2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bende ögrenemedim yaaa... Cok merak ediyorum, allah sagliklisini hayirlisini versin insallah... Bizim randevumuz Ptesi insallah gosterirse ogrenicez bakalim... Artik alisveris yapmak istiyorum bebisime kendimdde biseyler yapsam

canlar aralık annelerının topıgınde gezıyorum da 40ı çıkanlar bıle varrr allahım yaa bızde o gunlere gelsek bı an önce doğsun istiomm ben artıkkk minik minik yanımda uyusun kokusunu içime çekeyimmmm

Son düzenleme:

İnşallah canım hayırlısıyla allah hepimize kısmet ederde yaşarız bu duyguyu...
Ben de çok istiyorum yavrumu kucağıma alıp ona sarılmayı.

ayy canım ya yeter artık uyumak ıstıyorum feryatları gogsum yara oldu napıcam ben aglamaları bunun gazına bı care demeler az kaldı az

cok tesekkur ederim tatlim

canim benim cinsiyette belli degil bebis gostermemisti en son gittigimmde vee benim kontrolumde yarin cok heyecaliyim insallah ogrenir geliriz

canim aralik anneleri kasimda dokulmeye basladi ,bizde nisanda dokuluruz birer birer

evet dogumlar hep bır ay erkenden baslıyor nedense bebısler rahat duramıyolar erken gelıyor kımısı

kızlar dün tv de bi haber vardı.. bilmem izleyeniniz oldumu?

prinç in hamile bayanlarda zararından bahsettiler.. pirinç sulak yerde yetiştiği için. içinde
arsenik diye zararlı bi madde olabliyormuş.. buda bebeğe çok zararlıymış.. ama her piriçte değil..
yetiştiği yerdeki sudan gelen birşeymiş bu..

ben şimdi bunu duyunca içime şüphe düştü. tamam hepsinde yok ama ben nerden bilicem pirinç in nerde yetiştiğini?
yada yetiştiği yerdeki suda arsenik olup olmadığını??
pilavı o okadar seven ben bunları duyunca çok üzüldüm ya...

bende de oluyor. özellikle ani hareket ettiğimde, öylece yerimde kalakalıyorum.

canım ben de hiç sevmem sütü ama içine birşeyler karıştırarak içmeye çalışıyorum. genelde de sıcak çikolatayla içiyorum. sende böyle birşey deneyebilirsin.

Allahım yarabbim. bir de bu erkekler kadınlara dedikocu derler var ya. onlar kadınlardan daha felaketler. uyuzlar, onlara neyse?

canım su ve tuz kaybediyorsun. özellikle bol bol su içmeye bak. bende muz ve beyaz leblebinin iyi geldiğini biliyorum.inşallah geçer hemencecik.

selam kızlar facebooktaki sayfaya nasıl katılıyoruz?

2012 mayıs anneleri diye aratınca çıkıyor cnm.

ay evet bende giriyorum. geçen ay kasım annelerine giriyordum, bu ay da aralığa daldım. valla süper ya. bizde göreceğiz inşallah o günleri

ayy benim 31 mayıs 11 gün erken gelirse yandım ki ne yandım boğa burcu olacak eşim de boğa burcu bir eve iki boğa fazla diyorum ben

ben en cok ıkızler olmasından korkuyodum sukur kı erken oluyor kendım ıkızlerım huylarımı hıc sevmem benım gıbı olursa Allaaaahh sulugoz

inci güsel hem de çok....

hepinize cok tesekkur ederim kizlar iyiki varsiniz ,rabbim eslerimiz ve cocuklarimizla nice dogumgunleri nasip etsin insallah

canım benimde dündü doğumgünüm....öyleyse nice mutlu yıllara bize....sevdiklerimiz ve bebişlerimizle.....

benım oğlumda boğa olcak ınsallah boğa erkeklerııııı nasıl olurkıııııııııı:))))
boğa erkeği olarak eşimi anlatabilirim ama herkes öylemidir bilmem. Çok incedir, kibardır, düşüncelidir, çok güzel çocuk bakar ve sever, tam bir aile babasıdır diyebilirim, mükemmel kıskanılcak bir eştir aslında ama gelgelelim ki çabuk parlar, çok heyecanlıdır, parladığı zaman kalp kırabiliyor ama hemen söner (sönmediği zamanlar da olur) telafi etmeye çalışır ve en gıcık olduğum huyu çok titiz olmasının yanında evden anlayıp bana müdahele etmesidir. Çarşafları değiştin mi, havluyu değiş, alışverişte evde bul. süngeri varmı, kabartma tozu, vanilya varmı tarzı sorularla beni bunaltmasıdır yoksa kocişim çok süperdir çok memnunuz birbirimizden şu ani sinirlenmeler olmasa...Aaa en önemli huyu annesine, babasına çok düşkündürler haddinden fazla

ben en cok ıkızler olmasından korkuyodum sukur kı erken oluyor kendım ıkızlerım huylarımı hıc sevmem benım gıbı olursa Allaaaahh sulugoz
ya ben de koç yada benim gibi akrep olsaydı diyorum ama kısmet artık erken gelirse boğa yoksa ikizler olacak. Sen anlatırmısın ikizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…