kızlar biz 19+5teyiz ve özel sigorta limitim dolduğu için detaylı usg'yi ocak'ın ilk haftası yaptırmayı düşünüyordum. o hafta 24.haftada olacağız fakat doktorumla görüştüm 23ü geçirmeyelim diyor
detaylı usg bakan başka bir yerle görüştüm onlar da 22yi geçirmemek iyidir şeklinde bilgi verdi
bu konuda bilginiz var mı?
ne yapayım bilemedim çocuğuma feda olsun ama 1 haftayla birşey kaybetmeyeceksem o parayla bir eksiğini gideririm diye düşünüyorum:26::97:
annemin başı çok ağyıyo teyceleyim ona bi akıl verin n'oluyyy
oyyy ne kadar tatlı şeyler bunlar ya içi dolu olsun inşallaherkek demek ne güzel ilk defa 2012 de bi erkek bebek bekleyen bir anniş görüyorum ne güzel ben hep 2012 kız heral de diyordum kime sorsam kız diyordu hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah...
ne güzel ailen biliyo örgü benm annem bilmez kayınvalidem de örnek olmadan yapamaz mecbur parayla ördürcem bende çok beğendim ilk takımı yılbaşı akşamı falan giydirebilrsin
7 8 aylık olcaklar o zaman tam mıncıklamalık
Eki Görüntüle 303020 Eki Görüntüle 303021 Eki Görüntüle 303022 Eki Görüntüle 303023 Eki Görüntüle 303024 Eki Görüntüle 303025
ben bunları ördürücem sitede hanzadem var örüyo kargoyla yolluyo
Eki Görüntüle 303020 Eki Görüntüle 303021 Eki Görüntüle 303022 Eki Görüntüle 303023 Eki Görüntüle 303024 Eki Görüntüle 303025
teyzemiz şuan bi takım örüyo kırmızı beyaz yılbaşılık ama tam soytarı reesmini bulursam eklerim, onlar çok hevesli yaa, kardeşimin yaza düğünü var ama onun derdi bizim pıtırcığa bişiler örmek, akşamları anneme gidiyoruz yemeğe,,örgü örmekten kafalarını kaldırmıyo ikiside....
ben markalı kremlerden almayı düşünmüyorum şuan bebeyağı ile idare ediyorum ama vazelin ve aktardan karışık yağda alıcam bademyağı kakao falan, hepsini sürücem bakalım nolcak
iyi akşamlar sevgili mayıs anneleri uzun bi aradan sonra tekrar burda olmak güzel bilmem bizi hatırlayan varmı bebişim ve ben sizleri çok özledik herkes iyidir umarım bebişler nasıl cinsiyetler belli oldumu geçmişe bakmadım uzun zamandır giremediğim için geçmişi oku oku bir haftada bitmez yazdıkça anlıcaz bakalım nasılsınız biz kuzucumla sıkıntılı günler geçirdik dedmiz ameliyat oldu ona bakıyorduk ardından babannnemiz dşmüş onuda getirdik yemek bulaşık çamaşır derken kendimize vakit kalmıyordu ardından annanemi kaybettim herşey üstüste geldi çok şükür biz dimdik ayaktayız tabi arada geçirdiğim ağır gripleri saymıyorum bile ama şimdi herşey yolunda veee bizimde kızımız olacak bugün öğrendik çok sevindik eşimle gerçi biz sormadık cinsiyetini teyzemiz merak edip sordu bize kalsa farketmezdi kız erkek doktorda anne merak etmiyor dedi gülüştük sonunda kızımız olacağını söyledi bide dil çıkardı terbiyesiz kızım benimçok tatlıydı ya daha ultrasonu açar açmaz dil çıkardı çok muhteşem bişey ikili testimizde sorun yok üçlü istemedi doktor bütün organlarına baktı hepsi sağlıklı normal sorun yok dedi doğumda olabilecek anomalilerin yüzde 60 böylece ortadan kalkmış oldu dedi rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah sizler nasılsınız ee yeni hamişlerde gelmiştir herhalde aslında şöle yavaş yavaş ucundanda olsa geçmişe baksam iyi olcak sanırım tekrar aranızda olmaktan mutluyuz kızımla birlikte bu arada eşimle isim savaşı başladı o inci olacak diyor ben zeynep sizce hangisi güzel tek anlaştığımız konu tek isim konusu iki isim düşünmüyoruz ya zeynep ya inci olacak kısmetse
canım hangi sitede bu hanzade arkadaş hepsi süper.
iyi akşamlar sevgili mayıs anneleri uzun bi aradan sonra tekrar burda olmak güzel bilmem bizi hatırlayan varmı bebişim ve ben sizleri çok özledik herkes iyidir umarım bebişler nasıl cinsiyetler belli oldumu geçmişe bakmadım uzun zamandır giremediğim için geçmişi oku oku bir haftada bitmez yazdıkça anlıcaz bakalım nasılsınız biz kuzucumla sıkıntılı günler geçirdik dedmiz ameliyat oldu ona bakıyorduk ardından babannnemiz dşmüş onuda getirdik yemek bulaşık çamaşır derken kendimize vakit kalmıyordu ardından annanemi kaybettim herşey üstüste geldi çok şükür biz dimdik ayaktayız tabi arada geçirdiğim ağır gripleri saymıyorum bile ama şimdi herşey yolunda veee bizimde kızımız olacak bugün öğrendik çok sevindik eşimle gerçi biz sormadık cinsiyetini teyzemiz merak edip sordu bize kalsa farketmezdi kız erkek doktorda anne merak etmiyor dedi gülüştük sonunda kızımız olacağını söyledi bide dil çıkardı terbiyesiz kızım benimçok tatlıydı ya daha ultrasonu açar açmaz dil çıkardı çok muhteşem bişey ikili testimizde sorun yok üçlü istemedi doktor bütün organlarına baktı hepsi sağlıklı normal sorun yok dedi doğumda olabilecek anomalilerin yüzde 60 böylece ortadan kalkmış oldu dedi rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah sizler nasılsınız ee yeni hamişlerde gelmiştir herhalde aslında şöle yavaş yavaş ucundanda olsa geçmişe baksam iyi olcak sanırım tekrar aranızda olmaktan mutluyuz kızımla birlikte bu arada eşimle isim savaşı başladı o inci olacak diyor ben zeynep sizce hangisi güzel tek anlaştığımız konu tek isim konusu iki isim düşünmüyoruz ya zeynep ya inci olacak kısmetse
bu topikte adım atsan erkek annesi var tatlım :)
yalnız kız anneleri örgü falan paylaştıkça bi yerlerim şişicek ya ne kadar c,icili bicili şeyler var hele o mini mousea benzeyen takıma bayıldımmm acaba biz de oğlumuza pantolon falan öremez miyiz :S
bu arada ben modelleri bir kenara kaydediyorum bebeğim bir sdoğsun da sağ salim boyutlarına göre ördürürüm sonra nasılsa yaz bebeği olcak
bizim sülale genelde uzundur hatta upuzundur ama eşiminkiler orta/kısa boylu bakalım bizim hayta nasıl olcak
Allahımm sen hepimize şu yazıyı okuyan herkese bebeğini sağ salim ucağına alıp büyütmeyi hayırlı evlat olduğunu görmeyi nasip eyle!!
aminnnn!!!
ay Allahım ne kadar güzel şeyler bunlar ya kızlar yemin ederim şişicek bir yerlerim bir sürü ip alıp annemlere ördüresim geldi bi de resmen acıktım resimleri görünce nasıl iş bu ya ağzım sulanıyo şu an delice
kız güldürdün beniellerine sağlık şanslısın valla, kardeşinde mutlu olur inşallah
canım ben bu konuda paylaşmıştım diye hatırlıyorum ama tekrar edeyim
ben de 24+1de olcam ayrıntılıyı randevu alacağım doktor o tarihe kadar doluydu çünkü
kendi doktorumla görüştüm dedim başka yerde mi yaptırayım yoksa bu tarih olur mu diye
Sonuç: 3lü sonucun kötü çıkmazsa 24. hafta kalp sorunlarını gözlemlemek için çok iyi bir hafta ama 3lü sonucunda sorun çıkarsa zaten vakit kaybetmeden gidersin demişti
3lü sonucum gayet temiz çıktığı için 24. haftamda gideceğim
bu topikte adım atsan erkek annesi var tatlım :)
yalnız kız anneleri örgü falan paylaştıkça bi yerlerim şişicek ya ne kadar c,icili bicili şeyler var hele o mini mousea benzeyen takıma bayıldımmm acaba biz de oğlumuza pantolon falan öremez miyiz :S
bu arada ben modelleri bir kenara kaydediyorum bebeğim bir sdoğsun da sağ salim boyutlarına göre ördürürüm sonra nasılsa yaz bebeği olcak
bizim sülale genelde uzundur hatta upuzundur ama eşiminkiler orta/kısa boylu bakalım bizim hayta nasıl olcak
Allahımm sen hepimize şu yazıyı okuyan herkese bebeğini sağ salim ucağına alıp büyütmeyi hayırlı evlat olduğunu görmeyi nasip eyle!!
aminnnn!!!
ay Allahım ne kadar güzel şeyler bunlar ya kızlar yemin ederim şişicek bir yerlerim bir sürü ip alıp annemlere ördüresim geldi bi de resmen acıktım resimleri görünce nasıl iş bu ya ağzım sulanıyo şu an delice
kızlar ne güzel ya.. herşey eşinin ilgisinden bahsetmişş. benim eşim en başından beri erkek olmasını istiyordu.( anası da dahil ) 12. haftada kız olabilir die tahmin etmişti. eşim tabi çok sevinmedi gibi geldi bana. ailesine söyledi. hımm hayırlısı olsun dediler oda dedi daha belli değil die.
neyse 16. haftalık oldum iki doktora birden gittim. ikisie kız dedi. hiç erkek ihtimali vermediler.ve bende kız hissediyorum.
Geçen gün bebek eşyalarına bakarken tabi ben doğal olarak kız olanlarına bakıyorum pembiş pembiş.bana ne dese beğenirsiniz sen niye kız şeylerine bakıyorsun. daha belli değilki. değişir falan filan
o mutluluktan bi tane zıbın beğendim fiyatı 6-7 TL falan. bi sigara parası. onu bana aldırmadı. boşver daha erken sonra alırız diye.
uzun lafın kısası sizleri kıskandım diyebilirim. eşim bana, hamileliğime çok ilgili. ama kız olduğunu kabullenmiyor herhalde.
Eki Görüntüle 302292 Eki Görüntüle 302301 Eki Görüntüle 302300 Eki Görüntüle 302298 Eki Görüntüle 302297 Eki Görüntüle 302296 Eki Görüntüle 302295 Eki Görüntüle 302294 Eki Görüntüle 302293 Eki Görüntüle 302302
kızlar bebegim için yaptıklarım umarım begenirsiniz cinsiyeti belli olmadıgı için hem kız için hem erkek için bişeyler ördüm bakalım bebegim hangilerini giycek
Merhaba arkadaşlar,
Takip ediyorum sürekli ama yazmaya fırsatım olmadı, daha da doğrusu bir gelişme yoktu hayatımda. Biz de cinsiyeti öğrendik, minik kızımızı beklemeye başladık. Muhteşem bir duygu diyeceğim ama buradaki herkes bu kelime anlamında daha da özel şeyler hissediyor biliyorum :) Cevahirdeki buluşma eminim çok sıcak geçmiştir. Beni de listeye ekleyin.
Herkese sevgiler.
Bu arada özellikle sormak istiyorum lcw dışında istanbulda gebe kıyafetleri aldığınız biryer var mı;? Hiçbirşey bulamıyorum üstüme başıma
Eki Görüntüle 302985 Eki Görüntüle 302986 Eki Görüntüle 302987 Eki Görüntüle 302988 Eki Görüntüle 302990
kanz dan ve jokerden aldığım zıbınlar çok pahalı miniicik şeyler bi zıbın 17 lira kanzda
kızlar indirim olan mağazaları haber verelim birbirimize ben pek takip edemiyorum
evet biz de cemre koyacaktık vazgeçtik.eşim okumuş Peygamber Efendimiz bu ismi değiştirmiş diye.şimdi de tam içimize sinen bir isim bulamadık.bizim aile ilmihalinde okudum mahşer günü isimlerimizle çağırılacakmışız çocuklarımıza güzel anlamlı isimler koymak onlara karşı ilk sorumluluğumuzmuş bizim üstümüzde hakları varmış vs..
birkaç da menkıbe okudum peygamber efendimiz ismi güzel olmayana devesini sağdırmamış yakın çevresinde ismi kötü anlamlı olanların isimlerini dğeiştirmiş cemreyi cemile yapmış mesela
ben cemreyi çok severdim ateş ve şeytan taşlama anlamlarına geliyormuş
bir de Kur'an'da geçmesi şart değilmiş bir çok evliyanın adı Kur'an'da geçmiyormuş sırf Kur'an'da geçiyor diye her ismi koymamak lazımmış yine anlamına bakmalıymış
mışmışmış ne çirkin yamzışım
ben markalı kremlerden almayı düşünmüyorum şuan bebeyağı ile idare ediyorum ama vazelin ve aktardan karışık yağda alıcam bademyağı kakao falan, hepsini sürücem bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?