık yok
sağol canım teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelsin meleğimizde elbet bi ismi olacak aslında inci isminide seviyorum hatta eşimin aklına ben koymuştum ama zeynep ağır basıyor artık kısmetinde hangisi varsaöncelikle geçmiş olsun. bayağı birşey üstüste gelmiş. ayrıca başın sağolsun. umarım bundan sonra hayatında hep iyi şeyler olur. kızın da hayırlı olsun. ben inci yi çok beğendim.
sağol canım inşallah sağlıkla gelsin meleklerimizde illa bi isimleri olacak kuzucuklar sağlıklı olsun yeterkiöncelikle hoş geldin/hoş geldiniz anneli kızlıbüyük geçmiş olsun gerçekden herşey üst üste gelmiş ama çok şükür atlatmışsınız.ne güzel siz de kız bebek bekliyorsunuz demekki biz gibi hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.. isim çatışması hepimizde genel bir durum.yaklaşık bir haftadan az kısa bir zaman sonra 5 aylık olucaz biz de henüz bir isim bulamadık malesef babamızın istediği benim içime sinmiyor benimkiniyse o beğenmiyor şimdilik hala muallaktayız.. zeynep anlamı manası çok güzel Peygamberimizin kızlarından ve eşlerinin isimlerinden oldukça güzel bir isim ve anlamlı elbette..inci de benim de çok beğendiğim bir isim herhangisi olursa olsun ismiyle yaşasın inşallah hayırlısı olsun her ikisi de çok güzel ..
Biz bebeğimle kuran-ı kerim dinliyoruz her gün.Doğduktan sonrada ninni yerine dinleteceğim Allah kısmet ederse.[/B
Merhaba belenaycım.Seni hatırlamaz olurmuyuz.Erkekimsi annesiyken kız annesine dönmüşünüz
Hadi hayırlı olsun bakalım.
Başına gelenler için çok üzüldüm.Gerçekten çok yoğun bir dönem geçirmişin.
Büyük geçmiş olsun ve başsağlığı diliyorum canım.
inşallah en kısa zamanda öğrenirsin canım sağlıklı olsunda az kalmış zatenHerkes ne guzel isimlerden bahsediyor bende bir an önce ögrenmek istiyorum artikkkkkkkBizim isimler belli zaten erkek olursa arda kiz olursada ela olacak ins.Bir an önce gelsinde su cuma ögrenelim artik yaww
yakaladım seni kaçak nerelerdesin sen bakıp beğeneyim kıvancımızı canım benimArkadaşlar bebeğim canbebe fotoğraf yarışmasına katıldı destek için oy verebilirmisiniz teşekkürler aşağıdaki linke tıklayıp beğen diyorsunuz ve açılan sayfada oyla kısmından NURHAYAT ÇAKIR isimli fotoyu açıp sayfadaki beğeni tıkladığınızda oy vermiş oluyorsunuz
Facebook'ta Canbebe Bebek Odası Yarışması | Facebook
bu arada bende 2011 ağustos annesiyim Allah bir avazda kurtarsın
kizlar bugun benim dogum gunum biraz once pastamizi kestik,esim cok guzel bi canta ve parfum almis,obur yil bebisimde yanimda olur insallah
hoşgeldin canım rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahselamlar kulübe yeni üye oldum :) ben de 24 mayıs kızım için beklenen doğum tarihi.Allah herkese kucağına almayı nasip etsin.biz de heycanla bekliyoruz.
al bendende o kadar bende ev kadını ev annesi olmak istiyorum ama evdede olursam çok sıkılıyorum az daha sabredeceğim artıkgünaydınnnnn kızlaaarrr
bu sabah işe çok zor geldim valla ayaklarım geri geri gitti, hem uykum var hemde çok yorgun hissediyorum, dövülmüş gibi....
size afiyet olsun canım dün ben doktora sordum kasıktaki ve vajinadaki ağrıları normal rahim büyüyor dedi anne olmamızın işaretleriymiş bunlarHerkese günaydın arkadaşlar :)
size bişi sorucam sevgili annişler ara ara vajinasında ani bi bıçak saplanması gibi bişiler hisseden oluyor mu acaba?
anlık böyle..?
Herkese günaydın arkadaşlar :)
anlık böyle..?
Herkese merhaba... Ben bişey sormak istiyorum... Üçlü testte kan alıyorlar mı yoksa sadece ultrason mu? Kan alıyorlarsa da hangi değerlere bakıyolar??? Teşekkürler...
beslenmen gayet güzel canım, sütü içemiyorsan yoğurdunu mutlaka yemelisin,pekmez normalde kan yapar ama benim doktorum yasakladı işte, ama burdaki arkadaşların çoğu tüketiyo bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?