2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Oğlan aileleri hep aynı herhalde.Bizde benzer bir sürü olay yaşadık hem maddi hem manavi.Maddi olarak kimseye tenezzül etmem de maneviyatta yapılanlar çok daha yıkıcı geliyo bana. şimdilerdede sürekli ağzımın içene bakıyolar torun geliyo diye, bazende k.pederim şunu istiyonmu kızım aman yorulma kızım deyip deyip sonrada bu günlerinin kıymetini bil 5-6 ay sonra bulamazsın hiçbirini bu ilgi hürmet sana değil torunuma diyo üstüne. belki şaka niyetli söylüyodur ama bana dokunuyo işte. sonuçta benim kimseden ilgi alaka beklediğim yok kimseye naz niyazda etmiyorum (kocacım dışında).
aslında canım çok sıkkın kızlar düşündükçe nefesim daralıyor ne yapıcam diye.eşi dostu avukat olan varsa bana fikir versin. Biz geçtiğimiz hafta ev aldık oturduğumuz binada başka bir daire ve evin içinde 13 yıldır oturan bir kiracı var.Ben kendim zaten kirada oturduğum için satış işlemleri bittikten sonra gidip konuştu eşim kendimiz taşınıcaz evi boşaltın en kısa zamanda diye ve hafta başında da noterden protesto çekizcez.bu arada biz oturduğumuz evi ayın 15 de boşaltıcaz çünkü yeni ayın kirasını ödemek istemiyoruz hem kredi hem kira belimiz bükücek.eşimin ailesiyle aynı binada oturuyoruz kiracı çıkana kadar eşyaları onların evine yığıp orda kalıcaz.internetten araştırınca en az 6 ay kiracı taşınmaya bilir diye bilgiler va, birde onlar çıktıktan sonra eve tadilat yapılacak daha.Ya çıkmazlarsa kanuni sürelerini kullanırlarsa diye aklım çıkıyo.ne yaparı.düşündükçe kafayı oynatıcam (

canım benım evı almadan önce ev sahıbı ıle bu kıracı sorunun hıc gorusmedınızmııı ne zaman cıkacagına dairr flnn??

ay onu hiç sorma bi hapşuruyorum:2:,bebişim zorlanmasın diye uğraşırken ,resmen püskürtme gibi her yer batıyor,iğrenç oluyorum ya.
Huylarım değişti benim

koptum resmen bende sanki iki kişilik hapşuruyorum 1-2 aydır ya o kadarderinden geliyoki, sadece çişin kaçtığına şükretmek lazım...

slm kızlar bugün aileler çekiştirilmiş,bence şimdiki erkek aileleri tabiki bir şey yapmak istemez niye birlikte oturmıcaz evimiz ayrı olacak,eşya alsa bana ne faydası var diyorlardır bizim hiç bir şeyimiz yoktu bir döşekten başka derler takıya gelince aynı evde oturdukları için genelde düğün ertesi hop takılar kızın kolundan çıkarılır masrafımız oldu derlerdi ya şimdi vermiyoruz biz kendi masrafımızı karşılıyoruz takmak isterlermi hayırrrrrr.... ama sonrada yaşlılığını düşündükleri için oğlunada hep şirin, düşünceli, ciğeri yanık gözüküyorlar eh işte al birini vur ötekine.ama şu varki kız aileleri erkek ailelerinin yerini almış durumda devir değişti...

selam hanımlar doktordan geldim oğlum olacak inş. Herşeyi gayet iyi 14 cm 125 gram. Kan hapı verdi. Ve ben kilo almadım daha. Doktor kilo alman lazm dedi. Bu arada meyve sebze bol yiyince bebeğe kilo yapıomuş bol ye dedi sütüde eksik etmeyin.sizi ve oğlumun tüm arkadaşlarını kocaman öpüyorum.

Canim gözun aydin Allah kucaginada almayi nasip etsin ins.Ne guzel rahatlamissindir bende yarin ögrenicem ins.minnosum gösterirse tabi cok heyecanliyim gece uyuyabilirmiyim bilmiiyorum

koptum resmen bende sanki iki kişilik hapşuruyorum 1-2 aydır ya o kadarderinden geliyoki, sadece çişin kaçtığına şükretmek lazım...

Canım benim pek bi bilgim yok ama hakları varsa o şekilde bence en iyisi uzlaşmak,bebek olacağını filan anlatsanız belki zorluk çıkarmazlar,öbür türlü iş inada binerse çıkmayabilirler.

Gözünaydın canım,cinsiyetini öğrenmişsin,sağlık haberlerini de almışsın ne mutlu sana

maşallah canım bize arkadaş geliyo desene gözün aydın

hayırlı olur oğluşun inşallah,,,,maşallah ölçüleride çok güzel,hep böle devam eder inşallah canım....bizde sizi öptük

Hayırlı olsun canım oğluşun forumda birkaç kişi kaldık öğrenemeyen. Ben de inşallah cumartesi öğreneceğim(Tabii gösterirse). Önceleri önemli değil 9 ay sonra bile öğrenebilirim diyordum. Şimdi sizler böyle yazınca kıskanıyorum valla. Ben de öğrensem iyi olur yani. Allah'ım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.

burdada şimdi bi güneş açtı ki sormayınn bende çook gezmek isterdim zeynepcm hepimizin yerine gez sen :)

tatlılar eve yeni girdim aile hekimliğine gittim gebeliğimi bildirmek için iyi ki de gitmişim özel hastane gibiydi tertemiz her türlü imkan var kasıklarım ağrıyor dedim hemen idrar testi yaptılar bebeğin kalp atışlarını dinlediler 1saat kadar ilk aylardan bu yana geçen süreyle ilgili bilgi verdiler bundan sonra her ay uğrarım hem kafam dağıldı hem de ilgileri hoşuma gitti

lierac alacaktım ordan çıkınca, normal gerginlikteyse bebeyağı yeter, çok gerginse badem yağı ya da zeytinyağı sürebilirsin dediler
ben de lierac almayıp bunları denemeye karar verdim lierac parasını da işyerindeki bir bayanın çocuğuna vericem

ordan çıktım annemi aradım içime sinmedi eve yakın bir park var oraya gidip babamla falan çay içtik
normalde dışarda kolay kolay içmezler yine 1 bardak içtiler tamamdır -hoş eve dönerken canım 2.yi çekti diye fısıldaşıyorlardı :)-
annem dediğim eşimin annesi bu arada karışıklık olmasın

iyi oldu gergin olmayı istemiyordum cnm sıkılsa bile yüzyüze bakıyoruz ben onun oğluna aşığım di mi ama

bendee öğrenemedim daha ççatlıcamm yaaa of daha 19unda randevu yarın 16 bitio,valla göstermmesse artık doktoru dövücem dio eşim,doktorun ne günahı varsa

mrb kızlarr amma kaynatmışsınız ayol oku oku bitmiyo

gece sol kasığım çok ağrıdı sabaha kadar kıvrandım dr randevumu öne alsam mı acaba

aa beni tarif ediyorsun aynı senin gibi sol kasığım ağrıyordu
ağrıyan bölge 2gündür karnıma doğru çıkmaya başladı
tuvalette de hafif yanma oluyordu bugün idrar tahlili yaptım birşey çıkmadı
ayağını kesinlikle üşütme dedi sadece aile hekimi
kendi doktorumla da paylaştım sonucu aynısını dedi

bendee öğrenemedim daha ççatlıcamm yaaa of daha 19unda randevu yarın 16 bitio,valla göstermmesse artık doktoru dövücem dio eşim,doktorun ne günahı varsa
Ay bu eşler bir alem. Bizden çok meraklılar. Benim de 16 sındaydı randevum eşimin aceleciliği ve ısrarları üzerine bir hafta öne aldık. Göstermezse ben de eşimi dövecem:) İnşallah hayırlı haberlerle döneriz ikimiz de

öff ne yüzsüzlük bu ya
geçen yaz bulaşık makinası deyip duruyorlardı ama almıyorlardı oraya da hep haftasonu gidiyoruz açık yer olmuyor diye eşime dedim biz alalım bari o da mırın kırın etti
bayramda tekrar makina muhabbeti oldu. şükürler olsun elde yıkıyoz kuvvetimiz var ama makina da olmadan olmuyo falan
internetten uygun fiyata bi model buldum ödemesini yapıyordum eşim cüzdanımı ararken sordu napıyorsun diye
söyleyince de aldırmadı ve anlattıklarına hak verdim
bi kiralarıyla da kendi eksiklerini alabilirler biz de kendi evimize çıkıcaz diye dengeli harcamaya çalışıyoruz sonuçta

almalarını geçtim bi alo desinler di mi... benim görümcem de 2 yıldır 2 kere aramıştır
2 ay iş nedeniyle almanyada kaldım eşime hasret tek başıma
döndüm hoşgeldin diye bile aramadı
şimdi annemler burda her akşam arıyor, daha doğrusu çaldırıyor annem bizden arıyor
ilk defa geçen akşam laf söyledim
telefonda konuşmayla ilgili bi problemleri yokmuş galiba baksana dedim eşime.
annem hemen savunmaya geçiyor garip naparsın yokluk vs vs
e bizi de çaldırsın?

ya zaten şu hamileliğin tadını çıkarmak ne demek anlamadım gıtttııı

şu demek olsa gerek balım
ilk 3-3,5 ay aç gezxip süründükten tansiyonun diplerde gezdikten kocanın bayıla bayıla evlendiğin kokusundan bile miden bulandıktan sonra herhasngi bir şeyi miden bulanmadan yiyebileceğin tansiyonunun düzene girdiği ve hepsinden önemlisi bebeğini n tekmelerini hissettiğin dönem =)
açken uyuyan bebişin yemek yediğinde kıpraşmaya başlıyor ya işte o ana paha biçemem!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…