- 26 Kasım 2007
- 7.839
- 4.930
- 448
bak hatta mesajını da buldum
Canım teşekkür ederim.Ben gözden kaçırmışım demek arkadaşın mesajını.
kızlarrr bebeğine klasik müzik dinleten var mı? internette okudum 19.haftadan itibaren artık dışardaki sesleri net alıyormuş.klasik müzik dinletip daha sonra aynı müziği dinlettiğinde çocuk eğer huysuzlanıyorsa rahatlıyormuş..eğer klasik müzik önerisi olan varsA lütfen paylaşsın.çünkü normalde hiç sevmem klasik müzüiği:))
Biz bebeğimle kuran-ı kerim dinliyoruz her gün.Doğduktan sonrada ninni yerine dinleteceğim Allah kısmet ederse.
Mrb kızlar, birşey sorucam. şimdi ben bebe yağı aldım sürüyorum karnıma, göğüslerime, kalçalarıma ve kalçadan dize kadar baldırlarıma. Bebe yaği duş sonrası ıslak vücuda sürülür dediler öyle sürmeye çalışıyorum ama kurumuyor öyle kolay kolay mecburen çok beklemeden giyiniyorum, havluyla şöyle bir vücudumdaki suyu alsamda öyle sürsem olur mu bu birinci soru, ikinciye gelince hergün duş alamadığım oluyor duş almadan nasıl sürmem gerekir yardımcı olur musunuz.
Bu arada babystar a numune talebinde bulunmuştum 2 adet yenidoğan bebek bezi geldi bana
primadan aranan olmuş niye aradılar sizi merak ettim :44:
Ben de bebek yağı kullanıyorum.Banyo sonrası hafif ıslaklığımı sildikten sonra uyguluyorum vucuduma.
Banyoya girmediğim zamanda normal kuru vucuduma yedirerek sürüyorum.
canım dün ben yazmıştım şiddetli ağrım oldu nefesimi kesti diye.. 5 dk sürdü benm ama ölüyorum sandım hiç öylebi ağrım olmamıştı inş bi sorun yoktur
Ağrının sebebi enfeksiyon olabilir mi?
olcak olcak hem de oluk gibi inşallahhh!!
benim kuzenimin eşinin ailesiyle bebeğe isim koyma problemi yüzünden 2,gün sütü kesildi sonra da hep çok az geldi.
eşime anlattım bebeğin ne kadar emmeyi sevdiğini ama sütün az olduğunu yine de annesini kırmamak için yapar gibi memeden ayrılmadığını o dönemde olur ya stres içinde olup onu kırsam bile beni alttan almasını vs vs
aile konusunda da tembihledim ilk hafta sadece kendi ailemi istiyorum benden habersiz gelen olursa gözünün yaşına bakmam çünkü bizimkiler insanı hasta eder bebeğe bal falan vermeye kalkar o dönemde onlara kafamı takıp hiçbir şeyi riske atamam
sonra gelsinler başımın üstünde yerleri var
Canım eşinin ailesine karşı niye bu kadar katısın bilmiyorum.Ben tarafsız bir şekilde yorum yapmak istedim.
Sonuçta onlarında oğullarının bir evladı oluyor,kendi kanları ve canlarından olan torunları doğuyor.Tabi onlarda gelip görmek isteyecek hemen,ki zaten çok da normal böyle olması.
Açıkcası ben abimin bebeği doğsa doğduğu gün giderdim görmeye.Gelinimizin ailesinin bebeği görmeye ne kadar hakkı varsa bizimde o kadar hakkımız var diye düşünüyorum.
Yani eğer erkek tarafı yatılı gelmeyecek ise gün içerisinde torunlarını gelip görebilir.Eminim onlarda senin yeni doğum yapmış olmanı ve lohusa olmanı göz önünde bulunduracaklardır.
Tekrar söylüyorum ben tarafsız olarak yorum yapıyorum.Aranız nasıldır falan hiç bilmeden yapılmış bir yorum sadece.Yanlış anlaşılmasın
cnm civilde 3.5 tl yada 4.5tl cok güzeller bunlarda güzel ama onlar rengarenk ama sitesine degil gidip yerinden alcaksın sitede az seyler var ben hep sölüyorum civil cok uygun 17 tl veremem fazla 4 tane almıcazki en az 15 tane almalıyız cnm
Evet bende civili öneriyorum.Badiler falan 4-5 tl.Hem hesaplı hem çok güzeller bence.
civilin sitesine baktım canım onlarda güzel hemde uygun ama yıkayınca falan çekermi rengi çıkarmı tereddüt ettim biraz
Canım aldıklarımızın rengi çıkana kadar bebekler büyümüş olur zaten.İçin rahat olsun bence
ooo ne güzel yaa 2012 mayıs modeller hep burda haahayırlısıyla bende mayıs annesi olucam
Aramıza hoşgeldin canım...
iyi akşamlar sevgili mayıs anneleri uzun bi aradan sonra tekrar burda olmak güzel bilmem bizi hatırlayan varmı bebişim ve ben sizleri çok özledik herkes iyidir umarım bebişler nasıl cinsiyetler belli oldumu geçmişe bakmadım uzun zamandır giremediğim için geçmişi oku oku bir haftada bitmez yazdıkça anlıcaz bakalım nasılsınız biz kuzucumla sıkıntılı günler geçirdik dedmiz ameliyat oldu ona bakıyorduk ardından babannnemiz dşmüş onuda getirdik yemek bulaşık çamaşır derken kendimize vakit kalmıyordu ardından annanemi kaybettim herşey üstüste geldi çok şükür biz dimdik ayaktayız tabi arada geçirdiğim ağır gripleri saymıyorum bile ama şimdi herşey yolunda veee bizimde kızımız olacak bugün öğrendik çok sevindik eşimle gerçi biz sormadık cinsiyetini teyzemiz merak edip sordu bize kalsa farketmezdi kız erkek doktorda anne merak etmiyor dedi gülüştük sonunda kızımız olacağını söyledi bide dil çıkardı terbiyesiz kızım benimçok tatlıydı ya daha ultrasonu açar açmaz dil çıkardı çok muhteşem bişey ikili testimizde sorun yok üçlü istemedi doktor bütün organlarına baktı hepsi sağlıklı normal sorun yok dedi doğumda olabilecek anomalilerin yüzde 60 böylece ortadan kalkmış oldu dedi rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah sizler nasılsınız ee yeni hamişlerde gelmiştir herhalde aslında şöle yavaş yavaş ucundanda olsa geçmişe baksam iyi olcak sanırım tekrar aranızda olmaktan mutluyuz kızımla birlikte bu arada eşimle isim savaşı başladı o inci olacak diyor ben zeynep sizce hangisi güzel tek anlaştığımız konu tek isim konusu iki isim düşünmüyoruz ya zeynep ya inci olacak kısmetse
Merhaba belenaycım.Seni hatırlamaz olurmuyuz.Erkekimsi annesiyken kız annesine dönmüşünüz
Hadi hayırlı olsun bakalım.
Başına gelenler için çok üzüldüm.Gerçekten çok yoğun bir dönem geçirmişin.
Büyük geçmiş olsun ve başsağlığı diliyorum canım.
Son düzenleme: