2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım ben bu konuda paylaşmıştım diye hatırlıyorum ama tekrar edeyim
ben de 24+1de olcam ayrıntılıyı randevu alacağım doktor o tarihe kadar doluydu çünkü
kendi doktorumla görüştüm dedim başka yerde mi yaptırayım yoksa bu tarih olur mu diye

Sonuç: 3lü sonucun kötü çıkmazsa 24. hafta kalp sorunlarını gözlemlemek için çok iyi bir hafta ama 3lü sonucunda sorun çıkarsa zaten vakit kaybetmeden gidersin demişti
3lü sonucum gayet temiz çıktığı için 24. haftamda gideceğim

bu topikte adım atsan erkek annesi var tatlım :)
yalnız kız anneleri örgü falan paylaştıkça bi yerlerim şişicek ya ne kadar c,icili bicili şeyler var hele o mini mousea benzeyen takıma bayıldımmm acaba biz de oğlumuza pantolon falan öremez miyiz :S

bu arada ben modelleri bir kenara kaydediyorum bebeğim bir sdoğsun da sağ salim boyutlarına göre ördürürüm sonra nasılsa yaz bebeği olcak

bizim sülale genelde uzundur hatta upuzundur ama eşiminkiler orta/kısa boylu bakalım bizim hayta nasıl olcak

Allahımm sen hepimize şu yazıyı okuyan herkese bebeğini sağ salim ucağına alıp büyütmeyi hayırlı evlat olduğunu görmeyi nasip eyle!!
aminnnn!!!

teyzemiz şuan bi takım örüyo kırmızı beyaz yılbaşılık ama tam soytarı reesmini bulursam eklerim, onlar çok hevesli yaa, kardeşimin yaza düğünü var ama onun derdi bizim pıtırcığa bişiler örmek, akşamları anneme gidiyoruz yemeğe,,örgü örmekten kafalarını kaldırmıyo ikiside....

kız güldürdün beni ellerine sağlık şanslısın valla, kardeşinde mutlu olur inşallah

ben markalı kremlerden almayı düşünmüyorum şuan bebeyağı ile idare ediyorum ama vazelin ve aktardan karışık yağda alıcam bademyağı kakao falan, hepsini sürücem bakalım nolcak

canim bencede hic gerek yon onlara bu arada badem yaginida söylemeyi unutmusum her ikisinide kullanabilirsin ben bir gun badem yagi suruyosam ikinci gun vazelin surmustum umarim sanada iyi gelir..

Canim cok cok gecmis olsun zaten bir sey olunca gerisi corap sökugu gubu geliyor maaleef AlLAH anneanenin mekanini cennet eylesin.Bunca olumsuz sylerden sonra en guzeli bebisinin iyi olmasi Allahim ona uztun ömurler versin sag salim kucagina almayi nasip etsin ins...

hoşgeldin canım bizde döndüğüne sevindik,kızın hayırlı uğurlu sağlıklı gelir inşallah, bu arada yaşamış olduğun üzüntüler gerçekten üstüste gelmiş, kaybına Allahım rahmet eylesin, rahatsızlarada acil şifalar, ama sende kendine çok dikkat et,öle sık sık grip olma...

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn diyorum
ama ikinci yazdığına resme koptum

çok sağol canım
ben de 1 hafta daha bekleyebilirim diye düşünüyorum gerçi eşime söylesem hemen yaptıralım der 2li 4lü hepsini vakit kaybetmeden yaptıralım diye ssk anlaşmalı yerlere bile gidemeden bi dünya para bayılarak yaptırdık
neyse yaptırsın azcık anlasın yeniyıla az kaldı zaten yeni poliçeme geçince rahatım

hadi ya ne güzel demekki mayısda var bişi hiç birşey önemli değil zaten kıs olmuş erkek olmuş hayırlısıyla sağ salim eli ayağı düz akıllı fikirli sağlıklı olsunlar da Rabbim çok şükür nasip etmiş.. bende her gördüğüm modeli alıyorum hatta biraz önce kinleri de aldım model olsunda kışa doğru örülür fark etmez.çok cici şeyler var vallahi..doğrusunu istersen bizde çok merak ediyoruz eşimin tarafıyla bizim taraf da saçtan boya posa her şeyiyle çok farklıyız ne olucak nasıl olucak hangi tarafa benziyecek merak içindeyiz hayırlısı bakalım.amin canım inşallah hayırlısıyla güzel dileklerin için de sağ ol bu arada ne kadarlık olduk kızlar.bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladık mı ? biz bugün tam 19+2 olduk. 18+4ken de ilk defa uyandığımda sabah hissetmiştim hareketlerini hala da gün içinde oldukça sıklıkla hissediyorum.çok güzel pıt pıt hareketler harika bir duyguymuş kızlar yaa..

nasıl bir tembellikse sabahki bulaşıklarım duruyo makinaya atmak bile zor geliyo

ne güzel bebeklerinizi hissetmeye başlamışsınız bizde hala tık yok

Allahım yarabbim daha ne kadar netleşmesini bekliyor acaba kocacığın. neyse boşver cnm sen takma. onunla da birşey almaya çıkma.zaten cinsiyetin seninle bir alakası yok. kendi spermi belirliyor.senin niye moralini bozuyorsa. Allah akıl fikir versin. bir süpriz olmazsa, zamanla alışacak zaten. sen canını sıkma.Allah senin gönlüne göre vermiş.o çatlasın

aman hamarat hatun. maşallah güle güle giysin bebişin. ben pek beceremiyorum. anca öyle düz bişiler örebiliyorum. geçen kış internette tunus işi bebek battaniyesi beğendim. bir hevesle başladım ,hala sürünüyor. ipleri değiştirip nasıl ayıcık yapacağımı bir türlü çözemedim. dedim bittikten sonra üzerine etamin gibi işlerim ama sanırım öylece kalacak. gözüm korktu valla ben bitirene kadar çocuk okula gidicek

hayırlıolsun cnm kızın. gözünaydın

canım gülegüle kullansın bebişin, hepsi çok tatlı. benim arkadaş geçen haziranda doğurdu.bizde onlardan akıl aldık. mothercare de her ayın 15inde indirim oluyormuş. 7li zıbınlar falan varmış. biz sürekli onlardan aldık, çok kullanışlıydı dediler.ben daha gidip bakmadım ama aklında bulunsun.

öncelikle geçmiş olsun. bayağı birşey üstüste gelmiş. ayrıca başın sağolsun. umarım bundan sonra hayatında hep iyi şeyler olur. kızın da hayırlı olsun. ben inci yi çok beğendim.

öncelikle hoş geldin/hoş geldiniz anneli kızlı büyük geçmiş olsun gerçekden herşey üst üste gelmiş ama çok şükür atlatmışsınız.ne güzel siz de kız bebek bekliyorsunuz demekki biz gibi hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.. isim çatışması hepimizde genel bir durum.yaklaşık bir haftadan az kısa bir zaman sonra 5 aylık olucaz biz de henüz bir isim bulamadık malesef babamızın istediği benim içime sinmiyor benimkiniyse o beğenmiyor şimdilik hala muallaktayız.. zeynep anlamı manası çok güzel Peygamberimizin kızlarından ve eşlerinin isimlerinden oldukça güzel bir isim ve anlamlı elbette..inci de benim de çok beğendiğim bir isim herhangisi olursa olsun ismiyle yaşasın inşallah hayırlısı olsun her ikisi de çok güzel ..

evet biz de cemre koyacaktık vazgeçtik.eşim okumuş Peygamber Efendimiz bu ismi değiştirmiş diye.şimdi de tam içimize sinen bir isim bulamadık.

ben markalı kremlerden almayı düşünmüyorum şuan bebeyağı ile idare ediyorum ama vazelin ve aktardan karışık yağda alıcam bademyağı kakao falan, hepsini sürücem bakalım nolcak

valla kızlar ben 19 haftalığım kakao yağı kullanıyorum çok memnununm.hiç kaşıntım falan olmadı şu ana kadar.zaten bana doktor tavsiye etti.bence krem alma bunu al dedi.ama yağ şeklinde olandan değil.katı olandan.kendin kullanmadan önce eritiyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…