senin vitamin yanında birde kalsiyum ilacın mı var benmi yanlış anladım dr bana sadece ferrevit vitamin verdi.
Canım saklamaktan kastım tam olarak kendini göstermeyene kadar kimseye bişey söylememek mesela ilk zamanlar midem çok kötüydü öğle yemeğe gidemiyordum artık insanlar dr görünün demeye başladılar ama ben kimseye hamileyim ondan böyleyim demedim anlatabiliyormuyum. bayan iş arkadaşım doğum izninde gerisi hep erkek, başka bi kurumda üst katta bi bayan var sadece bazen yemekte biraraya geliriz ve selamlaşırız o biliyor başka da yok altta katta da 2 bayan memur var ama yaş farkı olunca sadece günaydın oluyor aramızda gidip te sohbet edemiyorum ki. erkeklerin dedikodusu da başka olur evlendim bikaç ay geçti iş arkadaşım hamile kaldı ardından benimde hamile olduğum söylenmeye başlandı yani size ne dimi ama ayıp dğilmi koca adamlar benim hamileliğimi konuşacaklar o yüzden söylemek istemiyorum. doğum iznine daha var ya 31 mayıs beklenen doğum tarihi.
Esracım bu gidişte de sordum ,doktor bana vitamin vermedi ya canım,doğal yollarla al dedi,bi sıkıntın var mı diye sormuştu bende allah şükür yok hamile değilim gibi demiştim,bi sıkıntın yoksa almana gerek yok,genelde krampları ağrıları olanlar için veriyoruz dedi.Doğru mu acaba yaw?Bunu öküz doktorum demişti bu arada
canlarım benim bünyem normalde çok zayıf bağışıklığım düşük, hamile kaldığımda zaten b vitamini alıyodum, hamile kalınca yetmemeye başladı, hem vitamin hem sebze meyve alıyodum ama yüzümde yaralar uçuklar damaklarımda aftlar ne ararsan, yorgunluk bitkinlik, e kanım zaten normaldede hep ya sınırda ya sınırın altındaydı, kan hapı almamda kaçınılmaz zaten, e sütüde gaz yapıyo diye içemedim bu sefer başladı diş ağrıları ama nasıl hemde, bunuda söleyince kalsiyumuda yazdı ama kalsiyumunu aldığını düşündüğünde bunu içme dedi....senin vitamin yanında birde kalsiyum ilacın mı var benmi yanlış anladım dr bana sadece ferrevit vitamin verdi.
Yupppppiiiiii ben iyi almışım o zaman
Bak bu liste iyi oldu canım,kendimizi kontrol ederiz.
merhabaaa annişler ve onların tatlı pıtırcıkları bugün keyfime diyecek yokk annemmm geliyorrr yarın üçlü testimiz varr cinsiyetimizi görcez saklamazsa eğer miniğim.
herkesciklerin beslenmeleri çok güzel maşallah tek süt içmeyen ben değilmişim ama öğlenleri ayran ya da yoğurdumu muhakkak tüketiyorum akşam yemeğinde 2 bardak ayranımı içiyorum.bende pekmeze başlıcam sabahları artık.akşamları cevizli incirimi aksatmıyorum.mide bulantıları geçti saldırın artık yemeklere kızlar bebekler bizi yiyor içerde ilerde bizim sağlam kalmamız için bizimde tüketmemiz gerekiyor.
canım tuvaletinin renginin koyu olması demir hapından ama ishal nasıl geçer bilmiyorum...
ya akşam haşlanmış patates filan yedim ama yok ne fayda sanki yediklerim bu şekilde bana bi fayda sağlamıyomuş gibi geliyo
Selam canım,gözünaydın anneciğin geliyormuş ne güzel,her iki sevinç bir arada,inşallah iyi haberlerle gelirsiniz doktordan da.
Yemek konusunda da canım benim nedense bu aralar iştahım kaçtı,hiç yemek yiyesim gelmiyor, mide bulantısı filan hiç yaşamadım en başından beri ama iştahım vardı,şimdi kaçtı akşamları bazen yemek yemeden yatasım geliyor,bebişimi düşünmesem yemeyeceğim.Süt içiyorum o mu tok tutuyor ne anlamadım.
evet patates iyi fikir. canım bu hemen bıçak gibi kesmez zaten bence. İlaçlar bile yarım saat sonra etkisini gösteriyo... Bugünde dene bakalım olmadı doktoruna git hemen çünkü tüm yediklerin giderse bebişe ne kalcak...
walla bilmiyorum bu iki gündür bişi kalmıyodur ki zaten bana bile kalmıyo :)
Canım seni çok iyi anlıyorum,bizim işyerinde de erkek çoğunluklu,onlara ne onları ilgilendiren bir durum yok,ayrıca aralarında konuşmaları bile çok sinir bozucu birşey olur ben de istemem,o yüzden ben de söylemedim özellikle kimseye,şimdilik kimse anlamıyor genelde önü kapalı şeyler filan giyiyorum ama mayısa kadar karnımız çok çıkacak canım belli olacak ister istemez ondan dedim canım nasıl saklayacaksın diye.Aman boşver canım ya bende düşünüyordum karnımı gerine gerine nasıl dolaşıcam erkek içinde diye ama bu gayet doğal birşey,onları leylek getirmedi heralde ,boşver konuşan konuşsun hiç takma kafana.
Aynen öyle süper söyledin onları leylek getirmedi herhaldeYani ilk başlardan hamileyim diye karnımı gerine gerine gezmek istemiyorum işyerinde o kadar zaten tam belli olduğunda ne yapsan da saklayamazsın. Aman boşver dimi ama. Bu arada kışın hamile kalmak ta bi avantaj kalın siyah kıyafetlerle rahat oluyor düşünsenize yazın dar kıyafetlerle halimizi şimdiye değil iş yerindekiler sağır sultan bile duymuş olurdu hamile olduğumuzu saklamak ne mümkün
merhabaaa annişler ve onların tatlı pıtırcıkları bugün keyfime diyecek yokk annemmm geliyorrr yarın üçlü testimiz varr cinsiyetimizi görcez saklamazsa eğer miniğim.
herkesciklerin beslenmeleri çok güzel maşallah tek süt içmeyen ben değilmişim ama öğlenleri ayran ya da yoğurdumu muhakkak tüketiyorum akşam yemeğinde 2 bardak ayranımı içiyorum.bende pekmeze başlıcam sabahları artık.akşamları cevizli incirimi aksatmıyorum.mide bulantıları geçti saldırın artık yemeklere kızlar bebekler bizi yiyor içerde ilerde bizim sağlam kalmamız için bizimde tüketmemiz gerekiyor.
Bende akşam bişeye sinirlendim öyle bi başım döndü ki yer ayağımın altından kaydı hemde çok uzun bi süre(
kızlar bu arada 56-57 gibiyken hamile kaldım şuan 59-60 gibiyim. Sizce çok mu kilo almışım ve benim göbeğimde dışarıdan belli oluyor dar giymemeye çalışıyorum millete anlatamam sürpriz yapacam herkese doğum iznine ayrılıyorum diyetabi o kadar saklayabilirsem burda bayan yok gibi de o yüzden saklamak istiyorum.
merhaba behiscim hosgeldin ozlettin kendini bulantilarin gecmesine sevindim bende 3 haftadir rahatim sukur,arada oluyor ama o kadarda olsun sen hissediyomusun bebisi ben iki gun once hissetmeye basladim
bende aynıyım yediklerime dikkat etmeyen bir insan idim ama hep kilom max 55 olmuştur. pilavla makarna ile ekmek yerdim
şimdi biraazda olsa dikkat ediyorum ama maşallah alıyorum sanırım yemekle alakası yok vucut alıyor gogusler 1 beden buyudu diyebilirim sadece karnım var goruntude
ilk defa 60 ı gordum tartıda
KELEBEKLERİM
eşinle yavrula sağlıklı mutlu yıllar dilerim sana:119:
Herkes ne guzel isimlerden bahsediyor bende bir an önce ögrenmek istiyorum artikkkkkkkBizim isimler belli zaten erkek olursa arda kiz olursada ela olacak ins.Bir an önce gelsinde su cuma ögrenelim artik yaww
kizlar bugun benim dogum gunum biraz once pastamizi kestik,esim cok guzel bi canta ve parfum almis,obur yil bebisimde yanimda olur insallah
selamlar kulübe yeni üye oldum :) ben de 24 mayıs kızım için beklenen doğum tarihi.Allah herkese kucağına almayı nasip etsin.biz de heycanla bekliyoruz.
tşkler canım hoş buldum..
Günaydın kıslar,
Dün akşam 10,30 a kadar toplantımız vardı..Eve gittiğinde 11 i geçiyordu....Uykumu alamadım çok erken uyurdum genelde..
Cumartesini iple çekiyorumm cinsiyeti hemen hemen öğrenmeyen çok az kişi kaldık. Bende öğrenem artıkın değil mi?
hımm ikimizde c tesi öğrenicezz demekki tabi gösterirlerse yavrular
kızlar günaydın bana bi el atın nolur 3 gündür kan hapı kullanmaya başladım ama sürekli ishalim ne yesem su gibi gidiyo ve rengide simsiyah doktoru aradım normal dedi ama bunu nasıl geçirebilirim ki , elim ayağım tutmuyo gibiyim
Hımmm normal canım demekki sana vermesi,aman aksatm canım sakın sen.canlarım benim bünyem normalde çok zayıf bağışıklığım düşük, hamile kaldığımda zaten b vitamini alıyodum, hamile kalınca yetmemeye başladı, hem vitamin hem sebze meyve alıyodum ama yüzümde yaralar uçuklar damaklarımda aftlar ne ararsan, yorgunluk bitkinlik, e kanım zaten normaldede hep ya sınırda ya sınırın altındaydı, kan hapı almamda kaçınılmaz zaten, e sütüde gaz yapıyo diye içemedim bu sefer başladı diş ağrıları ama nasıl hemde, bunuda söleyince kalsiyumuda yazdı ama kalsiyumunu aldığını düşündüğünde bunu içme dedi....
yani ilaçlar aslında tamamen annenin ihtiyaçları doğrultusunda veriliyo, yani siz ilaç almadan gayet iyiyseniz almanıza gerek yok demektir ....
bu listeye göre ben çok normalim 4-5 almam gerekirken 2,5 falan aldım
Muz ye canım,ishale iyi gelirmiş toparlar derler,hem bebişinede yararlı.evet patates iyi fikir. canım bu hemen bıçak gibi kesmez zaten bence. İlaçlar bile yarım saat sonra etkisini gösteriyo... Bugünde dene bakalım olmadı doktoruna git hemen çünkü tüm yediklerin giderse bebişe ne kalcak...
Canım işyerinde içiyorum sütü,bi sabah 10 da,bir de akşam 4 gibi filan ,gece içmeye yer kalmıyor zaten meyve filan yemekten.Sütü 1 ebardağa indirsem iyi olacak galiba.akşam yemeğinden önce mi içiyosun ki sabah içmeyi dene sütü yada yatarken gece.ahh canım bizler neler çektik bulantıdan hastanelerde yattım açlıktan günlerce serumlarla gezdim aç susuz çok şükür o günleri atlattık yeni yeni yemeye başlıyoruz biz.sen bunları yaşamadıysan kıymetini bil aksatma yemeğini yemek öncesi bişeler yeme birde iştah açıcı şeylerle donat masanı annem geliyor mis olcak şimdi masamız:)
Aynen canım,kışın hamile kalmak gerçekten süper,yazın pişecektik,hem de her yerimiz meydan da olacaktı,zaten elbise filan da giyemezdim işyerinde hepten pişerdim valla ben.Böyle hırka mırka giyiyoruz kaynıyo gene arada.Bir de bebeklerimiz için de süper bir ay,ne soğuk ne sıcak,ne pamuklara sarmak zorunda kalacağız üşümesinler diye,ne de terleyip hastalanmasınlar diye kapı pencere açmak zorunda kalacağız,üşütürlerdi valla yaz olsa anlayamazdık.Çok şanslıyız bencede.Aynen öyle süper söyledin onları leylek getirmedi herhaldeYani ilk başlardan hamileyim diye karnımı gerine gerine gezmek istemiyorum işyerinde o kadar zaten tam belli olduğunda ne yapsan da saklayamazsın. Aman boşver dimi ama. Bu arada kışın hamile kalmak ta bi avantaj kalın siyah kıyafetlerle rahat oluyor düşünsenize yazın dar kıyafetlerle halimizi şimdiye değil iş yerindekiler sağır sultan bile duymuş olurdu hamile olduğumuzu saklamak ne mümkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?