2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada 56-57 gibiyken hamile kaldım şuan 59-60 gibiyim. Sizce çok mu kilo almışım ve benim göbeğimde dışarıdan belli oluyor dar giymemeye çalışıyorum millete anlatamam sürpriz yapacam herkese doğum iznine ayrılıyorum diye tabi o kadar saklayabilirsem burda bayan yok gibi de o yüzden saklamak istiyorum.

oo neler neler yıyosunuz sız kızlarrrr bende öyleyım ekmek arası peynır domates bıber getırıyorum yanımda fiks kahvaltımmm:))))))) onun dısında meyve getırıyorum yanımdaa mandalına yada elma cunku evde hıc aklıma gelmıo meyve yemek ıs yerınde ıyı oluyo vallaa... dün eşime alısverıse gıttık sut yoğurt peynır alıom delı gıbı esım dıyo hayırdırrr yemege karar verdın heraldee evettt dedım bebısss bı sekılde kalsıyum alıyordur benden ama benım dısler dökülcek kemıkler erımesın ilerde dedımm...

bence beslenmen ıyı canımm pekmezz kansızlık ıcın önerılıo canım ama benım doktorumda kuru üzüm ye dedı onun yerıne bende ole yapıyom aksamları bı ıkı cevız bıraz kuru üzüm yiyomm ıkı bırden ıyı gıdıooo:))))))) bu arada kan hapı kullanan varmı benım hemoglobin 13 çıkmıs doktor gerek yok dedı

doğum günün kutlu olsun canım ailenle mutlu sağlıklı nice senelere..

doğum günün kutlu olsun cnm. bebişin ve eşinle nice mutlu yıllara inşallah.

selam hoşgeldin. amin inşallah.

Canim dogum gunun kutlu olsun saglik, huzur ve bebisinle daha nice yillara ins..Benimde pazartesiydi dogum gunum benim esimde parfum almisti:):):)

hepinize cok tesekkur ederim kizlar iyiki varsiniz ,rabbim eslerimiz ve cocuklarimizla nice dogumgunleri nasip etsin insallah

Hadi ya canım toprak mı konuyormuş.Kayınvalidenin kendi yaptığında var mıdırki canım toprak,doğal sonuçta.
Oooooo maşallah canım sende de yok yok yani,bebişin gün içinde devamlı besleniyor ne güzel.

neden yasakladı ki pekmazden daha faydalı bişey varmı bende her sabah 2 kere lokmamı batırım tut pekmezine
az önce yazdığımı kopyalıyorum

bende burda sürekli yok ilaçtı yok sütü cevizi meyvası ballı suyu derken çalışmaya vakit bulamıyorum, ağzım hiç boş değil,,,bazen sıkıntı geliyo, inan öğlen yemeğine giderken tok oluyorum....pekmez konusundada kayıvalidem kendi yaptığı pekmezi vermişti ,normalde ben çok tatlı şeyleri yiyemem, ama hiç şeker koymamış içine sadece üzümün kendi tadı, dolayısıyla, çok rahat yedim hiç yakmıyodu, doktora dedim kansızlık muhabbetine işte pekmez yiyorum diye, pekmez yeme dedi, onun yerine kuru üzüm ye dedi,,,neden dedim, pekmezin yapımında toprak kullanılıyo, hamileler için sakıncalı dedi, ben bunu kayınvalidemden duymuştum yaparken pekmezin özel bi toprağı oluyomuş, kullanıyoruz demişti, ama ben zararlı olabileceğini hiç düşünmedim...kuru üzümüde hiç sevmem, şimdi ne pekmez ne kuru üzüm ikisinide yemiyorum, nasıl bi çözüm bulucam bilmiyorum...

beslenmen gayet güzel canım, sütü içemiyorsan yoğurdunu mutlaka yemelisin,pekmez normalde kan yapar ama benim doktorum yasakladı işte, ama burdaki arkadaşların çoğu tüketiyo bildiğim kadarıyla

Ya dediğim gibi yoğurdu unutuyorum bi de akşama kadar o kadar yiyorum ki artık yemek istemiyorum vicdan yaptıkça yiyorum yada aklıma geldikçe. Bu arada aslında bende pekmez için yanlış hatırlamıyorsam demir emilimini yavaşlattığı için pek tüketmeyin diye okumuştum o yüzden bende kansızlık olmasına rağmen içmeyi kesmiştim şimdi okuyunca acaba bilmediğim bişeymi var diye merak ettim.
ya bi soru daha şimdi kalsiyumdan dolayı vicdan yapıyorum bebek için onu geçtim bebek bendekini aldıkça ileride bana zarar verecek bu durum, ben vitamin olarak ferrevit kullanıyorum bu vitaminler biz pek yiyemesek te mesela bendeki kalsiyumu tamamlıyormu acaba yeterlimi ya off canım sıkıldı şimdi.

dr.dün başladı benimde çok düşük değildi altsınırdaydı

evet canım varmış maalesef...

Valla süper olurdu canım
Sizi üzmeyeyim ama rahmetli anacığımın aşuresini o kadar özledimki((

Allah rahmet eylesin canım üzüldüm ama elimizden bişey gelmiyor maalesef(
Bebek akşama kadar besleniyor da işte tek şikayetim süt içememem. Bazen diyorum alayım bir bardak kapatayım gözlerimi dikeyim kafama nasıl olur acaba

kaç haftalık oldun

canım tamamlıyo tabi ben mesela iki öğün bazen 3 öğün meyve yiyorum ama yinede vitamin ilacımı alıyorum, hem bu devirdeki meyve sebzelerin vitamininin bol olduğuna inamıyorum, o yüzden nolur nolmaz diye vitamiini hiç bırakmıyorum, ama yoğurdumu yiyorum ve sütüde şimdi içmeye başladığım için calsiyumu biraz eksilticem hergün içmicem....

Amin canım amin.Aynen inan sağolmaları bile yeter görmesen de.Ben çok özlüyorum.
Aslında iyi fikir işe giderken 1 kaşık şurupmuş gibi içip gitmek,valla yiyecek yer kalmıyor sonra.
Valla bende 4kilo aldım canım,karnımda baya belli oluyor,ne zaman ayrılcaksınki izine canım,nasıl saklayacaksın??

bugün 16. haftaya girdim 15+0 dayım

ÇOK DEĞİL BENCE BENDE BİR LİSTE VAR HAFTA HAFTA EN AZ VE EN FAZLA KAÇ KİLO ALINMASI GERELTİĞİNİ YAZIYO.
12 . Hafta : 1 - 2 kg Hafta = Ay

13 . Hafta : 1 - 2 kg

14 . Hafta : 2 - 3 kg

15 . Hafta : 2 - 3 kg

16 . Hafta : 2 - 4 kg

17 . Hafta : 3 - 5 kg

18 . Hafta : 4 - 5 kg

19 . Hafta : 4 - 6 kg

20 . Hafta : 5 - 7 kg

21 . Hafta : 5 - 7 kg

22 . Hafta : 6 - 8 kg

23 . Hafta : 6 - 9 kg

24 . Hafta : 7 - 9 kg

25 . Hafta : 7 - 10 kg

26 . Hafta : 7 - 10 kg

27 . Hafta : 8 - 11 kg

28 . Hafta : 8 - 11 kg

29 . Hafta : 9 - 12 kg

30 . Hafta : 9 - 12 kg

31 . Hafta : 9 - 13 kg

32 . Hafta : 10 - 13 kg

33 . Hafta : 10 - 13 kg

34 . Hafta : 10 - 14 kg

35 . Hafta : 11 - 14 kg

36 . Hafta : 11 - 14 kg
37.hafta: 11-14 kg
38. Hafta:11-15 kg
39.hafta:11-15 kg
40.hafta :11-15 kg

Esracım bu gidişte de sordum ,doktor bana vitamin vermedi ya canım,doğal yollarla al dedi,bi sıkıntın var mı diye sormuştu bende allah şükür yok hamile değilim gibi demiştim,bi sıkıntın yoksa almana gerek yok,genelde krampları ağrıları olanlar için veriyoruz dedi.Doğru mu acaba yaw?Bunu öküz doktorum demişti bu arada

senin vitamin yanında birde kalsiyum ilacın mı var benmi yanlış anladım dr bana sadece ferrevit vitamin verdi.

Canım saklamaktan kastım tam olarak kendini göstermeyene kadar kimseye bişey söylememek mesela ilk zamanlar midem çok kötüydü öğle yemeğe gidemiyordum artık insanlar dr görünün demeye başladılar ama ben kimseye hamileyim ondan böyleyim demedim anlatabiliyormuyum. bayan iş arkadaşım doğum izninde gerisi hep erkek, başka bi kurumda üst katta bi bayan var sadece bazen yemekte biraraya geliriz ve selamlaşırız o biliyor başka da yok altta katta da 2 bayan memur var ama yaş farkı olunca sadece günaydın oluyor aramızda gidip te sohbet edemiyorum ki. erkeklerin dedikodusu da başka olur evlendim bikaç ay geçti iş arkadaşım hamile kaldı ardından benimde hamile olduğum söylenmeye başlandı yani size ne dimi ama ayıp dğilmi koca adamlar benim hamileliğimi konuşacaklar o yüzden söylemek istemiyorum. doğum iznine daha var ya 31 mayıs beklenen doğum tarihi.

kızlar günaydın bana bi el atın nolur 3 gündür kan hapı kullanmaya başladım ama sürekli ishalim ne yesem su gibi gidiyo ve rengide simsiyah doktoru aradım normal dedi ama bunu nasıl geçirebilirim ki , elim ayağım tutmuyo gibiyim

Yupppppiiiiii ben iyi almışım o zaman
Bak bu liste iyi oldu canım,kendimizi kontrol ederiz.

merhabaaa annişler ve onların tatlı pıtırcıkları bugün keyfime diyecek yokk annemmm geliyorrr yarın üçlü testimiz varr cinsiyetimizi görcez saklamazsa eğer miniğim.

herkesciklerin beslenmeleri çok güzel maşallah tek süt içmeyen ben değilmişim ama öğlenleri ayran ya da yoğurdumu muhakkak tüketiyorum akşam yemeğinde 2 bardak ayranımı içiyorum.bende pekmeze başlıcam sabahları artık.akşamları cevizli incirimi aksatmıyorum.mide bulantıları geçti saldırın artık yemeklere kızlar bebekler bizi yiyor içerde ilerde bizim sağlam kalmamız için bizimde tüketmemiz gerekiyor.

canım tuvaletinin renginin koyu olması demir hapından ama ishal nasıl geçer bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…