benim bebğimide kız olursa babası ela ismini loyacakmış:)
nice senelere canım sağlıklı sıhhatli inşallah
hoşgeldiniz kızlar
ben de varım henüz öğrenemeyencumartesi öğrenicem inşallah
selam kızlar facebooktaki sayfaya nasıl katılıyoruz?
canlar aralık annelerının topıgınde gezıyorum da 40ı çıkanlar bıle varrr allahım yaa bızde o gunlere gelsek bı an önce doğsun istiomm ben artıkkk minik minik yanımda uyusun kokusunu içime çekeyimmmm
canlar aralık annelerının topıgınde gezıyorum da 40ı çıkanlar bıle varrr allahım yaa bızde o gunlere gelsek bı an önce doğsun istiomm ben artıkkk minik minik yanımda uyusun kokusunu içime çekeyimmmm
bende aynıyım yediklerime dikkat etmeyen bir insan idim ama hep kilom max 55 olmuştur. pilavla makarna ile ekmek yerdim
şimdi biraazda olsa dikkat ediyorum ama maşallah alıyorum sanırım yemekle alakası yok vucut alıyor gogusler 1 beden buyudu diyebilirim sadece karnım var goruntude
ilk defa 60 ı gordum tartıda
KELEBEKLERİM
eşinle yavrula sağlıklı mutlu yıllar dilerim sana:119:
karnımda böyle bazen değişik bişe hissediyorum sanki kımıldama gibi kayıyor gibi ama 20.haftadan önce hissedilmez yazıyor genelde nette o yüzden pek bişe demiyorum.benimde ara ara bulantım oluyor ama çok şükür bugünlerimize.bende özledimmmm sizlerii.senin cinsiyet belli oldu mu ne zaman kontrolün?
benim bebğimide kız olursa babası ela ismini loyacakmış:)
nice senelere canım sağlıklı sıhhatli inşallah
tesekkur ederim canim iyiki varsiniz
hoşgeldiniz kızlar
ben de varım henüz öğrenemeyencumartesi öğrenicem inşallah
ayy canım ya yeter artık uyumak ıstıyorum feryatları gogsum yara oldu napıcam ben aglamaları bunun gazına bı care demeler az kaldı az
evet dogumlar hep bır ay erkenden baslıyor nedense bebısler rahat duramıyolar erken gelıyor kımısı
Herkese günaydın arkadaşlar :)
prensesimle kahvaltımızı yapıyoruz...
size bişi sorucam sevgili annişler ara ara vajinasında ani bi bıçak saplanması gibi bişiler hisseden oluyor mu acaba?
anlık böyle..?
Allah rahmet eylesin canım üzüldüm ama elimizden bişey gelmiyor maalesef(
Bebek akşama kadar besleniyor da işte tek şikayetim süt içememem. Bazen diyorum alayım bir bardak kapatayım gözlerimi dikeyim kafama nasıl olur acaba
senin vitamin yanında birde kalsiyum ilacın mı var benmi yanlış anladım dr bana sadece ferrevit vitamin verdi.
Canım saklamaktan kastım tam olarak kendini göstermeyene kadar kimseye bişey söylememek mesela ilk zamanlar midem çok kötüydü öğle yemeğe gidemiyordum artık insanlar dr görünün demeye başladılar ama ben kimseye hamileyim ondan böyleyim demedim anlatabiliyormuyum. bayan iş arkadaşım doğum izninde gerisi hep erkek, başka bi kurumda üst katta bi bayan var sadece bazen yemekte biraraya geliriz ve selamlaşırız o biliyor başka da yok altta katta da 2 bayan memur var ama yaş farkı olunca sadece günaydın oluyor aramızda gidip te sohbet edemiyorum ki. erkeklerin dedikodusu da başka olur evlendim bikaç ay geçti iş arkadaşım hamile kaldı ardından benimde hamile olduğum söylenmeye başlandı yani size ne dimi ama ayıp dğilmi koca adamlar benim hamileliğimi konuşacaklar o yüzden söylemek istemiyorum. doğum iznine daha var ya 31 mayıs beklenen doğum tarihi.
kızlar günaydın bana bi el atın nolur 3 gündür kan hapı kullanmaya başladım ama sürekli ishalim ne yesem su gibi gidiyo ve rengide simsiyah doktoru aradım normal dedi ama bunu nasıl geçirebilirim ki , elim ayağım tutmuyo gibiyim
ayy benim 31 mayıs 11 gün erken gelirse yandım ki ne yandım boğa burcu olacakeşim de boğa burcu bir eve iki boğa fazla diyorum ben
ben en cok ıkızler olmasından korkuyodum sukur kı erken oluyor kendım ıkızlerım huylarımı hıc sevmem benım gıbı olursa Allaaaahh sulugoz
iyi akşamlar sevgili mayıs anneleri uzun bi aradan sonra tekrar burda olmak güzel bilmem bizi hatırlayan varmı bebişim ve ben sizleri çok özledik herkes iyidir umarım bebişler nasıl cinsiyetler belli oldumu geçmişe bakmadım uzun zamandır giremediğim için geçmişi oku oku bir haftada bitmez yazdıkça anlıcaz bakalım nasılsınız biz kuzucumla sıkıntılı günler geçirdik dedmiz ameliyat oldu ona bakıyorduk ardından babannnemiz dşmüş onuda getirdik yemek bulaşık çamaşır derken kendimize vakit kalmıyordu ardından annanemi kaybettim herşey üstüste geldi çok şükür biz dimdik ayaktayız tabi arada geçirdiğim ağır gripleri saymıyorum bile ama şimdi herşey yolunda veee bizimde kızımız olacak bugün öğrendik çok sevindik eşimle gerçi biz sormadık cinsiyetini teyzemiz merak edip sordu bize kalsa farketmezdi kız erkek doktorda anne merak etmiyor dedi gülüştük sonunda kızımız olacağını söyledi bide dil çıkardı terbiyesiz kızım benimçok tatlıydı ya daha ultrasonu açar açmaz dil çıkardı çok muhteşem bişey ikili testimizde sorun yok üçlü istemedi doktor bütün organlarına baktı hepsi sağlıklı normal sorun yok dedi doğumda olabilecek anomalilerin yüzde 60 böylece ortadan kalkmış oldu dedi rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah sizler nasılsınız ee yeni hamişlerde gelmiştir herhalde aslında şöle yavaş yavaş ucundanda olsa geçmişe baksam iyi olcak sanırım tekrar aranızda olmaktan mutluyuz kızımla birlikte bu arada eşimle isim savaşı başladı o inci olacak diyor ben zeynep sizce hangisi güzel tek anlaştığımız konu tek isim konusu iki isim düşünmüyoruz ya zeynep ya inci olacak kısmetse
hepinize cok tesekkur ederim kizlar iyiki varsiniz ,rabbim eslerimiz ve cocuklarimizla nice dogumgunleri nasip etsin insallah
ayy canım ya yeter artık uyumak ıstıyorum feryatları gogsum yara oldu napıcam ben aglamaları bunun gazına bı care demeler az kaldı az
boğa erkeği olarak eşimi anlatabilirim ama herkes öylemidir bilmem. Çok incedir, kibardır, düşüncelidir, çok güzel çocuk bakar ve sever, tam bir aile babasıdır diyebilirim, mükemmel kıskanılcak bir eştir aslında ama gelgelelim ki çabuk parlar, çok heyecanlıdır, parladığı zaman kalp kırabiliyor ama hemen söner (sönmediği zamanlar da olur) telafi etmeye çalışır ve en gıcık olduğum huyu çok titiz olmasının yanında evden anlayıp bana müdahele etmesidir. Çarşafları değiştin mi, havluyu değiş, alışverişte evde bul. süngeri varmı, kabartma tozu, vanilya varmı tarzı sorularla beni bunaltmasıdır yoksa kocişim çok süperdir çok memnunuz birbirimizden şu ani sinirlenmeler olmasa...Aaa en önemli huyu annesine, babasına çok düşkündürler haddinden fazlabenım oğlumda boğa olcak ınsallah boğa erkeklerııııı nasıl olurkıııııııııı:))))
ya ben de koç yada benim gibi akrep olsaydı diyorum ama kısmet artık erken gelirse boğa yoksa ikizler olacak. Sen anlatırmısın ikizleriben en cok ıkızler olmasından korkuyodum sukur kı erken oluyor kendım ıkızlerım huylarımı hıc sevmem benım gıbı olursa Allaaaahh sulugoz
canım ben de hiç sevmem sütü ama içine birşeyler karıştırarak içmeye çalışıyorum. genelde de sıcak çikolatayla içiyorum. sende böyle birşey deneyebilirsin.
hergün olmasada sıcak çikolatayla içiyorum amaa hergün içmeye çalışınca midem bulanıyor içemiyorum yoğurda tam gz vermem lazım benim.
üçlü test sonucumda ıyı cıkmıs çok sukurrrr cok mutluyummmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?