Oğlan aileleri hep aynı herhalde.Bizde benzer bir sürü olay yaşadık hem maddi hem manavi.Maddi olarak kimseye tenezzül etmem de maneviyatta yapılanlar çok daha yıkıcı geliyo bana. şimdilerdede sürekli ağzımın içene bakıyolar torun geliyo diye, bazende k.pederim şunu istiyonmu kızım aman yorulma kızım deyip deyip sonrada bu günlerinin kıymetini bil 5-6 ay sonra bulamazsın hiçbirini bu ilgi hürmet sana değil torunuma diyo üstüne. belki şaka niyetli söylüyodur ama bana dokunuyo işte. sonuçta benim kimseden ilgi alaka beklediğim yok kimseye naz niyazda etmiyorum (kocacım dışında).
aslında canım çok sıkkın kızlar düşündükçe nefesim daralıyor ne yapıcam diye.eşi dostu avukat olan varsa bana fikir versin. Biz geçtiğimiz hafta ev aldık oturduğumuz binada başka bir daire ve evin içinde 13 yıldır oturan bir kiracı var.Ben kendim zaten kirada oturduğum için satış işlemleri bittikten sonra gidip konuştu eşim kendimiz taşınıcaz evi boşaltın en kısa zamanda diye ve hafta başında da noterden protesto çekizcez.bu arada biz oturduğumuz evi ayın 15 de boşaltıcaz çünkü yeni ayın kirasını ödemek istemiyoruz hem kredi hem kira belimiz bükücek.eşimin ailesiyle aynı binada oturuyoruz kiracı çıkana kadar eşyaları onların evine yığıp orda kalıcaz.internetten araştırınca en az 6 ay kiracı taşınmaya bilir diye bilgiler va, birde onlar çıktıktan sonra eve tadilat yapılacak daha.Ya çıkmazlarsa kanuni sürelerini kullanırlarsa diye aklım çıkıyo.ne yaparı.düşündükçe kafayı oynatıcam(
ay onu hiç sorma bi hapşuruyorum:2:,bebişim zorlanmasın diye uğraşırken ,resmen püskürtme gibi her yer batıyor,iğrenç oluyorum ya.
Huylarım değişti benim
koptum resmen bende sanki iki kişilik hapşuruyorum 1-2 aydır ya o kadarderinden geliyoki, sadece çişin kaçtığına şükretmek lazım...
doğum günün kutlu olsun cnm. bebişin ve eşinle nice mutlu yıllara inşallah.
selam hoşgeldin. amin inşallah.
selam hanımlar doktordan geldim oğlum olacak inş. Herşeyi gayet iyi 14 cm 125 gram. Kan hapı verdi. Ve ben kilo almadım daha. Doktor kilo alman lazm dedi. Bu arada meyve sebze bol yiyince bebeğe kilo yapıomuş bol ye dedi sütüde eksik etmeyin.sizi ve oğlumun tüm arkadaşlarını kocaman öpüyorum.
koptum resmen bende sanki iki kişilik hapşuruyorum 1-2 aydır ya o kadarderinden geliyoki, sadece çişin kaçtığına şükretmek lazım...
Oğlan aileleri hep aynı herhalde.Bizde benzer bir sürü olay yaşadık hem maddi hem manavi.Maddi olarak kimseye tenezzül etmem de maneviyatta yapılanlar çok daha yıkıcı geliyo bana. şimdilerdede sürekli ağzımın içene bakıyolar torun geliyo diye, bazende k.pederim şunu istiyonmu kızım aman yorulma kızım deyip deyip sonrada bu günlerinin kıymetini bil 5-6 ay sonra bulamazsın hiçbirini bu ilgi hürmet sana değil torunuma diyo üstüne. belki şaka niyetli söylüyodur ama bana dokunuyo işte. sonuçta benim kimseden ilgi alaka beklediğim yok kimseye naz niyazda etmiyorum (kocacım dışında).
aslında canım çok sıkkın kızlar düşündükçe nefesim daralıyor ne yapıcam diye.eşi dostu avukat olan varsa bana fikir versin. Biz geçtiğimiz hafta ev aldık oturduğumuz binada başka bir daire ve evin içinde 13 yıldır oturan bir kiracı var.Ben kendim zaten kirada oturduğum için satış işlemleri bittikten sonra gidip konuştu eşim kendimiz taşınıcaz evi boşaltın en kısa zamanda diye ve hafta başında da noterden protesto çekizcez.bu arada biz oturduğumuz evi ayın 15 de boşaltıcaz çünkü yeni ayın kirasını ödemek istemiyoruz hem kredi hem kira belimiz bükücek.eşimin ailesiyle aynı binada oturuyoruz kiracı çıkana kadar eşyaları onların evine yığıp orda kalıcaz.internetten araştırınca en az 6 ay kiracı taşınmaya bilir diye bilgiler va, birde onlar çıktıktan sonra eve tadilat yapılacak daha.Ya çıkmazlarsa kanuni sürelerini kullanırlarsa diye aklım çıkıyo.ne yaparı.düşündükçe kafayı oynatıcam(
selam hanımlar doktordan geldim oğlum olacak inş. Herşeyi gayet iyi 14 cm 125 gram. Kan hapı verdi. Ve ben kilo almadım daha. Doktor kilo alman lazm dedi. Bu arada meyve sebze bol yiyince bebeğe kilo yapıomuş bol ye dedi sütüde eksik etmeyin.sizi ve oğlumun tüm arkadaşlarını kocaman öpüyorum.
Hayırlı olsun canım oğluşun forumda birkaç kişi kaldık öğrenemeyen. Ben de inşallah cumartesi öğreneceğim(Tabii gösterirse). Önceleri önemli değil 9 ay sonra bile öğrenebilirim diyordum. Şimdi sizler böyle yazınca kıskanıyorum valla. Ben de öğrensem iyi olur yani. Allah'ım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.selam hanımlar doktordan geldim oğlum olacak inş. Herşeyi gayet iyi 14 cm 125 gram. Kan hapı verdi. Ve ben kilo almadım daha. Doktor kilo alman lazm dedi. Bu arada meyve sebze bol yiyince bebeğe kilo yapıomuş bol ye dedi sütüde eksik etmeyin.sizi ve oğlumun tüm arkadaşlarını kocaman öpüyorum.
burdada şimdi bi güneş açtı ki sormayınn bende çook gezmek isterdim zeynepcm hepimizin yerine gez sen :)
Hayırlı olsun canım oğluşun forumda birkaç kişi kaldık öğrenemeyen. Ben de inşallah cumartesi öğreneceğim(Tabii gösterirse). Önceleri önemli değil 9 ay sonra bile öğrenebilirim diyordum. Şimdi sizler böyle yazınca kıskanıyorum valla. Ben de öğrensem iyi olur yani. Allah'ım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.
mrb kızlarr amma kaynatmışsınız ayol oku oku bitmiyo
gece sol kasığım çok ağrıdı sabaha kadar kıvrandım dr randevumu öne alsam mı acaba
Ay bu eşler bir alem. Bizden çok meraklılar. Benim de 16 sındaydı randevum eşimin aceleciliği ve ısrarları üzerine bir hafta öne aldık. Göstermezse ben de eşimi dövecem:) İnşallah hayırlı haberlerle döneriz ikimiz debendee öğrenemedim daha ççatlıcamm yaaa of daha 19unda randevu yarın 16 bitio,valla göstermmesse artık doktoru dövücem dio eşim,doktorun ne günahı varsa
valla hatta suan bız annemle dedemın ortak bı daıresı var oraya tasındık sadece dedeme kıranın yarısını veryoruz görümcem gecen bayram dıo oh kırada azalmıss artık anneme bı bulasık makınası alırsınızzz
kızlar yaa benim de gelinim olacak çok fazla konuşmak istemiyorum ama herkesin durumu aşağı yukarı aynı galiba
benim de düğünümde kimse kılını kıpırdatmadı misafir gibi sadece düğüne geldiler kına gecesine bile gelmediler düşünün
bi havlu bile alan olmadı hala da arayıp sormazlar haa ben de arayıp sormam o ayrı kırk yılın başı keyfim yerindeyse k.validemle konuşurum o kadar eltimle iyi anlaşıyorum onunla konuşurum
görümcemin yüzünü de sesini de bayramdan bayrama anca duyarım hamileyim bir kere arayıp sormadılar ama hakkını yemeyeyim k.valide üzme karını dikkat et filan diyo hep eşime soruyo nasıl bir sıkıntısı varmı diye ama o kadar
ben de istiyorum heveslensinler bişeyler alsınlar yapsınlar diye ama nerdeeee eltimin de 2 aylık bebeği var bilezik alıp gittiler sadece görümcem 1 saatlik yolda oturuyor daha gidip bebeği görmedi
bana da uzaktan gelecekler 6 saatlik yol epey sonra gelsinler istiyorum çünkü gelince kalmaları gerekecek bakalım o günlerde neler olacak
ya zaten şu hamileliğin tadını çıkarmak ne demek anlamadım gıtttııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?