2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çok garip. biz şimdiden oğlumuz olcak gelin alıcaz diye konuşur olduk eşimle.
garibim diyor ki ben babam gibi yatarak çocuk büyütmücem oğluma kapı gibi baba olucam diye.
inşallah Allah nasip eder o günleri.
ev alma işini öne çektik harıl harıl ev bakıyoruz bir an önce düzenli bir hayatımız olsun onlara daha fazla imkan sunabilelim diye.
bi de ben defter tutuyorum, insan yaşlandıkça unutuyor bazı yaşadıklarını, aynı hataları yapabiliyor. oğlun evlenince yapılmayacaklar, kızın okurken yapılmayacaklar falan filan =)

o kadar yazdım yazdım ama içim cız ediyor şimdi, böyle sözler dışında da bir kötülükleri yok çok şükür. neler duyuyoruz büyü yaptıranlar evin anahtarını isteyip gelin çalışırken gün yapanlar vs vs yine de çok şükür halimize..
onlar da bizim gibi heveslerle büyüttüler oğullarını kızlarını
keşke böyle şeyler yaşanmasa

ay aglamana içim tuhaf oldu cagresizlik yukarı tükürsen bıyık asagı tükürsen sakal laflar ve yasananlar insan ilgi bekliyor derdin paradan degil gelip ilgilense fiskos yapıp seni deli etmese bebek için heyecan yapsa sunu alalım buna bakalım dese sana anne sıcaklıgını hissettirse eminim bir cöp dahi almasa yada eskiden yapmadıkları gözüne batmaz ama nerdeeeeee

evet en azından ilk hafta kendi annemizle olmamız avantaj olur
dikişli olur ne bileyim çocuk emmez oturup kalkamayız banyosu temizliği vs
ben göğsümü bile açıp tutturamam açıkcası anneme yani eşimin annesine
ablamı hatırlıyorum da 3 kişi göğsünü ayarlıyorduk bebek rahat emsin diye ablamın sez. çok zor geçmişti 4gün hastanede yattı
inşallah bizlere rahat ve sağlıklı doğumlar nasip olur

kızlar nedir bu prima çılgınlığı ben hiç bilmiyorum bana da bir yol göstterin nolur cahil kaldımmm

canım primanın facebook adresinden bi form dolduruyosun onlar sana dönüş yapıyolar içinde hediye çekleri ve ufak tefek hediyeler oluyo sanırım :)

Sevgiii çok sevindim test sonucunaaa :)

BAzen bende vicdan azabı duyuyorum bu düşündüklerim için daha ne beterleri var bunada şükür diye ama insan yapılanlarıda unutamıyo ki

4lü sonucun iyi çıkar umarım cnm. ben de 10gün sonra detaylıya gişreceğim çok heyecanlıyım.

cidden öp valla imkanı olmayıp çocuğu için sınırlarını zorlamak bile kıymet verdiğini gösterir ne güzel hatta ben de gelip öpeyim

çok çok çokkk haklsıın sonuna kadar katılıyorumm

azademel beykoz sevgi006 ekins mutluyumm ve diğer tümm mayıs teyzelerimm
annem foruma ağlayarak girdi gülerek çıkıyor hepinize çoook teşekküyy edeyimm

ona bıraksam daha yazdıkça yazacak ama ben çok sıkıldım azcık gezmek istiyorum
hepinizi ve arkadaşlarımı kocamann öpüyorummm 1-2 saat sonra görüşürüüzzz
bu öpücük de benden kızçelerinize gelsin

görüşürüz canım iyi gezmeler size...

canım 24.hafta denmesinin sebebi kusurlu doğumlarda kanunlar bebeğin alınmasına 24 haftaya kadar müsaade ediyor. hani problem varsa ve aldırmak istersen o süreyi kaçırma diye. Ama Allah korusun tabi. İnşallah problem çıkmaz.

ıyı gezmeler cnm oh vallaaa gezzz ankarada hava çok kötüüüüü

gez acıl cnm ama hava soguk biraz kalın giyin üsütme üzme bizi öptük bye bye :)))

burdada şimdi bi güneş açtı ki sormayınn bende çook gezmek isterdim zeynepcm hepimizin yerine gez sen :)

inci güsel hem de çok....

canım benimde dündü doğumgünüm....öyleyse nice mutlu yıllara bize....sevdiklerimiz ve bebişlerimizle.....

aaaa canim senin doguù gununde kutlu olsun sagllikli,mutlu ve bebisinle nice yillara insallah

canim simdiki bazi aileler hazira konmak istiyorlar ,kimden duyduysam bu boyle oyle eskisi gibi hevesli oglan evlendiriyoruz yapalim edelim hazirlayalim dusuncesi kalmamis cogu kolunu bile kipirdatmiyor, tabi istisnalar var onlari ayri tutuyorum ama cogu isin kolayina kacmaya basladi nasilsa gelinde oglanda calisiyor kendileri alsin yapsin etsinler diye dusunuyorlar

Gerçekten yazdıklarını okuyunca gıcık oldummmm bune bencillik bu insanlarda ki anlamıyorum kusura bakma ama kendilerini güzel dinimizi kullanarak masum göstermeye çalışan insanlardan oldum olası haz edemiyorum
para şeytan işi ama kul hakkı nedemek acaba biliyorlar mı işlerine geldiği gibi dini kullanıyorlar resmen...

bence zor biliyorum ama tavrını koyamaz mısın biraz mesafe falan ne bilim insan Allah tan korkuyo haklısın ama olan oluyorr...

bende benzer şeyler yaşadım eşimle herşeyi kendimiz yaptık sağolsun onun akrabaları destek oldular.. kayınvalidem hayatta değil malesef çok iyi bir insandı kendisi baba başkası ile evli ve bir türlü iletişim kuramıyorduk
evlilik aşaması döneminde hiç karışmak istemedi sonra bir kaç eşyayı ben alıcam dedi ve aldı ama yardım edenleri kıskandı ...
annemin evi vardı kirada onu bize oturmamız için verdiler ben 10 binliradan fazla harcadım sanırım evin tadilatı için kayınpederim merak edip gelmedi bile .... tadilat için eşya bakmaya gittik ayıp olmasın diye büyükleri çağırdık adam fenalık geçirdi e kendisi paara vericek sandı eli sıkı birazda

hiç birşey talep etmedik Allah yardımcımız oldu tüm eşyalarımızı aldık ben de ailemden bişi almadım sağolsun evi verdiler daha ne yapacaklar

şimdi ne oldu biliyor musunuz evlendiğimiz günden beri bize 3 kez falan geldiler ve o günden beri annemle ve babamla kesinlikle görüşmüyor bizim akrabalığımız var ve düğünlerde orada burada karşılaşıyoruz kesinlikle konuşmuyor kimse bilmiyor oğlumu benden aldınız gibi şeyler kulağımıza çalındı ama yapacak bişey yok niyet kötü olunca
eşim defalarca konuştu ama nuh diyor peygamber demiyor zaten bende istemiyorum artık annemle babamada söylüyorum çok umursamasınlar diye çünkü çok üzülüyorlardı ortada bişey ne yapmak istiyor falan diyee...

off kızlar yanii iç karartıcı az sinirim bozulmadı neredeyse iki yıldır evliyiz ama ilk 3 aydan sonra salladım gitti ne halleri varsa görsünler dedim
eşim gidelim deyince gidiyorum ağzımı bile açmıyorum onlarada hiç bişi olmamış gibi davranıyorum sırf eşim üzülmesin diye sonuçta o daha çok arada kalıyor babası yüzünden
ama şimdi torunu olacak hangi yüzle görmeye gelicek çok merak ediyorummm annemin babamında torunu sonuçta insan uyuz oluyorrrrrrr

mrb kızlarr amma kaynatmışsınız ayol oku oku bitmiyo

gece sol kasığım çok ağrıdı sabaha kadar kıvrandım dr randevumu öne alsam mı acaba

valla hatta suan bız annemle dedemın ortak bı daıresı var oraya tasındık sadece dedeme kıranın yarısını veryoruz görümcem gecen bayram dıo oh kırada azalmıss artık anneme bı bulasık makınası alırsınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…