2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınlarrrrr bu aradaaaa

ben kaşıntılarımdan bahsetmiştim size bacaklarım çok feci kaşınıyordu ama artık kaşınmıyoo çünkü bebe yağı gerçekten çok işe yaradı

her banyo sonrası sürüyorum normalde yağlı bir cildim olmasına rağmen hamilelikle ilgili sanırım yağa ve neme ihtiyacı varmış meğer

kıyamam bende aynı moddayım ne uykumu alabildim nede dinlenebilmişim

Son düzenleme:
KIZLAR GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN BİZ GELDİK

Dün bi işim vardı acele çıkmam gerekti işten,formu bile ekranda açık bırakıp gitmişim hattaDün gittik aşımızı yaptırdık sağlık ocağında bu ara,tetonoz aşısının 4.ayda yapılması gerekiyormuş ordan çağırıdlar akşam üstü oraya da uğradım.Yaptırmadıysanız kızlar unutmayın.

"Kelebeklerim" bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun canım.
"Tosti"allah kabul etsin canım dualarını ve aşureni.Bize de yolla canım çekti valla
"Esracım" sağol canım dün yazamadım,allah şükür iyiyim gaz maz kalmadı,sen nasıl oldun geçti mi gazın canım?

olsun önemli değil canım, Allah o denge sütü çıkarandan razı olsun yarım kilo içtim dün iş yerinde banamısın demedi,,,ne gaz ne şişkinlik, okadar rahattımki artık, vicdan azabı çekmeme gerek kalmadı,şimdi tek sorunum pekmez....

ayy Allahım dün kurana 6 aylık bir yavru gelmişti maşallah sübhanallah her seferinde maşallah dediğim cocuga öyle tatlı öyle tatlıydı ki benim yanımda oturuyordu annesiyle kuran boyu gözlerim içine bakıp durdu benden bir hareket bekliyordu afacan gülmek için ne kadar masum ne kadar güzel şeyler bunlar allahım dedim rabbim herkese nasip etsin inş. kimse bu güzelliklerden mahrum kalmasın allah anasına babasına bagışlasın bebek 6 ayşıktı anneside 2,5 aylık hamileydi süt korur demiş yazık hamile kalmış o tosuncugu sütten kesmişti ama maşallah tosun gibiydi

sağol canım allah razı olsun son bir kasem kaldı gel sana verem onu

herkese günaydın güzel anneler ve sevimli pıtırcıkları;

kizlar bugun benim dogum gunum biraz once pastamizi kestik,esim cok guzel bi canta ve parfum almis ,obur yil bebisimde yanimda olur insallah

nice mutlu huzurlu yıllara canım eşinle ve bebişinle birlikte

günaydın tatlım öncelikle afiyet olsun, bahsettiğin batmalardan bendede var vajina ve kasıklara oluyo.bende ileri derecede israr yolu enfeksiyonu çıktı.hamilelerle genelde görülürmüş malum birde kış aylarındayız, doktorunla görüşmeni tavsiye ederim.bi sıkıntı varsa baştan tedbirini alırsın ilerlediği zaman dayanılmaz ağrılar yapıyo.geçimiş olsun

Herkese merhaba... Ben bişey sormak istiyorum... Üçlü testte kan alıyorlar mı yoksa sadece ultrason mu? Kan alıyorlarsa da hangi değerlere bakıyolar??? Teşekkürler...

Aman iyi canım ya hallettiysen,zaten karnımız gergin bir de gaz olunca insan yerinde duramıyor.Pekmez ben de pek yemiyorum napmak lazım ya,evde bunları yemek için midem de yer kalmıyor valla,zaten süt ceviz filan hep işyerine getiriyorum bi de yanıma pekmez alırsam tam olur heralde.

bende burda sürekli yok ilaçtı yok sütü cevizi meyvası ballı suyu derken çalışmaya vakit bulamıyorum, ağzım hiç boş değil,,,bazen sıkıntı geliyo, inan öğlen yemeğine giderken tok oluyorum....pekmez konusundada kayıvalidem kendi yaptığı pekmezi vermişti ,normalde ben çok tatlı şeyleri yiyemem, ama hiç şeker koymamış içine sadece üzümün kendi tadı, dolayısıyla, çok rahat yedim hiç yakmıyodu, doktora dedim kansızlık muhabbetine işte pekmez yiyorum diye, pekmez yeme dedi, onun yerine kuru üzüm ye dedi,,,neden dedim, pekmezin yapımında toprak kullanılıyo, hamileler için sakıncalı dedi, ben bunu kayınvalidemden duymuştum yaparken pekmezin özel bi toprağı oluyomuş, kullanıyoruz demişti, ama ben zararlı olabileceğini hiç düşünmedim...kuru üzümüde hiç sevmem, şimdi ne pekmez ne kuru üzüm ikisinide yemiyorum, nasıl bi çözüm bulucam bilmiyorum...

Valla süper olurdu canım
Sizi üzmeyeyim ama rahmetli anacığımın aşuresini o kadar özledimki((

iş yerine ceviz vs getiriyorum dedin de ben de işyerine getirdiklerimi yazayım bari dedim:)
fındık, badem, kuru kayısı ve kuru üzüm bunlar yenmek için hergün hazır bekliyorlar çekmecede, portakal, mandalina, elma, ayva, havuç bunlardan da en az 2 yada 3 tanesini getiriyorum, işe geç kalmamak için acele ile çıkmazsam hergün alıyorum yanıma.
Pekmez bu dönemde yararlıysa içmeye başlayayım ne için etkiliymiş söyler misiniz. Ben hayatta süt içmedim ama hergün ortalama 2 kibrit kutusu kadar peynir ve biraz da olsa yoğurt yemeye çalışıyorum, unutuyorum yoğurdu yoksa hergün en az bir kase yemem lazım süt içmediğim için ha bide 2-3 günde bir süt içmek adına sütlü sıcak çikolata yapıp içiyorum sizce beslenme durumum nasıl. kalsiyum dışında sıkıntı yok bence dimi

Valla süper olurdu canım

beslenmen gayet güzel canım, sütü içemiyorsan yoğurdunu mutlaka yemelisin,pekmez normalde kan yapar ama benim doktorum yasakladı işte, ama burdaki arkadaşların çoğu tüketiyo bildiğim kadarıyla

Valla süper olurdu canım

mekanı cennet olsun canım annelerin herşeyi güzel oluyor rabbim hayırlı sıralı ölümler versin anne cok önemli gercekten bende cok özledim annemi babamı kardeşlerimi yiğenlerimi en son subatta görmüştüm yazın gidecektim ama hamile kaldıgımı öğrendim canları sagolsun da yeter ne yapalım

günaydın herkese güzel bir gün diliyorum kuzularımızla geçireceğimiz güzel bir gün daha rabbime şükür işlere dalmadan siteye daldım yoksa yazmakta zorlanıyorum işlerden fırsat kalmıyor

sağol canım teşekkür ederim rabbim hepimizin bebeklerine sağlık ve uzun ömür versin

sağol canım teşekkür ederim grip konusunda korunmak için elimden geleni yapıyorum ama nasıl oluyor anlamıyorum bu kışı sağsalim bi atlatsak

nasıl bir tembellikse sabahki bulaşıklarım duruyo makinaya atmak bile zor geliyo

ne güzel bebeklerinizi hissetmeye başlamışsınız bizde hala tık yok
hissedersin canım eğer ilk bebekse 20-22 haftalarda anca hissediliyormuş ben ufak ufak hissetmeye başladım çok muhteşem bir duygu rabbim herkese nasip etsin inşallah

öncelikle geçmiş olsun. bayağı birşey üstüste gelmiş. ayrıca başın sağolsun. umarım bundan sonra hayatında hep iyi şeyler olur. kızın da hayırlı olsun. ben inci yi çok beğendim.
sağol canım teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelsin meleğimizde elbet bi ismi olacak aslında inci isminide seviyorum hatta eşimin aklına ben koymuştum ama zeynep ağır basıyor artık kısmetinde hangisi varsa

sağol canım inşallah sağlıkla gelsin meleklerimizde illa bi isimleri olacak kuzucuklar sağlıklı olsun yeterki

erkekimsi ay kızıma çok ayıp oldu ama oda zaten tepkisini bana dil çıkararak gösterdiböylece ödeştik bal kızımla turuncu anım dün çok az geçmişi kurcaladım ve üçlü testte problem yaşamışsınız ve sıkıntılı günler geçirmişsin ama sonra herşey düzene girmiş yanlış okumadıysam geçmiş olsun canım bu testler bizi bizden alıp götürecek valla anne olmakta ne zormuş ama sonuca çok sevindim bizimde ikili güzel çıktı doktor üçlüye gerek görmedi ultrasonda bütün organlarını inceledi ve herşeyi normal dedi şükür rabbime sanırım doğuruncaya kadar tedirginliğimiz geçmeyecek hatta doğduktan sonrada biz anneyiz artık ayyy ne güzel bi duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah birde bende bebeğimle hergün konuşuyorum ve sürekli ayetel kürsi okuyorum bebek anne karnında aşina olduğu şeylere daha kolay alışıyormuş küçük yaşta öğrensin istiyorum ayetel kürsiyi inşallah onun koruyucu kalkanı olacak onu anlatıyorum hep ay bide minik tekmeleri hissedebilsek sanırım dünyanın en mutlu insanı olacağız

Herkes ne guzel isimlerden bahsediyor bende bir an önce ögrenmek istiyorum artikkkkkkk Bizim isimler belli zaten erkek olursa arda kiz olursada ela olacak ins.Bir an önce gelsinde su cuma ögrenelim artik yaww
inşallah en kısa zamanda öğrenirsin canım sağlıklı olsunda az kalmış zaten

yakaladım seni kaçak nerelerdesin sen bakıp beğeneyim kıvancımızı canım benim

kizlar bugun benim dogum gunum biraz once pastamizi kestik,esim cok guzel bi canta ve parfum almis ,obur yil bebisimde yanimda olur insallah

doğum günün kutlu olsun canım ailenle bebişinle mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür geçirmen dileğiyle
selamlar kulübe yeni üye oldum :) ben de 24 mayıs kızım için beklenen doğum tarihi.Allah herkese kucağına almayı nasip etsin.biz de heycanla bekliyoruz.
hoşgeldin canım rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

günaydınnnnn kızlaaarrr
bu sabah işe çok zor geldim valla ayaklarım geri geri gitti, hem uykum var hemde çok yorgun hissediyorum, dövülmüş gibi....
al bendende o kadar bende ev kadını ev annesi olmak istiyorum ama evdede olursam çok sıkılıyorum az daha sabredeceğim artık

size afiyet olsun canım dün ben doktora sordum kasıktaki ve vajinadaki ağrıları normal rahim büyüyor dedi anne olmamızın işaretleriymiş bunlar

Canım geçte olsa doğum gününün kutlu olsun...Rabbim hayırlı uzun ömür versin.

Afiyet olsun canım.Benim nadirende olsa o şekilde bi batma ağrısı oluyor ama ondan ziyade kasıklarımda ağrı hissediyorum bu aralar.Özellikle oturup kalkarken o ağrıyı daha çok hissediyorum.
Enfeksiyonmu acaba diye düşünüyorum ama wc.de yanma falanda hissetmiyorum hiç.
2 hafta sonra doktor kontrolum var.En iyisi bi tahlil yaptırayım.

Herkese merhaba... Ben bişey sormak istiyorum... Üçlü testte kan alıyorlar mı yoksa sadece ultrason mu? Kan alıyorlarsa da hangi değerlere bakıyolar??? Teşekkürler...

Canım üçlü testte kan alıyorlar evet.
Baktıkları değerler ise trisomy21-afp ve ntd değerlerine bakılıyor.
Doktorun gerekli açıklamayı yapacaktır..

Canım ben her sabah kalkar kalkmaz aç karnına 1 yemek kaşığı pekmez içiyorum.
Alışkanlık oldu artık.Sabah içmemiş olursam gün içerisinde içmeyide unutuyorum zaten.

beslenmen gayet güzel canım, sütü içemiyorsan yoğurdunu mutlaka yemelisin,pekmez normalde kan yapar ama benim doktorum yasakladı işte, ama burdaki arkadaşların çoğu tüketiyo bildiğim kadarıyla

neden yasakladı ki pekmazden daha faydalı bişey varmı bende her sabah 2 kere lokmamı batırım tut pekmezine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…