2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bak hatta mesajını da buldum

Canım teşekkür ederim.Ben gözden kaçırmışım demek arkadaşın mesajını.

Biz bebeğimle kuran-ı kerim dinliyoruz her gün.Doğduktan sonrada ninni yerine dinleteceğim Allah kısmet ederse.

Ben de bebek yağı kullanıyorum.Banyo sonrası hafif ıslaklığımı sildikten sonra uyguluyorum vucuduma.
Banyoya girmediğim zamanda normal kuru vucuduma yedirerek sürüyorum.

canım dün ben yazmıştım şiddetli ağrım oldu nefesimi kesti diye.. 5 dk sürdü benm ama ölüyorum sandım hiç öylebi ağrım olmamıştı inş bi sorun yoktur

Ağrının sebebi enfeksiyon olabilir mi?

Canım eşinin ailesine karşı niye bu kadar katısın bilmiyorum.Ben tarafsız bir şekilde yorum yapmak istedim.
Sonuçta onlarında oğullarının bir evladı oluyor,kendi kanları ve canlarından olan torunları doğuyor.Tabi onlarda gelip görmek isteyecek hemen,ki zaten çok da normal böyle olması.
Açıkcası ben abimin bebeği doğsa doğduğu gün giderdim görmeye.Gelinimizin ailesinin bebeği görmeye ne kadar hakkı varsa bizimde o kadar hakkımız var diye düşünüyorum.
Yani eğer erkek tarafı yatılı gelmeyecek ise gün içerisinde torunlarını gelip görebilir.Eminim onlarda senin yeni doğum yapmış olmanı ve lohusa olmanı göz önünde bulunduracaklardır.
Tekrar söylüyorum ben tarafsız olarak yorum yapıyorum.Aranız nasıldır falan hiç bilmeden yapılmış bir yorum sadece.Yanlış anlaşılmasın

Evet bende civili öneriyorum.Badiler falan 4-5 tl.Hem hesaplı hem çok güzeller bence.

civilin sitesine baktım canım onlarda güzel hemde uygun ama yıkayınca falan çekermi rengi çıkarmı tereddüt ettim biraz

Canım aldıklarımızın rengi çıkana kadar bebekler büyümüş olur zaten.İçin rahat olsun bence

ooo ne güzel yaa 2012 mayıs modeller hep burda haa hayırlısıyla bende mayıs annesi olucam

Aramıza hoşgeldin canım...

Merhaba belenaycım.Seni hatırlamaz olurmuyuz.Erkekimsi annesiyken kız annesine dönmüşünüz
Hadi hayırlı olsun bakalım.
Başına gelenler için çok üzüldüm.Gerçekten çok yoğun bir dönem geçirmişin.
Büyük geçmiş olsun ve başsağlığı diliyorum canım.

Son düzenleme:
Herkes ne guzel isimlerden bahsediyor bende bir an önce ögrenmek istiyorum artikkkkkkk Bizim isimler belli zaten erkek olursa arda kiz olursada ela olacak ins.Bir an önce gelsinde su cuma ögrenelim artik yaww

kizlar bugun benim dogum gunum biraz once pastamizi kestik,esim cok guzel bi canta ve parfum almis ,obur yil bebisimde yanimda olur insallah

kizlar bugun benim dogum gunum biraz once pastamizi kestik,esim cok guzel bi canta ve parfum almis ,obur yil bebisimde yanimda olur insallah

dogumgünün kutlu olsun canım nice mutlu yllara inşallah bundan sonraki dogum günlerini bebişinle beraber kutlarsınız inşallah benim dogumgünümde 1 hafta sonra 14de yani karnımda bebegimi tasımak bana en büyük hediye rabbimden saglıkla kucagımada alırım inşallah (aminnn)

selamlar kulübe yeni üye oldum :) ben de 24 mayıs kızım için beklenen doğum tarihi.Allah herkese kucağına almayı nasip etsin.biz de heycanla bekliyoruz.

tşkler canım hoş buldum..

doğum günün kutlu olsun cnm. bebişin ve eşinle nice mutlu yıllara inşallah.

selamlar kulübe yeni üye oldum :) ben de 24 mayıs kızım için beklenen doğum tarihi.Allah herkese kucağına almayı nasip etsin.biz de heycanla bekliyoruz.

selam hoşgeldin. amin inşallah.

canım onu nerden aldın eczanemi aktarmı ???
canım bugün gördüm ancak geçmiş doğumgünün kutlu olsun nice senelere biradahakileri yavruşunla kutlarsın inşallah...
hoşgeldin canım, güzel sağlıklı bi hamilelik dilerim...

günaydınnnnn kızlaaarrr
bu sabah işe çok zor geldim valla ayaklarım geri geri gitti, hem uykum var hemde çok yorgun hissediyorum, dövülmüş gibi....

Herkese günaydın arkadaşlar :)

prensesimle kahvaltımızı yapıyoruz...

size bişi sorucam sevgili annişler ara ara vajinasında ani bi bıçak saplanması gibi bişiler hisseden oluyor mu acaba?
anlık böyle..?

Günaydın kıslar,
Dün akşam 10,30 a kadar toplantımız vardı..Eve gittiğinde 11 i geçiyordu....Uykumu alamadım çok erken uyurdum genelde..
Cumartesini iple çekiyorumm cinsiyeti hemen hemen öğrenmeyen çok az kişi kaldık. Bende öğrenem artıkın değil mi?

Günaydın canım,
Afiyetler olsun size. Bahsettiğin bıcak saplamalarından ara ara banada oluyor çok nadir ama..
Her defasında bende üşütmeye yoruyorum ama normal mi acaba??

günaydın mayıs annişleri herkes iyidir inş. dün hiç giremedim kuran okuttum aşure yaptık arkadaşla akşama kadar anca işim bitti
bende dün pazartesi için randevu aldım 3 lünün sonucunu alıcam ve hayırlısıyla gösterirse cinsiyetide öğrenicez
ben artık hissediyorum bebeğimi sırt üstü yattıgımda karnımdaki dalgalanmalar cok net izleniyor artık bir nebze insanı rahatlatıyor bunlar
kızlar sırt üstüde cok yatmayın sol tarafa yatın diyor doktorlar bebege kan akışı daha kolay oluyormuş o pozisyonda
kelebekcim doğum günün kutlu olsun
benimde 15 agustos inş. bebişimde yanımda olur o zaman hayırlısıyla

afiyet olsun şekerim bebişe yarasın inş.
benimde vajınada değilde bacak aralarımda kasılmalar cok oluyor özellikle sol tarafta yürümekte zorlanıyorum bazen özellikle akşamları vucütta agırlaşıyor akşamları ondanmıdır nedir anlamadım

Allah kabul etsin canım...bebeğede yarasın...
bendede içeride kasılma şeklinde oluyodu ama tarif ettiğin gibi batma şeklinde değil, şimdi yok

afiyet olsunnn sizeee

bizde şimdi kahvaltımızı yaptık vitaminimizi içip çalışmaya başlamalı yoğun bir gün benim için :126:

benımde dün kasıklarımda oyle saplanmalar vardı gülerken nasıl batıyorduu o zaman farkettim çok feci bişeyy

hımm ikimizde c tesi öğrenicezz demekki tabi gösterirlerse yavrular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…